|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
16.10.2010 22:02:54   
valek
js jih pa imam 8 kg več...pa mi je ćudno ko čist normalno jem...
sam kaj češ---mogoče pa bo velika bebica...al pa imam velik plodovne vode...
hm kdo bi vedel

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
17.10.2010 5:10:39   
cukica
Dobro jutro vsem skupaj,čeprav pada dež in je kr prijetno ne morem spat.me grabijo krči ke po nogah za ****,pa še prebava me daje sem bla že 3 na wc,....

user posted image

Upam,da vam bo pasala,...Mi smo včeraj zrezali vsa drva in jih tud pol pospravili ostala pa bomo,ko bo lepo vreme oziroma,ko ne bo dežja.Danes bova šla mal do moje stare mame jo kr pogrešam.Zvečer pa grem k moji mamici prespat,ker gre jutri z mano v Ljubljano.Moj dragi gre v nemčijo in upam,da se do petka vrne in gre z menoj na 3d,drgač bo šla pa Tašča,ker bi tudi ona rada bla zraven pri enem pregledu.Pa naj gre me ne moti.Drgač sva šla pa včeraj z mojim na kostan k sosedom in mal vinčka sem spila,...user posted image .Sej deci mi nima kaj škodit otročku pa tud ne.Vsaj mislim.

Nič grem jaz dežurat na školjko,...user posted image mejte se,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
17.10.2010 8:09:56   
sara1986
cukica, dobro jutro, tudi jaz ne morem spati user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
17.10.2010 8:23:26   
Mišyka
Dobro jutro! Mmmmmmmmm kavica...

Jst pa spet v službi... včerej sva šla z možem za ene omare se menit, potem pa še mal v šoping zame - sem si nabavla 3 majčke, en puloverček za čez, pa jakno - nosečniško. Sem kr zadovoljna z nakupom, sploh ker mi zarad jakne ne bo treba jopic kupovat (ker mi itak ni nobena vredu), trebušček bo v glavnem pokrit.

No, zdej pa delat!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
17.10.2010 8:32:48   
d3lfink4
Jutro babe!
Hehe, kak sm se pa nasmejala ko pravte, da vaše najdražje skrbi ob pogledu na moj buši ... hehe user posted image user posted image Sam u kilah pa mnda kr vodi, ane? No, sej se ne sekiram, dokler gre vse sam v trebuh je čist ok user posted image

Jaaa, Mišyka, jst bi tudi jaknoooo! Kje pa majo kej nosečniškega? Jst sm bla prejšn tedn, sam nisem našla nč ...
Cukica, ti pa čim prej porihtej te prebavne težave - po mojem so od kostanjčka + vina, pride pol tak user posted image Sej bo ...

Grem neki pojest, pol mal poležavat pa cartat se z lubijem ... pol pa na kosilce k tašči user posted image
Se tipkamo ...

Papa

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
17.10.2010 9:07:48   
Teyla
Dobro jutro vsem

Cukica hvala za kavico, upam, da vsaj zdajle malo dremlješ.

Mišyka  kje si pa kupila jakno in koliko je bila? Tudi jaz razmišljam o tem, pa ne vem al naj si jo kupim ali ne. user posted image   Pa vidim, da nisem edina delovna med tem vikendom.user posted image

Kje ste ostale? Prav gotovo ste še pod odejo zaspanke ene. Sej je rpav. Izkoristit je treba dokler se še da poležavat, potem ne bo več šlo.user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
17.10.2010 9:15:04   
Mišyka
V HM-u, bla je pa 70 eur. Sem v La Vie gledala jopco za 70 eur prej in mi ni bla včeš in tud predraga, tko da ko sem vidla to jakno in jo probala je bla takoj kupljena.

No Teyla, potem si pa delava družbo user posted image

Kako ko bo tko hitro spet novi delovni teden - še cca. 20 ur

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
17.10.2010 11:09:10   
tamy82
Živijo punce!

Ma kakšen dan je danes ... user posted image prav zimsko vreme. Sva hotela iti danes malo na predstvitev kinološkega društva, ampak bo verjetno vse odpadlo, ker je tako vreme user posted image pa drugič ... Tako da danes sploh ne vem kaj naj delava, verjetno bo bolj lenarjenje.

mija ti maš pa res super tasta, da vama časti praktično celo hišo! A ma še kej viška zame user posted image Ne, sej se hecam user posted image Je pa res fajn, da vama tako pomaga user posted image

lil_ ja ti si pa res ful malo dobila, če maš samo 2kg več! Pa še za user posted image user posted image ! user posted image

cukica hvala za kavico! Pa čim prej prebavo porihtej. Je pa verjetno to res kakšna posledica kostanjev ... kozarec vina ti pa gotovo ni škodil, je celo dobro za prebavo. Jaz ga tudi večkrat spijem po malo, če mi seveda paše. user posted image

Mišyka super, da si toliko stvari dobila za oblečt! So pa kar drage te nosečniške cunje ... user posted image potem jih pa parkrat oblečeš in "prerasteš" ...

Upam, da vse, ki imate službo danes, nimate preveč dela in da vam čas hitro teče user posted image Sicer pa čim bolj uživajte!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
17.10.2010 11:46:41   
valek
Hello babike,,,,

kako ste kaj...zunaj je tako turobo vreme, da bo najin planiran sprehod kar odpadel...
kosilo bo kmalu gotovo(imamo filano papriko s pire krompirjem in juhca)...
kaj kaj počnete v takem vremenu...js sm prej majčkeno telovadila-10 min samo:) vsaj nekaj hehe...
imamo en obisk planiran popoldan....bom pa verjetno danes malo brala knjige-sem si sposodila dve super knjigi o dojenčku,negi in celotnem poteku razvoja in vse do prvega leta starosti.....:)
kako se kaj počutite.....js morm rečt da že kar nekaj časa zelo slabo in rahlo spim,...imam vsak dan občutek kot da nism skoraj nič spala...pa vedn smrčanje mojga čujem....:(
včeraj pa sva z mojim šla po košaro za najin nov vozek quinny,sva preko bolhe našla eno super košaro,rabljeno sam 3 mesece-je nov model od letos, sma dala 80 eur, drugače pa je trenutno v trgovini cena 167 eur....mislim da bo potrebna,glede na to da so februar,marec in april še kar nekak hladi meseci... aja barva je pa bež-nama je zelo všeč....ful sm vesela in ni mi žal...mislim da bo kar prav prišla...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
17.10.2010 11:51:05   
valek
Evo tule je še naš seznam za srečanje, ..punce prijavte se če imaste čas,,,bomo malo poklepetale...user posted image

SREČANJE FEBRUARK V MARIBORU

Ob 17:00, v petek 22.10.2010

Udeleženke:
- valek,
- zasi,
- ninchi9
-
-
-
-

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
17.10.2010 11:59:20   
Teyla
Punce, če slabo spite, se čez odejo pokrijte z dekico-preverjeno pomaga. Midva spiva tako že cel teden in se ponoči sploh ne zbujam, če moj smrči, ga ne slišim, v glavnem kot dva medvedka sva. user posted image   So pa slabe strani, danes me je komar pičil na levo lico- prav na sredini, in ga sploh nisem slišala, pa se občiajno takoj zbudim, če mi brenči okol ušes. user posted image

Meni je prav dolgčas v službi, ker ni nič za delat. Tak da dajte kaj bolj pisat, da bom imela kaj za brat. user posted image

Aja včeraj mi je moj povedal, da je šel pogledat na svoj Klik, ker se mu je zdelo stanje manjše kot bi moralo biti. no, se je izkazalo, da so mu z računa trgali dva popolnoma enaka zneska v vrednosti 112,71€ in to takrat ko sva bila v švici. Kartico je uporabil samo enkrat in to ko sva tankala, pa še takrat ni tankal polni tank, pa tudi če bi znesek ne bi mogel biti več kot 60€. Odšteli so mu pa skoraj 4x toliko. Je že pisal vprašanje na banko, ampak gre jutri tudi tja vprašat. Ima katera kake izkušnje s tem? Upam, da lahko pričakuje vračilo denarja. user posted image   Me pa tolaži dejstvo, da je bilo tankanje na avtomat, se pravi je dal kartico notri, tankal in nato mu je zadevo odštelo. Od kje pa takšen znesek pa se nobenemu ne sanja.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
17.10.2010 12:02:18   
Teyla

SREČANJE
23.10.2010 ob 17h, Restavracija Argentino, Ljubljana BTC

trsica
cukica
d''ori
teyla
Nina33
tamy82
sara1986

ninchi9
vipercat (?)
FoxyLady (?)
Jo@n
hel32 (?)

maurica

Še malo reklame za Lj, da se nam ne bo seznam izgubil. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
17.10.2010 12:15:24   
cukica
teyla naj gre jutri takoj na banko osebno.Pri nas se je tud to zgodilo in smo denar dobili nazaj.Tko,da upam,da bo tud pri vama rešitev idealna in da denar dobita nazaj.Vsak evro je danes veliko sploh pa toliko kolikor je bilo pri vama.Jaz sem šla ob 6 nazaj spat k mojmu in sem spala do pol desete.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
17.10.2010 12:34:18   
Teyla
cukica saj bo šel takoj jutri.  Kako ste pa dokazali, da je bil znesek previsok? A moj ima kakšne možnosti glede na to, da ni dobil računa (avtomat mu ga ni dal)? Upam, da se ne bo zapletlo, ker je tujina. Sme mojemu kar predlagala da se lahko gor zapeljeva v soboto (bencina bi porabila za četrt zneska), če ne bo šlo drugače. 
Super, sem prav vedela, da si šla nazaj spat. Jaz bi se tudi z mojim crkljala, pa bo treba počakat na konec službe. Zvečer bo pa kostanjev piknik, ker ga včeraj ni bilo. Pa še mami mi je obljubila nek štrudel, ampak sem jo prosila naj ga ne sladka preveč.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
17.10.2010 13:17:18   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Mišyka super, da si toliko stvari dobila za oblečt! So pa kar drage te nosečniške cunje ... user posted image potem jih pa parkrat oblečeš in "prerasteš" ...

Upam, da vse, ki imate službo danes, nimate preveč dela in da vam čas hitro teče user posted image Sicer pa čim bolj uživajte!

Jst sem v službi zato ker je čist preveč dela in ne sfolgamo čez teden - menjava oz. nadgradnja programske opreme.

Ja, so drage tele cunje če pomiliš kolk časa jih boš nosil. Ampak zdej nisem mela več skor nobene majice za oblečt, tko da je blo treba za v službo nekej nabavit. In to bom zdej nosila ves čas, da se bodo vsaj mal znucale  user posted image

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
17.10.2010 13:28:35   
Teyla
Men so že skoraj vse majice prekratke, če nosim te hlače, ki so mi najbolj udobne (imajo nizek pas). Vsaj tiste daljše iz H&M so mi še prav, ampak jih nimam velik. Bo treba zopet v nabavo. 

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
17.10.2010 13:40:09   
cukica
Če je vzdignil samo enkrat je vse mislim,da prikazano.Pri nas je blo to v Makedoniji in ravno tko ni dalo listka in sva potem tud to dokazali,ker majo tudi dvigie v tujini in plačila zabeležena.Mislim,da nebi smela met problemov.Držim pesti in sporoči kako ste rešil.Je pa bedno,ker veš da nisi ti nič kriv in,da nisi dvigoval te pa vsi čudno gledajo. Ja midva mava sploh srečo s temi bankomati v tujini.Nama se je tud že zgodil,da sva mela dnar gor pa ga nama ni telo izplačat,hvala bogu sva mela hrano sabo.Drgač bi bla v španiji lačna sabo sva mela pa 60 evrov,ker sva mislila,da bova samo 4 dni tam.Na koncu sva bila 10,ker niso mel pripravljene robe za kamion.
Dogodivščine take in drgačne,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
17.10.2010 13:40:35   
cukica
O Pilotgirl7 kako si kaj???

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
17.10.2010 13:45:36   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Če je vzdignil samo enkrat je vse mislim,da prikazano.Pri nas je blo to v Makedoniji in ravno tko ni dalo listka in sva potem tud to dokazali,ker majo tudi dvigie v tujini in plačila zabeležena.Mislim,da nebi smela met problemov.Držim pesti in sporoči kako ste rešil.Je pa bedno,ker veš da nisi ti nič kriv in,da nisi dvigoval te pa vsi čudno gledajo. Ja midva mava sploh srečo s temi bankomati v tujini.Nama se je tud že zgodil,da sva mela dnar gor pa ga nama ni telo izplačat,hvala bogu sva mela hrano sabo.Drgač bi bla v španiji lačna sabo sva mela pa 60 evrov,ker sva mislila,da bova samo 4 dni tam.Na koncu sva bila 10,ker niso mel pripravljene robe za kamion.
Dogodivščine take in drgačne,....

Hm, ja ampak on ni dvignil denarja ampak je s kartico plačal preko avtomata. Nek čuden sistem majo tam v šivic, aš kartico v avtomat in potem tankaš in ti odšteje toliko, kolikor si natankal. No, da se popravim- NAJ BI odštel toliko. Bomo videli jutri oz ta teden. hvala za odgovor. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
17.10.2010 13:50:06   
Nina33
Hoj!
Mene pa hormoni zajuser posted image , al pa je vreme user posted image , najbrž oboje - zdej vsaj vem kaj pomeni, de smo nosečnice jokave user posted image . Kar za brez veze... Eh, sej bo user posted image .
Teyla, mascavo je nerafiniran trsni sladkor, mač beter od "navadnega", vsaj zame. Po okusu seveda, z drugimi stvarmi se ne obremenjujem preveč, čeprav se mi kaj res kr zagravža - sploh ko prebereš/vidiš kako pridejo do končnega izdelka user posted image . Pa dobr zrihtajta na banki user posted image .
Pa pridne vse, ki delate - naj čimhitreje mine in naj se na računu fajn pozna user posted image user posted image .
Br27 ti kar prid klepetat še k nam kej user posted image !
Diane, midve pa še nisva prjatli pa ne morem slikc videt user posted image . Pa tak firbec sem.
D3lfink4 res lep bauhi user posted image . Pa mamica tut sevedauser posted image .
Tršica, bravo za avto. Midva sva pa karavane gledala (passata ali pa kakšnga volvota) pa se nama obeta en volvo na posodo, tko de zaenkrat še nč ne kupujemo, smo čist zadovoljni s ponujenim user posted image .
Cunje: ma so res drage, jaz imam pa srečo, de sem pred leti kupila en tak lušten rdeče-oranžen plašč na "A", pa kapuco ima, pa topel je in bo zihr dost širok za moj vzhajajoč bauh pokrit in sem prav zadovoljna user posted image . Od hlač nosim samo še nosečniške (imam že od prej kavbojke, ene temne bolj fine in ene žametne z naramnicami), pa svakinja mi je še ene kavbojke dala in ene žametke sem si kupila - imam čez glavo user posted image . Doma pa trenirke iz HMja laufajo - imajo prav fino nizek pas in bodo (preverjeno v 1.user posted image ) "zdržale". Majčke sem pa tut še od prej imela, z dolgimi rokavi jih sicer nimam ne vem koliko, sem si pa zanč v Takko kupila eno lušno za ene 6€ tko de tut kle ni glih suše user posted image .
Ma, sem res ene piš.me.u.ritične volje user posted image . Pa še s kosilom ne bo kej velik del (jetrca s polento user posted image ), bom "mogla" kej spečt de se mal raztresem.
Lep deževen dan vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
17.10.2010 13:59:28   
cukica
Sej bo,boš vidla.
d´ori pozdravljena,kako si kaj?Te kaj pokličem jutri,ko bom frej vseh pregledov,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
17.10.2010 14:17:30   
Anonimen
Ojla! Spet se oglašam, jaz iz ene viroze v drugo. Sicer kri je ok, vendar imunosti mi je pa padla čisto. Očitno je tudi problem, ker doma pomagam pri hiši in se prešvicam malo popiha pa sem tam.

21. 10. imam morfologijo, upam, da sedaj pa bomo spol videli. Prejšnič za morfo smo bili še premajhni, sicer mi je ostalo vse pregledala in je bilo vse v najlepšem redu. Kg nisem dobila nič, celo v minusu sem, pa jem normalno kot prej tudi ne hujšam. Upam, da je z mojo bebico ok, ker ne gre nič kg gor.

No še obljuba dela dolg, pripela sem knjižico ;)
http://dl.dropbox.com/u/1332976/dojencek/knjizica.pdf

Bom še nekaj reči dodala, sicer ne vem ali bo to danes oz. jutri.

A je šekatera zaspana zaradi tega zaspanega zopernega dne?

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4497
17.10.2010 15:01:30   
tamy82
pilotgirl lepo, da si se spet malo oglasila! Sicer pa boga, da si skoz bolna! Tako da malo bolj pazi nase, da ne bo ratalo še kej hujšega. S tvojima user posted image user posted image pa je gotovo vse ok. Važno, da ješ normalno, čim bolj zdravo ... potem pa se očitno vsak organizem malo drugače odzove. Pa kar sporoči kej kako je blo na M user posted image

Vreme je pa res depresivno in zaspano .. še dobro, da se potem malo dobimo s kolegi, da na bom ravno cel dan doma user posted image Sva pa že včeraj zvečer in danes spet z mojim prav gledala moj trebuh kako se premika, ko najin user posted image ful brcne user posted image je prav smešno za videt user posted image so pa mojmu kar solzice malo prišle v očke, ko je videl tole user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
17.10.2010 15:11:08   
Teyla
pilotgirl dobrodošla nazaj. Upam da se čim prej pozdraviš, ker tole verjetno res ni fajn. user posted image

tamy82  midva sva tudi včeraj gledala kako se trebušček premika, ko mali brca. Sva se tudi midva smejala, moj je pa "okregal" malega/malo kaj tako močno brca mamo in naj se vendarle malo umiri. V bistvu je bolj šokiran, ker misli, da bova dobila nekega vragca/vražićko, ki ne bo nikoli pri miru. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
17.10.2010 17:30:00   
d´ori

Pozdravček vsem!

Moj pa žal še ni uspel začutit brck čeprav naš malček na mumente nori kot nor a ko da on roko gor rata pa čisto pri miru. Očitno se ga mora še navaditi user posted image

Cukica fajn odpravi na pregledu in me seveda kaj pokliči, da vidim kako si odpravila, pa če boš mela čas greva lahko na kako kavico.

Jao spet ti kilogrami user posted image user posted image Jaz se bom do konca očitno kar razpočila, ker vsak teden ko grem na vago gre gor za kako kilco user posted image Res mi ni nič več jasno. Sploh ne jem nevem koliko, pa še gledam kaj jem a kile kar norijo. Po moje bo najbolje, da malo dohtarja povprašam kaj bi to lahko bilo, pa četudi me bo okregal. Za enkrat mi ni še nič rekel a po moje tudi še to pride user posted image   Za enkrat sem na +13 a se ne upam sama od sebe delati neko dieto, da nebi slučajno kaj manjkalo našemu pikcu, če pa mi jo bo dohtar predpisal se jo bom pa seveda držala.

Drugače se mi pa zdi, da je čas začel kar šibati in kar ne morem verjeti da je danes že 24t in 4/7. Po eni strani sem kar vesela, da bi zdaj naš pikec že imel kako šanso za preživetje, po drugi strani pa me vse bolj skrbi. Itak same brezvezne stvari a zgleda, da to sodi zraven.

Dva dni smo bili pri tašči, ker so pokladali kamen na hodniku in sem presrečna, ker smo se vrnili domov. V začetku drugega tedna grremo še za ene dva dni in bosta oba hodnika končana user posted image Komaj čakam, da bodo ta dela končana, ker imamo en kup prahu po bajti. Tako, da me potem čaka ena oreng generalna.

Punce uživajte v tem lepem deževnem dnevu.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?