loremi
|
Dobro jutro! Daleč mora it mismis, pa nam še kavico postreže, hvala! mismis navijam s prsti na rokah in nogah! IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Loremi, pazi nase. Kakšni so zdaj plani za naprej? Hja, nisem zgleda najboljš pazla nase, nos in glava sta kot da bi imela notri kamen . Ampak sej pravjo, če greš k dohtarju, traja en teden, da se pocajtaš, če pa ne greš, pa 7 dni. No vsej to je, da nimam povišane temperature, aleluja, drugač bi ap zdej mogla bit doma, zavita v deko in lepo na kauču . Plani za naprej? Moja želja je čimprej v IVF, tud dr. je tko rekel, naročena sem pa pri njem šele 01.12. in je to kr mal pozno, bi rada puskusla mal izsilit, če bi mel lahko prej vzel, pa da vidim, če je kakšna možnost it letos v IVF, drugače pa januarja. Oba pa morva še dat kri za SPB (tud ne vem, zakaj je to treba delat 1x letno ), pa jaz moram opravt PAP bris, tuki mam pa slab občutek. Kako si ti? Kako vidva? Muškatirke moje ... Fidolina, Naska, kako sta? Miklarom si ti bolje? Gigi dobro si tope napisala, se strinjam z vsako besedo posebej in me istočasno skrbi, kam pelje vse to. Tudi glede zviševanja plodnosti, rodnosti pri nas ... katastrofa!! Hkrati pa se dogaja, da družine, ki so se uspele situirati, si urediti življenjski prostor in družino, sedaj izgubijo službe in so na pragu revščine, po drugi strani pa država dela z denarjem, ki ga dobi od nas, da jih je lahko sram. Ampak zakaj bi jih bilo? Sit lačnega ne razume. Uf, to je pa bila tema, ki ti je sigurno še bolj pogrela živce. Upam, da si vseeno mirno spala in se vsej mal odpočila. Jaz sem pa včeraj kužončko peljala cepit in dobila je čip in potni list. Ni to kr tko Lep dan želim vsem!