|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
18.10.2010 11:33:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jst sem pa stanovanje poslikala k je ravno tolkokolko pospravljeno..... zdej pa kabla nimam za fotiča, d abi vam fotke naložlauser posted image user posted image user posted image ju3 grem v Dramlje pa ga pripeljem in vam pokažem kaj smo ustvarjali tolk časa..... imamo še neki dela ampak v glavnem pa je a ne čebela:)

kolk dnarja si na banki naropala:)

full imate lepouser posted image user posted image user posted image ......moj dedec je bil čist navdušen nad podom in pa tv-jemuser posted image user posted image user posted image user posted image ......dnarja sem pa bolj malo oropala,ker imajo dnevni limit(ostalo se moraš naročit)

če si prišla do dnevnega limita pol je kr neki €user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pod je pa po okusu mojga no za Tv pa tud veš da ga je moj zbral torej lahko rečem sma dedciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imata najina desca podoben okususer posted image user posted image user posted image

očitno če bi jima dale proste roke bi se pomoje lahko kr ona 2 skupi vselilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
18.10.2010 11:37:21   
Urša08
Punce jaz pa dons res zabušavam user posted image . Likat se mi sploh ne da, saj ostalo pa nekako je. kosilo mam pa še od včerejuser posted image . Sem po netu brskala in našla za lego vlak - vlakce tomažka in mislim da bo pri nas to božiček prinesel. Smo še vedno v fazi vlakcov. Ja sej vem sem se zgodi začela s prazniki ubadat sam jaz morm do roka nakupit po večini kar vsa darila, ker ne mislim z user posted image po trgovinah hodit. Mpj bo pa ves obupan če bo vse na njem - za tamaledva bo že kej kupil sam za ostale pa boljš da jaz.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
18.10.2010 11:37:50   
Katjusa
zdej grem pa probat, če še znam likat..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
18.10.2010 11:38:19   
Urša08
te vlakce gledam
http://soncek.si/si/igrace/lego-kocke/duplo/thomas-friends-g2028.shtml

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
18.10.2010 11:39:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

te vlakce gledam

sanje našega Florjanauser posted image user posted image user posted image user posted image tegale zadnjega (belega) že ima

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
18.10.2010 11:41:48   
Katjusa
pr nas bodo letos padale knjige za praznike ker igrač je že čist preveč... razn kaka sestavljanka k je včeraj eno čebela prinesla pa sta oba ful navdušene... sicer benjamin še ne zna ampaks e ful trudi kej skupi dat.

grem gledat če se je likalnik že segrel:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
18.10.2010 11:42:24   
Urša08

te vlakce gledam

sanje našega Florjanauser posted image user posted image user posted image user posted image tegale zadnjega (belega) že ima

Katjuša
jaz sploh nisem vedla da to obstaja in sem čist navdušena , ker ma vlakce res rad, se tako zamoti z njimi da tud dve ure ne veš da ga maš.user posted image Pa še k temu lego vlakcu k ju mamo bo pasalouser posted image More Florjan k Nejcu se pridt igrat z vlakciuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
18.10.2010 11:43:59   
birdy
Hoj...
Najprej Ajvy ZAŽELIM vso srečo... Malo pozno, ampak bolje kot nikoliuser posted image user posted image
Pol še Eriku od Tanchi zaželim da se čimhitreje pozdraviuser posted image
Urša, ti kr počivaj, pa na izi si vzemiuser posted image
Druagč se jst tud strinjam s tem da je fajn da otroci spijo sami. Ampak iskreno povedano, zadnje čase sem res preutrujena se še s tem ukvarjat. Ponoč ko neli pride se mi gladko j... ker hočem sam spat. mava pa vsaj to, da Kristi obvezno zaspi sama v svoji pojstli (mel smo prejšni teden probleme k je bla bolna, ampak to so pač izredni primeri), Neli pa zaspi v najini pojstli ampak sama. Pol se jo pa prenese  vnjeno pojstlo. Vsaj to, ker če bi mogla pa še uspavat, pa tkole ko sem zvečer dostikrat sama bi bilo pa čit adijo. Enga lahko sama, dve pa res težko... In ja, tud midva mava večere bolj zaseuser posted image
Več se pa ne spomnim...
Aja, še SJMM, jst verjamm da se vama bo poštimal, sicer pa te dobro razumem in vem kako zvečer ne moreš spat. Na to ne smeš mislt zvečer... Ni zdravo, pol še dve uri bedim k preračunavam... Sem k garmin: preračunavamuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
18.10.2010 11:47:38   
Pikica_82
Aleks je tud čist navdušen nad vlakci. Mamo tud enga duplo vlakca, starega že 17 let (od mojga brata) in dela kot nov. Ma prav baterije lokomotiva in sam šiba okoli. Te duplo igrače so res kvalitetne. Smo jih Aleksu ful dokupli še zravn, tak da se zadnje čase še sam s kockami igra. Pa knjigice so zanimive, ostale igrače pa niti ne tolk. Razen avtkov seveda user posted image  Pa Nodija na Tvju, to bi lahk menda cel dan gledal.

Sem nekaj slikic naložla v album, če zanima katero.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
18.10.2010 11:48:46   
petrušk_

te vlakce gledam

superca....

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
18.10.2010 11:56:14   
Urša08
Pikica kakšen cukrček je Aleks user posted image user posted image user posted image user posted image a se jaz prav spomnim, da sta se z Vesnozaver družili? Kako je kaj ona - če imata stike seveda?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
18.10.2010 11:58:41   
Pikica_82
Se prav spomniš ja. Smo še v stikih. Njej šele dogaja user posted image  Ampak same lepe reči. Aljaž je pa tudi ok.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
18.10.2010 12:00:36   
birdy
No, pa še naše beljenje...
Pri nas bi bilo res fino če bi šlo enkrat brez problemov... Moj je začel najprej belit strop v otroški sobi in seveda jupi, se je star beljenje usul dol iz stropa... Pa je vzel špohtl pa krampal cel strop dol, kar je trajal zih ene dobre dve uri. S tem da je mel skor cel strop že prebeljenuser posted image  Pol je blo pa treba seveda še dvakrat belit strop, je mene tašča peljala po barvo, po tisto ki najbolj prekriva. Tko da strop je pač mal grš, ampak ni kej... Pol sva šla tri stene belit z rdečo... In sva ugotovila da bo treba kr dva nanosa dat ker ne prekrije zadost. Se prav da sva mogla dat tud dva nanosa rumene, no, sej stene sva pol bolj v soboto belila. Pa v soboto dnevno... Nedelja je bla pa namenjena pospravljanju... pa je vseen čist malo ostal še za DONS, NO,Sej sam mal za po omarah znosit... Delala sva pa vsakič do dveh zjutri... Jedla bolj malo, moj je pa tud pozabu opazit da sem noseča očitno... Pejt na lojtro, prines mi to,... Ma najtežji mi je blo pa res na lojtro lezt...
Prihaja pa ves vikend za nama... Moj je ves zmatran, mene pa vse boli, dol pritiska, prste mam zatečene... Ah, sam jamramuser posted image  Zdej je šel pa dec počivat, jst mam pa Kristi. Pa spet je popoldne tko da sem samauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
18.10.2010 12:12:44   
Katjusa

te vlakce gledam

Katjuša
jaz sploh nisem vedla da to obstaja in sem čist navdušena , ker ma vlakce res rad, se tako zamoti z njimi da tud dve ure ne veš da ga maš.user posted image Pa še k temu lego vlakcu k ju mamo bo pasalouser posted image More Florjan k Nejcu se pridt igrat z vlakciuser posted image

lahko pa Nejc pride k Florjanuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najbolje bi blo enkret k enmu drugič k drugmu:)
imamo
user posted image
user posted image
pa še en ovalen set in pristanišče, želi si še letališče..... aja dokupli smo pa ogromno posameznih vlekecov ampak jih že nekaj časa ni več za dobit zdej so novi neki magnetni ki pa na te tire ne pašejo.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
18.10.2010 12:22:41   
Katjusa
Urša vpraš Nejca če bi se igral:)
user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
18.10.2010 12:24:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Se prav spomniš ja. Smo še v stikih. Njej šele dogaja user posted image  Ampak same lepe reči. Aljaž je pa tudi ok.

naj se kej javiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
18.10.2010 12:24:41   
Katjusa
birdy dobra siuser posted image user posted image user posted image user posted image sam da sta zrihtala

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 12:27:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
18.10.2010 12:28:27   
Urša08
Katjuša vidim da mata mulčka podobne /iste  igračkeuser posted image user posted image user posted image Glede vlakcev je pa takole - sva z mojmu skor doktorirala. Tomy jih ne dela več (je izgubil licenco) ampak ima sedaj licenco fisherprice tko da ma že nove komplete. Pomembno je da na škatli piše trackmaster - to so ti naši vlakci. Tomy je pa začelk delati druge vlakce ki pa niso kompatibilni s temi k jih mamo mi. Vlakcev ma Nejc 8, smo ful Tobija iskali in sva ga dobla prek nemškega ebaya. 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
18.10.2010 12:29:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Aleks je tud čist navdušen nad vlakci. Mamo tud enga duplo vlakca, starega že 17 let (od mojga brata) in dela kot nov. Ma prav baterije lokomotiva in sam šiba okoli. Te duplo igrače so res kvalitetne. Smo jih Aleksu ful dokupli še zravn, tak da se zadnje čase še sam s kockami igra. Pa knjigice so zanimive, ostale igrače pa niti ne tolk. Razen avtkov seveda user posted image  Pa Nodija na Tvju, to bi lahk menda cel dan gledal.

Sem nekaj slikic naložla v album, če zanima katero
.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful je cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
18.10.2010 12:29:50   
Urša08
kolumbo oh no tole je pa res že eno veliko s.r.a.n.j.e user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako ste zrihtali z Majklom in Roksotom - kje sta? A tvoj je še doma pri tebi? Maš pomoč? Čuvaj se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
18.10.2010 12:30:49   
Katjusa

Katjuša vidim da mata mulčka podobne /iste  igračkeuser posted image user posted image user posted image Glede vlakcev je pa takole - sva z mojmu skor doktorirala. Tomy jih ne dela več (je izgubil licenco) ampak ima sedaj licenco fisherprice tko da ma že nove komplete. Pomembno je da na škatli piše trackmaster - to so ti naši vlakci. Tomy je pa začelk delati druge vlakce ki pa niso kompatibilni s temi k jih mamo mi. Vlakcev ma Nejc 8, smo ful Tobija iskali in sva ga dobla prek nemškega ebaya. 

mi rabimo Tobija pa dizlauser posted image user posted image user posted image user posted image a še imaš link

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 18.10.2010 12:31:02 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
18.10.2010 12:31:37   
Katjusa

kolumbo oh no tole je pa res že eno veliko s.r.a.n.j.e user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako ste zrihtali z Majklom in Roksotom - kje sta? A tvoj je še doma pri tebi? Maš pomoč? Čuvaj se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis.... kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
18.10.2010 12:31:41   
Urša08
Birdy sta mela pa pester vikend, no samo da sta zmagala user posted image user posted image user posted image user posted image Ej sam ti bi mogla bolj počivat, ne pa po lojtri plezat user posted image daj se čuvaj prosim. Kdaj pa pohištvo pride za otroško sobico?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 12:32:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?