Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 18:50:15
|
|
|
|
Čebel@
|
evo,mala spi celo popoldne sva se skos pričkale,ker res probava moje živce ...še tašča se je prišla gor vmešat,ko se je Hana jokala(bila je kregana) in sem jo samo lepo skenslala,da se naj ne umešava in da se bova s Hano že sami zmenili -se je samo pobrala .....res sem crknjena-pri Hani pol tok nisem bila zmatrana ....ati se je pa javil,da on danes naredi večerjo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 19:13:18
|
|
|
|
birdy
|
Tanci, midva sva dala rdečo-sunny colors od Spektre če se ne motim... Sam midva mava kombinirano in men ful hudo izpade. Namreč soba je ful dolga in ozka, in rdeča je samo na treh ozkih stenah (mava zob, zato so tri stene), rumena je pa pol na tistih dolgih treh stenah. Nimava pa ne rdeče ne rumene nič mešane z belo tko da so barve res močne. Ampak pomoje če bi ble vse stene rdeče pa ne bi dobro izpadlo, bi pa že preveč sekal... Bom jutr probala poslikat, pa da vidiš kak mamo
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2010 19:15:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 19:32:43
|
|
|
|
petrušk_
|
nočko punce...zj sm mela zmenek z očijem zj pa počas malčico zrihtat in spančkat....jutri pa v nove boje... lepo in mirno nočko vam želim
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2010 19:34:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 19:38:41
|
|
|
|
Pikica_82
|
Kolumbu jaz sem dobila, hvala! Ti oziroma vam želim, da vam hitro mine do nedelje, da boste spet vsi skupaj! Te kr razumem, jaz sem občasno brez Aleksa 2 dni ko je pri atiju, pa se mi meša Kaj šele tolk dni. Drži se! Aleks je spet na "bolniški", mi nič ni ta njegov kašelj všeč... Bo kr doma ostal jutri, pa da vidimo, kaj se bo izcimlo. Upam da ne bronhitis spet... Grem ležečki pred TV, vam želim lepe nočke s čim manj vstajanj!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 19:45:36
|
|
|
|
Urša08
|
čer Eto pa je večer. Popoldan smo izkoristili in šli na sprehodka, potem pa mal crklanja in divjanja, pa je bil že čas za večerjo. Sedaj tamaledva še uhca pogledata, pa zobki, pravljica in nočka. Simonakr od kar se ravnam po tvojih navodilih ni slabosti in bruhanja hvala ti za nasvet
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 19:47:54
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo eto objemčki za tvoj srček te zastopim kolk močno pogrešaš svojedva ptička. Naj ti čas do nedelje hitro mine, pa ta čas res počivaj. Pa vsa pohbvala tvojmu Šimetu da te tako crkla
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 19:49:43
|
|
|
|
Urša08
|
čebela joj tole vmešavanje tašče je pa res nadležno, še dobro da se znaš postavit zase Birdy pa dej ubogi nas in počivaj, tisti stroji cot za likanje lahko komot par dni počakajo, joj bom huda nate . Sedaj pa ma da samo počivaš.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 19:52:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA JEEEEEEEE .....če se ne motim, bo tvoj delodjalec od zavoda dobil 4000 ojro, če te zaposli za nedoločen čas. Čakam d mi Šime prštima večejo....toast sirom, morm pogledat, če še kakšna tuna kje v omari plava . Jutr ga spet cel dopoldne ne bo.....najprej mora k zobarju, pol sm pa rekla, nej gre po Majkla, d gresta skupi v torkov šoping fasnge, pa d mu še kej kupi in pol ga pelje nazaj k tašči.......v sredo pa že normalno v službo ......ob 18h pokličem še oba ptiča d se spet razjokam....kje je še nedeljaaaaa ajde za teh 4000 so kr neki pogoji, ki pa jimh ne izpolnjujemo ker jst nisem 12 mesecev na borzi..... šef je reku da se mu ne gre tak da okol tega ni panike da pa si nej mi2 poštudirama kaj bi blo za nas najboljše...... za zdej smos e odločli za delovni preizskus ker bom 2 meseca tam in s emi ne štejejo dohodki.... borza mi da 3€ na uro+potne stroške in plača zdravniškega oni mi bodo dal pa ostal del do polne plače.... no sej bomo vidli vam javim kolk bom dobla....
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 18.10.2010 19:54:54 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 19:52:33
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša super za službico Sjmm kako je bilo na sestanku, sem stiskala pesti za tvojga . sedaj morm it pa pravljico prebrat me mulčka že čakata
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 20:03:40
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo sm vam poslala en mejl iz vrca od Roksotove skpine s pesmicami in dejavnostmi za ta teden .... TANCY tvoj mejl k ga mam jst mi je zavrnil prvi del maila je isti...drugi pa gmail.com čakaaammmm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 20:04:54
|
|
|
|
tanci29
|
birdy-pomoje ful dobro izgleda..men je rdeča zakon, sam pri nas ni dobro izpadla..je pa ena stena te barve..druge so pa modre sv.+malo manj svetla
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 20:05:13
|
|
|
|
tanci29
|
VLAKCIII???????V
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 21:01:18
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 VLAKCIII???????V Tanci mi imamo oboje , lego vlakca in tomažka. Moje mnenje je da sta oba trpežna /kvalitetna. Če primerjaš cenovno dobiš pri tomažku več kot pri legotu. Tud za dokupit se mi zdi da ma tomažek več , pa posamezne vlakce ki stanejo ccca.15 e. Dej se odloči kaj je Eriku ljubše. A rad gleda vlakca Tomažka? Men osebno sta oba ok, mojmu je pa tomažek ljubši.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 21:04:02
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj grem pa počas na kavč. se tko čudn počutim, me vse neki špika. Ma sej bo. nočko vsem pa se jutri tipkamo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2010 21:11:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2010 21:11:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 22:12:22
|
|
|
|
sjmm
|
čer! mi smo popoldne drsnil do Supernovepo par malenkosti...d nau hladilnik tko sameval urša...moj se zahvaljuje za pesti....pa jz tud...ti res misliš na vse ....so pa sestanki dobro potekali, še veliko dogovarjanja p telefonu, kontakirali smo z mejli...so pošiljali podatke, mi pa nazaj ponudbe...tko d upamo, da se kako dobro delo izcimi iz tega....letos nam je tisto popravilo lančice fajn prerešataloproračun, saj iz izkušenj vemo d so bodra in d so slaba obdobja...tko d tistih 35ooe...je bla zaloga za tele mesce .....moj me je kar potolažil d bomo splaval...sam mormo po pameti...korak za korakom....v glavnem... za lepo popoldne...pa kaj se spočij...a ti bejbika da kej miru al je zlo živahna??? tko jz sm si že tuš prvošla, Majči je rabu 35 minut d se je umiril, sam zdej kr mirno spi...naj ostane tko čim dlje!! pa lahko in sladko nočko vsem!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:16:01
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro čvekice oz. zaspanke Hana je v vrtcu-je tko lepo šibala v igralnico ....no jaz si pa čaj kuham,ker imam čist neki zabasano v grlu .....plani za danes:pomiti posodo in po tleh,spucati kopalnico,likati,...kok od tega bom pa zmožna naredit,je paa druga stvar
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:20:47
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm boš vidla, tale krizica bo hitro mimo.... držim pesti, da bodo ponudbe zanimive za stranke in da bo tvoj dobil dovolj dela.... je pa tako da pomoje ni familije k nebi kdaj padla v kako krizico zaradi denarja ampak po pameti se da marsikaj rešit.... tudi pri nas je tako, da je včasih kr hudo zdle smo v obdobju k si sposojamo sicer male zneske glih tok da je za položnice sicer pa varčujemo na ful pri vsem... tud wc papir k drgač zewa nabavljamo zdej imamo nekega šparovega k je 3x cenejši pač tud na takih stvareh se da šparat... no srečo imama da moj dela za plačo in se točno ve kdaj in kak priliv bo.... in tud zdej naju ful rešuje to da vema, da bom jst dobla..... drugače pa še vedno na ful čakamo subvencije odobril ja kdaj bodo pa nakazal pa ????? in nujno rabmo zrihtat elektriko...... no upam, da do božiča bo tak da vem kak je še predobro ko ne vidiš izhoda k ne moreš spat k ti po glavi roji kre dobit kakih 100€ da kupiš najosnovnejše..... ampak če si priden in vztrajen se vedno najde rešitev kaj pa tvoj dela pozimi? a takrat ima dovolj naročil? kaj točno dela? podne polaga, čisti preproge in sedežne....?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:20:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo TANCY a je lokomotiva počakala al kva te mučjo vlakci .....jst mam ugledane še ene iz IKEE, dobiš za 30 ojro svašta a misliš lesene? tisti so ful fajni mi imamo 2 paketa in še neke dodfatne tire... jih se čist enostavno zlaga skupi sma pač ni Tomažek.... so pa kadar sko zdej pri babiki zakon močno priporočam in imajo za priklopit kr magnetke
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:20:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 VLAKCIII???????V Tanci mi imamo oboje , lego vlakca in tomažka. Moje mnenje je da sta oba trpežna /kvalitetna. Če primerjaš cenovno dobiš pri tomažku več kot pri legotu. Tud za dokupit se mi zdi da ma tomažek več , pa posamezne vlakce ki stanejo ccca.15 e. Dej se odloči kaj je Eriku ljubše. A rad gleda vlakca Tomažka? Men osebno sta oba ok, mojmu je pa tomažek ljubši. Florjan ima te od tomya ful rad in duplo imamo navadnega pa enge tega ampak se z njim sploh ne igra..... nosntom tega k sme slikce limala postavlja razdira ustvarja razne prelaze in ne vem kaj v glavnem čist pos voji domišliji so pa zelo trpežni edino radi se lomijo tisti priklopi ker je mal nerodno dnarejeno za priklopit in odklopit, ki pa sma jih mi2 kupla preko e baya. je pa problem jih zdej dobit mislim posamezne vlakce Urša a ti si pri nas že vidla od fiserprice?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:22:54
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jutro! Midva sva kr lepo spala, ni kaj preveč kašljal ponoči, tak da ne bova k P hodila Tud izkašljevat je začel, vročine nima, sem prav vesela. Očitno bo tokrat pomagalo samo domače zdravljenje. Zdaj si pa že čevlje obuva (desnega na levo nogo, levega na desno ), bo treba očitno ven. Še dobro, da baje ni mrzlo, bova šla malo kasneje ven. Lep dan!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:24:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro čvekice oz. zaspanke Hana je v vrtcu-je tko lepo šibala v igralnico ....no jaz si pa čaj kuham,ker imam čist neki zabasano v grlu .....plani za danes:pomiti posodo in po tleh,spucati kopalnico,likati,...kok od tega bom pa zmožna naredit,je paa druga stvar Dobro jutro mi smo pa jokali pa sem sama zasračkala ker je šel v eno drugo igralnico in sme ga jst poklicala mogla bi ga pustit pa vzgojiteljici rečt da ga prestavi tako pa sem ga nazaj poklicala in potem me ni hotu spustit...... sem pa pa spet izgubila med tem k sme florjana oddajala mi je pobegnu v igralnico (ki ni njegova) moj plan perilo se že pere- tak da bom lahko spet mal likala.... prav fino mi je , kosilo skuhat in sesanje..... ostalo pa čas zase in za vas:) zdej si še dam duška do 1. pol sem pečena Kolubo hvala za mail in vem kako je bit brez
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?