Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:30:22
|
|
|
|
SURF
|
Pavza time ... Tančy tudi tebe lepo brati,te kar pogrešam kadar si v tistem vašem ritmu....Ja sedaj sem pa čisto uradno študentka....sicer se že skozi,celo življenje šolam...ampak vse ob delu....sedaj sem pa samo študentka z vsemi ugodnostmi in dolžnosti....si bom pa poiskala kakšno službo prek študenta....veš pogrešam kdaj službo...sj veš...si mi pisala takrat...mi zelo manjka....ampak bo za zdržat....ker je vsega toliko še za porihtat... Kako ste vi,že diši po domačem ? Nacartajta se z Erikom..... Ajvy- .... Katjuša-A to boš delala v proizvodnji?Dvoizmesnko?To je super,da imaš možnost napredovanja Pikica- Pozdravčke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:31:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Maš prav Katjuša, glede obojega. Sama sem recimo ful preveč jemala najino zvezo za samoumevno, kakšna ločitev mi še na kraj pameti ni padla. Sva si pa karakterno tud ful različna, on vse drži v sebi in se mu nabira, jaz za vsako malenkost pop*** in hočem vse takoj razčistit (po njegovo tečnarim). Pa milijon sprememb v zadnjih dveh letih, in se zadeve nabirajo in nabirajo. Zdaj mi je jasno, da se je treba v zvezi čimveč pogovarjat, poslušat tudi nasprotnikovo mnenje, želje... Pri naju je blo tega premalo. Tud kakšnega časa zase si nisva nikol vzela, odkar se je Aleks rodil. Zdaj si ga, Aleksa pazi kaka babica, pa greva na večerjo, v kino... Sva pač mogla na bolj hard način prit do teh spoznanj Nama je pa dosti Aleks pomagal, če ne bi blo njega, bi se najbrž še zdaj grdo gledala oziroma sploh ne bi več komunicirala. Čeprav bi blo obema težko, ker se pogrešava, ampak tisti princip in zamere bi najbrž prevladale. Evo, že dolgovezim pozdravljena, pikica...mi2 se (še) ne poznamo, a vidim da si imela že kar pestro in je fuul lepo brati, da se vam družinske zadeve obračajo na bolje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:32:09
|
|
|
|
Urša08
|
Uf kok paše tole čvekanje . Sam bo treba en mal migat začet. Smo čez vikend razmetali, pa bo treba mal pospravit. Pa en kup se mi smeji na likalni in čaka da se ga usmilim. Punce sej zdej sem začela kr mal več počivat. Si kr vzamem čas za to . Sjmm držim pestke da tvoj pride s kakim delom s sestanka . Jaz verjamem da bo drug mesec samo še grenak priokus na vse skup Petrušk tole uspavanje mi je znano. Jaz sem se že od rojstva rada stiskala in crklala z Žigom, sem ga kr v naročju mazila in občudovala že ko je spal. No 14 dni nazaj smo pa probali da po pravljici oba pokrijem in polupčkam kar na ta veliki pojstli in začuda je ratalo. Oba zaspita brez problemov, pa dost zgodi. Potem ju pa moj prenese v njuni postelci. Midva mava pa že 14 dni večere zase.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:32:58
|
|
|
|
tanci29
|
petrušk-a maste probleme za zaspat? kaj vas pa muči, a nebi šla pančkat al kej drugega?..joj mi jih mamo tud z erikom. njega zvečer spat spravt je cel podvig. zaspi ponavadi tam okol 10.30.-11h. meni pa se že pošteno kegla. ampak ma tolk energije da še ko zaspi še u spanju govori mami avto..tutu pol še mal z roko pa z nogo migne pol pa začori. čez vikend ko ne hodi čez dan spat si mislim da bo kej prej zaspal, ma ni šanse. no moj mali se nekaj oglaša tako da bom počasi se šla cartat z njim
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:34:09
|
|
|
|
Urša08
|
Deja jaz mam zate že posneto sam do pošte še nesem.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:35:09
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 petušk-na katerem koncu slovenije se nahajaš..kako si kaj bejbika notranjska....v osnovi pa z bohinja :) sm kr ok...se ni za pritoževat zaenkrat.... čakam pa tvoje slikice od stanvanja...si nam dala sam mal za pokušino pa ful je lepo naprej pa nč več dj še mal poslikej no.... kako pa ti? ej sem mislila trenutno...a si še na cartanju v bohinju drgač sem pa vidla da si mi odgovorila na moje vprašanje še preden sem ga zastavla
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:36:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela in katjuša super za tako lepo popoldne Ajvy sem v mislih s tabo Sjmm čutim, da nisi ta prava ko ti je težko ti kr tuki napiši, mogoče bo pa vsaj kanček lažje Tanci sedaj ko si doma a tvoj odpelje Hano v vrtec? Bi prišli po gratis norice sam trtenutno nimam prav nobene energije da mam še dva noričkarja doma surf super za Patriciji, da je zdrava in za vrtec Pikica lepo te je brat, dej večkrat se nam oglasi . Sem vesela da sta z možek zopet našla skupno pot skleroza me daje in sem ostalo pozabla urša...kok si ti pozorna, hvala, res!!!! sem take volje, se mi zdi d se mi bo lajf sesul zarad mulčkov...sej so že veliki, vem, marsikateri mora pri 11 mesecih od mamice, samo mi smo res preživeli zdej skupaj toliko let in tolk vsega lepega in žalostnega d si ne mulčki ne jz ne predstavljamo d gem jz u službo...no, v skrajnem primeru bom kr doma pazila še na enega škrata, če mu glih Majči ne bo glave odtrgu od ljubosumja ...sej vem, da je povsod kaj...sam pri nas je tole prišlo tko iznenada...d sm še u šoku
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:39:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ej kakšno operacijo ima ayvj urša-ja hano je zjutraj moj odpeljal v vrtec...sem pa klicala kako je z obiskom pa je rekal naj kar pride. itak se pa erikova in hanina skupina popoldne združujeta tako da so se najbrž že kateri nalezli, ker v njegovi skupini so prišle glih ene tri tedne nazaj. pikica-uau super da ste se uspeli tako lepo zmenit...takih primorov je žal premalo, da se potem še dela na vezi. ful sem vesela da vam a jo je uspelo rešiti sjmm-kje si mamika? sej sm tle ...mau jamram...se morm mau u red spravt...k tole mi sploh ni podobn
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:39:43
|
|
|
|
SURF
|
O Sjmm uf..ura teče.......................... .....čao
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:40:34
|
|
|
|
sjmm
|
no, zdej bo pa treba mau prjatlčke spraznit
< Sporočilo je popravil sjmm -- 18.10.2010 9:41:00 >
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:45:20
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Uf kok paše tole čvekanje . Sam bo treba en mal migat začet. Smo čez vikend razmetali, pa bo treba mal pospravit. Pa en kup se mi smeji na likalni in čaka da se ga usmilim. Punce sej zdej sem začela kr mal več počivat. Si kr vzamem čas za to . Sjmm držim pestke da tvoj pride s kakim delom s sestanka . Jaz verjamem da bo drug mesec samo še grenak priokus na vse skup Petrušk tole uspavanje mi je znano. Jaz sem se že od rojstva rada stiskala in crklala z Žigom, sem ga kr v naročju mazila in občudovala že ko je spal. No 14 dni nazaj smo pa probali da po pravljici oba pokrijem in polupčkam kar na ta veliki pojstli in začuda je ratalo. Oba zaspita brez problemov, pa dost zgodi. Potem ju pa moj prenese v njuni postelci. Midva mava pa že 14 dni večere zase. ja sj to mi najbolj manjka k nimava več večerov zase, ker preden uspavam evo že tko zmatrana ratam, da se mi pol ne da nazaj v dnevno k očiju ja od začetka si jo dal k nama, čajčka, lupčka, lučko ugasnt pa je vzela dudo in zajčka se obrnila in zaspala.... zj pa poje pa zajčka meče pa govori da zajček skače....pa brca, pa vstane pa skače po pojstli....norooo ressss... tanči...ne v pojstlo gre normalno brez problema....sam pol bi ona še žurirala z mano po pojstli, k je tolk luštno....sj preden je šou oči na kitajsko sva se mal stisnla...sva jo dala na levo stran, pa vse zabarikadirala, mi2 sva bla pa na drugi strani, tko da ni bla vmes...ampak vseen je začel predolg trajat tole naše uspavanje....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:46:09
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 petušk-na katerem koncu slovenije se nahajaš..kako si kaj bejbika notranjska....v osnovi pa z bohinja :) sm kr ok...se ni za pritoževat zaenkrat.... čakam pa tvoje slikice od stanvanja...si nam dala sam mal za pokušino pa ful je lepo naprej pa nč več dj še mal poslikej no.... kako pa ti? ej sem mislila trenutno...a si še na cartanju v bohinju drgač sem pa vidla da si mi odgovorila na moje vprašanje še preden sem ga zastavla hehe...sem v službi.....v četrtek pa spet v bohinj...sm petek frej vzela, da bo hitrej minilo...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:47:43
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk ti jo lepo polubčkaj in ji reči da more mamica it še kuhinjo pospravit, da naj ona lepo ajčka in da prideš nazaj. To ji lepo ponavljaj, bodo vztrajna in mislim da v parih dneh zmagate brez problema.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:10:04
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk ti jo lepo polubčkaj in ji reči da more mamica it še kuhinjo pospravit, da naj ona lepo ajčka in da prideš nazaj. To ji lepo ponavljaj, bodo vztrajna in mislim da v parih dneh zmagate brez problema. ja sj sm že razmišljala da bo tko treba, k res ne morem vsak večer ob 8h bit v postelji...pospravljanje stanovanja pa zadaj ostaja od enih ko pridem s šihta pa do 2h ko jo grem iskat pol hitim po tleh pomivat pa kopalnico ribat heheheheheheh hvala za nasvet urša....bom probala, pa mi mogoče uspe do takrat da oči pride nazaj
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:19:09
|
|
|
|
boma2
|
jutro.. :) mo smo kr uspešni v vrtcu, glede joka.. zaenkrat.. :) kolumbo....kako je rana? pa juretov popek? ajvy tanci....naj norice čimprej minejo, pa da bi jih hana mela v čimblažji obliki.... jaz sem moji Piki kupila peno v lekarni za norice in jo je full manj srbelo.. vsaj tako je rekla.. :) urša...prav je, da si šla počivat.... v glavnem počivaj do roka.. :) katjuša...čestitike za službo ... upam, da bomo lahko rekli tuddi za čebela...upam,da ni bilo preveč za položnice.. pikica... dobrodošla nazaj in full dobr da sta se pobotala.. :) tamika... tudi tebi dobro jutro ... kako kaj?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:20:27
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk ti jo lepo polubčkaj in ji reči da more mamica it še kuhinjo pospravit, da naj ona lepo ajčka in da prideš nazaj. To ji lepo ponavljaj, bodo vztrajna in mislim da v parih dneh zmagate brez problema. evo še jaz bom probala to, samo meni ne uspe... :( probavam, ampak vedno za mano prileze,... :(:) hvala urša.. :) evo danes začnemo.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:21:14
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF O Sjmm se kr podpišem...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:21:51
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Deja jaz mam zate že posneto sam do pošte še nesem. kaj dobrega.. ?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:22:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Maš prav Katjuša, glede obojega. Sama sem recimo ful preveč jemala najino zvezo za samoumevno, kakšna ločitev mi še na kraj pameti ni padla. Sva si pa karakterno tud ful različna, on vse drži v sebi in se mu nabira, jaz za vsako malenkost pop*** in hočem vse takoj razčistit (po njegovo tečnarim). Pa milijon sprememb v zadnjih dveh letih, in se zadeve nabirajo in nabirajo. Zdaj mi je jasno, da se je treba v zvezi čimveč pogovarjat, poslušat tudi nasprotnikovo mnenje, želje... Pri naju je blo tega premalo. Tud kakšnega časa zase si nisva nikol vzela, odkar se je Aleks rodil. Zdaj si ga, Aleksa pazi kaka babica, pa greva na večerjo, v kino... Sva pač mogla na bolj hard način prit do teh spoznanj Nama je pa dosti Aleks pomagal, če ne bi blo njega, bi se najbrž še zdaj grdo gledala oziroma sploh ne bi več komunicirala. Čeprav bi blo obema težko, ker se pogrešava, ampak tisti princip in zamere bi najbrž prevladale. Evo, že dolgovezim nič ne dolgoveziš... moghoče pa kateri pride prav kaka taka informacija.... tud sama sem se zamisla in ti dam čist prav... res kapo dol pred vama sjmm držim pesti, da se odpre in da bodo sestanki uspešni..... Petrusk kdaj pa pride možek nazaj? ja res je možno glede ovulacije sploh k imam PCO sam ker sem imela zadnje 6 mesecev točno sme predvidevala da bo zdej tud.... o pa ni še ne duha ne sluha Surf ne ne ni proizvodnja v bistvu bom kr v eni pisarni enmal.... in sam jst bom to delala za potrebe podjetja..... delala bom od 7 do 15 nikol dvoizmensko... no sej k bom začela vam bom lahko bolj opisala svoje delo k zdej še oni verjetno ne vejo kaj vse bom delala ker teh kablov je v bistvu za par dni v mesecu.... ostalo bom pa deklica za vse pač se bom učila za več področij da bom lahko kdaj koga tud nadomeščala....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:23:24
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 petrušk-a maste probleme za zaspat? kaj vas pa muči, a nebi šla pančkat al kej drugega?..joj mi jih mamo tud z erikom. njega zvečer spat spravt je cel podvig. zaspi ponavadi tam okol 10.30.-11h. meni pa se že pošteno kegla. ampak ma tolk energije da še ko zaspi še u spanju govori mami avto..tutu pol še mal z roko pa z nogo migne pol pa začori. čez vikend ko ne hodi čez dan spat si mislim da bo kej prej zaspal, ma ni šanse. no moj mali se nekaj oglaša tako da bom počasi se šla cartat z njim pri nas je tudi tako, razen da ne govori vedno .... :( je utrujen, pa noče zaspat... men se pa že počasi jeza kipi, ker stanovanje je prava bomba, cunje za likat polna gora... da ne govorim, da bi mogla še sebe mal zrihtat.. :(
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:23:43
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk ti jo lepo polubčkaj in ji reči da more mamica it še kuhinjo pospravit, da naj ona lepo ajčka in da prideš nazaj. To ji lepo ponavljaj, bodo vztrajna in mislim da v parih dneh zmagate brez problema. evo še jaz bom probala to, samo meni ne uspe... :( probavam, ampak vedno za mano prileze,... :(:) hvala urša.. :) evo danes začnemo.. :) Boma to je čist običajno da otroci nazaj pridejo ampak moraš vztrajati in nazaj peljati, pa zopet povedat da je pozno da more it spančkat,... če boš vztrajna bo šlo verjemi. Smo mel enga tacga vztrajneža doma pa se je tudi on vdal
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:24:20
|
|
|
|
petrušk_
|
sjmm.... http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=1233&sid=1297 najdla link o zasebnem varstvu...do leta 2013 lahko zasebno varstvo registriraš tud brez posebne izobrazbe....preber si...mogoče ti bo zanimiv..... to je sprememba zakona zato, da ne bo več varuhov na črno
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:24:23
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tanci......bolniško imam do sredine novembra....do zdej so bile slabosti,zdej me pa kolki bolijo in pa križ uf nč luštnega... se krt podpišem..
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:24:53
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk ti jo lepo polubčkaj in ji reči da more mamica it še kuhinjo pospravit, da naj ona lepo ajčka in da prideš nazaj. To ji lepo ponavljaj, bodo vztrajna in mislim da v parih dneh zmagate brez problema. evo še jaz bom probala to, samo meni ne uspe... :( probavam, ampak vedno za mano prileze,... :(:) hvala urša.. :) evo danes začnemo.. :) Boma to je čist običajno da otroci nazaj pridejo ampak moraš vztrajati in nazaj peljati, pa zopet povedat da je pozno da more it spančkat,... če boš vztrajna bo šlo verjemi. Smo mel enga tacga vztrajneža doma pa se je tudi on vdal joj urša upam, da mi rata....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 10:25:41
|
|
|
|
Urša08
|
Boma fino je še da ma otroček eno večerno rutino, npr. pri nas mamo kopanje /tuširanje, večerja, risanka , zobki, pravljica in potem ju polubčkam, pokrijem, in grem vn.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?