|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
17.10.2010 15:44:35   
mismis
evo poročam user posted image user posted image user posted image user posted image

na vsaki strani je približno 10 foliklov, endometrij je velik 11. Danes pade stopka in v torek punkcija user posted image user posted image

hvala vsem za pestksem pa danes čisto hin,m sem morala biti že ob 8. uri v MB, v torek moram biti tam že ob 7. uri. To pomeni, da bo treba vstati sredi nočiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 17.10.2010 15:46:20 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
17.10.2010 18:39:01   
lana08
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

evo poročam user posted image user posted image user posted image user posted image

na vsaki strani je približno 10 foliklov, endometrij je velik 11. Danes pade stopka in v torek punkcija user posted image user posted image

hvala vsem za pestksem pa danes čisto hin,m sem morala biti že ob 8. uri v MB, v torek moram biti tam že ob 7. uri. To pomeni, da bo treba vstati sredi nočiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo Mišmiš, v torek pa veliko celicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
17.10.2010 20:46:30   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

user posted image user posted image user posted image bravo Mišmiš, v torek pa veliko celicuser posted image user posted image user posted image

Čez devet mesecev pa čudovit zakladek user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
17.10.2010 20:56:18   
DaisyE
Hej Mišu, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
17.10.2010 21:02:15   
DaisyE
Dejzika, me lepo da me imaš pod kontrolo, se mi zdi da se ti lušta Vransko, pa sedaj čekiraš ali lahko računaš name kot šoferja user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Vsekakot tudi to, ampak prvenstveno pa ni. Bistveno je, da boš drugo leto tak čas že ene tri mesece mati.

Sploh ne vem, če upam na vransko, sem bla včeraj na fešti, pa se nisva vidla s tamalim od zjutraj pa do dons popoldan, pol sem mela pa silent treatment. Je kar stran gledal. Smotko mali, meni pa težko.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
17.10.2010 21:21:42   
pikovit
Mismis bravo user posted image user posted image user posted image

Dejzika moja user posted image A takle maste.Superrrrrrrr user posted image user posted image user posted image

Punce moje kaj je sedaj z MB in laboratorijem?Torej z začetkom decembra je vse zaprto al kako?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
17.10.2010 22:08:38   
Tanja_Jes
Mismis, evo maš že štiri minutke stopko v riti - naj ti ta postopek prinese to kar ti želim, to kar si sama želiš in to kar ti vse tukaj želijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rti

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
17.10.2010 22:14:49   
miska73
Bravo za našo mišjo familijo. Komaj čakam na torkovo poročilo.

Dejzi da ne bi slučajno mela pomisleke priti ali ne priti na Vransko.
Polubčkaj tamalega.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
17.10.2010 23:03:57   
Naska
Živijo, ženske!

Tole bo verjetno zvenelo noro pa saj je vse že itak noro. Midva še vedno na istem - vendar jutri jaz vseeno grem po prvo injekcijo suprefacta... Itak je to moj "zadnji" postopek. S takim odnosom je seveda vse nekako bogoskrunsko, z druge strani pa itak neke možnosti druge kao ni...
Evo tolk od mene. Sem pa vesela za tale forum, iz katerega nastaja nekaj več. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
17.10.2010 23:04:39   
Naska
a ste mogoče gledale današnjo temo  pri Zvezdah na sodišču - dost noro. 

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
18.10.2010 7:28:37   
Anonimen
mismis, super za stopko!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa lepo število foliklov maš. Kolikšno dozo si imela? So ti dali približno isto kot v LJ?

(odgovor članu Naska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1986
18.10.2010 7:40:48   
sonya1
Naska, mogoče bo pa tole malo otoplilo stanje. Nič bogoskrunsko, samo da bi uspelo. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
18.10.2010 7:49:33   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

mismis super za stopko, jutri pa štejemo lepe celice! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Naska te razumem in vem, zakaj misliš, da je to bogoskrunsko user posted image , ampak če je vse skup še tako neverjetno, naj bo uspešno!! user posted image user posted image

Tassi jaz vem, da mojemu preveč težim zaradi alkohola in pike dobivam vsakič, ko vem da je v enem dnevu blo preveč piva ali vina in mi živce ven vleče, ko vem, da ga ima preveč pod kapo in vsakič težim potem, ampak je to posledica tega, da je moje otroštvo in odrašanje minilo ob očetu alkoholiku in ker sem bila priča temu, kar je mami preživljala, si sama ne želim. Sej mogoče delam s tem več škode, kot koristi, ampak vseen ne prenašam tega in ponoči spalnice, ki ima vonj po alkoholu. Zato ti rečem - vztrajaj na tem, da ali se neha prekomerna doza alkohola (ne vem sicr, kolk kritično je trenutno), ali pa zaključi vezo in gremo dalje. Vem da je oboje težko, še težje zaključit vezo, nekatere smo take, da tega kar ne bomo naredile, ampak če bo alkohola vedno več, ti ne bo nič koristilo. user posted image user posted image

Jaz si kuham čajčke in poskušam nosu nardit prosto pot za dihanje, pa zaenkrat še neuspešno, upam, da ne bom celo zimo neki šmrkala.

Vsem želim lep dan in začetek novega delovnega tedna!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
18.10.2010 7:58:31   
aqua77
Morgen!!!!

Mišu, super duper novičke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pestke ko pr norcih za torek!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
18.10.2010 8:56:17   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

hvala vsem skupaj za dobre želje in pestke, s takim klubom navijačic skoraj ni teorije, da nam ne bi uspelo user posted image user posted image

Skuštranka, imela sem 225 ml Gonala, ker je enako 3. dozam Menopurja.

Naska, super za začetek, morda pa vse skupaj ni tako bogoskrunsko. Če se ne motim, si ti začela pisati o težavah doma, ko so se začela komplikacije s postopki, morda se bo pa sedaj vse uredilo.

Loremi, kako zdravje? Si kaj bolje?

Žižek, a si imela lep vikend

Zarja, a si že nazaj

Hermy, kako je princeska

Vitachi, upam da ti ni več slabo.

Dejzi, pa saj ne bomo šli na Vransko za cel vikend, zvečer gremo in ponoči se vrneš, to ti pa ja ne bo zameril user posted image , pa saj bo ata z njim

tamalu moje, v MB so mi dali stopko prej (ob 21. uri), ker je čas punkcije tempiran na stopko. Kako je mala princeska, ti je žekaj bolj podobna user posted image , vem ja žleht sem

sonya, kakšno je stanje doma? a je še kar priden?

Akvič, kako ti preživljaš svoje dneve?

Pikovit, tako pravijo, da bo v MB labratorij zaprt? Kdaj greš ti po deco?

lana08, kako si ti in mali smejko?

Lana70, a je š**** že kaj več zrastla?

Maussi pogrešam

Alpog, super za novo/staro službo. Četudi ni dobra, je vseeeno bolje, kot sedeti doma in početi nič

vsem skupaj pa želim en lep dan

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
18.10.2010 9:30:56   
miklarom
mismis -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za včerajšnjo stopko in zelolepe folikle, jutri pa bom držala pesti k nora da bo čimveč celic in da se ti potem kar vse oplodijouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
18.10.2010 9:33:21   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

mismis -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za včerajšnjo stopko in zelolepe folikle, jutri pa bom držala pesti k nora da bo čimveč celic in da se ti potem kar vse oplodijouser posted image

Miklarom, ne bom pogoltna, sedaj si želim samo, da bo dosti celic, te se bodo te lepo oplodile in delile, pa seveda da bi nam končno uspelo.

Kako je tvoje zdravje? Si kaj bolje? Kdaj pa greš ti iskati pingvine?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
18.10.2010 9:48:17   
hermy1

Hermy, kako je princeska

Midve sva krasno! Malo nas sicer krčki mučijo,...pa imamo na srečo dovolj pomagačev za cartanje.

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
18.10.2010 9:48:55   
gigi1
Jutrčka

Miša moja user posted image  user posted image  user posted image  za stopko. Danes pa bolj župce papat in kakšno zeljno vodo spit, da ne bo težav z odvajanjem. A boš imela narkozo? pri tem številu foliklov bi bilo kar primerno izkoristit to možnost. Pa pazi nase! Jutri bom pa trepetala s tabo. RTI saj veš...do neba in nazaj user posted image

Tassi morda ima tvoj mož težave in rabi tvojo pomoč user posted image . Saj veš...te postopki na njih drugače uplivajo. Ne pogovarjajo se in držijo žalost v sebi. Potem je pa najlažje z družbo ven, pa kozarec v roke, da malo pozabijo na bolečino user posted image . Razmisli...veliko sta dala skozi. Morda je vredno, da se potrudiš in mu pomagaš iz začaranega kroga. Tudi njemu ni dobro user posted image . Nočem ti soliti pameti...samo premisli... user posted image user posted image user posted image

Naskič super, da nisi vrgla puške v koruzo user posted image  user posted image  user posted image . Treba se je boriti! Gremo v postopek z dvignjeno glavo in polne upanja user posted image  user posted image  user posted image

Alpog za službico user posted image  user posted image  user posted image . Seznam je pa par strani nazaj. Bom obnovila, takoj ko čas najdem user posted image

Loremi in Miklca sta kaj bolje?

Mausi si nazaj z mini dopustka? Je tečka prišla?

Zarči pa mislim, da danes pride user posted image  user posted image  user posted image . Sigurno sta uživala user posted image

Fidika kako je pri vas?

Sonya težke stvari si dala čez user posted image user posted image user posted image

Lubice RVI, ampak moram šibat. Danes bom kar leteča...

Lupčke vsem

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 18.10.2010 9:51:55 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
18.10.2010 9:54:13   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Hermy, kako je princeska

Prehitra user posted image ...danes se greva tehtat in merit, pa vam poročava!!

Vsem poljubčke in objemčke!

user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
18.10.2010 9:56:08   
gigi1

Hermy, kako je princeska

Prehitra user posted image ...danes se greva tehtat in merit, pa vam poročava!!

Vsem poljubčke in objemčke!

user posted image

Lepotička naša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
18.10.2010 10:09:40   
Fidolina
Elouuser posted image
moram se bolj na hitro oglasit, ker kao delamuser posted image .
Mismis, navijam in držim pestke za jutri. Čimveč celic ali pa vsaj nekaj lepih, tapravih.
Moram pa malo Gigi ponagajat in rečt, da narkoze ne bi vzela. Toliko časa si se trudila, da maksimalno pripraviš svoje telo na nosečnost, in zdaj bi si ga pet minut pred polnočjo zastrupila. Totalna anastezija je kar resna stvar, čeprav sama, kot taka, ne traja dolgo časa. Tako, da če do sedaj res nisi hudo trpela pri punkcijah, jaz odsvetujem. Če pa imaš za sabo kakšno res hudo izkušnjo pri punkciji, ki je takrat tvoje telo spravila v hud stres za več dni - je pa za razmislit o narkozi.
Sicer, jaz nebi. Me pa itak ni treba poslušatuser posted image . Jaz rada modrujemuser posted image .
Vsekakor tavžnt pestk.

Pozdravčke vsem,
še pridem naokrog...user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
18.10.2010 10:15:30   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Bravo za našo mišjo familijo. Komaj čakam na torkovo poročilo.

Me too, me toouser posted image user posted image user posted image ... kar naprej nekaj špegam semleuser posted image
Dejmo miškauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
18.10.2010 10:23:09   
biba007
Hermy, iiiiii, ste lepiuser posted image
Pa same 2kice imate danes. Ja-ja, Bibon vse našnofauser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
18.10.2010 10:34:16   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Hermy, iiiiii, ste lepiuser posted image
Pa same 2kice imate danes. Ja-ja, Bibon vse našnofauser posted image

Hvala, hvala!!! Bi rekla, da ti Bibonček pusti dovolj časa za šnofanje user posted image user posted image !!
Moj vedno reče...a si se spet važila z njo user posted image ?? Če je pa tko moja, moja user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.