Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 11:18:45
|
|
|
|
simonmojca
|
ČESTITKE NOVEMBERSKA pa se je tud pri novembru začela sezona
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 11:23:55
|
|
|
|
emma83
|
Punce a katera pije malinov čaj? Jaz sem ga ta teden začela, v šalico si dam malo medu zraven, ker ga ne morem spiti brez vsega. A je kaj narobe s tem? Aja o strijah ste se tud pogovarjale. Meni so se že 2 meseca nazaj naredile po stegnih, včeraj sem pa opazila še ene 3 tini mini na levem boku, po trebuhu jih pa nimam sploh.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 11:23:57
|
|
|
|
simonmojca
|
Jutro punce oz. DAN sem že pokonci od 7.30h in tudi že vse naredili za danes zjutraj smo (grozno prav paše mi zadnje čase-prej mi pa ni - zgleda telo samo hoče, da bi pospeševali ) spila dobro kavico, šla v BTC, nič pametnega razen v BC sem kupila podlogo (za previja.) koš za plenice (ker bom imela previj. v spalnici) ter kasete, dobila bon , s svakinjo sva še po ostalih štacunah malo bluzili in seveda na koncu-finale šle v McD. njami je pasal
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 11:35:18
|
|
|
|
aleunam
|
ČESTITKE, NOVEMBERSKA! Pa prijetno cartanje celi družini.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 11:38:20
|
|
|
|
zori82
|
Jeeej pa se je začelo ČESTITKE NOVEMBERSKA ZA PRINCESKO HANO vas pol kaj več komentiram, zdj pa šibam ker dobim starše na obisk
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 11:39:57
|
|
|
|
MalaNeli
|
emma jaz pijem malinov čaj že od prejšnega tedna. dober res SPLOH NI. mi je pa rekla ena julijka da so ga tam večina začele pit v 35T, tk da ni panike punce mene kr obliva vročina ko stojim. čelo postane čist potno. po moje pa je tut dojenček čist nisko, ker vse čutim SPODAJ.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 11:45:45
|
|
|
|
nadinne
|
NOVEMBERSKA čestitke vsem trem Veliko cartanja Uf tole me je pa kar stisnilo v želodcu...ja res bomo kmalu vse na vrsti. Jaz pa nič pripravljeno...kup cunjic za zlikat, vse pospravit doma ker je vse v razsulu, da o svoji torbi za v P sploh ne govorim! Bo treba v akcijo strije...ah jaz jih imam cel kup že pol življenja...npbene nove nisem odkrila, pa tud če bi bla...samo ena od mnogih...se sploh en sekiram. majabar...sem vesela da je bilo na Uz vse ok, pa da se je očka tudi javil...saj bo kmalu doma...ti pa lepo povej sinčku da MORA počakat na očija kozmetika...jaz imam iz lekarne hladilno mazilo in olivno olje, potem sem pa kupila še trdo milo od Nivee in pa ampuljice s fiziološko. Alkohol in Bepanthen mazilo imam že itak doma, ker ga sama uporabljem...kadarkoli se kje vname koža si namažem, pa meni je super ko imam suhe ustnice...tako da Bepanthen mazilo je meni zakon in nikamor ne grem brez njega. Aja pa lanolin multimam sem nabavila za bradavice. To je to. Ostalo pa dokupim kasneje po potrebi. modrček za dojenje...jaz ga še nimam...sploh ne vem kje naj ga nabavim...zadnjič sem nekaj probavala v C&A samo zaradi velikosti...no moji joški so povsod ven gledali, tako da sploh ne vem ali bom dobila kje dovolj velikega po normalni ceni! jaz že normalne modrčke težko dobim, pa še ti so vedno okoli 70€! streptokok...jaz tudi ne vem več ali bi se testirala ali ne Točno to sem gruntala glede Kaj je fora če si sedaj negativen, potem pa se okužiš vmes? Sploh ne vem. Tudi meni je G rekla da je to problem vglavnem pri nedonošenčkih ali bolnih dojenčkih No do petka se moram odločit. Madonca...grem poiskat mojega kam se je izgubil...ga čakam že 1 uro da mi prinese gor sesalec...zame je pretežek...njega pa ni in ni...bi imela sedaj lahko že vse posesano in pobrisan prah...potem moram pa še pomiti povsod po tleh...jutri pa kopalnico spucat ali pa likat Nekako se ne morem odločit Kaj boste danes kaj kuhale? Jaz si bom privoščila motovilec v solati z jajcem, pa pražen krompir in kotlet...tega že 100 let nisem jedla Za sladico pa polno skledo ananasa. Nič, grem v lov za sesalcem
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 11:48:09
|
|
|
|
simonmojca
|
ej eno res, res glupo vpra., ki smo ga obdelale vsaj 100x sam listat nazaj ali pa brskat po mojmu spominu - ta trenutek res NE Zakaj že malinov čaj obliva mene niti ne tok, samo sem pa prav porajtala v štacunah, da nisem zdržala sem kar švicat začela (med joškami - groza) pa sitna sem ratala, sama sebi sem šla naživce. Mislim, da prvič v življenju vem kako se počuti moja mami, ki prehaja v meno . Pa tudi doma kar v spodnji mikici in gatkah letam po stanovanju - pa jaz sem drugače ZMRZNJENČEK
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 11:53:51
|
|
|
|
MalaNeli
|
:D malinov čaj - mehčanje materničnega vratu. :) naj bi blo. :) hihi grozno je. ker se počutim potem tako "nesposobno" in me je kar strah da bom skup padla. do sedaj sem to doživela samo 1x v življenju, ampak ne vem če bi si želela to doživet zdaj :S ker takrat sploh ne vem kaj se je dogajalo z mano. :( postanem čist NESPOSOBNA.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 12:31:33
|
|
|
|
aleksa83
|
NOVEMBRSKA : Štorklja te dni je k tebi priletela ,boleče te s kljunom dolgim zadela.V naročje ti culico je položila,v jo je detece drobceno skrila.Ko srečala si hčerin zbegan pogled nenadoma lepši postal je ta svet.Vso srečo uživajte ati,mami in hčerka,a štorkljin prihod naj bo le lep spomin.Čestitkeeee!!! Joj, kako sem vesela, sem pa se odločila, da grema z mojim tudi v ponedeljek še v zadnje nakupe, ker se nikoli ne ve :))) Trebuh imam tak trd, da je joj, pol pa ravno zaboli, ko se premika,.... Grem do konca golaž in pire naredim, potem pa grem zajčka pobarvam, medoja Pu sem že. Pa še flaške pa vse moram sterelizirat. Nekaj sem vas mislila vprašati, pa mi je opet padlo iz buče, joj,..., se bom že spomnila. Aha, pa še eno vprašanje, a moraš v vsakem primeru javiti na socialno ko rodiš, tudi če je očetovstvo že podpisano? pozdravček
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 12:31:52
|
|
|
|
pikizenc
|
ČESTITAM NOVEMBERSKA in seveda Hana :))) Končno se je začelo ... sicer si nisem mislila, da bo začela katera iz sredine meseca, ampak je Hana itak očitno kar korenjakinja. Kje se pa kupi malinov čas?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 12:52:29
|
|
|
|
Majchi
|
Novemberska, iskrene čestitke za malo Hano!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 12:54:20
|
|
|
|
Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca sem že pokonci od 7.30h in tudi že vse naredili za danes zjutraj smo , šla v BTC, nič pametnega razen v BC sem kupila podlogo (za previja.) Hehe, vse enako .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 13:06:18
|
|
|
|
ljubljana
|
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 16.10.2010 13:15:01 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 13:18:08
|
|
|
|
ljubljana
|
Zdaj bo treba pa počaci novo temo odpret na starši čvekamo Mogoče z naslovom Novemberčki 2010, pa tudi če ne bomo vse novembra rodile. Mi smo pa stanovanje dobili v Celovških dvorih greva v ponedeljek ključe prevzet tako da zori82 vozičkanje definitivno bo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 13:21:02
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca sem že pokonci od 7.30h in tudi že vse naredili za danes zjutraj smo , šla v BTC, nič pametnega razen v BC sem kupila podlogo (za previja.) Hehe, vse enako . Me veseli, da ima še kdo vesele dni proti koncu Joj je pa bilo toliko ljudi v btc, sva prišle 10min pred 9h (preden se odpre) pa si že komaj parking najdu (groza) Grem zdaj prat cunce - me je čist šokiral v Lj. ko sem sms dubla. Sem se po hitrem postopku odločila, da danes postavimo previj. v spalnico, postavimo posteljico, operem oblekice, postelnino in spakiram torbo za v p. vsaj na 3/4, ker greva z mami v ponedeljek v Tosamo po vložke.... Prva novemberka se je rodila-sezona odprta in zdaj pa ne morem več odlašat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 13:25:45
|
|
|
|
simonmojca
|
Res je da nebomo vse rodile novembra, zato smo lahko tudi: Jesenski zakladi 2010 Kostanjčki 2010 Novemberčki 2010 Najboljš da začnemo zbirat predloge in se odločimo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 13:33:33
|
|
|
|
daya
|
Živjo! Evo spet mene po dolgem času Včeraj sem šla na pripravo na CR v LJ porodnišnico, ker bo to moj 3 CR in so mi že določili datum tako da gremo po našega dojenčka že 25.10.2010. Vsi se že zelo veselimo še posebej sestrici in komaj čakamo, ter že odštevamo dneve, še 9 dni. Doma imamo že večinoma vse pripravljeno, tudi torbi za porodnišnico in dojenčka, danes sem še dude prekuhala in nastavke, ostalo pa že imamo. Samo verjetno bom še ta teden kupila kakšen body št 56 ker jih imam bolj malo, pa ne bo dojenček tako velik oz. težek kot sta bili hčerki, ker se bo rodil 14 dni prej, tako da sem imela večinoma 62 pripravljeno, to mu bo pa preveliko. Včeraj je tehta 3200 g. Ostalo vse ok, v torek imam še zadnji pregled pri moji G, potem naslednji ponedeljek pa že v porodnišnico. Lepo se imejte pa uspešne priprave na dojenčka vam želim. Čestitke Novopečeni mamici in hčerkici Hani. lp Daya
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 13:44:51
|
|
|
|
tejci1981
|
Pijem čajček z limonco in medom,...upam, da se ognem prehladu! Malinov čaj - na štajerskem se ga da kupiti v Sanolaborju, ali v bio trgovinah - pri zeliščarjih (samo ga pri nas niso imeli).
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 14:00:49
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne modrček za dojenje...jaz ga še nimam...sploh ne vem kje naj ga nabavim...zadnjič sem nekaj probavala v C&A samo zaradi velikosti...no moji joški so povsod ven gledali, tako da sploh ne vem ali bom dobila kje dovolj velikega po normalni ceni! jaz že normalne modrčke težko dobim, pa še ti so vedno okoli 70€! Probaj od Lisce... saj se ne spomnim katero številko imaš, ampak imajo do številke 90 E pa tam okoli 25 eur so.. lahko pa pogledaš tukaj: http://www.lisca.com/index.php?page=nedrcek-za-dojece-mamice-fortuna-2&lang=si_SI&local=si
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 14:05:32
|
|
|
|
bejo2010
|
čESTITKE ZA PUNČKO! Jaz imam tudi vse pripravljeno, torbo za porodnišnico, za dojenčka, tudi doma že vse čaka. Sem pa že cel teden prehlajena, tako, da zelo slabo spim, to noč sem imela še hud glavobol, ki še vedno ni prenehal...... , ampak bo. V torek spet CTG in pregled, baje tudi UZ, tako, da komaj čakam. Tudi meni se danes pupa nekaj malo premika, mi je prav čudno. Še nekaj, čeprav se je o tem že pisalo. Ve ste v vlogi za očetovski dopust že vpisale datum začetka dopusta, ali se to javi naknadno, ko se otrok rodi. Jaz še nisem oddala vloge, ker mu v službi še niso izpolnili, pa imam 4.11 PDP. Lep sobotni dan še naprej!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 14:07:12
|
|
|
|
pajac
|
Novemberska čestitke za Hano!
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 14:07:28
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: bejo2010 čESTITKE ZA PUNČKO! Jaz imam tudi vse pripravljeno, torbo za porodnišnico, za dojenčka, tudi doma že vse čaka. Sem pa že cel teden prehlajena, tako, da zelo slabo spim, to noč sem imela še hud glavobol, ki še vedno ni prenehal...... , ampak bo. V torek spet CTG in pregled, baje tudi UZ, tako, da komaj čakam. Tudi meni se danes pupa nekaj malo premika, mi je prav čudno. Še nekaj, čeprav se je o tem že pisalo. Ve ste v vlogi za očetovski dopust že vpisale datum začetka dopusta, ali se to javi naknadno, ko se otrok rodi. Jaz še nisem oddala vloge, ker mu v službi še niso izpolnili, pa imam 4.11 PDP. Lep sobotni dan še naprej! jaz imam PDP 5.11. pa tudi še nismo oddali, datum se pa javi, vpiše naknadno, saj ne veš kdaj boš rodila...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 14:08:12
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca IZVIRNO SPOROČILO: Majchi IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca sem že pokonci od 7.30h in tudi že vse naredili za danes zjutraj smo , šla v BTC, nič pametnega razen v BC sem kupila podlogo (za previja.) Hehe, vse enako . Me veseli, da ima še kdo vesele dni proti koncu Joj je pa bilo toliko ljudi v btc, sva prišle 10min pred 9h (preden se odpre) pa si že komaj parking najdu (groza) Grem zdaj prat cunce - me je čist šokiral v Lj. ko sem sms dubla. Sem se po hitrem postopku odločila, da danes postavimo previj. v spalnico, postavimo posteljico, operem oblekice, postelnino in spakiram torbo za v p. vsaj na 3/4, ker greva z mami v ponedeljek v Tosamo po vložke.... Prva novemberka se je rodila-sezona odprta in zdaj pa ne morem več odlašat a zdaj pa ja
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 16.10.2010 14:10:30
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83 Aha, pa še eno vprašanje, a moraš v vsakem primeru javiti na socialno ko rodiš, tudi če je očetovstvo že podpisano? Mislim, da ne.. saj imaš papir, da je podpisano očetovstvo, a ne? Edino on mora sporočit na CSD, ko rodiš, datum kdaj bo koristil očetovski dopust... Preveri pa pri Čehovi na Ptuju Saj po tel lahko vprašaš....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?