|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
20.10.2010 9:26:45   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Tule so baje gume poceni
http://www.a3m-tuningshop.com/classification.asp?ClassID=0102000000&ParentClassID=0102000000

Drugace kaj pa v Trgoavtu sta kaj gledala? Ce imata Mercator zelenopika kartcio lahko vzames na obroke.

Hvala,tortica,za link,samo dimenzija,ki jo rabim stane od 67€ naprejuser posted image

Merkator kartice pa nimam,pa si jo bom mogla počasi zgleda nabavituser posted image ,majo ful dosti ugodnosti,se mi zdi,ali se motim?user posted image

kako dimenzijo pa imaš?

195/65/14

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
20.10.2010 9:29:13   
sami0804

Elevitka...spravi se zmrzovalnik pucat!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

saj bi pa nimam s kom, sami pa mi ni user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
20.10.2010 9:30:18   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Babike moje ne se obremenjevat z denarjem, ker boste še zaradi te skrbi enkrat pristale na psihijatriji. Ozrite se okrog sebe, imaste (imamo) najlepši zaklad na svetu -  otroci in dokler so oni zdravi drugo ni pomembno. Bodite srečne, da imaste službe (tiste ki jo imaste) in vaši partnerji, ker so primeri pomanjkanja denarja še slabši. Midva živiva od ene plače skoraj dve leti, pa kaj naj naredim. Se ubijem...ne nikakor. Še vedno iščem, upam, pač si nič ne privoščimo in to je to. Nima smisla se s tem še obremenjevat. To je pač samo moje mnenje. 

Botrca,se strinjam s tabo...samo,ko pride do tega,da ta ena plača ni dovolj niti za položnice( pa imamo hudo malo nepotrebnih stvari pri položnicah),se pa človek malo zamisliuser posted image .
Stvari,ki se nam dogajajo,preprosto niso več normalne in mislim,da lahko govorim vsaj za polovico zaposlenih Slovencev-plače itak za user posted image ,vedno bolj pogosto zamujajo,ali jih sploh ni,državo pa boli patka za malega človeka,ja,itak,ko pa še naš predsednik vlade ne more preživeti s svojimi ubogimi 3000€ plačeuser posted image .
Moj dragi je paničar in v naši hiši se trudim,da obdržim čimbolj mirno kri,ampak je vedno bolj težko...
Berem že zdaj par dni temo S koliko€ čez mesec in berem,da ljudje,družine živijo s 150€ za hrano...sama imam sicer teoretično narejen spisek,da s tem zneskom nahranim svojo 4-člansko družino,vendar me je na smrt strah dneva,ko bom v to dejansko prisiljenauser posted image
Res nisem hotela zatežit,stvari so se enostavno nabrale in edino tukaj jih upam spustit iz glave...hvala,da me prenašateuser posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

sami te razumem pri nama je bilo dobro leto isto... samo moja porodniška ki ni bila glih visoka... kolk sem se jaz v času nosečnosti presekirala kako nam bo šlo mesečno skozi - pa še otrok na poti?... saj se ne čudim da je T. zdaj taki živc in jokav...

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
20.10.2010 9:30:26   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca
Mercator zeleno pika imava.Moras imeti vsaj 2meseca,da lahko vzames na 12obrokov....Delat si jo naj da tvoj,ki ima sluzbo,drugace ne dobis.Potem pa si on naroci dodatno druzinsko zate pa jo imata oba.Midva vecinoma vse gospodinjske aparate vzela v Mercator tehniki na obroke,brez obresti.V glavnem splaca se.Vsaj nama.

Koristne informacije,hvalauser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
20.10.2010 9:41:32   
koala
Jutro!

sami imata pa res zanimivo dimenzijo, kaj že ti voziš?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
20.10.2010 9:41:38   
Vrtnica79

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Babike moje ne se obremenjevat z denarjem, ker boste še zaradi te skrbi enkrat pristale na psihijatriji. Ozrite se okrog sebe, imaste (imamo) najlepši zaklad na svetu -  otroci in dokler so oni zdravi drugo ni pomembno. Bodite srečne, da imaste službe (tiste ki jo imaste) in vaši partnerji, ker so primeri pomanjkanja denarja še slabši. Midva živiva od ene plače skoraj dve leti, pa kaj naj naredim. Se ubijem...ne nikakor. Še vedno iščem, upam, pač si nič ne privoščimo in to je to. Nima smisla se s tem še obremenjevat. To je pač samo moje mnenje. 

Botrca,se strinjam s tabo...samo,ko pride do tega,da ta ena plača ni dovolj niti za položnice( pa imamo hudo malo nepotrebnih stvari pri položnicah),se pa človek malo zamisliuser posted image .
Stvari,ki se nam dogajajo,preprosto niso več normalne in mislim,da lahko govorim vsaj za polovico zaposlenih Slovencev-plače itak za user posted image ,vedno bolj pogosto zamujajo,ali jih sploh ni,državo pa boli patka za malega človeka,ja,itak,ko pa še naš predsednik vlade ne more preživeti s svojimi ubogimi 3000€ plačeuser posted image .
Moj dragi je paničar in v naši hiši se trudim,da obdržim čimbolj mirno kri,ampak je vedno bolj težko...
Berem že zdaj par dni temo S koliko€ čez mesec in berem,da ljudje,družine živijo s 150€ za hrano...sama imam sicer teoretično narejen spisek,da s tem zneskom nahranim svojo 4-člansko družino,vendar me je na smrt strah dneva,ko bom v to dejansko prisiljenauser posted image
Res nisem hotela zatežit,stvari so se enostavno nabrale in edino tukaj jih upam spustit iz glave...hvala,da me prenašateuser posted image

Hja, ne se obremenjevat.......... saj se nočeš- ampak nekje v podzavesti pa ti samo od sebe ven udari. Res je žalostno da delaš in se trudiš cel mesec, potem pa taka plača da te srat prime.

Botrca, glej to ko praviš da z eno plačo živite že dve leti. Ja, vem da je težko- ampak očitno vam znese. Očitno ima tvoj tako "veliko" plačo, pa najemnine za stanovanje oz. kredita verjetno ne plačujete,......  Pri nas to nebi šlo ker bi nas iz stanovanja vrgli če nebi plačevali. In že tukaj pri stroških se pozna, pa predvsem pri položnicah. Saj te te pravzaprav ubijajouser posted image

Sami, ja- ko pa si dejansko "prisiljen" z tako malim zneskom nahraniti družino pa sigurno ne moreš ohraniti mirne živce.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
20.10.2010 9:48:03   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jutro!

Peogeut 406,let.96
Če kupim gume po 70€/kom,bojo gume skoraj več vredne kot avtouser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
20.10.2010 9:50:44   
elevitka

Jutro!

Peogeut 406,let.96

kaj pa kake nalite gume pri baumaxu? res da niso tak kvalitetne, so pa bolj poceni ?? al pa kako sezono rabljene na bolhi?

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
20.10.2010 9:55:45   
elevitka
al pa kaj takega sami http://trgovina.span-sp.si/index.aspx?source=katalog&kategorija=&nadgrupa=1700&grupa=10520&id=01303

Kormoran gume in pnevmatike
Znamka Kormoran spada v hišo proizvajalca pnevmatik Michelin in predstavlja kvalitetne pnevmatike nižjega cenovnega razreda. Podjetje, ki proizvaja Kormoran gume in pnevmatike je relativno mlada poljska družba. Po tem ko je družbo leta 1995 prevzel Michelin, je le-ta pričel s strateškim razvojem podjetja Kormoran, ki bo pnevmatike in gume Kormoran naredil visoko kakovostne in prepoznavne na Evropskem trgu.

< Sporočilo je popravil elevitka -- 20.10.2010 10:00:19 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
20.10.2010 10:02:32   
sami0804

Jutro!

Peogeut 406,let.96

kaj pa kake nalite gume pri baumaxu? res da niso tak kvalitetne, so pa bolj poceni ?? al pa kako sezono rabljene na bolhi?

Načeloma je moj proti nalitim gumam,zakaj,ne vem točno...eh,saj bo,še vedno smo pregurali,pa bomo še zdaj...se mi zdi,da me bolj mori to,da sma porabila najino "zlato rezervo",kot pa kaj drugegauser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
20.10.2010 10:04:03   
sami0804

Kormoran gume in pnevmatike
Znamka Kormoran spada v hišo proizvajalca pnevmatik Michelin in predstavlja kvalitetne pnevmatike nižjega cenovnega razreda. Podjetje, ki proizvaja Kormoran gume in pnevmatike je relativno mlada poljska družba. Po tem ko je družbo leta 1995 prevzel Michelin, je le-ta pričel s strateškim razvojem podjetja Kormoran, ki bo pnevmatike in gume Kormoran naredil visoko kakovostne in prepoznavne na Evropskem trgu.

Kormoranke poznam,ja.
Sem jih že imela in bila zadovoljna z njimiuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
20.10.2010 11:40:28   
arabela*
morninguser posted image

Malo počivama z M, potem pa tak gre malo k babici se čuvat......user posted image
Zunaj pa spet pohcano, naj gre nekam vse skupaj...user posted image
Jaz sem spet slabe volje, moj ded mi bo vse živce pojedel, sploh ne vem več....kaj naj.......za vselej bi najraje naredla konec in na novo zaživela.......user posted image
Mah, saj vem, da sem tečna....moram se malo potožituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
20.10.2010 12:10:30   
sami0804
Saraya user posted image user posted image user posted image
Verjamem,da vama bo uspelo zgladit spore...mogoče sta v nekem čudnem obdobju...naj vama hitro mine in bosta spet kot golobčkauser posted image

Kar se pa jamranja tiče,zgleda,da je vreme danes idealno,da se smilimo same sebi...samo se zdi,če to nekam napišeš ali komu poveš,da problem naenkrat ni več tak grozen,kot če vse skupaj melješ v svoji glaviuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
20.10.2010 12:55:17   
Vrtnica79
Sarayauser posted image user posted image user posted image , pa kaj to mata vidva zdaj? Sem že zadnjič zasledila nekajuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
20.10.2010 12:58:12   
Vrtnica79
Jaz pa sem zdaj torto dokončala in jo okrasila. Zdaj pa malo po netu iščem ideje za kanapeje, da se še njih lotim in vam spetuser posted image  malo luštov naredim. Dobimo popoldan obisk, L praznuje roj. dan pa moramo malo čage naredituser posted image .

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
20.10.2010 13:00:49   
Vrtnica79
No, saj vam bom malo ponudilauser posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1316
20.10.2010 13:01:05   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79
pa kaj to mata vidva zdaj? Sem že zadnjič zasledila nekajuser posted image

laži..laži in še enkrat laži......))

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1317
20.10.2010 13:03:05   
arabela*

Verjamem,da vama bo uspelo zgladit spore...mogoče sta v nekem čudnem obdobju...

glej težko je opisat....vse klapa, prelepo nama je skupaj...vendar ugotavljam, da ni iskren....in misli, da mi ni več za zgladit sporov, ker sem preutrujena od tega..)) Je lažje dozmet in razumet, če kaj ne štima....ima vsaj smisel...)) Tako pa neuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
20.10.2010 13:04:26   
arabela*
Vrtnica...se malo hecaš? s temi dobrotami.....njami.....

jaz pa še moram kosilo naredit......špageti bojo, malečke sta šle sedaj malo k babici se igrat...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
20.10.2010 13:07:52   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pa kaj to mata vidva zdaj? Sem že zadnjič zasledila nekajuser posted image

laži..laži in še enkrat laži......))

user posted image user posted image  kdo, on?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
20.10.2010 13:10:31   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Vrtnica...se malo hecaš? s temi dobrotami.....njami.....

jaz pa še moram kosilo naredit......špageti bojo, malečke sta šle sedaj malo k babici se igrat...

Ne, ne čisto resno jaz to. Saj je te kanapejčke čisto simpl narediti. Se malo špilamuser posted image . Se vidi da mam dopust in mi je dolg časuser posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
20.10.2010 13:15:11   
rina22
hvala bogu, da jaz nimam skrbi z gumamiuser posted image po eni strani je fajn nam, ko nimamo avtauser posted image drugače pa moj vedno kupi ali michelin-ke ali goodyear-ke.

saraya, full premalo vem o tem, kaj se dogaja, da bi ti lahko kaj pametnega svetovala user posted image imam pa prjateljico, ki preživlja pravi pekel zaradi partnerjevih laži user posted image moje iskreno mnenje je, da če enkrat v odnosu ni iskrenosti, posledično ne more bit več zaupanja, in ko tega dvojega več ni, zame več ni to touser posted image ampak sama veš, kako je stanje in kako naprej. tudi jaz upam, da je samo eno obdobje in bosta vse zgladila in bo vse spet po staremuser posted image do takrat pa zate veliiiiiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vrtnica, pa ne mi skomin delat, nouser posted image njamiiiiiuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
20.10.2010 13:23:54   
arabela*

user posted image user posted image  kdo, on?

japuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1323
20.10.2010 13:25:16   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO
imam pa prjateljico, ki preživlja pravi pekel zaradi partnerjevih laži user posted image

tudi al kaj??..ojoj....user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
20.10.2010 13:28:37   
elevitka
saraya... jaz bi se tud pod vsako malo podpisala... je pa res da je odvisno na kak način laže.... recimo kake nepomembne ali kaj pomembnega npr. da trdi da nekoga ni klical oz. ga ni slišal 14 di... ti pa mu pokažeš na tel. da je klical dotično osebo pred 1 uro ali recimo da pač ne pove točno po vrstnem redu, ampak samo omeni.

ker ne poznam tvojega primera... ne bom pametovala, jaz samo zase vem da bi ga soočila z dejstvi in mu takoj povedala da v primeru da si to privošči še 1 x lahko pakira (seveda da gre za kako veliko laž) če pa je kaka malenkost pa bi mu rekla kaj ima od tega da se za tako bedarijo nakuri, razen tega da izgublja moje zaupanje... in po večkratnih takih dejanjih bi mu verjetno sledilo isto kot pri prvem primeru... ker če ni zaupanja potem nevem kako partnerstvo je to.

Ampak to je samo moje mnenje...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?