|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
20.10.2010 13:32:59   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

saraya... jaz bi se tud pod vsako malo podpisala... je pa res da je odvisno na kak način laže.... recimo kake nepomembne ali kaj pomembnega npr. da trdi da nekoga ni klical oz. ga ni slišal 14 di... ti pa mu pokažeš na tel. da je klical dotično osebo pred 1 uro ali recimo da pač ne pove točno po vrstnem redu, ampak samo omeni.

ker ne poznam tvojega primera... ne bom pametovala, jaz samo zase vem da bi ga soočila z dejstvi in mu takoj povedala da v primeru da si to privošči še 1 x

elevitka, saj vem, da vse ne veste podrobnosti, enim sem zs poslala.....saj se ne spomnim točnu komu in kaj.....pa ne zamerit..

Ne in ni me sram na glas govorit in skrivat, ker je nesmiselno.

Ja...sva se pogovorila pred dnevi...zgleda zaman...

tole bom komentirala, ja....še faj, da imam detektivko žilico in razvito intuicijouser posted image ...drugače tak pojma ne bi imela.....točno to je bilo ...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
20.10.2010 13:33:55   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO
imam pa prjateljico, ki preživlja pravi pekel zaradi partnerjevih laži user posted image

tudi al kaj??..ojoj....user posted image

ja, res je. in, roko na srce, nikoli ne bi pričakovala od tega moškega, da bi bil taki. in ko mi je zaupala, kaj se dogaja doma in kake ji govori, mi je kar na jok šlo. res. ker si preprosto tega ne znam predstavljat. in če je mene tak bolelo, ko se mene niti praktično tikalo ni, si lahko mislim, kak mora njo boletuser posted image tak, da te res zelo dobro razumem.. tudi jaz, kot sem že prej napisala, ne poznam vajine situacije, tak da ne znam kaj pametnega povedat, se pa strinjam z elevitko, 100%. zase tudi vem, da če bi ga ujela na kakršnokoli laž, bi mu full težko spet zaupala 100%. sploh, če bi bla vpletena kaka ženska. glede varanja imam jaz svojo filozofijo, od katere ne odstopam milimetra ne. vem, da sem čudnauser posted image , ampak taka semuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
20.10.2010 13:35:42   
arabela*
ker če ni zaupanja potem nevem kako partnerstvo je to.

točno to....meni pa se zdi brezveze da bom za nekom primorana vohunit in ga preverjat..ma daj....meni to ni normalno.....pol sem tak lahko na psihiatriji za par let....
res, da v obratnem primeru kot rečejo: kar ne vidiš ne boli......še kako drži....ampak madonca, saj smo neki zreli ljudje...ne vem nouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
20.10.2010 13:38:01   
rina22

res, da v obratnem primeru kot rečejo: kar ne vidiš ne boli......še kako drži....ampak madonca, saj smo neki zreli ljudje...ne vem nouser posted image

ja, to je res, ampak ko pa zveš, pa boli tisoč krat bolj, kot če bi že na začetku vedel

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
20.10.2010 13:39:46   
elevitka

saraya... jaz bi se tud pod vsako malo podpisala... je pa res da je odvisno na kak način laže.... recimo kake nepomembne ali kaj pomembnega npr. da trdi da nekoga ni klical oz. ga ni slišal 14 di... ti pa mu pokažeš na tel. da je klical dotično osebo pred 1 uro ali recimo da pač ne pove točno po vrstnem redu, ampak samo omeni.

ker ne poznam tvojega primera... ne bom pametovala, jaz samo zase vem da bi ga soočila z dejstvi in mu takoj povedala da v primeru da si to privošči še 1 x

elevitka, saj vem, da vse ne veste podrobnosti, enim sem zs poslala.....saj se ne spomnim točnu komu in kaj.....pa ne zamerit..

Ne in ni me sram na glas govorit in skrivat, ker je nesmiselno.

Ja...sva se pogovorila pred dnevi...zgleda zaman...

tole bom komentirala, ja....še faj, da imam detektivko žilico in razvito intuicijouser posted image ...drugače tak pojma ne bi imela.....točno to je bilo ...user posted image

ne saj ne zamerim...in te razumem zakaj !

upam samo da prebrodita krizo, in da se bo tvoj dragi začel zavedati, da vse skupaj ni vredno postaviti na kocko user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
20.10.2010 13:42:00   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22
glede varanja imam jaz svojo filozofijo, od katere ne odstopam milimetra ne. vem, da sem čudnauser posted image , ampak taka semuser posted image

nimaš čudne filozofije...
Glej, saj ni poenta v varanju, poenta je v laži...Če sem ga prosila, naj mi o dotični stvari pove po pravici, gledal v oči, lagal...zagotavljal, da pretiravam in blabla....čutila, da laže....dokazi pokazali, da res....pri milem bogu, vsaj takrat bi se usmilil in se ne bi zlagal....
saj vem, da ččasih delam iz muhe slona...ampak te laži, pa čeprav so male zelo bolijo....On reče, da si vse preveč k srcu ženem, da on ni taki...ja kaj pa naj? Grem mimo, kot da ni nič..ne vemuser posted image Pojma nima...al sem nora al je on.....
Gre pa tud za to, da me ti problemi zelo begajo in mi ne dajo normalnega funkcioniranja doma, posledično trpijo tud otroci....Tud če sem v takem stanju z njima, ni neke produktivnosti od mene....tak da, nevem...treba bo ukrenit kaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
20.10.2010 13:42:07   
rina22

upam samo da prebrodita krizo, in da se bo tvoj dragi začel zavedati, da vse skupaj ni vredno postaviti na kocko user posted image user posted image

se podpišem user posted image
user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
20.10.2010 13:43:57   
arabela*

hvala tebi in ostalim, zlate ste..

ma vsak dan nama je res prelepo skupaj....govori, da samo jaz, mi....da mu je lepo....eh....ampak danes bo spokalo..zagotovo...user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
20.10.2010 13:44:51   
elevitka
ok varanje je tud zame poglavje zase... sam iz izkušenj povem da sem mu pripravila presenečenje z njo v pričo mene.... bilo je zelo zanimivo videt od obeh izraz na obrazu ko sta se zagledala.... ok mogoče je na vse skupaj vplovalo še ozadje zgodbe ampak vseeno-popizdla sem ker mi ni povedal

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
20.10.2010 13:45:23   
arabela*

ok varanje je tud zame poglavje zase... sam iz izkušenj povem da sem mu pripravila presenečenje z njo v pričo mene.... bilo je zelo zanimivo videt od obeh izraz na obrazu ko sta se zagledala.... ok mogoče je na vse skupaj vplovalo še ozadje zgodbe ampak vseeno-popizdla sem ker mi ni povedal

aaaaa...kdo to??????

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
20.10.2010 13:48:51   
katy83
dan.

sem začela brat, pa sem mislila, da sem se v temi zmotla...kaj to neki pogovori o gumah? No, tudi to je del avta, tak da kar je treba je treba.

Jaz sem danes maleckega peljala k zdravniku, ker mu je ponoči kar hropelo nekaj noter, pa sem klicala, pa mi je sestra (moja teta) rekla naj se prideva pokazat. Pa je viroza. Tak da nisva nič dobila. Za vse ki so bolani user posted image user posted image user posted image .

uuuuuuuu, moj je predčasno prišel iz službeuser posted image user posted image user posted image .  bom še zvečer kaj komentirala.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
20.10.2010 13:49:45   
elevitka

hvala tebi in ostalim, zlate ste..

ma vsak dan nama je res prelepo skupaj....govori, da samo jaz, mi....da mu je lepo....eh....ampak danes bo spokalo..zagotovo...user posted image user posted image

rukni ga po čelu malo... milumater pa dede so smotani user posted image al pa je taki karakter da ne more povozit svoje besede... češ če sem ji že prvič zatajil, zdaj ne smem priznat ker vem da bi jo prizadelo in laže o isti stvari še naprej, ker ve da ga je posral že prvič ko se je skuril.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
20.10.2010 13:50:12   
elevitka

aaaaa...kdo to??????

moja izkušnja saraya :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
20.10.2010 13:51:53   
Vrtnica79
Saraya, nimam nekega pametnega nasveta kaj storiti. Boš sama videla kaj bo prinesel čas............. če bo šlo bo šlo- če ne, pa pač ne. Tu se moraš pol sama odločit in bilo kako se boš odločila bo zate prav.

Drži seuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
20.10.2010 13:54:05   
elevitka
Dan togo... bomo rekle kako ???

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
20.10.2010 13:56:23   
arabela*

rukni ga po čelu malo... milumater pa dede so smotani user posted image al pa je taki karakter da ne more povozit svoje besede... češ če sem ji že prvič zatajil, zdaj ne smem priznat ker vem da bi jo prizadelo in laže o isti stvari še naprej, ker ve da ga je posral že prvič ko se je skuril.

zgleda...laže sebi in meni...pa ve da ne sme...user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
20.10.2010 13:56:40   
arabela*

aaaaa...kdo to??????

z bivšim?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
20.10.2010 13:57:47   
Vrtnica79

Pusti jo/ ga, naj v miru bereuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
20.10.2010 13:58:13   
elevitka

aaaaa...kdo to??????

z bivšim?

ne ... zdajšnjim user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
20.10.2010 13:58:41   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

jaz bi se pa menla user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
20.10.2010 14:01:11   
arabela*

aaaaa...kdo to??????

z bivšim?

ne ... zdajšnjim user posted image user posted image

daj ne zabavaj me.....user posted image .......pa sta še skupaj?????????????user posted image ...
lahko na zs....če ni za javnostuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
20.10.2010 14:02:49   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

jaz bi se pa menla user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
20.10.2010 14:02:59   
elevitka
ja sva še skupaj... je pa res da se je to dogajalo na začetku najine veze... cca 7 let nazaj... ma dolga zgodba

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
20.10.2010 14:04:01   
arabela*

ja sva še skupaj... je pa res da se je to dogajalo na začetku najine veze... cca 7 let nazaj... ma dolga zgodba

aja....user posted image

midva pa 16 let  skupaj...se mi zdi, da v tem času.....eni so že trikrat ločeniuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
20.10.2010 14:11:05   
arabela*
Togo...a si ti tista skrivna ženska?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.