Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 14:20:38
|
|
|
|
elevitka
|
toga je štajerska nosečka.... sam nevem zakaj ne upa spregovoriti ? saraya... imaš zs
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 14:27:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka toga je štajerska nosečka.... sam nevem zakaj ne upa spregovoriti ? malo jo zabavam
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 14:39:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saraya... imaš zs back
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 14:50:24
|
|
|
|
elevitka
|
kje pa so danes vse? matcar že dela?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 14:50:44
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saraya... imaš zs back nazaj
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 15:02:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saraya... imaš zs back nazaj
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 15:03:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kje pa so danes vse? matcar že dela? pojma nimam..menda dela že ja...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 15:03:58
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem skuhala...samo solato še pripravim pa pospravla, pomila, dala prat........skratka bila pridna
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 15:23:08
|
|
|
|
elevitka
|
jaz pa danes nič nisem naredila....sem tak kot vreme... kosilo je ostalo od včeraj... lažem, posesala sem in prah pobrisala, pa lase oprala in se zdepilirala (sem že navsezgodaj mela čudne želje) me je sami naganjala zmrzovalnik pucat saraya ...zs
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 15:39:06
|
|
|
|
tasa_m
|
pozdrav, evo imamo eno staaaarooo tipkovnico tak da sem spet on line in komaj pišem na njo. Vse je tak.. hm, staro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 15:45:29
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pozdrav, evo imamo eno staaaarooo tipkovnico tak da sem spet on line in komaj pišem na njo. Vse je tak.. hm, staro samo da si online
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 15:55:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pozdrav, evo imamo eno staaaarooo tipkovnico tak da sem spet on line in komaj pišem na njo. Vse je tak.. hm, staro samo da si online ja res ja, ker brez tipkovnice sem včeraj bolj spalbo bla. Bi mogla mal pucat it pa mi ni Kak je Tai, elevitka? Saraya... vdari po mizi pa povej kaj mu gre!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 15:59:52
|
|
|
|
elevitka
|
tasa T. je dans brez vročine... sam sitn 100/h pa zobi mu grejo ven -misliš da je zato imel tak visoko vročino? Kak pa L.?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 16:12:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa T. je dans brez vročine... sam sitn 100/h pa zobi mu grejo ven -misliš da je zato imel tak visoko vročino? Kak pa L.? hmmm, možno da jo je mel ja, češrav dohati pravijo da nikoli ni visoka temperatura od zobkov. Jaz nisem takega mnenja, ker je Lija tud skoraj 40 žgala, ko so ji zobki ven šli. MA kaj nebo sitn če pa je tako vreme Lija je okej, ko grem v vrtec ponjo sploh noče domov kr jokat začne ko mora domu, opica mala Prvo ne v vrtec, zdaj pa domu ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 16:14:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Aja pa hvala za tist podatek o Lecleru.Sem sla vceraj pokukat in za malega kupila dva spodnja dela trenirk.Ampak bila sta Lumpijeva.To mi ni glih najbolj jasno,kako to,da imajo se Mercator Lumpi izdelke tam ...da nisi zgrešila trgovino
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 16:16:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.kulinarika.net/recepti/3603/sladice/torta-nutella/ To pa tak noro dobro zgleda,da sem šla skoraj ekran lizat
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 16:28:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Botrca, glej to ko praviš da z eno plačo živite že dve leti. Ja, vem da je težko- ampak očitno vam znese. Očitno ima tvoj tako "veliko" plačo, pa najemnine za stanovanje oz. kredita verjetno ne plačujete,...... Pri nas to nebi šlo ker bi nas iz stanovanja vrgli če nebi plačevali. In že tukaj pri stroških se pozna, pa predvsem pri položnicah. Saj te te pravzaprav ubijajo Se motiš, moj nima velike plače in velikokrat nama ne znese do konca meseca...ne kredita oz. najemnine nimava (samo kredit za okna, kredit za zavarovanje hiše, kredit za zavarovanje avta...) torej, imava hišo ki je verjetno 2x večja od povprečnega stanovanja in so posledično tudi stroški 2x večji. Kje je kurjava, pa ograje še nimamo, pa pri garaži nam spušča ko dežuje...Verjemi, da vzdrževat hišo ni mačji kašelj in prekleto dobro vem kaj pomeni ne imeti dovolj denarja, sem dala skozi še večjo krizo kot je sedaj.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 16:34:53
|
|
|
|
ly117
|
Dan Mater ste spet načvekale, bom rabla pol ure da vas preberem. Drugač pa je bilo danes v službi spet pesto. HB da so sodelavke ok da so mi malo pomagale. Ker danes pa so me hotli skoraj raztrgat. Ampak smo preživeli.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 20.10.2010 16:35:11 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 16:59:33
|
|
|
|
botrca
|
Saraya , da rešiš situacijo po najboljših močeh.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 17:00:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 bom rabla pol ure da vas preberem. ti kar počasi, dan je še dolg
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 17:05:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 bom rabla pol ure da vas preberem. ti kar počasi, dan je še dolg danes smo bile malo bolj zgovorne....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 17:05:43
|
|
|
|
arabela*
|
midva pa sva se najedla....zdaj pa sem na izy.....gledam mehiko in kavico srkam...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 17:06:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya , da rešiš situacijo po najboljših močeh. hvala
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 17:49:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 bom rabla pol ure da vas preberem. ti kar počasi, dan je še dolg danes smo bile malo bolj zgovorne.... Saj je prav tak.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 17:50:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya , da rešiš situacijo po najboljših močeh. Podpis in dodajam da se to najhitreje reši kar se da.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?