|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
18.10.2010 12:33:47   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša vidim da mata mulčka podobne /iste  igračkeuser posted image user posted image user posted image Glede vlakcev je pa takole - sva z mojmu skor doktorirala. Tomy jih ne dela več (je izgubil licenco) ampak ima sedaj licenco fisherprice tko da ma že nove komplete. Pomembno je da na škatli piše trackmaster - to so ti naši vlakci. Tomy je pa začelk delati druge vlakce ki pa niso kompatibilni s temi k jih mamo mi. Vlakcev ma Nejc 8, smo ful Tobija iskali in sva ga dobla prek nemškega ebaya. 

mi rabimo Tobija pa dizlauser posted image user posted image user posted image user posted image a še imaš link

Nimam k ma to moj čez. Sva pa midva to naročla na stričev naslov v Nemčiji - k so samo tja dostavljali. Če bova sedaj kaj naročala (mislim da bova k je tašča včerej rekla da nej kak vlakec in komplet naročiva) te lahko pokličem in če boš hotla še zate naročimuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
18.10.2010 12:37:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

.....pol se mi je pa glih dalo in sem šla v Intimissimi po en moderc in gate za desca

user posted image user posted image user posted image , ste pa hudiuser posted image ....si me ful nasmejala, pa sej vem d je modrc zateuser posted image
zdele sem šla 3x prebrat kaj je tako smešnega in sem se samo začela režatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
18.10.2010 12:37:40   
Pikica_82
Uuu, kak dobra železnica user posted image user posted image

Kolumbo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
18.10.2010 12:37:55   
Katjusa

Katjuša vidim da mata mulčka podobne /iste  igračkeuser posted image user posted image user posted image Glede vlakcev je pa takole - sva z mojmu skor doktorirala. Tomy jih ne dela več (je izgubil licenco) ampak ima sedaj licenco fisherprice tko da ma že nove komplete. Pomembno je da na škatli piše trackmaster - to so ti naši vlakci. Tomy je pa začelk delati druge vlakce ki pa niso kompatibilni s temi k jih mamo mi. Vlakcev ma Nejc 8, smo ful Tobija iskali in sva ga dobla prek nemškega ebaya. 

mi rabimo Tobija pa dizlauser posted image user posted image user posted image user posted image a še imaš link

Nimam k ma to moj čez. Sva pa midva to naročla na stričev naslov v Nemčiji - k so samo tja dostavljali. Če bova sedaj kaj naročala (mislim da bova k je tašča včerej rekla da nej kak vlakec in komplet naročiva) te lahko pokličem in če boš hotla še zate naročimuser posted image

Urša to bi blo super k mi2 nimama kam v nemčiji poslat in veliko ne moreš semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
18.10.2010 12:38:44   
Katjusa

.....pol se mi je pa glih dalo in sem šla v Intimissimi po en moderc in gate za desca

user posted image user posted image user posted image , ste pa hudiuser posted image ....si me ful nasmejala, pa sej vem d je modrc zateuser posted image
zdele sem šla 3x prebrat kaj je tako smešnega in sem se samo začela režatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem se že prej hotla ponorčevat pa sem se bala da bo čebela kej huda k se vedno neki na njen račun hecam

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
18.10.2010 12:39:44   
Čebel@
sem se vsedla za 5 minut-sem samo posodo pomila,pa me tko v križu štiha da je grozauser posted image ......čakajo me še cunje-od Hane jih bom le zložila,najine bom pa tekom tedna zlikala....pa nujno moram posesati.......kafice še nisem naredila,tko da še vedno vidim dvojnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
18.10.2010 12:39:50   
Urša08
Katjuša ti povem ko (če) naročiva. A likanje je šlo user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa sedaj pod tuš, potem pa po mojedva miška.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
18.10.2010 12:40:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

ti kr pripelji aleksa sem mal na obiskuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
18.10.2010 12:40:33   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem se že prej hotla ponorčevat pa sem se bala da bo čebela kej huda k se vedno neki na njen račun hecam

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
18.10.2010 12:40:39   
Urša08
čebela nared si kofico in počivaj user posted image pa čist zares user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
18.10.2010 12:41:32   
Katjusa

Katjuša ti povem ko (če) naročiva. A likanje je šlo user posted image user posted image user posted image

ja še gre likanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem že z mamico govoirila bomm za nekja časa vzela doma likalno desko je rekla da je ne rabi trenutno pa še enti je šel v zdravelišče....

čebela likalnik je zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image ful ma fajn k ima avtomatsko parouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
18.10.2010 12:42:13   
Čebel@
pikica......kak cuker je Aleksuser posted image user posted image user posted image ....ti se boš pa vsak čas prelomila,k si čist posušenauser posted image user posted image .....dej lepo pozdravi vesnozaveruser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
18.10.2010 12:42:39   
Pikica_82

ti kr pripelji aleksa sem mal na obiskuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mu zmeša od veselja user posted image user posted image  Ampak mogoče ga pa res kdaj user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
18.10.2010 12:42:39   
Čebel@

čebela nared si kofico in počivaj user posted image pa čist zares user posted image
bom,ko složim cunje in posesamuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
18.10.2010 12:42:51   
Katjusa

no če bosta predno naročita mi povej pa da še mi mal pogledamo in bomo mogoče res kej vzeli čeprav se mi zdi da že imamo čist preveč sam če bi imeli še tobija al pa dizla kake so pa kej cene?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
18.10.2010 12:43:22   
Čebel@

ja še gre likanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem že z mamico govoirila bomm za nekja časa vzela doma likalno desko je rekla da je ne rabi trenutno pa še enti je šel v zdravelišče....

čebela likalnik je zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image ful ma fajn k ima avtomatsko parouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem vesela,da ti pride pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
18.10.2010 12:43:34   
Katjusa

Se mu zmeša od veselja user posted image user posted image  Ampak mogoče ga pa res kdaj user posted image

bomo veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se že dolgo nismo videli...

Neposredna povezava do sporočila: 1292
18.10.2010 12:44:35   
Katjusa
a pride katera k men neki skuhat..... v mislih sem imela čufte v omaki...:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 12:48:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 13:02:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1295
18.10.2010 13:11:03   
Pikica_82
Men Aleksov ati zmeri govori, da sem bolj otročja s temi duplo igračami ko Aleks user posted image  Ampak men je to ful fajn sestavljat. Pa k sreči Aleksu tud. Še dobro, da mam precej omejen mesečni baget, drugač bi meli doma tega precej več, kot pa že mamo user posted image

Katjuša mogoče pa se res kaj oglasiva. Bom še Vesnozaver rekla če si za, pa vas skupaj kaj obiščeva. Saj si nismo tak daleč ne user posted image
Ji bom prenesla vaše lepe pozdrave, mogoče pa se še sama kaj oglasi.

Čebela kot da je tebe kaj več skupaj po kilaži ne ko mene user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1296
18.10.2010 13:27:13   
simonakr
Dan! Kako kaj?
Pikica Welcome back!  Aleks je pa res cukr! user posted image

Kolumbo sej boš dočakala svoj tuš! Brez skrbi - kdor čaka dočaka! user posted image  

Katjuša - kaj je zdej a si a nisi noseča? Nism brala za nazaj pa ne vem user posted image

Urša - a je zdej bolš po železu k ga ne ješ več na prazen želodec?

Naša miss bi morala dons bit ceplena pa je preveč prehlajena pa kašlja tko da sm se zmenila za drug teden.
Mal že razmišljam kaj kupit za miklavža pa razmišljam o uni magnetni tabli za risat. A katera ve kje se kakšna fajna (in preizkušena) dobi?

No šibam delat. Se jutr spet beremo

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 1297
18.10.2010 13:43:13   
sjmm
čebelc@...ti jo pa pihneš..čist po nosečnisško...si še mene nasmejala..kar je kr težko te dniuser posted image ...pa super za dober nakup

katjuša...lepo d ti likanje še ležiuser posted image user posted image

birdy...jaj, sta bla pridna...sam ti se morš bol pazit..upam, da imata zdej u planu..odmaranje/2...čeprav vem, da je to z bejbikam težkouser posted image user posted image user posted image user posted image

pikica...ful lušne slikce...no, k je glavni model tak fajniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...ja, ti šit, no, zdej sm pa upala d boš že do tega tuša pršla...no, še zmer navijam, da bo čim prej!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ata Šimeta d je tko priden!!!!!!naj ti hitro mine čas do dneva k boste spet vsi v polnem številuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 13:43:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1299
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 13:46:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?