|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
18.10.2010 9:30:22   
SURF
Pavza timeuser posted image user posted image user posted image ...

Tančy tudi tebe lepo brati,te kar pogrešam kadar si v tistem vašem ritmu....Ja sedaj sem pa čisto uradno študentka....sicer se že skozi,celo življenje šolam...ampak vse ob delu....sedaj sem pa samo študentkauser posted image z vsemi ugodnostmi in dolžnosti....si bom pa poiskala kakšno službo prek študenta....veš pogrešam kdaj službo...sj veš...si mi pisala takrat...mi zelo manjka....ampak bo za zdržat....ker je vsega toliko še za porihtat...
Kako ste vi,že diši po domačemuser posted image ?
Nacartajta se z Erikom.....

Ajvy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Katjuša-A to boš delala v proizvodnji?Dvoizmesnko?To je super,da imaš možnost napredovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica-user posted image Pozdravčke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
18.10.2010 9:31:33   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Maš prav Katjuša, glede obojega. Sama sem recimo ful preveč jemala najino zvezo za samoumevno, kakšna ločitev mi še na kraj pameti ni padla. Sva si pa karakterno tud ful različna, on vse drži v sebi in se mu nabira, jaz za vsako malenkost pop*** in hočem vse takoj razčistit (po njegovo tečnarim). Pa milijon sprememb v zadnjih dveh letih, in se zadeve nabirajo in nabirajo. Zdaj mi je jasno, da se je treba v zvezi čimveč pogovarjat, poslušat tudi nasprotnikovo mnenje, želje... Pri naju je blo tega premalo. Tud kakšnega časa zase si nisva nikol vzela, odkar se je Aleks rodil. Zdaj si ga, Aleksa pazi kaka babica, pa greva na večerjo, v kino... Sva pač mogla na bolj hard način prit do teh spoznanj user posted image  Nama je pa dosti Aleks pomagal, če ne bi blo njega, bi se najbrž še zdaj grdo gledala oziroma sploh ne bi več komunicirala. Čeprav bi blo obema težko, ker se pogrešava, ampak tisti princip in zamere bi najbrž prevladale.
Evo, že dolgovezim user posted image

pozdravljena, pikica...mi2 se (še) ne poznamo, a vidim da si imela že kar pestro in je fuul lepo brati, da se vam družinske zadeve obračajo na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
18.10.2010 9:32:09   
Urša08
Uf kok paše tole čvekanje user posted image user posted image user posted image . Sam bo treba en mal migat začet. Smo čez vikend razmetali, pa bo treba mal pospravit. Pa en kup se mi smeji na likalni in čaka da se ga usmilim.

Punce sej zdej sem začela kr mal več počivat. Si kr vzamem čas za to user posted image .

Sjmm držim pestke da tvoj pride s kakim delom s sestanka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Jaz verjamem da bo drug mesec samo še grenak priokus na vse skup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk tole uspavanje mi je znano. Jaz sem se že od rojstva rada stiskala in crklala z Žigom, sem ga kr v naročju mazila in občudovala že ko je spal. No 14 dni nazaj smo pa probali da po pravljici oba pokrijem in polupčkam kar na ta veliki pojstli in začuda je ratalo. Oba zaspita brez problemov, pa dost zgodi. Potem ju pa moj prenese v njuni postelci. Midva mava pa že 14 dni večere zase.user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
18.10.2010 9:32:58   
tanci29
petrušk-a maste probleme za zaspat? kaj vas pa muči, a nebi šla pančkat al kej drugega?..joj mi jih mamo tud z erikom. njega zvečer spat spravt je cel podvig. zaspi ponavadi tam okol 10.30.-11h. meni pa se že pošteno kegla. ampak ma tolk energije da še ko zaspi še u spanju govori mami avto..tutu pol še mal z roko pa z nogo migne pol pa začori. čez vikend ko ne hodi čez dan spat si mislim da bo kej prej zaspal, ma ni šanse.

no moj mali se nekaj oglaša tako da bom počasi se šla cartat z njim

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
18.10.2010 9:34:09   
Urša08
Deja jaz mam zate že posneto sam do pošte še nesem.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
18.10.2010 9:35:09   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

petušk-na katerem koncu slovenije se nahajaš..kako si kaj bejbika

notranjska....v osnovi pa z bohinja :)
sm kr ok...se ni za pritoževat zaenkrat....
čakam pa tvoje slikice od stanvanja...si nam dala sam mal za pokušino pa ful je lepo naprej pa nč večuser posted image user posted image user posted image
dj še mal poslikej no....
kako pa ti?

ej sem mislila trenutno...a si še na cartanju v bohinjuuser posted image
drgač sem pa vidla da si mi odgovorila na moje vprašanje še preden sem ga zastavlauser posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
18.10.2010 9:36:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela in katjuša super za tako lepo popoldne user posted image user posted image user posted image

Ajvy sem v mislih s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm čutim, da nisi ta prava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko ti je težko ti kr tuki napiši, mogoče bo pa vsaj kanček lažje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci sedaj ko si doma a tvoj odpelje Hano v vrtec? Bi prišli po gratis norice sam trtenutno nimam prav nobene energije da mam še dva noričkarja domauser posted image user posted image user posted image

surf super za Patriciji, da je zdrava in za vrtec user posted image user posted image user posted image

Pikica lepo te je brat, dej večkrat se nam oglasi user posted image . Sem vesela da sta z možek zopet našla skupno pot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skleroza me daje in sem ostalo pozabla user posted image

urša...kok si ti pozorna, hvala, res!!!! sem take user posted image volje, se mi zdi d se mi bo lajf sesul zarad mulčkov...sej so že veliki, vem, marsikateri mora pri 11 mesecih od mamice, samo mi smo res preživeli zdej skupaj toliko let in tolk vsega lepega in žalostnega d si ne mulčki ne jz ne predstavljamo d gem jz u službo...no, v skrajnem primeru bom kr doma pazila še na enega škrata, če mu glih Majči ne bo glave odtrgu od ljubosumjauser posted image ...sej vem, da je povsod kaj...sam pri nas je tole prišlo tko iznenada...d sm še u šokuuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
18.10.2010 9:39:24   
sjmm

ej kakšno operacijo ima ayvj

urša-ja hano je zjutraj mojuser posted image odpeljal v vrtec...sem pa klicala kako je z obiskom pa je rekal naj kar pride. itak se pa erikova in hanina skupina popoldne združujeta tako da so se najbrž že kateri nalezli, ker v njegovi skupini so prišle glih ene tri tedne nazaj.

pikica-uau super da ste se uspeli tako lepo zmenit...takih primorov je žal premalo, da se potem še dela na vezi. ful sem vesela da vam a jo je uspelo rešiti

sjmm-kje si mamika?

sej sm tleuser posted image ...mau jamram...se morm mau u red spravt...k tole mi sploh ni podobnuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
18.10.2010 9:39:43   
SURF
O Sjmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image uf..ura teče..........................user posted image user posted image user posted image user posted image .....čao

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
18.10.2010 9:40:34   
sjmm
no, zdej bo pa treba mau prjatlčke spraznituser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 18.10.2010 9:41:00 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
18.10.2010 9:45:20   
petrušk_

Uf kok paše tole čvekanje user posted image user posted image user posted image . Sam bo treba en mal migat začet. Smo čez vikend razmetali, pa bo treba mal pospravit. Pa en kup se mi smeji na likalni in čaka da se ga usmilim.

Punce sej zdej sem začela kr mal več počivat. Si kr vzamem čas za to user posted image .

Sjmm držim pestke da tvoj pride s kakim delom s sestanka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Jaz verjamem da bo drug mesec samo še grenak priokus na vse skup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk tole uspavanje mi je znano. Jaz sem se že od rojstva rada stiskala in crklala z Žigom, sem ga kr v naročju mazila in občudovala že ko je spal. No 14 dni nazaj smo pa probali da po pravljici oba pokrijem in polupčkam kar na ta veliki pojstli in začuda je ratalo. Oba zaspita brez problemov, pa dost zgodi. Potem ju pa moj prenese v njuni postelci. Midva mava pa že 14 dni večere zase.user posted image

ja sj to mi najbolj manjka k nimava več večerov zase, ker preden uspavam evo že tko zmatrana ratam, da se mi pol ne da nazaj v dnevno k očijuuser posted image
ja od začetka si jo dal k nama, čajčka, lupčka, lučko ugasnt pa je vzela dudo in zajčka se obrnila in zaspala....
zj pa poje pa zajčka meče pa govori da zajček skače....pa brca, pa vstane pa skače po pojstli....norooo ressss...
tanči...ne v pojstlo gre normalno brez problema....sam pol bi ona še žurirala z mano po pojstli, k je tolk luštno....sj preden je šou oči na kitajsko sva se mal stisnla...sva jo dala na levo stran, pa vse zabarikadirala, mi2 sva bla pa na drugi strani, tko da ni bla vmes...ampak vseen je začel predolg trajat tole naše uspavanje....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
18.10.2010 9:46:09   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

petušk-na katerem koncu slovenije se nahajaš..kako si kaj bejbika

notranjska....v osnovi pa z bohinja :)
sm kr ok...se ni za pritoževat zaenkrat....
čakam pa tvoje slikice od stanvanja...si nam dala sam mal za pokušino pa ful je lepo naprej pa nč večuser posted image user posted image user posted image
dj še mal poslikej no....
kako pa ti?

ej sem mislila trenutno...a si še na cartanju v bohinjuuser posted image
drgač sem pa vidla da si mi odgovorila na moje vprašanje še preden sem ga zastavlauser posted image user posted image

hehe...sem v službi.....v četrtek pa spet v bohinj...sm petek frej vzela, da bo hitrej minilo...

petrušk_

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
18.10.2010 9:47:43   
Urša08
Petrušk ti jo lepo polubčkaj in ji reči da more mamica it še kuhinjo pospravit, da naj ona lepo ajčka in da prideš nazaj. To ji lepo ponavljaj, bodo vztrajna in mislim da v parih dneh zmagate brez problema.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
18.10.2010 10:10:04   
petrušk_

Petrušk ti jo lepo polubčkaj in ji reči da more mamica it še kuhinjo pospravit, da naj ona lepo ajčka in da prideš nazaj. To ji lepo ponavljaj, bodo vztrajna in mislim da v parih dneh zmagate brez problema.

ja sj sm že razmišljala da bo tko treba, k res ne morem vsak večer ob 8h bit v postelji...pospravljanje stanovanja pa zadaj ostaja user posted image user posted image user posted image
od enih ko pridem s šihta pa do 2h ko jo grem iskat pol hitim po tleh pomivat pa kopalnico ribat heheheheheheh
hvala za nasvet urša....bom probala, pa mi mogoče uspe do takrat da oči pride nazajuser posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
18.10.2010 10:19:09   
boma2
jutro.. :)

mo smo kr uspešni v vrtcu, glede joka.. zaenkrat.. :)

kolumbo....kako je rana? pa juretov popek?

ajvyuser posted image    user posted image   

tanci....naj norice čimprej minejo, pa da bi jih hana mela v čimblažji obliki.... jaz sem moji Piki kupila peno v lekarni za norice in jo je full manj srbelo.. vsaj tako je rekla.. :)

urša...prav je, da si šla počivat.... v glavnem počivaj do roka.. :)

katjuša...čestitike za službo ...user posted image  upam, da bomo lahko rekli tuddi user posted image zauser posted image

čebela...upam,da ni bilo preveč za položnice..

pikica... dobrodošla nazaj in full dobr da sta se pobotala.. :)

tamika... tudi tebi dobro jutro ... kako kaj?

boma2 :)

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
18.10.2010 10:20:27   
boma2

evo še jaz bom probala to, samo meni ne uspe... :( probavam, ampak vedno za mano prileze,... :(:)

hvala urša.. :)
evo danes začnemo.. :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
18.10.2010 10:21:14   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

O Sjmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se kr podpišem... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
18.10.2010 10:21:51   
boma2

Deja jaz mam zate že posneto sam do pošte še nesem.

kaj dobrega.. ?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
18.10.2010 10:22:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Maš prav Katjuša, glede obojega. Sama sem recimo ful preveč jemala najino zvezo za samoumevno, kakšna ločitev mi še na kraj pameti ni padla. Sva si pa karakterno tud ful različna, on vse drži v sebi in se mu nabira, jaz za vsako malenkost pop*** in hočem vse takoj razčistit (po njegovo tečnarim). Pa milijon sprememb v zadnjih dveh letih, in se zadeve nabirajo in nabirajo. Zdaj mi je jasno, da se je treba v zvezi čimveč pogovarjat, poslušat tudi nasprotnikovo mnenje, želje... Pri naju je blo tega premalo. Tud kakšnega časa zase si nisva nikol vzela, odkar se je Aleks rodil. Zdaj si ga, Aleksa pazi kaka babica, pa greva na večerjo, v kino... Sva pač mogla na bolj hard način prit do teh spoznanj user posted image  Nama je pa dosti Aleks pomagal, če ne bi blo njega, bi se najbrž še zdaj grdo gledala oziroma sploh ne bi več komunicirala. Čeprav bi blo obema težko, ker se pogrešava, ampak tisti princip in zamere bi najbrž prevladale.
Evo, že dolgovezim user posted image

nič ne dolgoveziš... moghoče pa kateri pride prav kaka taka informacija.... tud sama sem se zamisla in ti dam čist prav... res kapo dol pred vamauser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm držim pesti, da se odpre in da bodo sestanki uspešni..... user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrusk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj pa pride možek nazaj?
ja res je možno glede ovulacije sploh k imam PCO sam ker sem imela zadnje 6 mesecev točno sme predvidevala da bo zdej tud.... o user posted image pa ni še ne duha ne sluhauser posted image user posted image user posted image user posted image

Surf ne ne ni proizvodnja v bistvu bom kr v eni pisarni enmal.... in sam jst bom to delala za potrebe podjetja..... delala bom od 7 do 15 nikol dvoizmensko... no sej k bom začela vam bom lahko bolj opisala svoje delo k zdej še oni verjetno ne vejo kaj vse bom delala ker teh kablov je v bistvu za par dni v mesecu.... ostalo bom pa deklica za vseuser posted image user posted image user posted image pač se bom učila za več področij da bom lahko kdaj koga tud nadomeščala....

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
18.10.2010 10:23:24   
boma2

petrušk-a maste probleme za zaspat? kaj vas pa muči, a nebi šla pančkat al kej drugega?..joj mi jih mamo tud z erikom. njega zvečer spat spravt je cel podvig. zaspi ponavadi tam okol 10.30.-11h. meni pa se že pošteno kegla. ampak ma tolk energije da še ko zaspi še u spanju govori mami avto..tutu pol še mal z roko pa z nogo migne pol pa začori. čez vikend ko ne hodi čez dan spat si mislim da bo kej prej zaspal, ma ni šanse.

no moj mali se nekaj oglaša tako da bom počasi se šla cartat z njim

pri nas je tudi tako, razen da ne govori vedno .... :( je utrujen, pa noče zaspat... men se pa že počasi jeza kipi, ker stanovanje je prava bomba, cunje za likat polna gora... da ne govorim, da bi mogla še sebe mal zrihtat.. :(

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
18.10.2010 10:23:43   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

evo še jaz bom probala to, samo meni ne uspe... :( probavam, ampak vedno za mano prileze,... :(:)

Boma to je čist običajno da otroci nazaj pridejo ampak moraš vztrajati in user posted image nazaj peljati, pa zopet povedat da je pozno da more it spančkat,... če boš vztrajna bo šlo verjemi. Smo mel enga tacga vztrajneža doma pa se je tudi on vdaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
18.10.2010 10:24:20   
petrušk_
sjmm....
http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=1233&sid=1297

najdla link o zasebnem varstvu...do leta 2013 lahko zasebno varstvo registriraš tud brez posebne izobrazbe....preber si...mogoče ti bo zanimiv.....
to je sprememba zakona zato, da ne bo več varuhov na črno

petrušk_

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
18.10.2010 10:24:23   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tanci......bolniško imam do sredine novembra....do zdej so bile slabosti,zdej me pa kolki bolijo in pa križ

uf nč luštnega...user posted image user posted image user posted image

se krt podpišem.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
18.10.2010 10:24:53   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Boma to je čist običajno da otroci nazaj pridejo ampak moraš vztrajati in user posted image nazaj peljati, pa zopet povedat da je pozno da more it spančkat,... če boš vztrajna bo šlo verjemi. Smo mel enga tacga vztrajneža doma pa se je tudi on vdaluser posted image user posted image user posted image

joj urša upam, da mi rata....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
18.10.2010 10:25:41   
Urša08
Boma fino je še da ma otroček eno večerno rutino, npr. pri nas mamo kopanje /tuširanje, večerja, risanka , zobki, pravljica in potem ju polubčkam, pokrijem, in grem vn. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?