sonya1
|
Živjo punce ! Gigi, si napisala, da so te predozirali z narkozo. Meni se je zgodilo ravno nasprotno, sem se po operaciji žolčnih kamnov zbudila na operacijski mizi še z luknjami v trebuhu !!! Pa s cevjo v grlu, pa niti premakniti se nisem mogla, bolelo pa tako, da si v nočni mori ne moreš predstavljati hujše bolečine. Nisem dva dni pustila nikomur niti, da me pogleda. Pa so se pol zgovarjali, da sme prelahka, pa so se bali, da bodo dali preveč, pa bla, bla, bla....Ti zagotavljam, da grem na ponovno operaciji česarkoli samo, če mi pisno zagotovijo, da se bom zbudila v sobi po KONČANI operaciji. Se spomnim, ko sem enkrat brala, da je bil en revež celo eno trebušno operacijo pri zavesti in je potem na veliko tožil bolnico. Pa sem mislila, da pretirava. Ko sem pa zdaj videla, kako to zgleda, vam povem, kolikor je dobil, je premalo. Prostovoljno najbrž tega noben ne bi naredil za noben denar. Miši , joj, kako kul ! Tole meni super diši po uspehu !!! Loremi, pazi nase. Kakšni so zdaj plani za naprej? Hermi, saj tamala je pa že cel človek ! Lepa pa za pojest Tassi, upam, da si v redu. Sorry, ker sem tako komentirala pijačo, imam pač s tem izkušnje. Ti boš sama zase že najbolje vedela. Gigi, ja, točno toliko sem dala čez in točno toliko so si me v življenju privoščili, kot sem dovolila. Oh, ko bi imela pred deset_imi leti to pamet ! Naska, kot je Gigi dejala, mogoče pa tvoj tole res še težje prenaša. Saj veste, kakšni so dedci, zelo redki kateri se zna pogovarjato o tem, kar ga teži. Fidi, ti si pa tak sonček, da komaj čakam tvoje komentarje, da se mal narežim. Ampak tale podpis od Miši, je pa najboljši: če ne moreš pomagati pa nagajaj. Glavno, da si zraven. Se vedno narežim zraven. Imejte se lepo
< Sporočilo je popravil sonya1 -- 18.10.2010 17:07:41 >
|