Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:25:50
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi....še malo popeglam...pripravim torbo , pol pa počasi spančkat...če bom kej...sem HB utrujena, tko da s tem ne bo preblema Bodite pridne...pa upam, da bo jutri vse ok....da bom lahko operirana...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:27:40
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk ti jo lepo polubčkaj in ji reči da more mamica it še kuhinjo pospravit, da naj ona lepo ajčka in da prideš nazaj. To ji lepo ponavljaj, bodo vztrajna in mislim da v parih dneh zmagate brez problema. evo še jaz bom probala to, samo meni ne uspe... :( probavam, ampak vedno za mano prileze,... :(:) hvala urša.. :) evo danes začnemo.. :) Boma to je čist običajno da otroci nazaj pridejo ampak moraš vztrajati in nazaj peljati, pa zopet povedat da je pozno da more it spančkat,... če boš vztrajna bo šlo verjemi. Smo mel enga tacga vztrajneža doma pa se je tudi on vdal no da vidimo... samo men je tako hudo.. k joka.... ko ga dam nazaj.. :( pol pride pa s takim solzam nazaj.. :(
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:28:27
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Boma fino je še da ma otroček eno večerno rutino, npr. pri nas mamo kopanje /tuširanje, večerja, risanka , zobki, pravljica in potem ju polubčkam, pokrijem, in grem vn. hvala..:)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:29:59
|
|
|
|
Urša08
|
Boma uf solzice teh tud jaz ne prenašam , pa sej jaz mislim da bo nehal jokati če greš z njim nazaj pa ga pocartaš, mu govoriš da je že velik fant,... ma sej je težko ene nasvete dajat. Joj upam, da vam rata
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:32:22
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Boma uf solzice teh tud jaz ne prenašam , pa sej jaz mislim da bo nehal jokati če greš z njim nazaj pa ga pocartaš, mu govoriš da je že velik fant,... ma sej je težko ene nasvete dajat. Joj upam, da vam rata hvala.. :) bom probala.. :) kako si ti kaj? ste uredu?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:35:02
|
|
|
|
tanci29
|
hej evo mojga revčka..sedi pri meni v naročju in gleda baby tv..hrana mu ne diši...buba, moti.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:36:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej evo mojga revčka..sedi pri meni v naročju in gleda baby tv..hrana mu ne diši...buba, moti. bošček
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:39:09
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Boma uf solzice teh tud jaz ne prenašam , pa sej jaz mislim da bo nehal jokati če greš z njim nazaj pa ga pocartaš, mu govoriš da je že velik fant,... ma sej je težko ene nasvete dajat. Joj upam, da vam rata hvala.. :) bom probala.. :) kako si ti kaj? ste uredu? ja pri nas vsaj solzic ni.....zj na tavelki pojstli...tud če jo kdaj samo pustim...ampak v njeni pojstli pa nimam več srca jo pustit....je pa groza...nečćesa jo je strah...tkod a bomo nadaljevali postopno....najprej da bo sama zaspala na tavelki....pol bomo pa isto probal še v tamali.... pr nas je problem sam to urša, k če jo preneseva sred noči v njeno je panika pol k se zbudi...pa je spet nazaj pr nama tko da sva jo nehala prestavljat...hehehhe....ma sj bojo še prehitr zrasl...a je tko punce...mal tolažbe prosim....hahahahah...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:39:12
|
|
|
|
Katjusa
|
boma a tvoj tud ni več v tamali postlci?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:39:51
|
|
|
|
petrušk_
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej evo mojga revčka..sedi pri meni v naročju in gleda baby tv..hrana mu ne diši...buba, moti. [/quote] ga mažeš s čim???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:42:42
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ quote]IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej evo mojga revčka..sedi pri meni v naročju in gleda baby tv..hrana mu ne diši...buba, moti. jih prej ni prlimal ga mažeš s čim???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:42:54
|
|
|
|
Katjusa
|
petrušk se strinja prehitro bodo zrasli sam........ ..... mi smo mel v dramljah vmes tak tanko steno da se je vse slišalo ins ma se z mojmu začela večkrat ful odtujevat k se pač večina stvari menma zvečer k se vse umiri in če bi ju imela polek sebe že v sobi kaj šele v postelji vprašanje kako bi blo čez par let..... sploh pa zamre tisto nočno cartanje v postelji jst nebi mogla če je otrok polek in potem bi bla omejena samo na druge prostore..... ampak ni mi lepšega ga zbudit sredi noči al pa da on mene al pa zgodaj zjutraj pač smo ljudje in imamo določene potrebe, ki pa jih ne želim delat v bližini otrok....
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 18.10.2010 10:44:32 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:44:34
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej evo mojga revčka..sedi pri meni v naročju in gleda baby tv..hrana mu ne diši...buba, moti. bogi
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:45:38
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa petrušk se strinja prehitro bodo zrasli sam........ ..... mi smo mel v dramljah vmes tak tanko steno da se je vse slišalo ins ma se z mojmu začela večkrat ful odtujevat k se pač večina stvari menma zvečer k se vse umiri in če bi ju imela polek sebe že v sobi kaj šele v postelji vprašanje kako bi blo čez par let..... sploh pa zamre tisto nočno cartanje v postelji jst nebi mogla če je otrok polek in potem bi bla omejena samo na druge prostore..... ampak ni mi lepšega ga zbudit sredi noči al pa da on mene al pa zgodaj zjutraj pač smo ljudje in imamo določene potrebe, ki pa jih ne želim delat v bližini otrok.... Katjuša dobra sta da se vama da sred noči jaz hočem ponoči samo spat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:46:08
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa boma a tvoj tud ni več v tamali postlci? ja je samo ima dve palici odstranjeni, ker drgač čez posteljo ven spleza in se bojim da mi na glavo pade.. drgač pa spi na Pikini postelji normalni.. :) kakor spi, vedno konča v naši postelji.. :(
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:46:37
|
|
|
|
Urša08
|
Bogi Erik
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:47:29
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa petrušk se strinja prehitro bodo zrasli sam........ ..... mi smo mel v dramljah vmes tak tanko steno da se je vse slišalo ins ma se z mojmu začela večkrat ful odtujevat k se pač večina stvari menma zvečer k se vse umiri in če bi ju imela polek sebe že v sobi kaj šele v postelji vprašanje kako bi blo čez par let..... sploh pa zamre tisto nočno cartanje v postelji jst nebi mogla če je otrok polek in potem bi bla omejena samo na druge prostore..... ampak ni mi lepšega ga zbudit sredi noči al pa da on mene al pa zgodaj zjutraj pač smo ljudje in imamo določene potrebe, ki pa jih ne želim delat v bližini otrok.... to je vse res... trpimo.. ampak upam, da zmagamo.. :) full mi je smotan, tega pri hčerki nisem bila vajena.. :(
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:48:15
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa petrušk se strinja prehitro bodo zrasli sam........ ..... mi smo mel v dramljah vmes tak tanko steno da se je vse slišalo ins ma se z mojmu začela večkrat ful odtujevat k se pač večina stvari menma zvečer k se vse umiri in če bi ju imela polek sebe že v sobi kaj šele v postelji vprašanje kako bi blo čez par let..... sploh pa zamre tisto nočno cartanje v postelji jst nebi mogla če je otrok polek in potem bi bla omejena samo na druge prostore..... ampak ni mi lepšega ga zbudit sredi noči al pa da on mene al pa zgodaj zjutraj pač smo ljudje in imamo določene potrebe, ki pa jih ne želim delat v bližini otrok.... Katjuša dobra sta da se vama da sred noči jaz hočem ponoči samo spat se kr podpišem....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:49:23
|
|
|
|
boma2
|
dejte mi eno idejo kaj naj skuham za jutri.. za popoldan.. da bi že danes kuhala?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:49:37
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk ja hitro zrstejo in ne bodo večno spali pri nas takrat jih bomo še pogrešali. Ma jaz sploh nisem občutljiva če prideta sred noči k nama, enkrat eden, drugič drug, no včasih oba. Če mam sam enga v postelji sploh ne opazim . Nejc pride k nama tih k miška in se kr k nogam nekam zvije in potem zjutraj opazim da je pri nama , žiga pa bolj glasno pride, pa vrta hoče zapret in potem je čista tema pa včasih mal pojoka k ne najde več poti,...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2010 10:49:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:50:05
|
|
|
|
sjmm
|
evo, me je moj klical..je bil v Hoferju...so imeli žabice...je sam ene prgrebu, menda so ga mamce kr odrinle uspavanje...pri nas je Maj zvečer k navit, k da bi imel petardo u ritki..že tko ne greva v spalnico prej k ob pol9h...pa še vedno traja od pol ure do 1 uro d on zaspi...oziroma...d se umiri, ker zaspi pol k se umiri kr hitro...sam on spije flašo am, pa pol še ene pol flaše čaja...dudo v usta, med pitjem mu že učke fuuul skup lezejo...sam pol se pa začne premetavanje, pa tok ma za povedat...pa sva probala v ta velki pojstli, v njegovi, še najhitreje gre v naročju...zato tko največkrat prakticirava....sej mene niti ne moti, sam jz bi tud zdej šla še mau hodit zvečer, pa d nama z mojim ostane še kaka urca...no, sej ta velki so pa nekje dopol 10h tud v pojstli, Miha včasih še prej, Jan pol do 10h bere, Saša pa debatira po netu s čokoladnim princem ...tko d pred 10to itak ni miru
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:51:13
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dejte mi eno idejo kaj naj skuham za jutri.. za popoldan.. da bi že danes kuhala? Ričet, segedin, obara ali zelenjavna juha s knedelčki, golaž, omaka za makarone, fižolova juha, lohk lazanjo narediš daš v hladilnik in jutri samo v pečico,...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:51:40
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dejte mi eno idejo kaj naj skuham za jutri.. za popoldan.. da bi že danes kuhala? špageti s polivko, enolončnica...d ni not krompirja, razne omake, pa ju sam polento al pa krompirček za zravn skuhaš
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:54:01
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa petrušk se strinja prehitro bodo zrasli sam........ ..... mi smo mel v dramljah vmes tak tanko steno da se je vse slišalo ins ma se z mojmu začela večkrat ful odtujevat k se pač večina stvari menma zvečer k se vse umiri in če bi ju imela polek sebe že v sobi kaj šele v postelji vprašanje kako bi blo čez par let..... sploh pa zamre tisto nočno cartanje v postelji jst nebi mogla če je otrok polek in potem bi bla omejena samo na druge prostore..... ampak ni mi lepšega ga zbudit sredi noči al pa da on mene al pa zgodaj zjutraj pač smo ljudje in imamo določene potrebe, ki pa jih ne želim delat v bližini otrok.... Katjuša dobra sta da se vama da sred noči jaz hočem ponoči samo spat enako urša...se podpišem pod tole..... mah vse se da.....itak je pa glih zdaj to obdobje mal mal želje po kakem hudem
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?