katy83
|
no, da še pokomentiram malo. Saraya , kaj ti naj rečem, pri tebi je situacija malo "težka", ker se sama praviš, da se razumeta, štekata, ...hm, res ne vem kaj ti naj svetujem oz. modrujem . Jaz vem, da sem taki človek (verjetno glede tega podobna tebi), da bi me laži razjedale. Ok, če bi se mi zlagal, da je spil kao samo 1 pivo, spil pa je 3, ok, kaj takega kot pri tebi pa...jaz vem, da ne bi mogla dolgo. Jaz kaj takega ne morem pozabit. Mogoče bi se potrudla zaradi otroka, ampak vedno bi bla na preži, ne bi blo več zaupanja. To je samo moje mnenje, tebi pa želim veliko sreče, da porihtaš tako kot se tebi zdi najbolje. Botrca - se strinjam s teboj, da denar ni vse, ampak ko si v hudi situaciji, je pomoje težko. Midva čeprav živiva z eno plačo (700€) in mojo "porodniško" (200€), nama čeprav se včasih sprašujem kak, gre. Res pa je, da midva full skromno živima (že od nekdaj pijeva sok za razredčit, sladkarij, sadja in podobnih stvari midva ne kupujeva nekaj full, ...) No, pa to zdaj ni važno, hočem še povedat, da vseeno je pa v hiši tak, da če nima, pač nimaš, pač ne boš uredil okolice,...sploh če je hiša tvoja...v stanovanju, če imaš najemnino, pa toto staninvest , pa stroški...jao, groza. To sem zdaj na splošno pisala, verjamem, da nam je vsem kdaj hudo, pa da imamo tanke denarnico, pa da smo že vsi skozi dalo kako krizo. Nisem zdaj tebe kao kontrirala, da ne boš mislila. Elevitka - joj, dobra si, da si še z njim, no ampak tudi to prinese življenje, kaj hočemo. Jaz pravim tak, da vsaka slaba izkušnja prinese kaj dobrega, čeprav se v začetku ne zdi tako. madonca, imam dan za filozofiranje, očitno me že ni več
|