|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
18.10.2010 10:25:50   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oi....še malo popeglam...pripravim torbo , pol pa počasi spančkat...če bom kej...sem HB utrujena, tko da s tem ne bo preblema user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodite pridne...pa upam, da bo jutri vse ok....da bom lahko operirana...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
18.10.2010 10:27:40   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Petrušk ti jo lepo polubčkaj in ji reči da more mamica it še kuhinjo pospravit, da naj ona lepo ajčka in da prideš nazaj. To ji lepo ponavljaj, bodo vztrajna in mislim da v parih dneh zmagate brez problema.

evo še jaz bom probala to, samo meni ne uspe... :( probavam, ampak vedno za mano prileze,... :(:)

hvala urša.. :)
evo danes začnemo.. :)

Boma to je čist običajno da otroci nazaj pridejo ampak moraš vztrajati in user posted image nazaj peljati, pa zopet povedat da je pozno da more it spančkat,... če boš vztrajna bo šlo verjemi. Smo mel enga tacga vztrajneža doma pa se je tudi on vdaluser posted image user posted image user posted image

no  da vidimo... samo men je tako hudo.. k joka.... ko ga dam nazaj.. :( pol pride pa s takim solzam nazaj.. :(

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
18.10.2010 10:28:27   
boma2

Boma fino je še da ma otroček eno večerno rutino, npr. pri nas mamo kopanje /tuširanje, večerja, risanka , zobki, pravljica in potem ju polubčkam, pokrijem, in grem vn. 

hvala..:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
18.10.2010 10:29:59   
Urša08
Boma uf solzice user posted image user posted image user posted image teh tud jaz ne prenašamuser posted image , pa sej jaz mislim da bo nehal jokati če greš z njim nazaj pa ga pocartaš, mu govoriš da je že velik fant,... ma sej je težko ene nasvete dajat. Joj upam, da vam rata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
18.10.2010 10:32:22   
boma2

Boma uf solzice user posted image user posted image user posted image teh tud jaz ne prenašamuser posted image , pa sej jaz mislim da bo nehal jokati če greš z njim nazaj pa ga pocartaš, mu govoriš da je že velik fant,... ma sej je težko ene nasvete dajat. Joj upam, da vam rata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala.. :) bom probala.. :)

kako si ti kaj? ste uredu?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
18.10.2010 10:35:02   
tanci29
hej

evo mojga  revčka..sedi pri meni v naročju in gleda baby tv..hrana mu ne diši...buba, moti.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
18.10.2010 10:36:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej

evo mojga  revčka..sedi pri meni v naročju in gleda baby tv..hrana mu ne diši...buba, moti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boščekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
18.10.2010 10:39:09   
petrušk_

hvala.. :) bom probala.. :)

kako si ti kaj? ste uredu?

ja pri nas vsaj solzic ni.....zj na tavelki pojstli...tud če jo kdaj samo pustim...ampak v njeni pojstli pa nimam več srca jo pustit....je pa groza...nečćesa jo je strah...tkod a bomo nadaljevali postopno....najprej da bo sama zaspala na tavelki....pol bomo pa isto probal še v tamali....
pr nas je problem sam to urša, k če jo preneseva sred noči v njeno je panika pol k se zbudi...pa je spet nazaj pr namauser posted image user posted image user posted image user posted image tko da sva jo nehala prestavljat...hehehhe....ma sj bojo še prehitr zrasl...a je tko punce...mal tolažbe prosim....hahahahah...

petrušk_

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
18.10.2010 10:39:12   
Katjusa
boma a tvoj tud ni več v tamali postlci?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
18.10.2010 10:39:51   
petrušk_
quote]IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej

[/quote]

ga mažeš s čim???

petrušk_

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
18.10.2010 10:42:42   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

quote]IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jih prej ni prlimal

ga mažeš s čim???

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
18.10.2010 10:42:54   
Katjusa
petrušk se strinja prehitro bodo zrasli sam........

..... mi smo mel v dramljah vmes tak tanko steno da se je vse slišalo ins ma se z mojmu začela večkrat ful odtujevat k se pač večina stvari menma zvečer k se vse umiri in če bi ju imela polek sebe že v sobi kaj šele v postelji vprašanje kako bi blo čez par let..... sploh pa zamre tisto nočno cartanje v postelji jst nebi mogla user posted image če je otrok polek in potem bi bla omejena samo na druge prostore..... ampak ni mi lepšega ga zbudit sredi noči al pa da on mene al pa zgodaj zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pač smo ljudje in imamo določene potrebe, ki pa jih ne želim delat v bližini otrok....

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 18.10.2010 10:44:32 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
18.10.2010 10:44:34   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej

bogi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
18.10.2010 10:45:38   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

..... mi smo mel v dramljah vmes tak tanko steno da se je vse slišalo ins ma se z mojmu začela večkrat ful odtujevat k se pač večina stvari menma zvečer k se vse umiri in če bi ju imela polek sebe že v sobi kaj šele v postelji vprašanje kako bi blo čez par let..... sploh pa zamre tisto nočno cartanje v postelji jst nebi mogla user posted image če je otrok polek in potem bi bla omejena samo na druge prostore..... ampak ni mi lepšega ga zbudit sredi noči al pa da on mene al pa zgodaj zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pač smo ljudje in imamo določene potrebe, ki pa jih ne želim delat v bližini otrok....

Katjuša dobra sta da se vama da sred noči user posted image user posted image user posted image user posted image jaz hočem ponoči samo spat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
18.10.2010 10:46:08   
boma2

boma a tvoj tud ni več v tamali postlci?

ja je samo ima dve palici odstranjeni, ker drgač čez posteljo ven spleza in se bojim da mi na glavo pade..
drgač pa spi na Pikini postelji normalni.. :) kakor spi, vedno konča v naši postelji.. :(

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
18.10.2010 10:46:37   
Urša08
Bogi Erik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
18.10.2010 10:47:29   
boma2

to je vse res... trpimo.. ampak upam, da zmagamo.. :) full mi je smotan, tega pri hčerki nisem bila vajena.. :(

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
18.10.2010 10:48:15   
boma2

Katjuša dobra sta da se vama da sred noči user posted image user posted image user posted image user posted image jaz hočem ponoči samo spat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se kr podpišem.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
18.10.2010 10:49:23   
boma2
dejte mi eno idejo kaj naj skuham za jutri.. za popoldan.. da bi že danes kuhala?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
18.10.2010 10:49:37   
Urša08
Petrušk ja user posted image hitro zrstejo in ne bodo večno spali pri nas user posted image user posted image user posted image takrat jih bomo še pogrešali. Ma jaz sploh nisem občutljiva če prideta sred noči k nama, enkrat eden, drugič drug, no včasih oba. Če mam sam enga user posted image v postelji sploh ne opazimuser posted image user posted image . Nejc pride k nama tih k miška in se kr k nogam nekam zvije in potem zjutraj opazim da je pri namauser posted image user posted image user posted image , žiga pa bolj glasno pride, pa vrta hoče zapret in potem je čista tema pa včasih mal pojoka k ne najde več poti,...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 10:49:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
18.10.2010 10:50:05   
sjmm
evo, me je moj klical..je bil v Hoferju...so imeli žabice...je sam ene prgrebu, menda so ga mamce kr odrinleuser posted image user posted image

uspavanje...pri nas je Maj zvečer k navit, k da bi imel petardo u ritki..že tko ne greva v spalnico prej k ob pol9h...pa še vedno traja od pol ure do 1 uro d on zaspi...oziroma...d se umiri, ker zaspi pol k se umiri kr hitro...sam on spije flašo am, pa pol še ene pol flaše čaja...dudo v usta, med pitjem mu že učke fuuul skup lezejo...sam pol se pa začne premetavanje, pa tok ma za povedat...pa sva probala v ta velki pojstli, v njegovi, še najhitreje gre v naročju...zato tko največkrat prakticirava....sej mene niti ne moti, sam jz bi tud zdej šla še mau hodit zvečer, pa d nama z mojim ostane še kaka urca...no, sej ta velki so pa nekje dopol 10h tud v pojstli, Miha včasih še prej, Jan pol do 10h bere, Saša pa debatira po netu s čokoladnim princemuser posted image ...tko d pred 10to itak ni miruuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
18.10.2010 10:51:13   
Urša08

dejte mi eno idejo kaj naj skuham za jutri.. za popoldan.. da bi že danes kuhala?

Ričet, segedin, obara ali zelenjavna juha s knedelčki, golaž, omaka za makarone, fižolova juha, lohk lazanjo narediš daš v hladilnik in jutri samo v pečico,...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
18.10.2010 10:51:40   
sjmm

špageti s polivko, enolončnica...d ni not krompirja, razne omake, pa ju sam polento al pa krompirček za zravn skuhašuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
18.10.2010 10:54:01   
petrušk_

enako urša...se podpišem pod tole.....
mah vse se da.....itak je pa glih zdaj to obdobje mal mal želje po kakem hudem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?