Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:54:52
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo upam, da kmalu dočakaš svoj tuš. Te bom čist ubogala pa počivala še teh 5 tednov
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:55:58
|
|
|
|
sjmm
|
petrušk...ful hvala za link...če bom pazila na domu, potem že nekak vem koga in bi me tista familija kr zaposlila...no, plačevali bi mi prispevke, ostali zaslužek pa v kuverto...smo šev fazi odločanja, ker po pravicipovedano mi ravnodela ne manjka pri 4...sam kr je treba je treba
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:56:58
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy a sta pobelila?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:58:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa petrušk se strinja prehitro bodo zrasli sam........ ..... mi smo mel v dramljah vmes tak tanko steno da se je vse slišalo ins ma se z mojmu začela večkrat ful odtujevat k se pač večina stvari menma zvečer k se vse umiri in če bi ju imela polek sebe že v sobi kaj šele v postelji vprašanje kako bi blo čez par let..... sploh pa zamre tisto nočno cartanje v postelji jst nebi mogla če je otrok polek in potem bi bla omejena samo na druge prostore..... ampak ni mi lepšega ga zbudit sredi noči al pa da on mene al pa zgodaj zjutraj pač smo ljudje in imamo določene potrebe, ki pa jih ne želim delat v bližini otrok.... Katjuša dobra sta da se vama da sred noči jaz hočem ponoči samo spat jah kdaj pa nej zvečer padem dol naše uspavanje.... zvečer se skupaj mal poigramo potem imamo kopanje/tuš (tuša ne marata), lulanje (Florjan) Miro zrihta Benjemina jst pomagam Florjanu in pripravim mleko za benija pa kakav za florija..... med tem ko pijeta jima dam lupčka moj počaka da spijeta jima da lupčka ugasnemo luč zapremo vrata in je to to...... včasih se še kej smejeta al pa kej emnita ponavadi pa takoj zaspita in tako imamo že od 4 mesece Florjan in 1 meseca benjamin..... čez dan je podobno Florjan se zbudi ob 7 zjutraj in al gra kuj v dnevno se igrat al pa se pride mal k nama pocartat, benjemin pa kos e zbudi pokliče in ga gremo iskat jokata pa ful redko bi skor upala rečt nikol
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 18.10.2010 10:59:58 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:58:14
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm kaj pa če bi čuvala enga otročka na svojem domu? Maj bi se družbice navadu, pa dva bi komot popedenčkala, pa še za vas zraven poštimala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:59:03
|
|
|
|
Katjusa
|
Kolumbo stiskam pesti da te dons čaka tuš? prvošč si ga ornk
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:01:18
|
|
|
|
Katjusa
|
aja med vikendi k mi2 mal dlje poležima benija itak Florjan vzame iz postelje in prideta oba za 5 minut k nama pool se gresta pa igrat benjamin pa nama igrače nosi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:02:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm petrušk...ful hvala za link...če bom pazila na domu, potem že nekak vem koga in bi me tista familija kr zaposlila...no, plačevali bi mi prispevke, ostali zaslužek pa v kuverto...smo šev fazi odločanja, ker po pravicipovedano mi ravnodela ne manjka pri 4...sam kr je treba je treba sjmm jst tud mislim da na domu bi lahko še enga nekaj bi pa le blo € tko da stiskam pesti, da se kej dogovorite
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:03:47
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dejte mi eno idejo kaj naj skuham za jutri.. za popoldan.. da bi že danes kuhala? Ričet, segedin, obara ali zelenjavna juha s knedelčki, golaž, omaka za makarone, fižolova juha, lohk lazanjo narediš daš v hladilnik in jutri samo v pečico,... hvala... :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:03:58
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dejte mi eno idejo kaj naj skuham za jutri.. za popoldan.. da bi že danes kuhala? špageti s polivko, enolončnica...d ni not krompirja, razne omake, pa ju sam polento al pa krompirček za zravn skuhaš hvala
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:07:37
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk ja hitro zrstejo in ne bodo večno spali pri nas takrat jih bomo še pogrešali. Ma jaz sploh nisem občutljiva če prideta sred noči k nama, enkrat eden, drugič drug, no včasih oba. Če mam sam enga v postelji sploh ne opazim . Nejc pride k nama tih k miška in se kr k nogam nekam zvije in potem zjutraj opazim da je pri nama , žiga pa bolj glasno pride, pa vrta hoče zapret in potem je čista tema pa včasih mal pojoka k ne najde več poti,... ja sj sm tud jst ratala neobčutljiva....itak je pridno v svoji sobi spala od 10 do 19 mesca...kaj pa še hočem....eni sploh ne spijo noči sami, dokler niso otročki 3-4 leta stari...bomo že....sam da bi sama zaspala, to bom pa probala uvest...k to mi je pa res mučno...ostalo bomo že zrihtal....k bo nov pršu bo pa eva itak že mela novo sobico s tavelko pojstlo pa se bosta z očijem lahko tam stiskala, da ne o problemov glede novega dojenčka....bomo že sfolgal...čene bomo pa 4 v tavelki pojstli ni kej...hehehehehe
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:08:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dejte mi eno idejo kaj naj skuham za jutri.. za popoldan.. da bi že danes kuhala? špageti s polivko, enolončnica...d ni not krompirja, razne omake, pa ju sam polento al pa krompirček za zravn skuhaš hvala jst nardim tudi s krompirje pa je čist OK
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:10:55
|
|
|
|
Katjusa
|
soseda tle je stara 10 let in spi na sredini me je skoraj kam k sme z njeno mamico govorile..... je rekla da včasih k pirde iz popildanskega dela se nima kam uležt in potem spi v dnevni... bivši sosed je star tok k florjan spi tud na sredini... in je rekla da še na wc ne sme da se začne takoj jokat....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:12:32
|
|
|
|
Katjusa
|
prvo k pridem do svoje plače kupim novo tipkovnico... te je enka majhna in je stlačena in pol je pol črk napačnih.... že tak mešam črke sploh a in e upam, da vam uspeva brat za mano
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:22:07
|
|
|
|
Čebel@
|
joj kok ste načvekale .....sem vas prebrala,ampak je preveč za komentirat tanci.....ni ti nobena odgovorla:ajvy je šla odstranit mandeljne sem bila na banki in v lekarni.....pol se mi je pa glih dalo in sem šla v Intimissimi po en moderc in gate za desca,in v Iano po kavbojke za Hano ......zdej si bom pa kofi privoščila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:24:42
|
|
|
|
petrušk_
|
kolumbo...fajn zrihtej s patronažno...pa upam, da čimprej prideš do svojga tuša....zdaj pa es že zasluženega... vidm da mamo kr podobne zgodbe glede spanja in nočnih masaž po hrbtu...no pa sm pomirjena in to je to katjuša jst sm tud do enga mesca nazaj razmišljala tako kot ti glede spanja otroka pri nama in tko naprej...upam, da te ne doleti taka zgodba kot mene...ker verjemi mi...ko vidiš tisti grozni strah v otrokovih očeh nimaš srca, da bi ga zaprl v svojo sobo in ga pustil jokat...enostavno NE GRE.....držim pesti da nadaljujete kot je...je pa zihr za vaša 2 tud mal lažje k sta skupaj in se med sabo še menita preden zaspita.... sjmm...zrihtajte tako da je prav...dela pa itak da ti ne menjka....če jst komi vse spedenam pr 1 otročku kako švicaš šele ti pri 4....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:25:11
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem pa stanovanje poslikala k je ravno tolkokolko pospravljeno..... zdej pa kabla nimam za fotiča, d abi vam fotke naložla ju3 grem v Dramlje pa ga pripeljem in vam pokažem kaj smo ustvarjali tolk časa..... imamo še neki dela ampak v glavnem pa je a ne čebela:) kolk dnarja si na banki naropala:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:25:34
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ joj kok ste načvekale .....sem vas prebrala,ampak je preveč za komentirat tanci.....ni ti nobena odgovorla:ajvy je šla odstranit mandeljne sem bila na banki in v lekarni.....pol se mi je pa glih dalo in sem šla v Intimissimi po en moderc in gate za desca,in v Iano po kavbojke za Hano ......zdej si bom pa kofi privoščila
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:26:32
|
|
|
|
Čebel@
|
kako sem lahko pozabla?pa dudo za sem kupila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:27:22
|
|
|
|
sjmm
|
no, tko mi2 sva skuhala cvetačno juhco...zdej se mau ohladi pol jo pa zmiksam z mau smetance, pa kockice kruha popečem za not Maj je razdejal dnevno ta cajz...vse igračke so iz škatel zmetane...ima razgrajaško obdobje pojedel je malico...navaden jogurt in kos kruha s slivovo marmelado zdej pa greva za pol urce na luft
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:29:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem pa stanovanje poslikala k je ravno tolkokolko pospravljeno..... zdej pa kabla nimam za fotiča, d abi vam fotke naložla ju3 grem v Dramlje pa ga pripeljem in vam pokažem kaj smo ustvarjali tolk časa..... imamo še neki dela ampak v glavnem pa je a ne čebela:) kolk dnarja si na banki naropala:) full imate lepo ......moj dedec je bil čist navdušen nad podom in pa tv-jem ......dnarja sem pa bolj malo oropala,ker imajo dnevni limit(ostalo se moraš naročit)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:29:44
|
|
|
|
Katjusa
|
petrusk sej je flori bil tud sam 3 leta.... no imel je obdobje k je pogruntal in prilezel k nama pa sma ga kuj nazaj spravla in sem ga tam potolažla... ja ze benija je mogoče zdej lažje..... če ju bo kdaj strah boma mi2 šla k njima..... se pa spomnim kako je ko si sma v sobi in te je strah k je mene blo pr ene 7 letih.... se je iz spalnice slišalo smrčanje in sem misla da imam opico pod posteljo in ko me je mami prišla zbudit je mogla najprej pod posteljo pogledat ne vem vsak starš ima svoj prav in pri takih temah s ene pride do dna sej jst ne pravim da je kej narobe če otroček spi pri starših itak je njun in se je fino mal pocartat sma mi2 pač se trudma v tej smeri da na tem področju ne popuščama.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:30:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, tko mi2 sva skuhala cvetačno juhco...zdej se mau ohladi pol jo pa zmiksam z mau smetance, pa kockice kruha popečem za not Maj je razdejal dnevno ta cajz...vse igračke so iz škatel zmetane...ima razgrajaško obdobje pojedel je malico...navaden jogurt in kos kruha s slivovo marmelado zdej pa greva za pol urce na luft uživajta na zraku
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:31:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem pa stanovanje poslikala k je ravno tolkokolko pospravljeno..... zdej pa kabla nimam za fotiča, d abi vam fotke naložla ju3 grem v Dramlje pa ga pripeljem in vam pokažem kaj smo ustvarjali tolk časa..... imamo še neki dela ampak v glavnem pa je a ne čebela:) kolk dnarja si na banki naropala:) full imate lepo ......moj dedec je bil čist navdušen nad podom in pa tv-jem ......dnarja sem pa bolj malo oropala,ker imajo dnevni limit(ostalo se moraš naročit) če si prišla do dnevnega limita pol je kr neki € pod je pa po okusu mojga no za Tv pa tud veš da ga je moj zbral torej lahko rečem sma dedci
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 11:32:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem pa stanovanje poslikala k je ravno tolkokolko pospravljeno..... zdej pa kabla nimam za fotiča, d abi vam fotke naložla ju3 grem v Dramlje pa ga pripeljem in vam pokažem kaj smo ustvarjali tolk časa..... imamo še neki dela ampak v glavnem pa je a ne čebela:) kolk dnarja si na banki naropala:) full imate lepo ......moj dedec je bil čist navdušen nad podom in pa tv-jem ......dnarja sem pa bolj malo oropala,ker imajo dnevni limit(ostalo se moraš naročit) če si prišla do dnevnega limita pol je kr neki € pod je pa po okusu mojga no za Tv pa tud veš da ga je moj zbral torej lahko rečem sma dedci imata najina desca podoben okus
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?