Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:55:34
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-kako sosedje...a še firbcajo????
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:57:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sem gledala next pa majo za erika tolk dobre cune...ej jest ne vem a sem sam jest tolk čudna mama ampak men je ful kul za fanta kupovat...se mi zdi da je ful več izbire....kolumbo in tamika kaj je vama luštno.. no mene nisi vprašala ampak vseeno jst bi pa za punčke kupovala pa imam 2 pobča.... na žalost pa zelo malo kupujemo k imamo vsega dovolj kar nam vedno primankuje so nogavičke katjuša ej brez zamere njiju sem omenla sam zato k masta celo gardo fantov..itak vas je veliko k maste po dva fantička..pa sej ni problem v tem da ne kupujem rada za punčko sam bolj se mi dopadejo cunce za fante...drgač pa nogavičke so pa zmeri problem tud pri nas... ej fullll hvala za nasvete od vlakecov...zgleda da bomo mogli res v Vitanje da vidmo kaj rula tanci sej se sam hecam nisme si misla da boš misla da sme ožaljena.... kje pa daleč od tega ja res boste mogli
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:58:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-kako sosedje...a še firbcajo???? ma jih matra pomoje vse prostata, še ženski del populacije ne gre jim v glavo da imamo vse novo in nove avte.... amopak se bodo že sprjaznal:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 8:59:13
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sem gledala next pa majo za erika tolk dobre cune...ej jest ne vem a sem sam jest tolk čudna mama ampak men je ful kul za fanta kupovat...se mi zdi da je ful več izbire....kolumbo in tamika kaj je vama luštno.. no mene nisi vprašala ampak vseeno jst bi pa za punčke kupovala pa imam 2 pobča.... na žalost pa zelo malo kupujemo k imamo vsega dovolj kar nam vedno primankuje so nogavičke katjuša ej brez zamere njiju sem omenla sam zato k masta celo gardo fantov..itak vas je veliko k maste po dva fantička..pa sej ni problem v tem da ne kupujem rada za punčko sam bolj se mi dopadejo cunce za fante...drgač pa nogavičke so pa zmeri problem tud pri nas... ej fullll hvala za nasvete od vlakecov...zgleda da bomo mogli res v Vitanje da vidmo kaj rula tanci sej se sam hecam nisme si misla da boš misla da sme ožaljena.... kje pa daleč od tega ja res boste mogli SEJ VEŠ DA MAM POMANKANJE RR...sem že mal iz forme
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:01:42
|
|
|
|
Katjusa
|
Tanci bo treba večkrat si čas vzet za nas:)))) A hulikopter še sploh dela k nč ne slišim da bi kej ropotal
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:01:51
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 http://soncek.si/si/lego-5609-duplo-lego-ville-zeleznica-super-set-akcija-i12286.shtml katjuša jest sem tegale gledala....sam pomoje ni tok zanimiv k ni tomažek zelo lep kompletek... je pa res da smo mi kupli en paketek k ni Tomažek in je čist brezveze... pač Tomažek je le risanka in to pali.... ma naš niti na gleda tomažka..raj ma Carse..mislm to bi lohk gledu non stop...ampak sem zdej se bolj nagibam k unim od duplota k jih je urša prlimala k je tomažek sam ma bolj malo tračnic..ampak če se to da vse skompletirat pol ni panike...k figura tomažek je pa zanimiva za erika
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:05:19
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Tanci bo treba večkrat si čas vzet za nas:)))) A hulikopter še sploh dela k nč ne slišim da bi kej ropotal ja pa sej se furava...glihkar sva na GLAVO ...krožimo po zbiljah...kolumo takoj na dimnik...naslednja postaja domžale...čebela mamo zate ležalnik u kulikopterju...pol pa produžimo proti kranju in u tiste vasice naokol...urša niski štart...tud mim loga se pelemo..sjmm rabmo eno lazanjo za po pot...k ko pridemo do postojne bo padu refošk al pa mrzlo pivo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:07:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 http://soncek.si/si/lego-5609-duplo-lego-ville-zeleznica-super-set-akcija-i12286.shtml katjuša jest sem tegale gledala....sam pomoje ni tok zanimiv k ni tomažek zelo lep kompletek... je pa res da smo mi kupli en paketek k ni Tomažek in je čist brezveze... pač Tomažek je le risanka in to pali.... ma naš niti na gleda tomažka..raj ma Carse..mislm to bi lohk gledu non stop...ampak sem zdej se bolj nagibam k unim od duplota k jih je urša prlimala k je tomažek sam ma bolj malo tračnic..ampak če se to da vse skompletirat pol ni panike...k figura tomažek je pa zanimiva za erika tračnice se dobijo čist posebej tud al sam ravne al pa ovinke.... to smo mi tud nekaj doklupli so mel celo v šparu... no tle imajo celo kretnico in most.... to lahko pol vse skombiniraš http://soncek.si/si/igrace/lego-kocke/duplo/vlaki-g1015.shtml
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2010 9:07:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:08:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Tanci bo treba večkrat si čas vzet za nas:)))) A hulikopter še sploh dela k nč ne slišim da bi kej ropotal ja pa sej se furava...glihkar sva na GLAVO ...krožimo po zbiljah...kolumo takoj na dimnik...naslednja postaja domžale...čebela mamo zate ležalnik u kulikopterju...pol pa produžimo proti kranju in u tiste vasice naokol...urša niski štart...tud mim loga se pelemo..sjmm rabmo eno lazanjo za po pot...k ko pridemo do postojne bo padu refošk al pa mrzlo pivo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:12:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Tanci bo treba večkrat si čas vzet za nas:)))) A hulikopter še sploh dela k nč ne slišim da bi kej ropotal ja pa sej se furava...glihkar sva na GLAVO ...krožimo po zbiljah...kolumo takoj na dimnik...naslednja postaja domžale...čebela mamo zate ležalnik u kulikopterju...pol pa produžimo proti kranju in u tiste vasice naokol...urša niski štart...tud mim loga se pelemo..sjmm rabmo eno lazanjo za po pot...k ko pridemo do postojne bo padu refošk al pa mrzlo pivo jst sem v drugo smer http://goo.gl/maps/66x2
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:12:42
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo-ja gasilska postaja ta me tud daje...mislim da bi jo bil cesel k ma ful rad wiwwiw gasilce...sam bi mu ga raj za božička kupila...mislm da bo padu komplet vlakec tomažek z vsemi tračnicami in mostovi ...hana bo ziher vse razturila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:13:18
|
|
|
|
boma2
|
dobro jutro.. :) Imam eno vprašanje in sicer a gre katera kaj v ikeo in kdaj? No smo probali spanje, tamalček tako jokal, da se mi je srce trgal, potem sem mu pa ga nesla 10x v njegovo posteljo, pa nič... :( Nato pa sem mu rekla, naj gre v očkovo posteljo in gre nanat, pa je šel malo pojambral in zaspal.. nevem kaj je narobe v njegovi sobi.. sicer se je zbudil 3X in od 3 ure zjutraj bil spet pri meni do jutra.. :( nevem če mi bo uspelo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:14:30
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Tanci bo treba večkrat si čas vzet za nas:)))) A hulikopter še sploh dela k nč ne slišim da bi kej ropotal ja pa sej se furava...glihkar sva na GLAVO ...krožimo po zbiljah...kolumo takoj na dimnik...naslednja postaja domžale...čebela mamo zate ležalnik u kulikopterju...pol pa produžimo proti kranju in u tiste vasice naokol...urša niski štart...tud mim loga se pelemo..sjmm rabmo eno lazanjo za po pot...k ko pridemo do postojne bo padu refošk al pa mrzlo pivo jst sem v drugo smer http://goo.gl/maps/66x2 no problem..VAŠE ŽEJE MOJ UKAZ...ROTIRAMOOO...štajerci prihajamooooooooo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2010 9:16:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:19:32
|
|
|
|
SURF
|
Tančy kake maš ti Prpihite še na štajersko nazaj,kar v šusu,nič zaviranja,da odpihne te deževne oblake Poozdravčke....Čisto ste v vlakcih,avtkih,legicahe....tudi pri nas so bolj zanimive take stvari...pa kjnigice,pa barvice,risanje na tisoč načinov...punčkaste igračke je niti ne zanimajo..... Se pogovarjate o tistih poganjalcih,so leseni a ne...pa eni imajo v sedežu fajn fedro a ne?Kje ste nabavle? Drugače pa naj povem,da je v vrtcu že čisto popolnoma brez solzice...čeprav je več manjkala kot ne.....se vklopi v skupino in ne more biti dolgo pri miru Smo pa že nabavli jesenske in tudi zimske čevlje,pa kapo,šal....sem našla takega super iz flisa kao rutica....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:19:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem v drugo smer http://goo.gl/maps/66x2 a mamo že svoj zemljvid al kuga vidim da ni prava povezava evo kr od čebele naprejhttp://goo.gl/maps/Zuv8... tak da vse prej pober pol pa pridite k meni na kavo
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 19.10.2010 9:21:35 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:19:53
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dobro jutro.. :) Imam eno vprašanje in sicer a gre katera kaj v ikeo in kdaj? No smo probali spanje, tamalček tako jokal, da se mi je srce trgal, potem sem mu pa ga nesla 10x v njegovo posteljo, pa nič... :( Nato pa sem mu rekla, naj gre v očkovo posteljo in gre nanat, pa je šel malo pojambral in zaspal.. nevem kaj je narobe v njegovi sobi.. sicer se je zbudil 3X in od 3 ure zjutraj bil spet pri meni do jutra.. :( nevem če mi bo uspelo boma-če si se odločila da boš uspela potem boš...pa bodi z njim v sobici dokler ne zaspi, pa potem vsakič malo manj...sicer jest nisem glih za nasvete o spanju talat, ker naš tud ne spi...sam jest sem z njim v sobi dokler ne zaspi ampak traja. ker če grem vem iz sobe pride za mano
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:21:56
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Tanci, midva sva dala rdečo-sunny colors od Spektre če se ne motim... Sam midva mava kombinirano in men ful hudo izpade. Namreč soba je ful dolga in ozka, in rdeča je samo na treh ozkih stenah (mava zob, zato so tri stene), rumena je pa pol na tistih dolgih treh stenah. Nimava pa ne rdeče ne rumene nič mešane z belo tko da so barve res močne. Ampak pomoje če bi ble vse stene rdeče pa ne bi dobro izpadlo, bi pa že preveč sekal... Bom jutr probala poslikat, pa da vidiš kak mamo tole bi pa tudi jaz rada videla..:)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:22:02
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem v drugo smer http://goo.gl/maps/66x2 a mamo že svoj zemljvid al kuga vidim da ni prava povezava evo kr od čebele naprejhttp://goo.gl/maps/SPSj.... tak da vse prej pober pol pa pridite k meni na kavo katjuša a si ti že prbita...ti si ŽE na kulikopterju
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 19.10.2010 9:22:15
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo sm vam poslala en mejl iz vrca od Roksotove skpine s pesmicami in dejavnostmi za ta teden .... TANCY tvoj mejl k ga mam jst mi je zavrnil kaj pa men?
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2010 9:22:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?