FirstTimeMummy
|
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13 Pravzaprav sem o tem da Robin ne joka danes dosti razmišljala. In razmišljala o Davidu. Ki mi vsaj zadnjih nekaj dni non stop nekaj jokca, dostikrat se ne pomiri niti na rokah. Pa vsakič probam vse - lakoto, žejo, toploto, ga pocrkljam, pogledam da ni kaj moker. In mi je edino kar mi še pade na pamet to, da je tako utrujen da je tečen. Kakšne imate izkušnje z neprespanostjo vaših ? Žabica, mi imamo ta teden enak problem - Maks se joče in joče in joče... Preverjam, če je lačen, žejen, moker, rabi cartanje pa nič.. Problem je, ker je do tega tedna vsak dan dvakrat vsaj za eno uro, če ne za dve zaspal, ta teden pa ne spi NIČ in je že tako utrujen, da tudi zaspat ne more več! krizaaaaaa, zmatran je on in posledično jaz in ne vem več, kaj naj z njim delam, da bi mi ga ratalo uspavat čez dan.. Danes je celo taka kriza, da se sploh noče z nikomer družit - če se človek z njim pogovarja, je cel alergičen, če ga hočeš malo naokoli nosit in cartat, čisto znori Pa vsaki večer znova upam, da bo potem vsaj ornk spal ponoči, ampak tudi to ne gre.. Zaspi okoli desetih, enajstih, potem pa se zbudi okoli dveh, pol treh in ga moram prestavit k nama po hranjenju, ker za svojo posteljico noče niti slišati več, čeprav pri nama tudi ne spi trdno, ampak se vmes zbuja in joka in cmiha.. In se tako z njim borim do šestih, potem pa je treba vstati in dan se začne.. Upam, da je to samo kratka faza in bo čimprej mimo, ker se mi prav smili. Čisto drug otrok je ta teden, pravi nejevoljnež Jokanje - koliko jokajo vaši ? Do tega tedna je jokal tako kot Robin od Lenny samo takrat, če je bil lačen ali pa ga je kaj bolelo, sedaj pa zaradi utrujenosti.. Tako da so mi že vsi rekli, da je čisti dobrovoljček in zadovoljni dojenček - no, če bi ga videli ta moment, ko se očka trudi z njim in ga tolaži brez uspeha, bi spremenili mnenje Kakorkoli, upam res, da tole mine!
|