|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
19.10.2010 8:55:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

katjuša-ma ja sej vem, sam se mi zdi da bi mogu met en komplet vlakca...sam nal se bojim k je glih RD pa da mu ne bo darilo brez veze...ma lan sva mu kupla od kettlerja tist bicikel brez koles..ful zažiga..sam mu sploh ni bil zanimiv...zdej se pa ne odlima od njega..prov šponski jeuser posted image

hmmm naš je navdušen nad http://soncek.si/si/tomy-5688-tomazkov-hangar-za-lokomotive-i13192.shtml in če to kupiš je res vsega dovolj.... če pa že imate veliko duplo in da že imate kej tirov pa se bolj splačahttp://soncek.si/si/lego-5544-duplo-thomas-super-set-i12275.shtml..... ampak sosed ima tegale duplo pa k je prišel k florjanu je doma pol skos težil tak da so mu kupli takega k imamo mi... je pa star isto k florjan
upam, da sem ti kej pomagala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
19.10.2010 8:55:34   
tanci29
katjuša-kako sosedje...a še firbcajo????

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
19.10.2010 8:57:05   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sem gledala next pa majo za erika tolk dobre cune...ej jest ne vem a sem sam jest tolk čudna mama ampak men je ful kul za fanta kupovat...se mi zdi da je ful več izbire....kolumbo in tamika kaj je vama luštno..

no mene nisi vprašala ampak vseeno jst bi pa za punčke kupovala pa imam 2 pobča.... na žalost pa zelo malo kupujemo k imamo vsega dovolj kar nam vedno primankuje so nogavičkeuser posted image

katjuša ej brez zamere njiju sem omenla sam zato k masta celo gardo fantov..itak vas je veliko k maste po dva fantička..pa sej ni problem v tem da ne kupujem rada za punčko sam bolj se mi dopadejo cunce za fante...drgač pa nogavičke so pa zmeri problem tud pri nas...

ej fullll hvala za nasvete od vlakecov...zgleda da bomo mogli res v Vitanje da vidmo kaj rulauser posted image

tanci sej se sam hecamuser posted image user posted image user posted image user posted image nisme si misla da boš misla da sme ožaljena.... kje pa daleč od tegauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja res boste mogli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
19.10.2010 8:57:32   
tanci29
http://soncek.si/si/lego-5609-duplo-lego-ville-zeleznica-super-set-akcija-i12286.shtml

katjuša jest sem tegale gledala....sam pomoje ni tok zanimiv k ni tomažekuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
19.10.2010 8:58:03   
Katjusa

katjuša-kako sosedje...a še firbcajo????

ma jih matra pomoje vse prostata, še ženski del populacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne gre jim v glavo da imamo vse novo in nove avte.... amopak se bodo že sprjaznal:)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
19.10.2010 8:59:13   
tanci29

sem gledala next pa majo za erika tolk dobre cune...ej jest ne vem a sem sam jest tolk čudna mama ampak men je ful kul za fanta kupovat...se mi zdi da je ful več izbire....kolumbo in tamika kaj je vama luštno..

no mene nisi vprašala ampak vseeno jst bi pa za punčke kupovala pa imam 2 pobča.... na žalost pa zelo malo kupujemo k imamo vsega dovolj kar nam vedno primankuje so nogavičkeuser posted image

katjuša ej brez zamere njiju sem omenla sam zato k masta celo gardo fantov..itak vas je veliko k maste po dva fantička..pa sej ni problem v tem da ne kupujem rada za punčko sam bolj se mi dopadejo cunce za fante...drgač pa nogavičke so pa zmeri problem tud pri nas...

ej fullll hvala za nasvete od vlakecov...zgleda da bomo mogli res v Vitanje da vidmo kaj rulauser posted image

tanci sej se sam hecamuser posted image user posted image user posted image user posted image nisme si misla da boš misla da sme ožaljena.... kje pa daleč od tegauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja res boste mogli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SEJ VEŠ DA MAM POMANKANJE RR...sem že mal iz forme

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
19.10.2010 8:59:15   
Katjusa

http://soncek.si/si/lego-5609-duplo-lego-ville-zeleznica-super-set-akcija-i12286.shtml

katjuša jest sem tegale gledala....sam pomoje ni tok zanimiv k ni tomažekuser posted image

zelo lep kompletek... je pa res da smo mi kupli en paketek k ni Tomažek in je čist brezveze... pač Tomažek je le risanka in to pali....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
19.10.2010 9:01:42   
Katjusa
Tanci bo treba večkrat si čas vzet za nas:)))) A hulikopter še sploh dela k nč ne slišim da bi kej ropotaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
19.10.2010 9:01:51   
tanci29

zelo lep kompletek... je pa res da smo mi kupli en paketek k ni Tomažek in je čist brezveze... pač Tomažek je le risanka in to pali....

ma naš niti na gleda tomažka..raj ma Carse..mislm to bi lohk gledu non stop...ampak sem zdej se bolj nagibam k unim od duplota k jih je urša prlimala k je tomažek sam ma bolj malo tračnic..ampak če se to da vse skompletirat pol ni panike...k figura tomažek je pa zanimiva za erika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
19.10.2010 9:05:19   
tanci29

Tanci bo treba večkrat si čas vzet za nas:)))) A hulikopter še sploh dela k nč ne slišim da bi kej ropotaluser posted image user posted image user posted image

ja pa sej se furava...glihkar sva na GLAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image ...krožimo po zbiljah...kolumo takoj na dimnik...naslednja postaja domžale...čebela mamo zate ležalnik u kulikopterju...pol pa produžimo proti kranju in u tiste vasice naokol...urša niski štart...tud mim loga se pelemo..sjmm rabmo eno lazanjo za po pot...k ko pridemo do postojne bo padu refošk   al pa mrzlo pivouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
19.10.2010 9:07:39   
Katjusa

ma naš niti na gleda tomažka..raj ma Carse..mislm to bi lohk gledu non stop...ampak sem zdej se bolj nagibam k unim od duplota k jih je urša prlimala k je tomažek sam ma bolj malo tračnic..ampak če se to da vse skompletirat pol ni panike...k figura tomažek je pa zanimiva za erika

tračnice se dobijo čist posebej tud al sam ravne al pa ovinke.... to smo mi tud nekaj doklupli so mel celo v šparu... no tle imajo celo kretnico in most.... to lahko pol vse skombiniraš http://soncek.si/si/igrace/lego-kocke/duplo/vlaki-g1015.shtml

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 9:07:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1387
19.10.2010 9:08:03   
Čebel@

ja pa sej se furava...glihkar sva na GLAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image ...krožimo po zbiljah...kolumo takoj na dimnik...naslednja postaja domžale...čebela mamo zate ležalnik u kulikopterju...pol pa produžimo proti kranju in u tiste vasice naokol...urša niski štart...tud mim loga se pelemo..sjmm rabmo eno lazanjo za po pot...k ko pridemo do postojne bo padu refošk   al pa mrzlo pivouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
19.10.2010 9:12:17   
Katjusa

jst sem v drugo smeruser posted image user posted image user posted image user posted image http://goo.gl/maps/66x2

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
19.10.2010 9:12:42   
tanci29
kolumbo-ja gasilska postaja ta me tud daje...mislim da bi jo bil cesel k ma ful rad wiwwiw gasilce...sam bi mu ga raj za božička kupila...mislm da bo padu komplet vlakec tomažek z vsemi tračnicami in mostoviuser posted image user posted image user posted image user posted image ...hana bo ziher vse razturila

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
19.10.2010 9:13:18   
boma2
dobro jutro.. :)

Imam eno vprašanje in sicer a gre katera kaj v ikeo in kdaj?

No smo probali spanje, tamalček tako jokal, da se mi je srce trgal, potem sem mu pa ga nesla 10x v njegovo posteljo, pa nič... :( Nato pa sem mu rekla, naj gre v očkovo posteljo in gre nanat, pa je šel malo pojambral in zaspal.. nevem kaj je narobe v njegovi sobi.. sicer se je zbudil 3X in od 3 ure zjutraj bil spet pri meni do jutra.. :(

nevem če mi bo uspelo

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
19.10.2010 9:14:30   
tanci29

jst sem v drugo smeruser posted image user posted image user posted image user posted image http://goo.gl/maps/66x2

no problem..VAŠE ŽEJE MOJ UKAZ...ROTIRAMOOO...štajerci prihajamooooooooo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 9:16:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
19.10.2010 9:19:32   
SURF
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tančy kake maš tiuser posted image
Prpihite še na štajersko nazaj,kar v šusu,nič zaviranja,da odpihne te deževne oblakeuser posted image

Poozdravčke....Čisto ste v vlakcih,avtkih,legicahe....tudi pri nas so bolj zanimive take stvari...pa kjnigice,pa barvice,risanje na tisoč načinov...punčkaste igračke je niti ne zanimajo.....
Se pogovarjate o tistih poganjalcih,so leseni a ne...pa eni imajo v sedežu fajn fedro a ne?Kje ste nabavle?

Drugače pa naj povem,da je v vrtcu že čisto popolnoma brez solzice...čeprav je več manjkala kot ne.....se vklopi v skupino in ne more biti dolgo pri miruuser posted image user posted image user posted image
Smo pa že nabavli jesenske in tudi zimske čevlje,pa kapo,šal....sem našla takega super iz flisa kao rutica....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
19.10.2010 9:19:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

a mamo že svoj zemljvid al kugauser posted image

vidim da ni prava povezava evo kr od čebele naprejhttp://goo.gl/maps/Zuv8... tak da vse prej pober pol  pa pridite k meni na kavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 19.10.2010 9:21:35 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
19.10.2010 9:19:53   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

dobro jutro.. :)

Imam eno vprašanje in sicer a gre katera kaj v ikeo in kdaj?

No smo probali spanje, tamalček tako jokal, da se mi je srce trgal, potem sem mu pa ga nesla 10x v njegovo posteljo, pa nič... :( Nato pa sem mu rekla, naj gre v očkovo posteljo in gre nanat, pa je šel malo pojambral in zaspal.. nevem kaj je narobe v njegovi sobi.. sicer se je zbudil 3X in od 3 ure zjutraj bil spet pri meni do jutra.. :(

nevem če mi bo uspelo

boma-če si se odločila da boš uspela potem boš...pa bodi z njim v sobici dokler ne zaspi, pa potem vsakič malo manj...sicer jest nisem glih za nasvete o spanju talat, ker naš tud ne spi...sam jest sem z njim v sobi dokler ne zaspi ampak traja. ker če grem vem iz sobe pride za mano

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
19.10.2010 9:21:56   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Tanci, midva sva dala rdečo-sunny colors od Spektre če se ne motim... Sam midva mava kombinirano in men ful hudo izpade. Namreč soba je ful dolga in ozka, in rdeča je samo na treh ozkih stenah (mava zob, zato so tri stene), rumena je pa pol na tistih dolgih treh stenah. Nimava pa ne rdeče ne rumene nič mešane z belo tko da so barve res močne. Ampak pomoje če bi ble vse stene rdeče pa ne bi dobro izpadlo, bi pa že preveč sekal... Bom jutr probala poslikat, pa da vidiš kak mamouser posted image

tole bi pa tudi jaz rada videla..:)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
19.10.2010 9:22:02   
tanci29

a mamo že svoj zemljvid al kugauser posted image

vidim da ni prava povezava evo kr od čebele naprejhttp://goo.gl/maps/SPSj.... tak da vse prej pober pol  pa pridite k meni na kavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša a si ti že prbita...ti si ŽE na kulikopterju

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
19.10.2010 9:22:15   
boma2

sm vam poslala en mejl iz vrca od Roksotove skpine s pesmicami in dejavnostmi za ta tedenuser posted image ....
TANCY tvoj mejl k ga mam jst mi je zavrnil

kaj pa men?

Neposredna povezava do sporočila: 1399
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 9:22:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?