Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 8:52:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-super za službico...a to pomeni da se bosta s tvojim skup na šiht vozila . hana še ni dobila noric. je 10-20 dni inkubacijska doba. tko da najbrž bo čez kakšen teden tud ona pikasta čebela-do kdaj pa imaš bolniško..a si drugače ok al maš kake težave? ja verjetno se boma 2x tedensko lahko skupaj če, ker jst bom mnogla kr točno odhajat da bom pravi čas otročka dvignla v vrtcu. 3xd tedensko pa ne bo rpišlo v poštev k gre moj v šolo popoldne kr direktno iz službe... no na srečo imama 2 avta tak da ni nobene panike je pa res da bi lahko na potnih precej privarčevala sam če ne gre ne gre vađžno da je služba..... Upam, da Hana ne bo fejst pikasta....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 8:52:25
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tanci......bolniško imam do sredine novembra....do zdej so bile slabosti,zdej me pa kolki bolijo in pa križ uf nč luštnega...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 8:55:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Hvala za dobrodošlico nazaj Ma saj narazen sva šla že lani, drug mesec bo eno leto, tak da sem zdaj že ok. Je pa bil kr šok ja. Sva pa zadeve v tem letu pošlihtala v najinem odnosu, pač v 9 letih se določene zadeve naberejo in če jih ne rešuješ sproti, poči. Tako da sva se zdaj spet zbližala, razčistla zadeve iz preteklosti, si zadala nove cilje za prihodnost. Živimo spet skupaj sicer ne, ker je on v LJ (služba), midva z malim pa v MB tako da smo skupaj samo za vikende, ampak delava v tej smeri, da bomo v parih mesecih spet živeli skupaj. Tak da je bil razhod za nekaj dober, zdaj se ful boljše razumeva, prej sva si sam še nekaj tečnarla en drugemu in se kregala. Bi pa rada jaz prej faks še končala. Katjuša bi lahko ostala pri mojih, sem mela enosobno stanovanje tam, ampak mam na razpolago še 3,5 sobno in sem po odhodu podnajemnikov raje v tega šla. Tak da sem zdaj čist na svojem ja. sem tok vesela,ker si pozitivna ......upam,da uresničite želje za prihodnost
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 8:56:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tanci......bolniško imam do sredine novembra....do zdej so bile slabosti,zdej me pa kolki bolijo in pa križ uf nč luštnega... se tolažim,da bo minilo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 8:57:57
|
|
|
|
Urša08
|
tanci ah pestra noč, tamaledva sta že ob 11 oba pr nama kampirala, ju je neki mučl k sta bla dost nemirna in sta se premetavala, sta mal masirala moj hrbet z brcami , postlo itak skoraj vso zasedeta, potem mam pa še sama s sabo probleme - saj veš radosti nosečnosti (vstajanje za wc, premetavanje z enga boka na druzga, pa kolki bolijo k ,..). Ma sej drugač nč katastrofalnega sam mi je pasal it nazaj se ulešt k je moj odpeljal tamaledva v vrtec. Sem prebrala da sta mela vidva z Erikom tud pestro nočko , bošček mali jaz upam, da ga tele norice počasi nehajo zezat. Kateri dan je danes , pa kolk časa trajajo?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 8:58:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Hvala za dobrodošlico nazaj Ma saj narazen sva šla že lani, drug mesec bo eno leto, tak da sem zdaj že ok. Je pa bil kr šok ja. Sva pa zadeve v tem letu pošlihtala v najinem odnosu, pač v 9 letih se določene zadeve naberejo in če jih ne rešuješ sproti, poči. Tako da sva se zdaj spet zbližala, razčistla zadeve iz preteklosti, si zadala nove cilje za prihodnost. Živimo spet skupaj sicer ne, ker je on v LJ (služba), midva z malim pa v MB tako da smo skupaj samo za vikende, ampak delava v tej smeri, da bomo v parih mesecih spet živeli skupaj. Tak da je bil razhod za nekaj dober, zdaj se ful boljše razumeva, prej sva si sam še nekaj tečnarla en drugemu in se kregala. Bi pa rada jaz prej faks še končala. Katjuša bi lahko ostala pri mojih, sem mela enosobno stanovanje tam, ampak mam na razpolago še 3,5 sobno in sem po odhodu podnajemnikov raje v tega šla. Tak da sem zdaj čist na svojem ja. ej sem se naježla nisem vedla kaj nej napišem k sem videla da sta šla narazen jst si težko predstavlja brez mojga in potem mi je tok hudo k se kateri to naredi in očitno je res da razdalje zbližujejo in fino res lepo da sta zgladila jst pravim če je ljubezen in spoštovanje se da marsikaj ko pa tega enkrat ni je pa hudo.... mogoče sta imala srečo da kljub nespšorazumom to dvoje ni ugasnlo in res upam, da vam rata no če si imela možnost it na svoje itak je to najbojše jst to sedaj vidim... čeprav če bi bla sama bi verjetno bilo lažje bit doma ker bi imela vsaj kdaj varstvo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 8:58:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce jutro, sem mela tako nočko, da sem šla kr mal nazaj ležat in zaspala . prav si naredla še tak si zgodna
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 8:59:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tanci......bolniško imam do sredine novembra....do zdej so bile slabosti,zdej me pa kolki bolijo in pa križ uf nč luštnega... se tolažim,da bo minilo držim pesti mene je matralo od 4 meseca pa do ene 2 tredna pred porodom.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:00:07
|
|
|
|
Urša08
|
Uf ste načvekale Dobr da mam kavico za popit in jo bom v vaši družbi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:01:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Uf ste načvekale Dobr da mam kavico za popit in jo bom v vaši družbi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:02:39
|
|
|
|
Čebel@
|
banko oropat ......ne čvekejte preveč
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:03:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ banko oropat ......ne čvekejte preveč dej še zame mal
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:07:13
|
|
|
|
Pikica_82
|
Maš prav Katjuša, glede obojega. Sama sem recimo ful preveč jemala najino zvezo za samoumevno, kakšna ločitev mi še na kraj pameti ni padla. Sva si pa karakterno tud ful različna, on vse drži v sebi in se mu nabira, jaz za vsako malenkost pop*** in hočem vse takoj razčistit (po njegovo tečnarim). Pa milijon sprememb v zadnjih dveh letih, in se zadeve nabirajo in nabirajo. Zdaj mi je jasno, da se je treba v zvezi čimveč pogovarjat, poslušat tudi nasprotnikovo mnenje, želje... Pri naju je blo tega premalo. Tud kakšnega časa zase si nisva nikol vzela, odkar se je Aleks rodil. Zdaj si ga, Aleksa pazi kaka babica, pa greva na večerjo, v kino... Sva pač mogla na bolj hard način prit do teh spoznanj Nama je pa dosti Aleks pomagal, če ne bi blo njega, bi se najbrž še zdaj grdo gledala oziroma sploh ne bi več komunicirala. Čeprav bi blo obema težko, ker se pogrešava, ampak tisti princip in zamere bi najbrž prevladale. Evo, že dolgovezim
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:07:42
|
|
|
|
Urša08
|
čebela in katjuša super za tako lepo popoldne Ajvy sem v mislih s tabo Sjmm čutim, da nisi ta prava ko ti je težko ti kr tuki napiši, mogoče bo pa vsaj kanček lažje Tanci sedaj ko si doma a tvoj odpelje Hano v vrtec? Bi prišli po gratis norice sam trtenutno nimam prav nobene energije da mam še dva noričkarja doma surf super za Patriciji, da je zdrava in za vrtec Pikica lepo te je brat, dej večkrat se nam oglasi . Sem vesela da sta z možek zopet našla skupno pot skleroza me daje in sem ostalo pozabla
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:07:58
|
|
|
|
tanci29
|
urša- ojoj boščka...mi smo s selitvijo ukini nočno kampiranje u zakonski postelji...sam zdej masta ta velke postle in po jest kampiram pri njima ...sem se ene tri tedne po selitvi sam selila iz ene postle v drugo, sploh nisem več vedla kje sem..no zdej pa kar lepo spita, sploh Hana. erik pa ma kakšne nočne akcije. no sem malo zavila s teme...upam da se ti rata odpočit...sploh pa hvala bogu da si se šla nazaj uležt, si že tko zgodnja. moj ptič pa še kar spi..itak če je ponoči ***** gledal...ej kera nezgoda...sem mu kar tv prižgla baby tv, jest sem zgleda zakinkala on pa sam enkrat mami mami in na tvju program za odrasle....uf me je skor kap
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:12:40
|
|
|
|
tanci29
|
ej kakšno operacijo ima ayvj urša-ja hano je zjutraj moj odpeljal v vrtec...sem pa klicala kako je z obiskom pa je rekal naj kar pride. itak se pa erikova in hanina skupina popoldne združujeta tako da so se najbrž že kateri nalezli, ker v njegovi skupini so prišle glih ene tri tedne nazaj. pikica-uau super da ste se uspeli tako lepo zmenit...takih primorov je žal premalo, da se potem še dela na vezi. ful sem vesela da vam a jo je uspelo rešiti sjmm-kje si mamika?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:12:47
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 urša- ojoj boščka...mi smo s selitvijo ukini nočno kampiranje u zakonski postelji...sam zdej masta ta velke postle in po jest kampiram pri njima ...sem se ene tri tedne po selitvi sam selila iz ene postle v drugo, sploh nisem več vedla kje sem..no zdej pa kar lepo spita, sploh Hana. erik pa ma kakšne nočne akcije. no sem malo zavila s teme...upam da se ti rata odpočit...sploh pa hvala bogu da si se šla nazaj uležt, si že tko zgodnja. moj ptič pa še kar spi..itak če je ponoči ***** gledal...ej kera nezgoda...sem mu kar tv prižgla baby tv, jest sem zgleda zakinkala on pa sam enkrat mami mami in na tvju program za odrasle....uf me je skor kap sj mislm, da bi vsak od nas lahko sebe najdu v tvojih pripovedih.....sam pr nama pol jst popizdim, pa se vsedeva vsake tolk časa v temi na kavč, debatirava pol noči in na koncu ugotoviva da en brez druzga itak ne morva več živet, ker se mava preveč rada....jst sm tud zlo jezikava upam, da vam uspe nazaj vzpostavit happy family life.... itak že zdaj vidim, da sta dobro zastavila reševanje problemov....super za vas.....če boš pa kej rabla pa veš kje nas najdeš
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:15:12
|
|
|
|
tanci29
|
petušk-na katerem koncu slovenije se nahajaš..kako si kaj bejbika
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:20:03
|
|
|
|
sjmm
|
dan! naša noč je bla kr ok, sam jz zvečer sploh nism mogla zaspat...sem zgleda preveč študirala slabe scenarije, ko sva se z mojim še mau pogovorila o stanju...jz si ful želim, da bi splaval, ker zdele glih nism pripravlena na večje spremembe, vem tudi kako bo to vplivalo na otroke, na vse, ne samo na Maja....sploh k sem si njega želela d bom lahk kar najbolje uživala v njegovem nežnem obdobju...skupaj z njim, da bi se mi potem počasi želje o mulčkih ustavle ...no, sej ni kej...treba bo pač mal počakat d se stvari skristalizirajo, pol pa primerno naprej moj je šel na nekaj sestankov, da vidimo, če bo sploh še kako delo mulčki na delovnih mestih Majči gleda Nodija in pravi d bi blo fajn kej pojest..tko d mu grem zdej enga keksolinota nardit, je doza jutranjega mleka zgleda že popustila urša.....upam, da si se kej spočila ...sej zadnjih nekaj tednov so ponavadi noči kr pestre, a ne...no, upam, da te ne bo preveč matralo in se naspiš preden pride princeska baki...vau ti si pa res zgodnja...pridna...sigurn si že vse pospravla, pa načrt za kosilo nardila surf... d je Patricija tko fajn sprejela odhod v vrtec tanči...u, sem zgleda res mau peveč jamrala..sam stanje je pač esno...pri vas pa upam, da se kmalu znebite pikic in se vnejo mirne noči
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:20:16
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci super da ste ukinili nočno kampiranje - pri nas je občasno še na sporedu A greste letos tud v Avstralijo?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:22:15
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro.... malčke moj brez solzic v vrtec, tko da mislim in upam, da smo res čist ven iz tahudega...smrka in kašlja še kar....vročine pa na srečo ni..... očija pogrešava 10000 na uro je zmatran fulll...cele dneve okrog bluzita in pregledujeta stvari.....jutr že spet leti na drug konc kitajske..... drgač je pa reku da je vse ok...sam za jest nima pojma kaj naj naroči, k so tko hecno jedilniki sestavljeni kolumbo....super za razvajanje še kar....šoping...kaj pa bi si ti kupla online....nimaš posebne želje sam nekia al kaj si se stuširala? kako je šlo...kako je rana? pa jurčkov popek? ajvy tanci....naj norice čimprej minejo, pa da bi jih hana mela v čimblažji obliki.... če maš labelo od justa baje noro pomaga za norice pa hvala za lepe besede :) urša...prav je, da si šla nazaj mal zaležat....bi lohk šla večkrat mal počit...še prehitro bo 5 tednov naokrog in akcija na polno katjuša...fajn za službo...sm vesela zate....glede otroka pa sama najbolj vesta kako in kaj.....če mata željo ne oklevajta...no sicer pa itak ni nujno da še ne bo , mogoč si mela pa tko pozno ovulacijo kot jst in bo šele kasnej plusek na CB...... čebela....hmm....ja take vožnje s prepevanjem in to so mi fejst znane....ampak boljš to, kot pa pol žurka do polnoči....eva je včer sam eno urco čez dan spala, sm bla zihr da bo ob 7h dol padla.....sva se šle ob 6h kopat, pa mlekec pa to...pa v pojstlco....pa akcija do pol 10h .... sploh ni mogla zaspat res upam, da bo kmal tega sranja konc....čist sm že izmučena od tega vsakodnevnega uspavanja zvečer....ampak za v svoji sobi se pa še kar boji....reče da ne mole tam spat.... .držim pesti za dinarčke....itak si pa varčna in racionalna....že z jedilniki za cel teden kažeš to...tko da VERJAMEM da vam zlavfa in da krizica mine
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:24:19
|
|
|
|
tanci29
|
sjmm-nč nisi preveč jambrala. hvala bogu da daš ven iz sebe. res vam želim da čimprej pridete na zeleno vejo urša-ma ja sej če nebi mela postelj večjih ga najbrž nebi ukinili. tko nam je pa ratal da jest pol pri njima ležkam, pol se pa selim se pa tja. ja v avstralijo gremo februarja..uf tale bo kar pestra pot. sta glih prov stara. pustimo se presenetit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:24:48
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Maš prav Katjuša, glede obojega. Sama sem recimo ful preveč jemala najino zvezo za samoumevno, kakšna ločitev mi še na kraj pameti ni padla. Sva si pa karakterno tud ful različna, on vse drži v sebi in se mu nabira, jaz za vsako malenkost pop*** in hočem vse takoj razčistit (po njegovo tečnarim). Pa milijon sprememb v zadnjih dveh letih, in se zadeve nabirajo in nabirajo. Zdaj mi je jasno, da se je treba v zvezi čimveč pogovarjat, poslušat tudi nasprotnikovo mnenje, želje... Pri naju je blo tega premalo. Tud kakšnega časa zase si nisva nikol vzela, odkar se je Aleks rodil. Zdaj si ga, Aleksa pazi kaka babica, pa greva na večerjo, v kino... Sva pač mogla na bolj hard način prit do teh spoznanj Nama je pa dosti Aleks pomagal, če ne bi blo njega, bi se najbrž še zdaj grdo gledala oziroma sploh ne bi več komunicirala. Čeprav bi blo obema težko, ker se pogrešava, ampak tisti princip in zamere bi najbrž prevladale. Evo, že dolgovezim sj mislm, da bi vsak od nas lahko sebe najdu v tvojih pripovedih.....sam pr nama pol jst popizdim, pa se vsedeva vsake tolk časa v temi na kavč, debatirava pol noči in na koncu ugotoviva da en brez druzga itak ne morva več živet, ker se mava preveč rada....jst sm tud zlo jezikava upam, da vam uspe nazaj vzpostavit happy family life.... itak že zdaj vidim, da sta dobro zastavila reševanje problemov....super za vas.....če boš pa kej rabla pa veš kje nas najdeš
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:27:55
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 urša- ojoj boščka...mi smo s selitvijo ukini nočno kampiranje u zakonski postelji...sam zdej masta ta velke postle in po jest kampiram pri njima ...sem se ene tri tedne po selitvi sam selila iz ene postle v drugo, sploh nisem več vedla kje sem..no zdej pa kar lepo spita, sploh Hana. erik pa ma kakšne nočne akcije. no sem malo zavila s teme...upam da se ti rata odpočit...sploh pa hvala bogu da si se šla nazaj uležt, si že tko zgodnja. moj ptič pa še kar spi..itak če je ponoči ***** gledal...ej kera nezgoda...sem mu kar tv prižgla baby tv, jest sem zgleda zakinkala on pa sam enkrat mami mami in na tvju program za odrasle....uf me je skor kap sj mislm, da bi vsak od nas lahko sebe najdu v tvojih pripovedih.....sam pr nama pol jst popizdim, pa se vsedeva vsake tolk časa v temi na kavč, debatirava pol noči in na koncu ugotoviva da en brez druzga itak ne morva več živet, ker se mava preveč rada....jst sm tud zlo jezikava upam, da vam uspe nazaj vzpostavit happy family life.... itak že zdaj vidim, da sta dobro zastavila reševanje problemov....super za vas.....če boš pa kej rabla pa veš kje nas najdeš heheh tanci...sm zamutila ..... tale spis je bil za pikico.... pa da zdaj še tebe pokomentiram.... hehehehhee....ja sj pr nas je tud v planu nova soba za evo...s tavelko 120 pojstlo in bom pol probala tko kt ti.....sj se da, sam od začetka je pr nama takoj zaspala, zj mamo pa že na tavelki pojstli noro akcije da zaspi...tud po uro in pol....tko da neki morm zrihtat...ampak pol k oči pride....zj mi bo dolgčas če bom sama v tavelki pojstli.... hehehhehehheheheheh program za odrasle.....ja hitro se učijo ni kej....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 18.10.2010 9:29:28
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 petušk-na katerem koncu slovenije se nahajaš..kako si kaj bejbika notranjska....v osnovi pa z bohinja :) sm kr ok...se ni za pritoževat zaenkrat.... čakam pa tvoje slikice od stanvanja...si nam dala sam mal za pokušino pa ful je lepo naprej pa nč več dj še mal poslikej no.... kako pa ti?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?