|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 10:51:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu šebela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4526
   RE: Februarke 2011
18.10.2010 10:59:36   
sara1986
 IsabellaLana , čestitke za dobro opravljeno morfologijo in punčko user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
18.10.2010 11:02:59   
hel32
Da se vam javim, da ne boste mislile, da sem pozabila na vas!

Glede srečanja v MB v Evroparku. upam, da mi uspe pridit, sem že malo tečna, skozi doma, pa še oba bom zraven pripejlalauser posted image

Test za sldkorno se dela od 23 tedna dalje, oz. odvisno od G, eni dajo prej eni kasnej, oz, je tako, ko se pri pladu razvije kaj že, oh pozabila organ za proizvodnjo inzulina, jaz ga grem delat v kratke, konec tega ali začetek naslednjega tedna.

Želja po sladkem-ogromnauser posted image user posted image , jem, ko pujsa, in se nič ne vagam, sam kolk me pri G zvagajo.

Glede minevanja mesecev, sploh ne morem verjet, da bo čez slabih 14 dni že 6 mesecev, in samo 3 mesece do porodauser posted image user posted image user posted image , še čist malo, v 2 nosečnosti se mi je takooo vleklo, ma nikamor ni šlo, zdaj me bo pa prehitelo vse, kajti, meni se še ne mudi, sicer pa imam vse doma praktično kupim sam en lep kompletek za domovuser posted image
Sem namreč ostala brez dohodkov- smo prebogatiuser posted image , ne dobim nikjer nič!

Takole, hvala vsem za komentarje ob slikicah, ob priliki bom dodala še kako novo, imam čist polno kartico na fotkiču, pa nič časa naložit, moram, čim prej, da vidite našega korenjaka, zdaj pa moram šibat pečt torto za user posted image ima danes 33tko,da bomo malo praznovaliuser posted image user posted image .Mene pa konec meseca ćaka34tica, oh ja, leta tećejo,...

Lep dan vsem user posted image in vsem čestitke za dobro opravljene preglede, kako je lepo prebrat, da je vse dobro z našimi Februarčki, super, sploh ne vemo, ako nam je lepo.Pa super za obnovljen seznam, čao bov vsem, klub turobnemu vremenu!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
18.10.2010 11:11:06   
Teyla

SREČANJE
23.10.2010 ob 17h, Restavracija Argentino, Ljubljana BTC

trsica
cukica
d''ori
teyla
Nina33
tamy82
sara1986

ninchi9
vipercat (?)
FoxyLady (?)
Jo@n
hel32 (?)

maurica

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
18.10.2010 11:37:10   
Tisia
http://www.baby2see.com/pregnancy_weight_calculator.html
evo punce tukaj je en link za izračun teže po mesecih koliko jih približno pridobite...tako da ni panike user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
18.10.2010 11:38:00   
tamy82
Teyla lepo, da si dala cuker test skozi user posted image a rezultatov pa še ni?

maurica in šebela super za vse nakupe! user posted image Jaz še kar malo odlašam ... sej bom počasi začela, ker druge možnosti itak nimam user posted image

Se pa res pozna, da je bil vikend .. in smo malo bolj uživale v hrani user posted image
Ah, življenje je treba uživat! Nosečnost je pa sploh tak lep čas, ki ti prehitro mine, čeprav na trenutke res ni najbolj prijetno vse skupaj ... toda, če se zavedaš, da v tebi raste novo bitje ... to je res neki lepega user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
18.10.2010 11:42:49   
ninchi9
Biljana - jaz sem si naredila svoj izračun - in sem na zgornji meji povprečja... Ni neke panike.. Pri ginekologu sem pa vedno kregana, da se preveč redim.... user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
18.10.2010 11:57:08   
Tretjedete
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, napisala cel roman, ampak je očitno predolgo trajalo in mi je napisalo ERORuser posted image

Zdaj pa na kratko, koliko se spomnim...

ninchi9, meni pošteno otrdeva trebuh. Ma kaj parkrat na dan, meni se to zgodi parkrat v uri (tu in tam). Pa počivanje ne pomaga, Magnezij pa tudi ne vem če kaj... BAje ni nevarno, dokler se ne začneš odpirati. Krčev pa nimam....

hel32, user posted image  za tvojega malega. Zdaj bo iz dneva v dan bolj stabilen in hitrejši; bo mami delala maratone. Pri mojih dveh je bilo še toliko bolj pestro, ker sta mi ponavadi skliznila vsak v svojo smer, mami pa lauf za njima. Madona to jima je šele bilo smešnouser posted image

Nina33, trsica, dajta malo več povedati o teh nadomestkih sladkkorja. Kaj je najbolje uporabljati? Pa lahko uporabljaš to za vse, tudi peko peciva??? Pa trsica, cestitke za novi avtouser posted image

Glede tašče se držim načela bolje prva zamera kot zadnja, in moram povedati, da kar funkcionira. Povem ji, kar mi ni prav, seveda obzirno in lepo funkcionirava skupajuser posted image .

mija24, vidva sta pa res pridna...

Mišyka, jaz sem si pa kot rešitev vse prekratkih zgornjih delov nabavila ta http://www.da-da.si/node/14 pas za trebuh. Tako da si ga zdaj naštimam na stare zgornje dele, kot podaljšek, pa še ledvice dodatno greje. Je res super uporaben in cenovno dostopen. Tako da nosim zdaj večinoma stare pulije in tale pas in pride super. Je pa ta vzorec znotraj in so zunaj samo taki obrisi... Ostale nosečniške cunjice so pa res veliko, veliko predrage in jih iz inata ne kupimuser posted image .

Teyla, mogoče poskusi tale pas, ki ga imam jaz. RAvno super uporabenv primeru prekratkih majičk... Pa upam, da hitro uredite zmešnjavo z denarjem; dobila pa bosta sigurno nazaj...
IsabellaLana, čestitke za uspešno Muser posted image

Lep dan...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
18.10.2010 12:14:49   
babynitka
pozdravljene souser posted image
da se vam javim še jaz malo... v četrtek smo imeli morfo in je vse tako kot mora bit... mere: BPD = 48,85 HC = 180,97 AC = 158,20 FL = 35,60 user posted image nj bi bla pa težka 399g bila sem pa 21t 1/7.
Spol je G videla sam nisva vprašala tko da pač ni povedala...bom videla če bom zdržala brez da bi vprašala za spol,ker me že pošteno firbec matra kaj raste v meni... user posted image
Prejšnji teden so se tudi brcike končno začele... user posted image tako da sem malo bolj mirna ko začutim da se premika. Včeraj zjutraj je tudi moj user posted image začutil brciko ko je imel roko na bušiju. in je bil ves navdušen. pol je pa vsakič ko je dal roko na moj trebuh hotel da ga brcne...pa ni dočakal da bi še enkrat začutil. user posted image
naslednji pregled imam pa šele 18.11. - to je pa še tooooookkkk daleč... user posted image
kar se pa sladkega tiče sem pa tudi jaz odvisna od čokolade in podobnega...bom kmalu morala zaklepati sladkarije pred sabo...user posted image
kar se pa nakupov tiče pa še nismo začeli...zdaj čakam,ker dobim neke stvari - pa da najprej vidim kaj bomo dobili in potem dokupimo še kar bo treba.upam da čim manj... ker se že zdaj bojim - jaz bi kar vse kupila ker mi je vse tako všeč...sploh te male cotike...
še kilogramčki...jaz sem na +6 in mi G ni še nikoli nič rekla...bo pa treba malo pazit s sladkarijam pa malo več migat...drugače bo kmalu kdo kaj rekel... moj user posted image me že malo grdo gleda kadar dobim kak napad na sladkarije...user posted image sicer pa dokler je z user posted image vse ok se ne bom sekirala...bo pa po porodu treba bolj migat... user posted image
čim lepše preživite ta meglen in deževen ponedeljek. pa-pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
18.10.2010 12:30:59   
tamy82

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

user posted image

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 26.10.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P: 9.11.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 12.11.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 5.11.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 20.10.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.10.
user posted image rebeka84, 26, ______, 2.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image , P: 22.10.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 27.10.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 2.11.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.10.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.11., 3D: 22.10.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image  user posted image , P: 26.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.10.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 26.10.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , 3D: 4.11.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image marjetka, 28, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.10, 3D: 19.10.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 4.11.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 28.10.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 23.11.

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted imageuser posted image  user posted image , P: 20.10.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , 3D: 20.10., P: 12.11.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image  user posted image , user posted imageuser posted image , P: 3.11.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P: 28.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , M: 2.11.
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.10.

user posted image

19.2.

user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , M: 27.10., 3D: 19.10.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , M: 21.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P: 4.11.
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 8.11.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.11.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , M: 19.10.

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.11.
user posted image inia,30, _______, 2.user posted imageuser posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.11.

Skupaj nosečk: 74 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

user posted image : 20
user posted image : 19
user posted image : 40

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image
abv1 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
18.10.2010 12:39:58   
IsabellaLana
Punce, kje ve čutite brcike? Bolj okoli popka ali bolj nizko, recimo nad mehurjem?

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 12:52:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu IsabellaLana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4537
18.10.2010 12:55:17   
sara1986
IsabellaLana, jaz največ čutim v predelu mehurja. Kot da me tja boksa. user posted image   Ko se pa vležem, pa tudi okoli popka.

Neposredna povezava do sporočila: 4538
18.10.2010 12:58:59   
IsabellaLana
Aha, ok. Ker jst metuljčke čutila okoli popka, brcike pa čutim bolj nizko. Je pa sanjski občutek.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
18.10.2010 13:09:46   
Patrisha
joj punce obupne ste no! samo cvekate ;) sej ne pride ste. Sploh ne vem kje naj zacnem pisat!

Sladko ocitno sem edina izjema tukaj ki SLADKEGA NE PRENESE! sem ucere imela napad cukra! kr torta se mi je zlustala in potem pojem en koscek kao cokolade in mi je gor dvignilo... dobesedno! fuj fej! zdaj vem, da ne smem dirat niti slucajno kaj sladkega! sicer priznam, da moje oci bi pojedle marsikaj, ampak na sreco zelodec na polno zavraca!

Tasce  mislim, da sem tole ze dala skozi! v petek grema v MB in me prav zanima kako bo vzdusje! pa se v ikeo skocima v Graz malo pospegat, ce je kaj zanimivega..

Cuker test  joj ene ste tak hitre... sej ql to, ne pa jaz ko cakam, se mi zdi ko pes na kost :S cuker imam sele 8 novembra, to se pravi, da bom v 26 t pa pau :/. upam, da bo vse ok.

pristisk kupujem si masinco za merit pritisk. Do zdaj sem imela vedno 140/90 :/ kar seveda ni ok! in me zdaj prav zanima ali sem se nalezla kakega sindroma belih halj al pa je res kaj narobe. Ma katera tut podobne probleme?

bradavice houli krep :S tole pa je edina stvar, ki mi gre konkretno na ziuce!!! jaz sem misla, da bi si jih do krvavega spraskala... srbele, bolele, suhe bile... groza!! kupla sem si v müllerju eno kremico brüst salbe v pink skatlici... in je ok. Sicer pa vsaka krema ki je fullll mastna pomaga! ala ringelblumen..

strije jaz sem se zacela mazat z baby oljem  od đonsona! morem rect ( in potrkat ) da je kr kul! tako, da skoda denarja za kake strupeno dragge kreme! pa se vrjetno olivno olje ( za tiste ki ste bolj bio ) bi tut hasnilo.

brce morem rect da so vedno hujse. Sicer mene tut "nabija" odspodaj. Ni glih prijetno po mehurju skakanje, tako, da posledicno hodim po 30 x na wc :/... kak sele bo! sploh ne upam pomislit! sicer nas vem da "stoji" k je na UZ lepo stal in se zakrival :S, upam, da mi ga bo uspelo malo preobrnit do naslednega pregleda, da bomo 100 % prepricani kaj je :)

sladkor v bio trgovincah  pa tut kakih bolj zalozenih stacunah se dobi PRAVI RJAVI SLADKOR! prepoznas ga tako, da je zelo rjav... bistveno bolj in bistveno drazji od navadnega rjavega! ves da si pravega kupila pa tako, d ko ga odpres se lepi skupaj! sicer pa je dober tudi kaki javorjev sirup ( pesjansko drag )! ampak je odlicn!!

pa vsem cestitke za dobro opravljene preglede pa za user posted image  in user posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 13:22:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4541
18.10.2010 13:28:43   
Patrisha
ej registrirana a si sploh lahko predstavljas da bi to nosla?? no jaz si po resnici povedano ne.. pa da potem dobis 8 cmrlov malih?? ze svaka cast tistim ko majo 2 naenkrat!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 13:30:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4543
18.10.2010 13:39:55   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

Punce, kje ve čutite brcike? Bolj okoli popka ali bolj nizko, recimo nad mehurjem?

Jaz jih čutim vsepovsod. user posted image Točno pa vem, kdaj brca en in kdaj drugi. user posted image Bejba je čist divja. Fante je pa bolj umirjen. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4544
18.10.2010 13:43:07   
trsica
Registrirana!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
18.10.2010 13:45:53   
Patrisha
trsica kok se ti manjka?? :)) HECAM SE!!!! morem rect, ceprav so/smo nosecke no vsaj meni ful simpaticne s temi busiji, ampak tole pa mi je ze malo prevec!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
18.10.2010 13:50:16   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

trsica kok se ti manjka?? :)) HECAM SE!!!! morem rect, ceprav so/smo nosecke no vsaj meni ful simpaticne s temi busiji, ampak tole pa mi je ze malo prevec!

Poglej v moj album. user posted image Ja, to je pa tudi zame overload. user posted image Pa kakšne strije. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
18.10.2010 13:50:32   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

http://www.baby2see.com/pregnancy_weight_calculator.html
evo punce tukaj je en link za izračun teže po mesecih koliko jih približno pridobite...tako da ni panike user posted image

Ooo ful fino, hvala za link.  user posted image Kot kaže se redim po tabelci user posted image , če upoštevam svojo pravo težo, ne tisto ki jo je izmerila G.

tamy82  ne rezultatov nisem dobila, po moje izvem v četrtek, ko imam pregled. Nas je bilo kar dosti tam, tako da ni mogla vse sfolgat. user posted image Me pa prst še vedno boli, se mi zdi kar globoka rana. Moram rečt, da me je kar bolelo, pa me skoraj nikoli ne boli. Pa se ne pritožujem, da me ne bo katera narobe razumela. Smao opažanja sporočam.user posted image

tretjedete si me nasmejala s tem začetkom, ko se ti je vse zbrisalo. Hvala za namig za pas. Škoda, ker ni druge barve, jaz bi kakšno bolj nežno varianto. user posted image

babynitka
čestitke za morfologijo in lepe mere.

IsabellaLana jaz čutim brcike vedno pod popkom, kakih 3cm nižje.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
18.10.2010 13:53:24   
tamy82
Registrirana ja tale trebuh res ni nič prijetno nosit user posted image Tako da res vsaka čast že tistim, ki imajo 2 naenktat, kaj pa šele tole ... user posted image user posted image

Brcike pa jaz čutim levo od popka ponavadi, kdaj pa tudi na desni strani. HB nič še ne čutim brcanja dol proti mehurju, ker to pa najbrž res ni najbolj prijetno.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
18.10.2010 14:19:59   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: hel32
... oh pozabila organ za proizvodnjo inzulina, jaz ga grem delat v kratke, konec tega ali začetek naslednjega tedna.

Sem namreč ostala brez dohodkov- smo prebogatiuser posted image , ne dobim nikjer nič!
...zdaj pa moram šibat pečt torto za user posted image ima danes 33tko,da bomo malo praznovaliuser posted image user posted image .Mene pa konec meseca ćaka34tica, oh ja, leta tećejo,...

Pankreas ali trebušna slinavka, in tam do 28. tedna delajo user posted image . Kolk sem jaz pametna kt Pušenjaka berem user posted image .
Mi smo tut prebogati ( je švoh 500€ čez glavo za 3člansko familjo).
Kolk maš pa ti že stare user posted image user posted image . To more pa EMŠO narest, mene tut "tvoja" cifra čaka dober mesec za tabo in vem kuko je user posted image .
Tretjedete - meni je kle ena zelo dobro svetovala Ctrl+Z v takih primerih (no, običajno se vrneš za korak nazaj user posted image ), drgač pa vmes pridno Ctrl+C klofam, ker kratka pač ne znam glih bit user posted image .
O sladkorju jaz ne vem prav veliko (samo ta beuga ne maram, ker sem videla kako "naravno" ga pridobijo user posted image ) in kupim v večjih trgovinah (Interspar, Hipermarket Mercartorjev ipd.) ProVidin Mascavo sladkor (trsni, nerafinirani, temno rjav je, in če ga "drezaš" zgleda kt de bi biu žiu user posted image - podoben je Mascovado sladkorju od Billingtona, sam nama je ta boljši) in ga imam za kavico in za peko. Za ostalo ga ne nucamo user posted image .
Šebela in Maurica  user posted image za šoping user posted image .
IsabellaLana in Babynitka user posted image za uspešno M (in ostale tut, če sem kero nenamerno pozabila) in za brcike jeeee!!!!user posted image Brcike (in ostale gibe) jaz  čutim običajno al L zgoraj ali D spodaj, leži zgleda mal diagonalno, se mi pa zadnja dva dni zdi, de se neki premika user posted image , me je D pod rebra sunilo dete user posted image . Se pa še vrtijo in lahko povsod brcajo user posted image .
Izcedka iz bradavic nimam, v 1.user posted image se mi je v enem 6. mesecu pojavil, a je po par dneh prenehala (ne si stiskat, pa sej to že veš). Za namazat pa je men najbolj Lanolin pomagal, je pa res, de bephantena dolgo sploh nisem doma imela user posted image . In tudi zdej si moje boge razpokane bradavice kat s tem mažem (al pa kar s hladilnim mazilom). In je mač beter user posted image .
Tršica, tole za "drisko delat" bom pa jaz si tut nabavila user posted image . Pijem Donat in jogurt in mleko in laneno seme vase bašem in ....no, sej zdej ni več tko krize, ni pa še vsakodnevno user posted image
Včeri sem se iz svoje jokavosti spravila z višnjevo torto in lanenimi kruhki user posted image . Sem pa kruhkov dost več kot torte pojedla. Mi paše sladko (no, kr vse) pečt, za jest pa nisem glih user posted image . Imam pa ene 5 kilc plusa od štarta - mene so kregal, de je premal user posted image , si zmišljujejo.
Tale trebuh pa ne zgleda glih zdravo user posted image . Ne bi, hvala, sem s svojim prav zadovoljna user posted image .
Če sem kero falila in je nisem "obglodala" - se globoko opravičujem, v mislih sem sigurn vse "podelala"
Aha - glede teže sem pa čist povprečna - se mi kar mal zamau zdi user posted image .
Letim kosilat - dober tek še vam vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?