|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
18.10.2010 21:18:33   
Fidolina
Kuža hoče jit "spet" kakat. Dons je dobil malo samih kurjih jetrčk(sicer jih skupaj z briketki)  in je imel že prej bolj mehek drekec.  Ni kaj - treba ubogat. Me grize v prste na nogahuser posted image . Lumpuser posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
18.10.2010 22:22:13   
miklarom
mismis - za jutri vse pestke in dobro opravitauser posted image user posted image
                                                                     user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
18.10.2010 22:22:56   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

mismis - za jutri vse pestke in dobro opravitauser posted image user posted image

se podpišem,
Hermy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
18.10.2010 22:24:11   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: Naska

a ste mogoče gledale današnjo temo  pri Zvezdah na sodišču - dost noro. 

Gledala user posted image user posted image

Jest tud user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
18.10.2010 22:33:01   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

se podpišem,
Hermy

tudi jaz user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
18.10.2010 23:25:38   
gigi1
Ma user posted image  mi ne da spat....priznam PMS me daje (mozoljev več kot najstnica, odkar sem šla v postopke user posted image )Gledala vse od Tednika...do Studia city...(čisti mazohizem). Najprej Vegradovi delavci, nato 137.000 sodržavljanov pod pragom revščine (predvsem prispevek o tem kako morajo v zapuščini po umrlem možu in očetu vračati socialno pomoč, ki jo je za življenja dobival), pa prispevek o avtističnih otrocih, ko starši čakajo na diagnozo in jim zdravniki rečejo, da je otrok stupiden ( a je to kakšna nova terminologija za bolezen user posted image ), pa Štefančič, ki se spravlja na Velenjskega župana...človek izgleda na mestu (ne vem...samo vtis), kot da je on kriv za vse hudo kar so kakšne firme naredile...pa Štefančič ne veuser posted image , al noče vedet, da pri teh zadevah občine dobije le nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča...ostalo je v rokah države. Župan je imel kar rosne oči... Danes sem še slišala (ne vem koliko je resnice v tem), da je znesek polovice letnega državnega proračuna romal na privatne račune na Kajmanske otoke ipd.....
Povsod po svetu se leta plodnosti zvišujejo...pri nas pa znižujejo....kje mi živimo????? Ne najdem besed...

Oprostite za ta izpad....pa nisem naštela niti 10% stvari, ki so se mi danes v user posted image  vsedle. V glavnem...user posted image ...

Optimist kot sem, upam na boljše čase....

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
19.10.2010 0:31:16   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

se podpišem,
Hermy

tudi jaz se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mišmiš srečno!!!!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
19.10.2010 0:34:02   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Optimist kot sem, upam na boljše čase....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moja moja

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
19.10.2010 5:11:05   
mismis
aaaaaaaaaaaaaaaaaa to ni humano, imam malo na sumu tele MB, da samo nas ljubljančane naročajo tako zgodaj user posted image user posted image

ekola, ena kava za vas...

user posted image

jaz je tako ali tako ne smem user posted image  imam itak občutek, da narkoza sploh ne bo potrebna, ker jim bom na stolu zaspala user posted image

pa še en zadnjih pogledov, hm hm hotela sem reči stimulansov za moje folikle user posted image user posted image

user posted image

no zdaj pa gremo...

a ja še to. Žižek moj, svet se vrti, bogati so čedalje bolj bogati in revni čedalje bolj revni (tudi gledala včeraj vse tole kot ti), ampak mi ne bomo spremenili sveta, to ga lahko le ena orenk naravna katastrofa. Tako, da živi in uživaj...pa še kakšen per z mano kdaj pa kdaj spij, je življenje prec lepše

no zdaj pa zares gremo....

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
19.10.2010 7:03:00   
Anonimen
mismis, držim pesti, da bo veeeliiikooo lepih celic!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2035
19.10.2010 8:13:07   
loremi
Dobro jutro!

Daleč mora it mismis, pa nam še kavico postreže, hvala!
mismis navijam s prsti na rokah in nogah! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Loremi, pazi nase. Kakšni so zdaj plani za naprej?

Hja, nisem zgleda najboljš pazla nase, nos in glava sta kot da bi imela notri kamen user posted image . Ampak sej pravjo, če greš k dohtarju, traja en teden, da se pocajtaš, če pa ne greš, pa 7 dni. user posted image  No vsej to je, da nimam povišane temperature, aleluja, drugač bi ap zdej mogla bit doma, zavita v deko in lepo na kauču user posted image .
Plani za naprej? Moja želja je čimprej v IVF, tud dr. je tko rekel, naročena sem pa pri njem šele 01.12. user posted image  in je to kr mal pozno, bi rada puskusla mal izsilit, če bi mel lahko prej vzel, pa da vidim, če je kakšna možnost it letos v IVF, drugače pa januarja. Oba pa morva še dat kri za SPB (tud ne vem, zakaj je to treba delat 1x letno user posted image ), pa jaz moram opravt PAP bris, tuki mam pa slab občutek.
Kako si ti? Kako vidva?
Muškatirke moje ... Fidolina, Naska, kako sta?

Miklarom si ti bolje?

Gigi dobro si tope napisala, se strinjam z vsako besedo posebej in me istočasno skrbi, kam pelje vse to. Tudi glede zviševanja plodnosti, rodnosti pri nas ... katastrofa!! Hkrati pa se dogaja, da družine, ki so se uspele situirati, si urediti življenjski prostor in družino, sedaj izgubijo službe in so na pragu revščine, po drugi strani pa država dela z denarjem, ki ga dobi od nas, da jih je lahko sram. Ampak zakaj bi jih bilo? Sit lačnega ne razume. Uf, to je pa bila tema, ki ti je sigurno še bolj pogrela živce. Upam, da si vseeno mirno spala in se vsej mal odpočila.

Jaz sem pa včeraj kužončko peljala cepit in dobila je čip in potni list. Ni to kr tko user posted image

Lep dan želim vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
19.10.2010 9:09:00   
gigi1
Miša pridelala 11 lepih celic user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
19.10.2010 9:12:34   
loremi
uuuuuu super super super!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
19.10.2010 9:13:14   
gigi1
Jutrčka user posted image

Dan se je lepo začel user posted image  user posted image  user posted image . Naj se tako nadaljuje user posted image

RVI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
19.10.2010 9:15:39   
gigi1
Loremi user posted image  za cepljenje in potni list. Ti pa pazi nase in se pocajtaj user posted image

Glede zapisanega včeraj....ja saj vem, da sveta ne bom spremenila, me pa res včasih tako zaboli, da se mi user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
19.10.2010 9:15:42   
hermy1

Miša pridelala 11 lepih celic user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Otročkov za cel vrtec user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
19.10.2010 9:33:02   
lana08

Juhu to bo veselo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
19.10.2010 9:47:32   
Fidolina

Priden Mismis user posted image  - ja, to bo veselo  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
19.10.2010 9:48:22   
hermy1
Nisem še podala poročila:pri 2 mes imamo 5 kg in 60 cm user posted image  user posted image user posted image !!

Pa da vam še malo  pomaham:
user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
19.10.2010 9:54:13   
Anonimen
mismis, super, čestitke!! Naj se lepo oplodijo!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2045
19.10.2010 10:06:05   
Tanja_Jes

Juhuhu juhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kokoška user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej že plavalci švigajo okoli jajc. Naj se jih čim več oplodi, čez par dni pa nazaj k mamici. user posted image user posted image user posted image user posted image Tanja vesela user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
19.10.2010 10:14:00   
miska73
Samo da se pridrižim čestitkam naši trenutni naj kokoški.
Naj te čaka cel kup otročkov.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
19.10.2010 10:44:59   
biba007

Iiiiiiiiiiii, nogometno moštvouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
19.10.2010 10:48:08   
ledenka

user posted image user posted image user posted image  upam, da že plešejo sentiše s plavalčki user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
19.10.2010 12:09:19   
DaisyE
Bravo miš!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Hepi js! Spet bodo dvojčki!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.