Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:33:47
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša vidim da mata mulčka podobne /iste igračke Glede vlakcev je pa takole - sva z mojmu skor doktorirala. Tomy jih ne dela več (je izgubil licenco) ampak ima sedaj licenco fisherprice tko da ma že nove komplete. Pomembno je da na škatli piše trackmaster - to so ti naši vlakci. Tomy je pa začelk delati druge vlakce ki pa niso kompatibilni s temi k jih mamo mi. Vlakcev ma Nejc 8, smo ful Tobija iskali in sva ga dobla prek nemškega ebaya. mi rabimo Tobija pa dizla a še imaš link Nimam k ma to moj čez. Sva pa midva to naročla na stričev naslov v Nemčiji - k so samo tja dostavljali. Če bova sedaj kaj naročala (mislim da bova k je tašča včerej rekla da nej kak vlakec in komplet naročiva) te lahko pokličem in če boš hotla še zate naročim
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:37:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ .....pol se mi je pa glih dalo in sem šla v Intimissimi po en moderc in gate za desca , ste pa hudi ....si me ful nasmejala, pa sej vem d je modrc zate zdele sem šla 3x prebrat kaj je tako smešnega in sem se samo začela režat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:37:40
|
|
|
|
Pikica_82
|
Uuu, kak dobra železnica Kolumbo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:37:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša vidim da mata mulčka podobne /iste igračke Glede vlakcev je pa takole - sva z mojmu skor doktorirala. Tomy jih ne dela več (je izgubil licenco) ampak ima sedaj licenco fisherprice tko da ma že nove komplete. Pomembno je da na škatli piše trackmaster - to so ti naši vlakci. Tomy je pa začelk delati druge vlakce ki pa niso kompatibilni s temi k jih mamo mi. Vlakcev ma Nejc 8, smo ful Tobija iskali in sva ga dobla prek nemškega ebaya. mi rabimo Tobija pa dizla a še imaš link Nimam k ma to moj čez. Sva pa midva to naročla na stričev naslov v Nemčiji - k so samo tja dostavljali. Če bova sedaj kaj naročala (mislim da bova k je tašča včerej rekla da nej kak vlakec in komplet naročiva) te lahko pokličem in če boš hotla še zate naročim Urša to bi blo super k mi2 nimama kam v nemčiji poslat in veliko ne moreš sem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:38:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ .....pol se mi je pa glih dalo in sem šla v Intimissimi po en moderc in gate za desca , ste pa hudi ....si me ful nasmejala, pa sej vem d je modrc zate zdele sem šla 3x prebrat kaj je tako smešnega in sem se samo začela režat jst sem se že prej hotla ponorčevat pa sem se bala da bo čebela kej huda k se vedno neki na njen račun hecam
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:39:44
|
|
|
|
Čebel@
|
sem se vsedla za 5 minut-sem samo posodo pomila,pa me tko v križu štiha da je groza ......čakajo me še cunje-od Hane jih bom le zložila,najine bom pa tekom tedna zlikala....pa nujno moram posesati.......kafice še nisem naredila,tko da še vedno vidim dvojno
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:39:50
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ti povem ko (če) naročiva. A likanje je šlo Jaz grem pa sedaj pod tuš, potem pa po mojedva miška.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:40:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Uuu, kak dobra železnica Kolumbo ti kr pripelji aleksa sem mal na obisk
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:40:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ .....pol se mi je pa glih dalo in sem šla v Intimissimi po en moderc in gate za desca , ste pa hudi ....si me ful nasmejala, pa sej vem d je modrc zate zdele sem šla 3x prebrat kaj je tako smešnega in sem se samo začela režat jst sem se že prej hotla ponorčevat pa sem se bala da bo čebela kej huda k se vedno neki na njen račun hecam
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:40:39
|
|
|
|
Urša08
|
čebela nared si kofico in počivaj pa čist zares
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:41:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ti povem ko (če) naročiva. A likanje je šlo Jaz grem pa sedaj pod tuš, potem pa po mojedva miška. ja še gre likanje sem že z mamico govoirila bomm za nekja časa vzela doma likalno desko je rekla da je ne rabi trenutno pa še enti je šel v zdravelišče.... čebela likalnik je zakon ful ma fajn k ima avtomatsko paro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:42:13
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica......kak cuker je Aleks ....ti se boš pa vsak čas prelomila,k si čist posušena .....dej lepo pozdravi vesnozaver
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:42:39
|
|
|
|
Pikica_82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Uuu, kak dobra železnica Kolumbo ti kr pripelji aleksa sem mal na obisk Se mu zmeša od veselja Ampak mogoče ga pa res kdaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:42:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela nared si kofico in počivaj pa čist zares bom,ko složim cunje in posesam
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:42:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ti povem ko (če) naročiva. A likanje je šlo Jaz grem pa sedaj pod tuš, potem pa po mojedva miška. no če bosta predno naročita mi povej pa da še mi mal pogledamo in bomo mogoče res kej vzeli čeprav se mi zdi da že imamo čist preveč sam če bi imeli še tobija al pa dizla kake so pa kej cene?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:43:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ti povem ko (če) naročiva. A likanje je šlo Jaz grem pa sedaj pod tuš, potem pa po mojedva miška. ja še gre likanje sem že z mamico govoirila bomm za nekja časa vzela doma likalno desko je rekla da je ne rabi trenutno pa še enti je šel v zdravelišče.... čebela likalnik je zakon ful ma fajn k ima avtomatsko paro sem vesela,da ti pride prav
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:43:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Uuu, kak dobra železnica Kolumbo ti kr pripelji aleksa sem mal na obisk Se mu zmeša od veselja Ampak mogoče ga pa res kdaj bomo veseli se že dolgo nismo videli...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 12:44:35
|
|
|
|
Katjusa
|
a pride katera k men neki skuhat..... v mislih sem imela čufte v omaki...:)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2010 12:48:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2010 13:02:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 13:11:03
|
|
|
|
Pikica_82
|
Men Aleksov ati zmeri govori, da sem bolj otročja s temi duplo igračami ko Aleks Ampak men je to ful fajn sestavljat. Pa k sreči Aleksu tud. Še dobro, da mam precej omejen mesečni baget, drugač bi meli doma tega precej več, kot pa že mamo Katjuša mogoče pa se res kaj oglasiva. Bom še Vesnozaver rekla če si za, pa vas skupaj kaj obiščeva. Saj si nismo tak daleč ne Ji bom prenesla vaše lepe pozdrave, mogoče pa se še sama kaj oglasi. Čebela kot da je tebe kaj več skupaj po kilaži ne ko mene
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 13:27:13
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Kako kaj? Pikica Welcome back! Aleks je pa res cukr! Kolumbo sej boš dočakala svoj tuš! Brez skrbi - kdor čaka dočaka! Katjuša - kaj je zdej a si a nisi noseča? Nism brala za nazaj pa ne vem Urša - a je zdej bolš po železu k ga ne ješ več na prazen želodec? Naša miss bi morala dons bit ceplena pa je preveč prehlajena pa kašlja tko da sm se zmenila za drug teden. Mal že razmišljam kaj kupit za miklavža pa razmišljam o uni magnetni tabli za risat. A katera ve kje se kakšna fajna (in preizkušena) dobi? No šibam delat. Se jutr spet beremo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 13:43:13
|
|
|
|
sjmm
|
čebelc@...ti jo pa pihneš..čist po nosečnisško...si še mene nasmejala..kar je kr težko te dni ...pa super za dober nakup katjuša...lepo d ti likanje še leži birdy...jaj, sta bla pridna...sam ti se morš bol pazit..upam, da imata zdej u planu..odmaranje/2...čeprav vem, da je to z bejbikam težko pikica...ful lušne slikce...no, k je glavni model tak fajni kolumbo...ja, ti šit, no, zdej sm pa upala d boš že do tega tuša pršla...no, še zmer navijam, da bo čim prej!!!!! ...pa za ata Šimeta d je tko priden!!!!!!naj ti hitro mine čas do dneva k boste spet vsi v polnem številu
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2010 13:43:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2010 13:46:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?