Anonimen
|
Dober večer! Se na hitro javim..Boli me glava za crknat,vročina zginila,smrkanje in kihanje bo še en čas... Drugače smo kar uredu ,smo danes bili malo na terenu.Ema je bila pridna ,razen tisti 5 minut preden je zaspala ,jokala oz.upila ,ne vem kaj jo tako matra .Res te zobeki ,jih že 1.5 mesca čakamo,pa še nič.Pijemo pa za en drek spet.Moj je tako živčen bil,ko se je Ema jokala ,da bi jo pa na roke vzel ,pa ne...moški pač,pa saj ,ko sem jo jaz primila ,je bilo malo boljše.. legenda-m oprosti ,sem čisto pozabila,ko si prejšnič že napisala ,da to niso tvoje punce ,čisto pozabila.Upam ,da ne zamiriš kaj... mamika25 čestitke za 6 mesecev,pa taveča hči se naj čimprej pozdravi in reši zdravil. sedenje za mojo lahko rečem ,da že kar lepo sedi ,ko hoče ,ko pa noče ,pa nič ni iz nje. obračanje naša se premetava levo ,desno ingor dol.. nepoznani ljude in dojenčki no moja se nobenega ne boji ,kerega na novo vidi ,ga dolgo gleda ,joka pa ne.Ko pa pridemo v Beby center ,pa katastrofa jokanje ,ji zgleda luft na paše... tintin in babyloverka ja res dlik komaj ,da je bila porodniška nakazana,ta mesec je kar bankrot pri meni ,še sreča ,da moj tako veliko zasluži.Položnice ,hrana itd ,pa ni več porodniške. babyloverka se mi kar smili tvoj sinek ,pozdravite si čimprej... agha čestitke za 6 mesecev .Pa hvala za opozorilo glede suhega sadja.Sanje so pa skoraj nenavadne. amelie ko je zelo zatrana ,pa če mi na rokah zaspi ,ni važno kaj se dogaja okoli nje ona trdno spi. Hvala za odgovore glede suhega sadja.. No tako,sedaj grem Big brotherja gledat ,saj ne vem ,če sem prav napisala naslov,če je kaj pametnega. Lepo noč,pa lepo spanje ,se jutri kaj pišemo .Nočko..
|