|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
18.10.2010 14:20:29   
DIANE
waaaaaaaa kak trebuh mn se kr smili srota to je pa teško.
d3lfink hvala za informacijo glede flumastrov za tekstil dones bom verjetno šla v prometeja mal nabavit. Vem da prehitevam samo sem razmišljala če kupim tele flumastre pa še majčke in za božička nardim še ostalim kake popisane majčkice.
Vidim, da kr vse lepo pridobivamo kg ah kej čmo samo da naši čmrli lepo brcajo in da so zdravi.

Mne pa bl prebava matra jaw

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
18.10.2010 14:24:11   
Tisia
oooooo tale trebuh bi bil pa pretežekuser posted image  še moj me včasih ovira pa je še majhen..
brcike čutim večinoma spodaj v predelu mehurja ampak ko se zvečer uležem jih čutim tudi pri popku,zadnjič se je tako obrnilo notri da sem mislila da že salte delauser posted image
saj sem že pozabila kdaj se približno dete obrne navzdol za pripravo na porod???
moram mal pogledat po netu

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
18.10.2010 15:05:59   
maurica
uh, kakšen trebuh user posted image . Koliko mislite, da jih ima v trebuhu??

jaz brcike največ čutim okoli popka. mi je pa na M moj G povedal, da je user posted image že obrnjen navzdol (že pripravljen na porod).

patrisha, kaj bi jaz dala, da bi se mi malo uprle sladkarije user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
18.10.2010 15:10:15   
Patrisha
maurica ce mas ful zeljo, se ful najej, da ti bo slabo in bos bruhala :) se ti hitro zameri... posebej pobruhana cokolada!
morem rect, da sem prav vesela, da se mi je uprlo!! upam, da me se bo drzalo po porodu!! user posted image user posted image  potem je zmaga moja!

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
18.10.2010 16:18:36   
IsabellaLana

Naša je na morfologiji bila z ritko dol ampak v položaju kot knjiga. Ne znam drugač razložit, upam, da razmete kako misli.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
18.10.2010 18:42:04   
cukica
lil_j lepo te je blo spoznat in videti.Upam,da se nam v soboto pridružiš,...
teyla kaj sta odpravila na banki??
Pri nas jepa tko,da je bil sladkor pozitiven mal čez mejo in mam v sredo predavanje,ter sestavljanje jedilnika.Ampak ni nič groznega.Bom pa hodila v patološko ambulanto,ker sem rizična. Pregled mam 10.11.,kontrolo za sladkor imam 2.11. Tamali je v redu in lepo raste in nabira g,...tko,da se nimam kaj dost sekirat.Sem dobila pa še železo,ker ga mam premal,...

Nič mejte se,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
18.10.2010 19:11:08   
vipercat
evo mene - dogovori in pogovori so mimo, dogovorjeno je, samo upamo da bo kaj držalo - punce hvala za pestke

tamy82
- meni je touran zakon, lep je ,lepo se vozi, veliko opreme, veliko prostora. zaenkrat sem navdušena.

no še en lep pozdrav iz oblačne ljubljane vam zaželim in grem počasi mamici delat družbo
papa za danes

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
18.10.2010 19:11:26   
lil_
cukica ja tut tebe je blo lepo vidt in spoznat. pa se opravicujem, ker sm kr pristopila...sam taka pac smuser posted image drugac mas pa res lusnega busija. zgleda samo mojedva neki strajkata in se skrivata v trebuscku.

no pr ns se tut pocas zacenjajo brcike, tisto rinjenje in bule po trebuhu so ze dolgo vidne, zdej pa mislm da bosta pocas zacela brcat. k jih dons ze cev dan, vsake tok casa cutm. enga cutm cist levo od popka, druzga pa na vrhu trebuscka. pa se tko se je dons na UZ vidl da sta postavljena. en z glavo ze dol. drug pa precno.
spet lahko napisem mere, ker nas kr redno merjouser posted image :
BPD 55 52
HC 190 180
AC 170 155
FL 37 37

teze nevem tocne, bom preracunala iz unga linka par strani nazaj, samo d anajdm, mislm pa da je G omenila da mata okol 450g.
sm pa ze skor v 22 tednu.
smo bili pohvaljeni, da pridno rastemo in predvsem je fajn ker sta se vedno enako velika. tut ce bi prslo zdej do kaksnih odstopanj lahko zdrzimo do 29 tedna in smo baje s tahudega vn. ce pa bo do takrat vse vredu je rekla G da bomo probal zdrzat do 34t...tko da je blo zlo vzpodbudno.
no ceprov me je na zacetku pred UZ spet prestrasila...se mi je na desni strani trebuha nardila bula...pac se je en misek tko nastimu...ona se je pa ze ustrasla da je bula zato, ker je en vecji kot drug. pa smo pol itak vidl kako sta postavlena in da sta enakauser posted image

cukica zgleda naju narocujejo na isti dan user posted image tko da mam jst tut nasledni pregled 10.11 pa takrat nej bi mela tut test za cukr. pridt morm ob 7.30 domov nej bi sla pa sele ob 14. dobim pa kosilouser posted image

aja jezna sm na uno k je zadnic omenila toblerone, ker sm ga mogla kupt in ga dons ze cev dan, trikotnik za trikotnikom jem user posted image

trebuscek iz prejsne strani je pa res zlooo velik. jst se pomoje sploh nebi znala premikat, bi se skos zaletavala kmuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
18.10.2010 19:29:16   
Teyla
cukica torej imaš nosečniško sladkorno? Upam, da se vse lepo izteče. user posted image
Moj je danes prejel tel.klic iz banke zaradi tega, ker je že med vikendom poslal vprašanje. ženska ga je kar direkt vprašala, če je tankal samopostrežno ali ne. IN potem je razložila, da ti avtomati v tujini avtomatsko odštejejo nek fiksni znesek, potem pa denar "vrnejo" in odštejejo pravi znesek. Dvakrat mu je pa odštelo zato, ker je dal kartico dvakrat notri, vendar je bila enkrat prekinjena zadeva. Tak da bo najverjetneje vse ok in bo dobil denar nazaj. Hvalabogu. user posted image

lil_ jaz prevzamem popolno krivdo zaradi tobleroneta  user posted image   Ker pa imaš premalo kg, ti omenjam še Kinder čokolado, Milko in Domačico. user posted image

Dragi mi je kupil čips, ampak napačen okus, čeprav sem mu po tel povedala "navadni ali paprika". Še en dokaz, da me ne posluša. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
18.10.2010 19:45:10   
maurica
patrisha; ha ha user posted image ma po moje meni ne bi niti to pomagalo. sem se že nažrla sladkarij tako, da se nisem mogla niti premaknit, čeprav bruhala pa še res nisem.

teyla; super, da se bo uredilo glede dinarčkov

cukuca; ojoj glede sladkorne user posted image mah, sej bo user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
18.10.2010 20:00:04   
Patrisha
cukica user posted image user posted image Najbolj pomembno je da je dete ok in da se ti ok pocutis. Sicer ne bom nekaj pametovala, ker mene tut caka kmalu to :/

maurica
probat ni greh :P se sama ne morem vrjet da se takem cokoholiku kot sem jaz  zameri cokolada v user posted image ! NORO  :D noben ne more vrjet :P sicer sem zelo zadovolna!

Teyla
sam da ste zrihtali ! ker tole v tujini zna bit zeeeelo zanimivo :) mi2 sma imela dostikrat kake funky izkusnje v italiji, se dobro da kaj razumem, ce ne bi se naju prodali!

no jaz pa glihkar iz moja giro d dnevna soba, zdaj pod tus in prpravit solsko torbico za prvo jutrisnje predavanje :S groza! sploh ne vem kak bom zdrzala do 8 ih sedet na stolu :/ blaaah

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
18.10.2010 21:10:49   
lil_
teyla kok sm se nasmejala...ja sej milka je tut na mojm jedilniku, pa tut ostalo mislm da bi kr slo skozuser posted image sam se mi zdele ne lusta tok kokr se mi je res toblerone...se dobr da ga je zmanjkal...zdej mam mir za neki casa. mi je pa zanimivo, ker nism neka huda ljubiteljica tiste karamele, k se ti prlep na zobe in tistih oresckov...sam je tok pasovuser posted image
cips bi pa se jst znala kupt, k sta tole tut mojedva okusa. ceprov mi zdej nekak ne tekne...najbrz je problem, da se ga ne kombinira s cokoladouser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
18.10.2010 22:23:39   
DIANE
Čer,
sm dala moj izdelek prve poskusne majčke v album hehe nekak mi je ratal.
O cukica sej bo sm tole sladkorno slišim, da imajo kar vlk nosečnic jo tut mne skrbi ker bom kmal imela merjenje pojem pa zej kr vlk sladkega. Jedla bi same biskvite kake torte sadne al pa marmorni kolač.user posted image
Dones me tok neki napenja pa šravfa upam da bo jutri bolje.

Nč lepe sanje želim,
nočko papa

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
18.10.2010 22:41:55   
Nina33
En lep večer vsem!
Cukica
, sam de ni kej groznega. Važn, de sta z user posted image drugače OK. user posted image user posted image user posted image Tele tri-štiri mesce bosta pa tut na dieti zdržala user posted image .
Vipercat, super. Držim pesti še za mamo. user posted image user posted image user posted image
Lil_, super za pregled!
Teyla, fajn za peneze user posted image .
DIANE, prijateljica moja user posted image , luštne cotike in prav fino sta ti majčki ratali user posted image .
Tole glede cukr testa - po kerih kriterijih te dajo nanj, če kera ve? Mora bit glukoza v urinu? Kej drugega ( teža, pritisk)? Ker kaj drugega itak ne gledajo. Me prav zanima - v 1.user posted image sem dobila gor 18 kil pa ni glede tega nihče nič kompliciral (razen 1x je neki hotla, ker sem se kao za 4 kile v petih tednih zredila - v cunje pa mogoče res user posted image ), urin je bil vedno bp, v krvi a +/- itak samo hemoglobin gledajo (no, pa za protitelesa pr nas negativcih user posted image ), s katerim sva pa tut prjatla user posted image .
Čas pa res beži - še slabe štiri mesce pa sem/sva na PDPju user posted image . Men gre kr mal prehitr. Pa kt je bla zanč debata o britju - me je dons prav presenetilo, de se že zelo švoh vidim user posted image , se hitro tile dnevi/tedni poznajo user posted image , še mal pa bo res sam še po posluhu user posted image .
Nč, grem jaz mal srfat (a se še tko reče user posted image user posted image ), pridem poškilit še kej gor, če bo še kje kera, sevede user posted image .
Lepo noč in še lepše sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 8:13:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4565
19.10.2010 8:50:23   
d3lfink4
Jutro jutrooo!
Mmm, kaka lepa kavica ... user posted image paše.

Torej, moj zajtrk: Schogetten čokolada v kockah in bela kava ... ko tole sama za sabo preberem me je kr groza user posted image
No sej, čez kakšno urco pa še jogurt in sadje ... moj me kliče kr mlinček (k skos neki meljem) al pa gosenica (ker pač skoz je) ... Ampak je treba, ane.

Cukica, sam da sta vidva ok, drugo se bo pa že porihtal, sem ziher  user posted image

Ona ženska z ogrooomnim trebuhom je pa res že mal preveč ... Ma jih pa 8 noter ne?? Prav hudo, res ...

Brcike pa jst tud čutim kr povsod ... No, al pa bolje rečeno, na štirih mestih:
- največkrat čisto desno, skoraj na boku. Ampak precej višje od popka ...
- ravno pri popku
- malo bolj levo od popka in malo višje
- in direktno v mehur user posted image

Hehe, to so taka stacionarna mesta, drugje še ni blo, tle je pa vsak dan ja ... Migice male, kaj šele bo user posted image

Juhuuu, zdle je pa ravno poštar pozvonil user posted image Sem kupla osvežilnik zraka Aroma Zen, ampak spet preko bolhe in sem ga dobla za 50% ceneje (od nekoga, ki je dobil 2 enaka za roj.dan), še original zapakiranega in popolnoma nerabljenega ... Wiuuuu, vesela, vesela!
Evo ga:
user posted image

Sem ga pa res že neki časa kupvala, ampak so kr dragi ... mamo pa v bloku pozimi res ekstremno suh zrak in mi manjka tole ... pa še potem za otročke se ful priporoča, da lažje spijo in nimajo zamašenega noska. No, zdaj ga pa imam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
19.10.2010 9:04:18   
Teyla
Dobro jutro so-user posted image   user posted image

Jaz sem pa danes fraj in bom prav uživala. Opoldne peljem mami na grob na dolenjsko, da bo posadila rožice. Upam, da bom še brata videla, ker živi tam, pa se zelo redko vidimo, ker ful dela. user posted image

lil_
jaz tudi nisem ljubiteljica tobleroneta, sem edina v moji okolici, ki ga ne mara. pa ne poštema te čokolade, zakaj je v trikotnikih. user posted image   Kupiš 4kg, pa je število trikotnikov popolnoma enako. kaj potem moraš doma trikotnike sekat s sekiro, ker so tako veliki? user posted image
Čips imam pa s čebulo in kislo smetano, če želiš se mi lahko pridružiš, ga imam še. user posted image

Nina33 nič ne skrbi, mene je moja dala preventivno na cuker test, ker da vse nosečke ne glede na znake. In niso redke take G, ki to storijo.
Pa če smem še jaz malo pametovati, znak sladkorne bolezni ni to, da se ti lušta sladkega ali katerikoli druge hrane. V bistvu je dokaj "tiha" bolezen dokler je po naključju ne odkrijejo ali pa prej padeš v nezavest zaradi prenizkega sladkorja. Edini znak ki ga poznam je, da si nonstop žejen in nonstop hodiš na wc. Ampak to res nonstop, da ne bo katera zdaj vsa prestrašena. Lahko sem pa tako pametna, ker je sladkorno tipa 1 dobila moja kolegica in sem se potem vse naučila. user posted image

d3lfink4  glede na tvoj zajtrk je moj še čisto nedolžen; kruh s pašteto, zdajle pa že meljem čips. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 19.10.2010 9:07:29 >

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
19.10.2010 9:33:21   
valek
Punce, danes pa bom gor v album dala slikice kakšne cotike sem kupila....pa vozek sevedauser posted image ...še prej pa grem na sprehod....ko sm spustila nekaj dni....
na srečo mi je tašča včeraj zvečer prinesla kosilo za danes....user posted image
čez kako urco sem nazaj---papa do takrat...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
19.10.2010 9:43:49   
valek
kako pa sliko naložiš nekaj sem že probavala za nuhalno svetlino da bi gor dala, pa mi ne gre...album sm odprla, dala naslov, lokacija,nato dodala sliko...ko pa se je začelo nalagati, pa je kr nehalo in ostalo na 0 B.
user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
19.10.2010 9:44:10   
tamy82
Jutro user posted image !

Ko smo ravno pri zajtrku ... jaz sem tudi neki takega kot d3lfink4 ... kava z mlekom pa še en košček tortice, ki je ostal od včeraj user posted image tako da samo zdravje user posted image No, sem pa tudi 2 mandarina pojedla za protiutež user posted image

cukica tale nosečniška sladkorna pa res ni fajn ... tako da drži se user posted image problem je bolj v tem, ker so take ženske, ki majo med nosečnostjo sladkorno tudi kasneje bolj nagnjene k sladkorni ... zato kar lepo pazi na prehrano, pa bo vse ok user posted image Sicer pa važno, da se ti in tvoj user posted image dobro počutita.

lil_ super za pregled in da je vse ok z vami tremi user posted image Sicer pa si se res malo zredila, če sta samo tvoja 2 korenjaka za skoraj 1 kilo user posted image

Teyla super, da sta zrihtala tole z banko. Sicer nimam nobene take izkušnje HB, ampak bi se verjetno znalo kej zakomplicirat.

Nina33 katere nosečnice dajo na cuker test je precej odvisno od G ... nekateri dajo kar vse za ziher, drugi pa samo tiste, ki se prehitro redijo, imajo slab izvid iz urina, majo v družini že kakšno sladkorno in podobno. Meni zaenkrat ni nič rekla o tem, sicer ne spadam v "rizično" skupino, tako da ne vem če bo sploh šla na ta test.

Moram zdej še vse nove slikce v vaših albumih pogledat, da bom lahko še to komentirala user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
19.10.2010 10:00:15   
valek
kako pa sliko naložiš nekaj sem že probavala za nuhalno svetlino da bi gor dala, pa mi ne gre...album sm odprla, dala naslov, lokacija,nato dodala sliko...ko pa se je začelo nalagati, pa je kr nehalo in ostalo na 0 B.
user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
19.10.2010 10:03:04   
valek
SREČANJE FEBRUARK V MARIBORU

Ob 17:00, v petek 22.10.2010

Udeleženke:
- valek,
- zasi,
- ninchi9
- hel32(se je prestavila iz seznama srečanje v lj)
-
-
-

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
19.10.2010 10:09:05   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: valek

user posted image

Pritisnit moraš še Začni prenos. To je tudi mene zezalo na začetku. user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
19.10.2010 10:11:14   
trsica
Moj današnji zajtrk: 3 dcl čokolinota, po 15 minutni pavzi še 3 dcl mleka z nekimi kosmiči in zdajle še 4 mandarine user posted image A bo spet luna?user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
19.10.2010 10:14:46   
sara1986
Jutro dekleta..

Če ma kera težave s prebavo, jaz sem si kupila tekane čaj za nosečnice (roza škatla), je prav za odvajanje vode in urejanje prebave v nosečnosti. Ful je dober! Meni se je končno odprlo. Pa sem bila prejšni teden čist zaprta in komaj hodila na wc. Zdej pa se tud lažjo počutim in vse je lepše :) Tako za informacijo, če katero zanima-preizkušeno.
Naj se pohvalim malo, počutim se odlično, apetit povečan user posted image trebušček raste, zdej je že res konkreten, hvala bogu user posted image Samo da je z mojim miškom vse ok. Zvečer pridno brca, čez dan ga malo manj čutim, tu pa tam ko sem pri miru..

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Plavalne kape
petruska

Ali v bazenu vaš otrok uporablja plavalno kapo?

Da (10%)

Ne (88%)

Samo pozimi (2%)

Število vseh glasov: 59

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!