Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike moje ne se obremenjevat z denarjem, ker boste še zaradi te skrbi enkrat pristale na psihijatriji. Ozrite se okrog sebe, imaste (imamo) najlepši zaklad na svetu - otroci in dokler so oni zdravi drugo ni pomembno. Bodite srečne, da imaste službe (tiste ki jo imaste) in vaši partnerji, ker so primeri pomanjkanja denarja še slabši. Midva živiva od ene plače skoraj dve leti, pa kaj naj naredim. Se ubijem...ne nikakor. Še vedno iščem, upam, pač si nič ne privoščimo in to je to. Nima smisla se s tem še obremenjevat. To je pač samo moje mnenje. Botrca,se strinjam s tabo...samo,ko pride do tega,da ta ena plača ni dovolj niti za položnice( pa imamo hudo malo nepotrebnih stvari pri položnicah),se pa človek malo zamisli . Stvari,ki se nam dogajajo,preprosto niso več normalne in mislim,da lahko govorim vsaj za polovico zaposlenih Slovencev-plače itak za ,vedno bolj pogosto zamujajo,ali jih sploh ni,državo pa boli patka za malega človeka,ja,itak,ko pa še naš predsednik vlade ne more preživeti s svojimi ubogimi 3000€ plače . Moj dragi je paničar in v naši hiši se trudim,da obdržim čimbolj mirno kri,ampak je vedno bolj težko... Berem že zdaj par dni temo S koliko€ čez mesec in berem,da ljudje,družine živijo s 150€ za hrano...sama imam sicer teoretično narejen spisek,da s tem zneskom nahranim svojo 4-člansko družino,vendar me je na smrt strah dneva,ko bom v to dejansko prisiljena Res nisem hotela zatežit,stvari so se enostavno nabrale in edino tukaj jih upam spustit iz glave...hvala,da me prenašate Hja, ne se obremenjevat.......... saj se nočeš- ampak nekje v podzavesti pa ti samo od sebe ven udari. Res je žalostno da delaš in se trudiš cel mesec, potem pa taka plača da te srat prime. Botrca, glej to ko praviš da z eno plačo živite že dve leti. Ja, vem da je težko- ampak očitno vam znese. Očitno ima tvoj tako "veliko" plačo, pa najemnine za stanovanje oz. kredita verjetno ne plačujete,...... Pri nas to nebi šlo ker bi nas iz stanovanja vrgli če nebi plačevali. In že tukaj pri stroških se pozna, pa predvsem pri položnicah. Saj te te pravzaprav ubijajo Sami, ja- ko pa si dejansko "prisiljen" z tako malim zneskom nahraniti družino pa sigurno ne moreš ohraniti mirne živce.