|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 13:47:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 13:48:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1302
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
18.10.2010 13:53:32   
Pikica_82
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

PIKICA REČ VESNOZAVER D SE POFOČKA PA KEJ NAPIŠE....user posted image user posted image

Bom jo malo dreznila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1303
18.10.2010 13:54:24   
birdy
Oh, men se bo zmešal...
Dol pritiska da me vse boli, lulat me skoz tišči posledično, ne vem kako se bom primajala do vrtca po Neli, pol me čakajo pa še trije stroji cot za speglat... Kristi je svoje odspala še pri tastu v varstvu, medtem ko sva midva še do konca pospravila in torej počitka ne bo nič donsuser posted image
Pod tuš bi mogla it pa se tud to ne bo zgodilo... ah ja, kako fino je bit noseč in met otrokeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1304
18.10.2010 13:59:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Men Aleksov ati zmeri govori, da sem bolj otročja s temi duplo igračami ko Aleks user posted image  Ampak men je to ful fajn sestavljat. Pa k sreči Aleksu tud. Še dobro, da mam precej omejen mesečni baget, drugač bi meli doma tega precej več, kot pa že mamo user posted image

Katjuša mogoče pa se res kaj oglasiva. Bom še Vesnozaver rekla če si za, pa vas skupaj kaj obiščeva. Saj si nismo tak daleč ne user posted image
Ji bom prenesla vaše lepe pozdrave, mogoče pa se še sama kaj oglasi.

Čebela kot da je tebe kaj več skupaj po kilaži ne ko mene user posted image

sam tiste mogoč pa res kej dej stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z veseljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že čakam:)) daleč mah kje pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
18.10.2010 14:01:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Dan! Kako kaj?
Pikica Welcome back!  Aleks je pa res cukr! user posted image

Kolumbo sej boš dočakala svoj tuš! Brez skrbi - kdor čaka dočaka! user posted image  

Katjuša - kaj je zdej a si a nisi noseča? Nism brala za nazaj pa ne vem user posted image

Urša - a je zdej bolš po železu k ga ne ješ več na prazen želodec?

Naša miss bi morala dons bit ceplena pa je preveč prehlajena pa kašlja tko da sm se zmenila za drug teden.
Mal že razmišljam kaj kupit za miklavža pa razmišljam o uni magnetni tabli za risat. A katera ve kje se kakšna fajna (in preizkušena) dobi?

No šibam delat. Se jutr spet beremo

test je bil negativan tak da nisem čeprav user posted image še ni in pravjo da dokler se ne ulije je vse možnouser posted image

vidim da tud vi rabite mal zdravja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
18.10.2010 14:02:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Oh, men se bo zmešal...
Dol pritiska da me vse boli, lulat me skoz tišči posledično, ne vem kako se bom primajala do vrtca po Neli, pol me čakajo pa še trije stroji cot za speglat... Kristi je svoje odspala še pri tastu v varstvu, medtem ko sva midva še do konca pospravila in torej počitka ne bo nič donsuser posted image
Pod tuš bi mogla it pa se tud to ne bo zgodilo... ah ja, kako fino je bit noseč in met otrokeuser posted image

dej se mal paziuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa če gre tašča po Neli? pa na kako lojtro še pejt si glih taprava.... bi jst tvojga mal v rit na brcala zdle....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
18.10.2010 14:03:42   
Pikica_82
He he user posted image  Se zmenimo v bližnji prihodnosti, da ne bomo spet samo odlašali user posted image

Šibam po Žverco v vrtec pa v knjižnico po novo zalogo Nodija.

Nosečke držte se!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
18.10.2010 14:16:22   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Dan! Kako kaj?
Pikica Welcome back!  Aleks je pa res cukr! user posted image

Kolumbo sej boš dočakala svoj tuš! Brez skrbi - kdor čaka dočaka! user posted image  

Katjuša - kaj je zdej a si a nisi noseča? Nism brala za nazaj pa ne vem user posted image

Urša - a je zdej bolš po železu k ga ne ješ več na prazen želodec?

Naša miss bi morala dons bit ceplena pa je preveč prehlajena pa kašlja tko da sm se zmenila za drug teden.
Mal že razmišljam kaj kupit za miklavža pa razmišljam o uni magnetni tabli za risat. A katera ve kje se kakšna fajna (in preizkušena) dobi?

No šibam delat. Se jutr spet beremo

test je bil negativan tak da nisem čeprav user posted image še ni in pravjo da dokler se ne ulije je vse možnouser posted image

vidim da tud vi rabite mal zdravja user posted image user posted image user posted image

No držim pesti da bo pozitivno! user posted image  user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
18.10.2010 14:25:26   
boma2

soseda tle je stara 10 let in spi na srediniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je skoraj kam k sme z njeno mamico govorile..... je rekla da včasih k pirde iz popildanskega dela se nima kam uležt in potem spi v dnevni... bivši sosed je star tok k florjan spi tud na sredini... in je rekla da še na wc ne sme da se začne takoj jokat....user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas ni tako hudo, ker je nas sinček že sam šel v posteljo spil čaj in zaspal.. potem pa je bila bolezen, najprej slinovka, potem je bila neka viroza in potem še ena... tako, da je zdaj tako kot je... da noče v svoji postelji, ampak bo že.. :)

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
18.10.2010 14:41:49   
tanci29
hello

midva se cartava..je pa kar uredu.je bolj malo, drugače pa mi pomaga kuhati kosilouser posted image ..ful je faca..joj prov luštno je da sva malo čisto sama..paše mislim da obema.

no k ste glih pr telih vlakih..ker se bliža rd od erika prav razmišljam da bi mu kak tak kompet kupila...sem gledala unga od lego ta velzga..pa tale tomas od katjuše je zud zanimiv. sicer nisem ziher če mu bo všeč ker legice mu neki ne potegnejo ful...mogoče pa vlak bi...kerga predlagate

kolumbo-UŽIVAJ ALL INCLUSIVE, dokler traja..bo kmalu da boš sama za vse. te pa čist štekam k praviš da si v teh treh tednih zamudila veliko. jest sem mela ful tak občutek k je prišla hana, pa je bil erik skos zraven, samo ker je bilo treba hano imeti skos po naročju ker je fuuul polivala se mi je zdelo da je erik kar tisti čas sam velik ratal. še vedno se mal z grenkobo spomnim da mu nisem dala vse pozornoszi ki jo je rabil. ampak sej te pol hitro nafilajo in ti dajo najboljši občutek na svetu...
ful lepo od šimeta da tako lepo skrbi za tebe...prov čestitaj mu v mojem imenu. res mi je všeč da se možje takole potrudijo za svojo familijo.  bravo šime!!!

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
18.10.2010 14:56:13   
tanci29
birdy-eh smotka..dej mal počivej pa kej pojej da nam skp ne zlezeš..kakšno rdečo sta dala na steno..k jest sem u erikovi sobi dala eno rdečo pa je blo tok grozn da smo jo še enkrat pobarvali z oranžno

petrušk-ej slike pa računalnik pa jest smo trije pojmi...sej mam na fotiču slikice še od prej k smo rihtal..sam jih ni na čaronalniku...se bom potrudila da mal updetamuser posted image

boma-ne sekiraj se preveč če mali spi pri vama. bo prišel čas ko bo spet sam spal. na silo pač ne gre. če pa je vmes še bolezen je pa še toliko težje. pa saj vidiš da nas je več takih ki se matramo z spanjem. naš erik je spal čist brez problema do pred šterih mesecev znazaj..se pravi je bil star že več kot dve letni in pol. zdaj pa 5zvečer sploh nebi šel spat. sicer zaspi v svo<ji postelji ampak se fejst matramo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
18.10.2010 15:20:34   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

soseda tle je stara 10 let in spi na srediniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je skoraj kam k sme z njeno mamico govorile..... je rekla da včasih k pirde iz popildanskega dela se nima kam uležt in potem spi v dnevni... bivši sosed je star tok k florjan spi tud na sredini... in je rekla da še na wc ne sme da se začne takoj jokat....user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas ni tako hudo, ker je nas sinček že sam šel v posteljo spil čaj in zaspal.. potem pa je bila bolezen, najprej slinovka, potem je bila neka viroza in potem še ena... tako, da je zdaj tako kot je... da noče v svoji postelji, ampak bo že.. :)

hehe boma...točn tko je blo pr nas...še bolezni smo mel iste.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 15:34:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
18.10.2010 15:47:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

hehe boma...točn tko je blo pr nas...še bolezni smo mel iste.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a ste se pred kratkim kje vidle k sta se očitno tamaledva zmenlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
18.10.2010 15:50:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BIRDY ČEBELA TAKOJ POČIVAT!!!!!!!! BOM ZDEJ JST HUDA PA Z user posted image  
ZAČELA OKOL LETATuser posted image ....ne dej resno.....slow down......
user posted image user posted image user posted image ......evo jaz sem glihka posesala in se dol vsedlauser posted image user posted image user posted image ....čakava da ati pride,da bo mami za kakšno urco počilauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1316
18.10.2010 15:51:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Oh, men se bo zmešal...

dej ne zaj.ebavaj se in res počivaj....si vidla da decemberke prehitevajo,tko da daj bolj na izi

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
18.10.2010 15:52:56   
Čebel@

no malo več me pa je skupaj ko tebeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1318
18.10.2010 16:01:04   
Pikica_82
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

no malo več me pa je skupaj ko tebeuser posted image

Zdaj ko si user posted image  ja user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
18.10.2010 16:48:09   
Katjusa
1.11. začnem delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam upam, da bo ta datum obrdžal ker mormo na zavodu uredi k bom začela z usposabljanjem na delovnem mestu.....šef je pač reku da je treba izkoristit kar se ponuja in bom 2 meseca pač še preko zavoda me bo pa seveda dodatno nagradil tak da bom imela plačo kot bi jo imela, če bi bla zaposlena.....user posted image user posted image user posted image user posted image sma upam,d a bo šlo to tak hitro uredit bom ju3 šla kr na zavod da mal zažnaram.....user posted image user posted image user posted image user posted image potne boma tud dobla vsak svoje če bom ta 2 meseca pridna me bo potem zaposlil za nedoločen časuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa sam da še user posted image pride pa da 29 dobim pameten datum za operacijo..... da ne bo še to kej vmes prišlo in da se bomo lahko pametno zmenli pol....

Neposredna povezava do sporočila: 1320
18.10.2010 17:05:57   
Čebel@

1.11. začnem delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam upam, da bo ta datum obrdžal ker mormo na zavodu uredi k bom začela z usposabljanjem na delovnem mestu.....šef je pač reku da je treba izkoristit kar se ponuja in bom 2 meseca pač še preko zavoda me bo pa seveda dodatno nagradil tak da bom imela plačo kot bi jo imela, če bi bla zaposlena.....user posted image user posted image user posted image user posted image sma upam,d a bo šlo to tak hitro uredit bom ju3 šla kr na zavod da mal zažnaram.....user posted image user posted image user posted image user posted image potne boma tud dobla vsak svoje če bom ta 2 meseca pridna me bo potem zaposlil za nedoločen časuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa sam da še user posted image pride pa da 29 dobim pameten datum za operacijo..... da ne bo še to kej vmes prišlo in da se bomo lahko pametno zmenli pol....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
18.10.2010 17:12:52   
Pikica_82
Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 17:14:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1323
18.10.2010 18:19:09   
petrušk_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
18.10.2010 18:20:14   
Čebel@
kolumbo....zakaj sem te zdražila z modercom?user posted image .....sem probavala enga full hudga-siv in cel bombažen(posledičo tudi zelo udoben)....si ga bom šla kupit,ko bom nehala dojituser posted image user posted image user posted image .....nedelja bo pa tik tak tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?