spacebaby
|
nimanorwen, tudi jaz mu dajem Oleovit, eno kaplico na dan, jaz jo zmešam z malo vode, toliko za eno žličko in mu dam kar po cuclju od flaše za popit. Nimam pa nobenih pripomb čez kapljice, krčev nimamo in upam da preživimo še tele pol meseca brez, potem smo pa tako že na treh mesecih, ko naj krčev ne bi bilo več. Se mi prav smilite tiste, ki imajo mali krče, to mora res biti grozno, ko ga gledaš kako se napenja od joka in mu ne moreš nič pomagati...... Aja, pa super za idejo za šivanje, mislim, da nam boš veliko lahko prodala nastavki za dojenje - tiste, ki jih uporabljate, kako velike imate, jaz imam še vedno small, pa nikjer ne najdem, koliko velike bi bile najboljše. Za small so mi rekl že v porodnišnci naj jih kupim. Pa ne vem, kaj je sploh razlika, je pri večjih več lukenj, daljši cucelj, na sploh večja, ali kaj? Glede na to, da se mu že zdaj vedno zaleti, ko je, ker preveč golta mleko, ne vem, po moje je bolje da ostaneva na small, če je razlika v tem, koliko teče. pižama - ali jih dajete zvečer v pižamce? Jaz sem zadnjič ga, preden je šel ob 8ih spančkat. Ampak jaz ga potem še enkrat previjem okoli polnoči, ko jeva, ampak če ima na sebi pižamco, ga je treba skoraj celega sleči, če imaš enodelno. Če kupiš dvodelno, je pa že vseeno, če je v navadnem bodiju in majčki, al kako V Vrečo pa tudi ne vem, če bi ga dajala, saj mu bo čisto prevroče, če je potem še s kovtrčkom pokrit, če pa ni pa mislim da je pa vsaka vreča premalo. Saj kovtrček res fejst zbrca, ampak nikoli tko, da bi se odkril. Zadnje čase res veliko in veselo brca, noge grejo tko v luft, da gre še ritka za njimi, se prav zabava. Pa fajn je, ko že porajta igračke, če visijo nad njim ali se vozijo, ga je prav luštno opazovati. Naš David zadnja dva dneva samo spi, jesenska utrujenost Danes sva v postelji (vsak v svoji) spala skoraj do 9ih, to se še nikoli ni naredilo. Zdaj je pa spet v postelji, saj je tako zmatran zgledal, ko sva pojedla, da sem ga kar odnesla tja, ima vsaj mir. Drugače pa vedno spi v svoji posteljici, v najini večji mu niti ne paše, mogoče je premehka. Je pa v spalnici, njegova posteljica zraven moje. Pa ne planiram, da bi ga pred 1 letom selila v njegovo sobico, razen če se bo izkazalo, da se bo preveč zbujal zaradi naju. Včeraj sva mu kupila nočno lučko, saj zvečer čisto znori, če je kar naenkrat tema. Pa sva vzela enega luštnega morskega konjička, dosti velikega, ki ima na trebuščku lučko in špila melodije in morske zvoke. Po petih minutah se pa ugasne. Super za ponoči, da mi ne gori lučka na nočni omarici, saj je tako lučka samo v njegovi posteljici, ne pa po celi spalnici. Tako, zdej grem pa izkoristit Davidovo zaspanost, da še kaj naredim! Uživajte!
|