|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
20.10.2010 18:01:47   
tasa_m
Tak, CSI sem pogledala zdaj pa še malo cajta za sebe. Lija tipka na stari tipkovnici, katero je uspešno uničla user posted image , tata gleda Svet na Kanalu A.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
20.10.2010 18:28:44   
katy83
no, da še pokomentiram malo.

Saraya , kaj ti naj rečem, pri tebi je situacija malo "težka", ker se sama praviš, da se razumeta, štekata, ...hm, res ne vem kaj ti naj svetujem oz. modrujemuser posted image . Jaz vem, da sem taki človek (verjetno glede tega podobna tebi), da bi me laži razjedale. Ok, če bi se mi zlagal, da je spil kao samo 1 pivo, spil pa je 3, ok, kaj takega kot pri tebi pa...jaz vem, da ne bi mogla dolgo. Jaz kaj takega ne morem pozabit. Mogoče bi se potrudla zaradi otroka, ampak vedno bi bla na preži, ne bi blo več zaupanja. To je samo moje mnenje, tebi pa želim veliko sreče, da porihtaš tako kot se tebi zdi najbolje. user posted image

Botrca - se strinjam s teboj, da denar ni vse, ampak ko si v hudi situaciji, je pomoje težko. Midva čeprav živiva z eno plačo (700€) in mojo "porodniško" (200€), nama čeprav se včasih sprašujem kak, gre. user posted image Res pa je, da midva full skromno živima (že od nekdaj pijeva sok za razredčit, sladkarij, sadja in podobnih stvari midva ne kupujeva nekaj full, ...) No, pa to zdaj ni važno, hočem še povedat, da vseeno je pa v hiši tak, da če nima, pač nimaš, pač ne boš uredil okolice,...sploh če je hiša tvoja...v stanovanju, če imaš najemnino, pa toto staninvestuser posted image , pa stroški...jao, groza. user posted image
To sem zdaj na splošno pisala, verjamem, da nam je vsem kdaj hudo, pa da imamo tanke denarnico, pa da smo že vsi skozi dalo kako krizo. Nisem zdaj tebe kao kontrirala, da ne boš mislila. user posted image

Elevitka - joj, dobra si, da si še z njim, no ampak tudi to prinese življenje, kaj hočemo. Jaz pravim tak, da vsaka slaba izkušnja prinese kaj dobrega, čeprav se v začetku ne zdi tako. user posted image

madonca, imam dan za filozofiranje, očitnouser posted image
me že ni večuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
20.10.2010 18:38:09   
ly117
Men se pa tak spi, da še komaj gledam.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
20.10.2010 18:56:05   
sami0804

Komaj sem vas prebrala,tolko ste naklofaleuser posted image
Pridem potem verjetno nazaj,grem froce počasi rihtat za spat,drugače jih bom jutri spet vlačila iz posteljuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
20.10.2010 19:24:16   
ly117
Najedla sem se, L je že tudi v pižami, zdaj še morem samo še jaz v njo skočit in odjadrat v posteljo. Tak da se jutri spet beremo in tipkamo.

nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
20.10.2010 19:59:39   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
20.10.2010 20:07:41   
tasa_m
Čer

Ly noćko naspi se user posted image

Babe žabe je katera 29.10 za Ribo za na Čuke??? user posted image Jaaaz bi tak šla, do 22h še ni vstopnine, no saj pol pa je 3€ tak da tud ni take panike. Če bi katera šla veste kje me najdete..na RR, FB ali pa 040800*** user posted image user posted image

Moj se še ni odločil ali bi šel ali ne, ker je Čuke on že videl user posted image , sma pa se zdaj glih zmenla, da grema verjetno v soboto malo na Ribo pogledat in malo plesat.

Zdaj smo 2 urci plesali, noreli...ni kaj ni. user posted image Liji se je tak fajn zdelo, da joj in se je na ves glas smejala. user posted image

Zdaj pa mi je ata Refošk prineso, grema remi špilat ko Lija zaspi. Jutri sem fraj te pa si lahko privoščim malo dlje bit gor user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
20.10.2010 20:11:34   
matcar
Najprej raport.
Zjutraj vstala,se porihtala,mala2 ko zakleto najbolj še spala,jaz pa sem mogla mojega na šiht peljat.Tak,da je Lea ostala z njima.Ko sem bla nazaj,sem mogla oba porihtat,pa v vrtec spravit,sem šibala v Lidl po kitaro za Leo,pa k Amaliji na kofe,ob 10-h je prišla Botrca z Janom.Pol sem šibala k svakinji,ker me je prosla,če jo peljem v Lenart na firmo po papire za porodniško,šibale za MB nazaj,k tašči,še tam kafe spila,pa počakala,da sem kr po poti domov fročeke pobrala v vrtcu.Prišla domov,na brzake skuhala jesti za mojega pa brata,pol pa spet šibala z Leo v glasbeno.In je že večer.Delam pa komaj s ponedeljkom,upam.Ker me namreč tak začelo grlo bolet,da komaj požiram,pa uho me zraven boli.Upam,da me ne bo kaj zahaklalo.

Pa da še pokomentiram:
Saraya,jaz bi ga na tvojem mestu tudi pod dejstvo postavla pa orng po mizi vdarla.Pa naj se zjasni,kaj bi sploh rad.Al familijo pa tebe al ono drugo stvar.Jaz po vsem tem,kaj si ti ugotovila,ne bi poznala več milosti.Ker konec koncev te tako življenje ne bo nikamor pripeljalo,posledično pa bodo najbolj trpeli otroci,bolj kot si misliš.Držim pesti,da čimbolj dobro rešiš to situacijo,pa seveda imej pri tem v mislih tvoje otroke in tvoje lastno blagostanje.

Sami,jaz imam enako dimenzijo gum,kot ti,oz. sem letne imela celo 205/65/15 in jih je tudi zelooo težko dobit za nek spodoben dnar.HB za mojega brata,ker mi jih on kupi,jih dobi po nabavni ceni,pa mu jaz potem po obrokih plačujem.

Nič,grem Saš-a spat spravit,pridem še nazaj!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
20.10.2010 20:13:23   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čer

Ly noćko naspi se user posted image

Babe žabe je katera 29.10 za Ribo za na Čuke??? user posted image Jaaaz bi tak šla, do 22h še ni vstopnine, no saj pol pa je 3€ tak da tud ni take panike. Če bi katera šla veste kje me najdete..na RR, FB ali pa 040800*** user posted image user posted image

Moj se še ni odločil ali bi šel ali ne, ker je Čuke on že videl user posted image , sma pa se zdaj glih zmenla, da grema verjetno v soboto malo na Ribo pogledat in malo plesat.

Zdaj smo 2 urci plesali, noreli...ni kaj ni. user posted image Liji se je tak fajn zdelo, da joj in se je na ves glas smejala. user posted image

Zdaj pa mi je ata Refošk prineso, grema remi špilat ko Lija zaspi. Jutri sem fraj te pa si lahko privoščim malo dlje bit gor user posted image

Jap,jaz sem za.Si ful želim Čuke enkrat v živo videt,sploh pa pevca,ker mi je ami mnjami!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
20.10.2010 20:21:14   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image ja saj Jernej je res cute.
Amoak meni je važno, da grem malo ven in ker so mi čuki OK mi je tud to kul da grem na njih user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
20.10.2010 20:26:14   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image ja saj Jernej je res cute.
Amoak meni je važno, da grem malo ven in ker so mi čuki OK mi je tud to kul da grem na njih user posted image

ja,meni so zakon.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
20.10.2010 20:26:41   
marta82
Jaz sem pa od danes naprej strokovna...user posted image  Konec učenja pomeni, da se vam bom lahko večkrat "posvetila".user posted image

Že nekaj časa vas nisem brala. Je kaj novega? Bo padla kakšna kava?

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
20.10.2010 20:28:47   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jaz sem pa od danes naprej strokovna...user posted image  Konec učenja pomeni, da se vam bom lahko večkrat "posvetila".user posted image

user posted image user posted image user posted image Super!Pridna!Ja,bla je včeraj,kdaj pa bo nasledna,pa ti ne vem povedat.Se pa menimo,da bi šle ven en vikend!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
20.10.2010 20:30:42   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
20.10.2010 20:32:29   
katy83

Marta, čestitkeuser posted image user posted image user posted image
je blo težko?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
20.10.2010 20:34:01   
katy83
za Čuke še ne morem nič rečt, malo me...kak naj rečem...po eni strani bi full šla kam ven, po drugi strani pa ne vem kak bom brez mojega T? user posted image   Saj so to normalni občutki, ne?user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
20.10.2010 20:35:19   
katy83
aja, pa čeruser posted image

pol urce še, pol pa spet na diplomo

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
20.10.2010 20:39:29   
botrca
Kathy83 nisi mi nič kontrirala, povedala si svoje mnenje tako kot sem ga jaz user posted image . Imamo pa na žalost večina nas podobne probleme in prav je da se o tem z nekom pogovorimo da vidimo da nismo sami v tem in da so še slabši primeri. Vsaj imamo streho nad glavo in otroke zdrave user posted image  user posted image  user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
20.10.2010 20:40:16   
botrca
Marta82 pridna punca...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
20.10.2010 20:40:25   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Marta, čestitkeuser posted image user posted image user posted image
je blo težko?

Če se naučiš gre. Iščejo znanje, dajejo podvprašanja... tako, da gre. Res pa je, da se moraš pripravit, ker dajo taka vrašanja, da takoj vidijo, če si se učil. Če se boš pripravila se pa nimaš kaj bat.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
20.10.2010 20:40:48   
botrca
Aja, pa dober večer še od mene user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
20.10.2010 20:41:04   
marta82
Hvala vsem za čestitke.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
20.10.2010 20:44:34   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

za Čuke še ne morem nič rečt, malo me...kak naj rečem...po eni strani bi full šla kam ven, po drugi strani pa ne vem kak bom brez mojega T? user posted image   Saj so to normalni občutki, ne?user posted image
Ja,smo vse dale skozi,prvič je hudo,pol pa ne več.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
20.10.2010 20:45:36   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kathy83 nisi mi nič kontrirala, povedala si svoje mnenje tako kot sem ga jaz user posted image . Imamo pa na žalost večina nas podobne probleme in prav je da se o tem z nekom pogovorimo da vidimo da nismo sami v tem in da so še slabši primeri. Vsaj imamo streho nad glavo in otroke zdrave user posted image  user posted image  user posted image
Podpis!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
20.10.2010 20:48:08   
matcar
Grem Maksa požulit,me kliče,pridem nazaj...

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?