|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
18.10.2010 10:37:59   
vrtnica.m
No pa da še vas povprašam (stare borke)!
A je katera kdaj bila v času postopka na pomirjevalih? Namreč meni se je pred 4 tedni zgodilo, da sem po zdravničinih besedah "pregorela" in po UZ srca, odvzemih krvi za ščitnico in holestorol je vse vredu z mano - tako da je diagnoza "pregorelost". Sem še trenutno na zelo rahlih pomirjevalih (xanax 0,25 mg). Me zanima če ima katera podbono izkušnjo in kako se je spopadala z njo.  No, sem pa trenutno na Suprefactu - 14.10. sem začela s ponovnim (tretjim) postopkom. 28.10. pa imam prvi UZ.

Hvala vam za odgovore.

l.p.
m.

< Sporočilo je popravil vrtnica.m -- 18.10.2010 10:38:58 >

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
18.10.2010 10:39:26   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

evo poročam user posted image user posted image user posted image user posted image

na vsaki strani je približno 10 foliklov, endometrij je velik 11. Danes pade stopka in v torek punkcija user posted image user posted image

hvala vsem za pestksem pa danes čisto hin,m sem morala biti že ob 8. uri v MB, v torek moram biti tam že ob 7. uri. To pomeni, da bo treba vstati sredi nočiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

š**** je pa že skoraj cela zunaj, je že konkreten rižek user posted image user posted image user posted image

hermy, mala lepotička  je veš!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
18.10.2010 10:40:45   
loremi
Loremi, kako zdravje? Si kaj bolje?

nos zamašen user posted image , ušesa itak bolijo, kako pa, šmrkam ful, grlo je mal boljš (sem si včer skuhala karamelno mleko z žajbljem, vsej ena rcnija, ki jo prebavljam user posted image )
ja no tkole je, če je prehlad, na srečo ni v uni tahudi obliki, da je še temperatura ful povišana, če bo šlo tkole čez, bo kr dobr

miklarom, kako si ti?

narkoza pri pinkciji? jaz sem sama pri sebi rekla, da če bi v LJ bila možnost narkoze, jo vzamem takoj, glede na izkušnje pri zadnji punkciji user posted image user posted image , je pa res, da mal razmisliš gled ena št. foliklov, ki jih imaš
mismis jaz ne bom nič pametna tu, sam želim ti, da dobro opraviš in čez 9 mesecev zibaš!

hermy ti se kr bahaj, če je pa tko srčkana tale tvoja pupa! user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
18.10.2010 10:43:37   
miklarom
mismis - sem bolje, jutri še imam doktorja pol pa bom itak šla v sredo delat, k mi je dost domauser posted image . Jaz sem mislila iti po pingote v novembru, nekje po 20.11. ko  bom imelauser posted image , zdej pa me pošteno skrbi glede prenavljanja laboratorija že v decembru in ne vem če me bodo sploh naročili, zdaj pa ne vem kaj storiti, ali naj grem sedaj ko dobimuser posted image , ali naj počakam do novembra, če pa me takrat ne naročijo pa je kar dolga čakati do marcauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
18.10.2010 10:46:43   
loremi
vrtnica.m ko bi ti le vedela odgovorit user posted image
kaj pa dr.? si kaj vprašala svojega gin. ali pa na oddelku IVF katerega dr., kako je s tem, če kaj vpliva?

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
18.10.2010 10:54:13   
vrtnica.m
Loremi - moja osebna zdravnica je rekla, da ta pomirjevala naj ne bi nič vplivala na celoten postopek (ima kar nekaj pacientk ki so v teh postpokih - tako da se po moje spozna na to stvar), sestra na GKLJ pa je rekla ko sem prevzemala inekcije, da naj počasi preneham s pomirjevali. Ni pa rekla da naj TAKOJ!
Me pa zanima če je katera imela podoben primer in kako se je spopadala s tem.

Lep dan želim
m.

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
18.10.2010 10:57:15   
mismis
Miklarom, jaz bi šla na tvojem mestu že sedaj po pingivne, torej ko dobiš user posted image . Glede na to, da bo labratorij zaprt, je vprašanje kakšna gužva bo spet spomladi, ko bodo ponovno začeli delati. Me pa veseli, da si z zdravjem malo bolje.

vrtnica, priznam da še nisem slišala, da bi bila katera na pomirjevalih v času IVF postopka. Kaj pa je tvoja zdravnica rekla glede teh zdravil? Sicer ti ne znam svetovati, vem pa da če ščitnica ne deluje dobro, je možnost zanositve še manjša. Daj vprašaj tole na MON forumu: http://med.over.net/forum5/list.php?19
Pušenjak bo sigurno vedel odgovor na tvoje vprašanje

Hermy, res je lepotička, pa prav lepo se smejčka user posted image user posted image  za stopiti se

Žižek, še dobro da si omenila tole s hrano, sem imela nekaj v mislih, da bi imeli danes za kosilo puranove zrezke v gobovi omaki, ampak kot kaže bo to odpadlo. Bo pa kašna juhica danes ali pa jajčkauser posted image

Fida, razumem tvoje pomisleke glede narkoze, vendar pa imam tokrat kar veliko število foliklov, tako da mi je zdravnica sama svetovala narkozo. Ko sem bila v Lj je bilo foliklov nekje okoli 10., tokrat jih je pa še enkrat več, tako da ne bi rizikirala. Glede na to, da pa imajo v MB kar veliko uspešnost pri postopkih, ne more biti narkoza vzrok za neuspeh.

Lana, super za rižka, a te že kaj grize?

Loremi čuvaj se, sa jveš da je sedaj obdobje prehladov in viroz

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
18.10.2010 10:57:58   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Bravo za našo mišjo familijo. Komaj čakam na torkovo poročilo.

Me too, me toouser posted image user posted image user posted image ... kar naprej nekaj špegam semleuser posted image
Dejmo miškauser posted image user posted image user posted image

hvala, hvala Bibon, kako ste vi trije, vidim da si se počasi specializirala za peko tort user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
18.10.2010 11:10:20   
vrtnica.m
Hvala vam za odgovore.
Sem pravkar govorila z mojo osebno zdravnico - in mi je rekla, da naj še 3 dni jem pomirjevala vendar samo polovičke (od predpisanih 0,25 mg) in potem neham, osebni ginekolog pa je rekel da še sedaj v tej fazi suprefacta nima nobenega vpliva. Prišli pa so izvidi od ščitnice in HVALA BOGU VSE VREDU!! Tako, da moram sedaj "nabrati" optimizem in v boje za otročička :) in opustiti stres (kar pa ni lahko).

hvala vam še enkrat in lep dan želim
m.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
18.10.2010 11:54:17   
gigi1
Čist nabrzaka user posted image

Miša jajčka tud zapirajo. Boljš gobova župca user posted image

Fidi nič mi ne nagajaš user posted image . Sva z Mišo že veliko govorili o tem. Sama se narkoze kar bojim odkar so me na laparo in histero predozirali. Mislim, da v MB za ta poseg uporabljajo Dormicum, ki je precej bolj nedolžen kot popolna anastezija.

Vrtnica super, da so izvidi dobri in da boš počasi zmanjševala user posted image . Dokler si samo na s-factu baje ni nobene nevarnosti, da bi kakorkoli vplivalo na postopek.

Lupčke, grem naprej...

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 18.10.2010 11:56:59 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
18.10.2010 13:09:25   
mismis
thanks Žižek, nimam pojma kaj bom danes jedla. Gobovo župo pri nas naš kuha, bo pa danes pozen, ker ima neke opravke popoldne.

kolk se meni danes nič ne da, pa še spi se mi, komaj čakam da bo ura 15., da zviznem domov user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
18.10.2010 13:17:22   
lana70

Lana, super za rižka, a te že kaj grize?

...zjutraj me je ugriznila v nos, bolelo ko user posted image ...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
18.10.2010 15:08:42   
pikovit

Pikovit, tako pravijo, da bo v MB labratorij zaprt? Kdaj greš ti po deco?

Pišuka če bo to tako,potem bom morala it kar z oktobersko M.Bom jutr poklicala v MB,pa da vidimo,kaj porečejo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
18.10.2010 17:06:53   
sonya1
Živjo punce !

Gigi, si napisala, da so te predozirali z narkozo. Meni se je zgodilo ravno nasprotno, sem se po operaciji žolčnih kamnov zbudila na operacijski mizi še z luknjami v trebuhu !!! Pa s cevjo v grlu, pa niti premakniti se nisem mogla, bolelo pa tako, da si v nočni mori ne moreš predstavljati hujše bolečine. Nisem dva dni pustila nikomur niti, da me pogleda. Pa so se pol zgovarjali, da sme prelahka, pa so se bali, da bodo dali preveč, pa bla, bla, bla....Ti zagotavljam, da grem na ponovno operaciji česarkoli samo, če mi pisno zagotovijo, da se bom zbudila v sobi po KONČANI operaciji. Se spomnim, ko sem enkrat brala, da je bil en revež celo eno trebušno operacijo pri zavesti in je potem na veliko tožil bolnico. Pa sem mislila, da pretirava. Ko sem pa zdaj videla, kako to zgleda, vam povem, kolikor je dobil, je premalo. Prostovoljno najbrž tega noben ne bi naredil za noben denar.

Miši  , joj, kako kul ! Tole meni super diši po uspehu !!!
Loremi, pazi nase. Kakšni so zdaj plani za naprej?
Hermi, saj tamala je pa že cel človek ! Lepa pa za pojest user posted image
Tassi, upam, da si v redu. Sorry, ker sem tako komentirala pijačo, imam pač s tem izkušnje. Ti boš sama zase že najbolje vedela. Gigi, ja, točno toliko sem dala čez in točno toliko so si me v življenju privoščili, kot sem dovolila. Oh, ko bi imela pred deset_imi leti to pamet !  
Naska, kot je Gigi dejala, mogoče pa tvoj tole res še težje prenaša. Saj veste, kakšni so dedci, zelo redki kateri se zna pogovarjato o tem, kar ga teži.
Fidi, ti si pa tak sonček, da komaj čakam tvoje komentarje, da se mal narežim.

Ampak tale podpis od Miši, je pa najboljši: če ne moreš pomagati pa nagajaj. Glavno, da si zraven. Se vedno narežim zraven.

Imejte se lepouser posted image

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 18.10.2010 17:07:41 >

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
18.10.2010 18:59:55   
gigi1
Sonya uffff tebi pa res ni bilo nič prišparano user posted image . Si sploh ne morem predstavljati kakšne bolečine so to - sploh pri žolčnih kamnih user posted image . Moj jih je imel in si vsaj približno predstavljam kako hudo je to user posted image ..glede operacije..pa ni besed...
Nič od tega ni fajn. Jaz sem tudi bila lahkokategornica (takrat 48 kil) Mene so komaj zbudili, še en mesec po tistem sem imela spomin kot zlata ribica, pa še pol leta resne težave s spominom in še marsičem. Mozak ni delal user posted image . O vnetih žilah pa....precej boleče user posted image

Miša moja jutri pa:  korak na poti do zmage user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dobro opravita. Mislim na vas!

user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
18.10.2010 20:05:23   
DaisyE
Mater, sem tolk out, da ste tule čisto prehitre zame.

Žižon, en lep pozdrav.

Loremi, upam, da se čim prej pozdraviš.

Pika, jutri pa le poročaj, kako si se zmenila, da bomo spet navijali potem, ko bo mišu z beto nad 10000. user posted image

Hermi mala je pikica.

Kar se pa dedcev tiče, je pa itak tako kot pravimo - dedci pač. user posted image  Saj ne veš kaj bi reku. Ampak včasih res preveč kompliciramo, pa pozabimo, kako malo je treba, da se en ob drugem počutimo lepo.

Mišuuuu!!!!!!!!!!!!!!! Ti pa fajn zrihtaj jutri. In vajine bomo potem lahko poimenovali, ker so taki fajni in trdoživi. user posted image user posted image user posted image

Pozdravčke vsem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
18.10.2010 20:37:18   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: Naska

a ste mogoče gledale današnjo temo  pri Zvezdah na sodišču - dost noro. 

Gledala user posted image user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
18.10.2010 20:48:06   
Fidolina
Gigi - kar se seznamčka tiče, sprašuješ, če nam kaj ne štimauser posted image ? Ja, ne štima. A lahko prosim mene butneš med nosečke, pa leta popraviš na 40 (tolk, da bom polnopravna članica te teme in bom še vedno lahko komandirala mlajše pritepenke). Tak seznamček, bi mi bil veliko bolj všečen user posted image .

Kaj pa ti tam na seznamčku kuhašuser posted image ? Imaš tak žleht izraz na obrazu, da ne vem če bi si upala poskusiti tvoj"zvarek"user posted image . A je kaj za naše desceuser posted image ? Upamuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
18.10.2010 20:54:02   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mišuuuu!!!!!!!!!!!!!!! Ti pa fajn zrihtaj jutri. In vajine bomo potem lahko poimenovali, ker so taki fajni in trdoživi. user posted image user posted image user posted image

važi, samo da bo kaj za poimenovatiuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
18.10.2010 20:54:55   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Žižon, en lep pozdrav.

Dejzič, tale Žižon, se mi zelo dopade user posted image user posted image user posted image  (sori Gigi).

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
18.10.2010 20:56:21   
DaisyE
A ne da je fejst! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
18.10.2010 20:56:52   
DaisyE
A ne, da je fejst. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
18.10.2010 20:57:57   
DaisyE
No, ti mater, bo že držalo, če je kar dvakrat objavilo isti post. Svašta!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
18.10.2010 20:58:55   
ledenka
mišmiš, navijam za jutri, naj bo obilna bera in naj se vse celice oplodijo user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
18.10.2010 21:01:32   
Fidolina
Ala Mismis, gremo spat!! Jutri je pomemben dan zate, za tvojega lubeka (in nasuser posted image ). Vsi moramo biti spočitiuser posted image user posted image user posted image .

Aja, tole sem sunila Gigi. Ne vem, če bo ona, po vsem tem navijanju, ravno spočita user posted image .
Saj veš, kaj ti želimuser posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.