|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
15.10.2010 14:51:04   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

kozmetika za bebico?
Nikakor NIvea , Bubhen.....to je že meni povzročalo alergije.

Moja nečakinja je imela tale alergijski dermatitis....se je lahko kopala samo v hrastovem lubju.....od kremic pa....ful dobro prenaša vse od Welede in Lavere.

no, mi se moramo pa Weledi izogibat, ima tamala ful prosojno kožo in se ji žilice vidijo, pa ima tudi suho kožo, za kar bi bila Weledina kremica z ognjičem idealna, ampak ognjič širi žilice in se ji potem še bolj vidijo, prav izstopijo...po vseh kremah..dobro pustimo Mustelo- je super ampak draga in dokler ni kriza...jaz sem našla v Mullerju kremo Vita-Horm Baby hautcreme (taka oker rjava...) mastna, ful je dobra!!

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
15.10.2010 15:13:00   
naša beba
Jaz bom pri kozmetiki probala tudi s čim bolj naravnimi zadevami, to pa zato, ker zadnja leta pri sebi ugotavljam, da je za mojo kožo to najboljše. Za dišeče kremice in razne nepotrebne dodatke bo še tako čas kasneje....

Danes vas pa jaz prosim za malo pomoči....
  • navadne previjalne plenice: menda jih je za uporabo treba potem na tri dele zlagat. A mi lahko prosim natančneje razložite a je dost, da po dolžini dam na tri dele in potem po širini tudi, ali je še kaka druga umetnost. Jih imam še en kup za zlikat in se mi zdi brez veze, da jih zdaj po svoje zlagam, potem bi pa za previjanje morala a novo to delat
  • magnezij: a je bila še katera opozorjena, da naj bi tam do 35. tedna nehale z magnezijem???? Kolegici, ki je lani tak čas rodila ga je G prepovedal na koncu, ampak ne vem, če to splošno za vse velja, ker kakih težav pa tudi ni omenila
  • trebuščki: zdaj pa že več kot mesec dni opažam, da če mi bebica dela vragolije od znoter, se vsake tokilo prav ven začuje en pokec. Podobno kot bi kdo tlesknil s prst, ali pa bi počil en mehurček... Nisem čudna, ker tudi moj to čuje in si ne znam razložit kaj to pomeni
THX

... našla prve strije... na spodnji strani bušija...

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
15.10.2010 15:24:01   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

phelps ubistvu če greš v lekarno lahko prosiš da ti namešajo hladilno mazilo. in je prou uno lekarniško v beli posodici in ma samo rdečo nalepko kjer piše gor do kdaj velja in to je to.
maš pa tut v navadnem šparu hladilno mazilo,in prou piše gor hladilno mazilo je pa en fantek gor narisan pa bela posodica z zelenim napisom je. sam sm pozabila od kerih lekarn je.
in ni isto kot bepanthen. bepanthen se smatra kot zdravilo in je tudi za žive ranice zdravit.
hladilno mazilo je pa prou za ritko ščitit
tko da ma svoj namen.
js mam oboje.
lahko pa seveda mažeš ritko z bepanthenom,samo ne vem če se to sme skos,pa tut finančno nekak ni fino,ker je drag k pes če bi ga hotla met kot za vsakdanjo uporabo po vsakem previjanju.

hahaha.tale je dobra z plenico za široko povijanje user posted image

Imaš tudi Bepanthen, ki je za nego kože (mamice in dojenčkove) in je mazilo... pol sta pa še 2 različni vrsti Bepanthena v obliki kreme (hidratanten), pri nas se še ne dobi (jaz sem sestro prosila, če mi prinese, ko pride) še Bepanthen robčki za  dojenčkovo ritko in kapljice za zaščito nosne sluznice in oči (ko so izsušeni ob prehladu npr...) Res, da Bepanthen najverjetneje ni isto kot hladilno mazilo, samo tudi ta so ful različna in jih imaš z dodatkom tega ali onega.. Jaz ga imam doma z dodatkom ribjega olja, tako, da tokrat ne mislim nabavljat Ribodermina...

ja sj js mam ta bepanthen ki je za brdavice pa dojenčkovo kožo pa to. tist lahko mažeš,ampak splača se pa ne da bi tisto malo tubico k jo porabiš v 14h dneh kupoval ker je kao ful ok...to sm misnla. pa tut ne vem če je tista preventivna krema kot hladilno mazilo,ali je proti vnetjem kot je sudocrem? drugače js poznam dva bepanthena tega omenjenega in bepanthen plus k ma pa se mi zdi oranžno črto?

js se strinjam z majchi glede krem. sudocrem je za vnete ritke in ni za mazat vsak dan ker je preveč intenzivna pomoje.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
15.10.2010 15:45:18   
zori82
evo pa sm končno doma srknjena do konca...to je pa to ko grem od doma ob 9 in pol hočem naredit miljon stvari in pridem nazaj ob 15.

streptokok B....negativna user posted image (emma hvala za info.)

jezna sm pa ko user posted image ...v Lesnini sva naročila komplet spalnico in še eno dodatno drsno omaro, ravno zaradi tega ker imajo dobavni rok kao 3 tedne...in danes je že 1 mesec okol in mi2 že 2 tedna kličeva kdaj bo, oni pa sam obljubljajo (itak prazne obljube)...no in danes naj bi bla omara 100000% dostavljena in zmontirana, pa seveda NI prišla, zato sem šla osebno tja da vidim če se norca delajo...in kaj zvem, da čez 1 teden bo pa ziher....aaaaaaaaaaaaaa sm čist znorela, sm sam rekla glejte da res ker js imam čez 2 tedna rok (in lahko sam upam da nas kaj ne prehiti) in bi rada stanovanje uredila preden rodim

november pa so ti tam povedali da se v nosečnosti dioptrija spremeni in ti lahko po nosečnosti gre na bolje oz. še na slabš. Mene so to opozorili pri 3 okulistih in se mi je tudi poslabšala za 0,5

Hladilno mazilo...imam od Bubchen in nisem zasledila da piše da vsebuje cink, ampak mi je trgovka v BC zatrjevala da ga....mogoče katera veuser posted image user posted image

Ribije mazilo...za kaj se uporabljauser posted image Za mazanje celega telesa non stop al samo za ritko ko je vneta (nič več jasno)user posted image user posted image

Magnezij...nimam pojma kaj je prav in kaj ne, vsak G ima nažalost spet svoje mnenje (usklajeni mislim da itak ne bojo nikol-kar se tiče mnenj)...no js sm ga nehala piti, kar je ziher je ziher

Neposredna povezava do sporočila: 2579
15.10.2010 16:19:23   
ječi12
zori tole pa je nategovanje na polno v lesnini.
glede kreme poglej na njo pod sestavine.
drugače pa se ribje mazilo ali ribodermin uporablja za vse. za kožo in za ritko brez problema uglavnem pousod in vsak dan.se ga pa porabi čisto malo ker je mastna krema in se namaže zlo na tanko.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
15.10.2010 16:53:33   
phelps
Zori82, krema za ritko od Bubchen ima cink, ker nam je tako rekla patronažna sestra in nam jo tudi pokazala.

Sudocream je čisto navadna krema za ritko, ki ima največ cinka od vseh firm. Nam jo je toplo priporočala patronažna sestra, rekla je, da je najboljša od vseh (in ni to kakšna agresivna zadeva ipd.).

Že par dni opažam, da mi trebuh ne otrdeva več tako zelo in da je Phelps zelo zelo aktivna - trebuh kar naprej pleše v bulah... Ugotavljam, da veliko več počivam kot med službo in da sem mirna in zadovoljna. Vse je pripravljeno. Več se ne bojim kaj me čaka in nisem več tako zelo negotova, kot sem bila še pred kakšnim mesecem. Komaj, komaj čakam, da spoznam to bitje v živo in ga stisnem, pobožam, pogledam v oči user posted image . Nak, spet mi tečejo solze.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
15.10.2010 17:12:52   
Soncchhek
november2010, ta slabost pa to slabo počutje....ej to je pri meni enako...kar nisem taprava te dni... čist na nuli z energijo...
pa se mi zdi da sem itaq maksimalno okorna....da se kar pozna teža tega bušija...je pa tako lep.... saj sem že enkrat napisala, da toliko kot se zdaj čekiram v ogledalu- s tem mislim bušija, se v celem lajfu do zdaj nisemuser posted image .

joj vem kaj je nabavit očala z visoko dioptrijo...meni so lani znesla tudi skoraj 300e....ampak bo pa držalo za kar nekaj let. upam da ne bodo bebici preveč zanimivauser posted image , nečakinja me je ponavadi tako hitro zagrabial za njih, da so kar nekajkrat pristala na tleh...na srečo cela....

naša beba, Magnezij....joj jaz sem čist pozabila vprašat do kdaj ga pit....no naslednji teden je 36-ti....itaq imam CTG pa bom povprašala....zdaj spijem še veno en Magnesol na dan. Previjalne pa.....tiste navadne....ja daš na pol pa še pol pa pol na 3 deleuser posted image ....uh kako sem lepo napisala user posted image user posted image user posted image user posted image .

strije pa.....jaz jih še ne vidim...kar je....je od prej.....na novo...menda nič....

Ja bebiji pa aktivni.....moj najbolj proti večeru...saj sem že pisala....se delajo take bulice, da me prav koža začne bolet....vse napeto.

Drugače pa....kljub spet občasnim slabostim....povem na glas, da imam poln k**** te cuker diete in bi zdajle požrla eno ogromno sadno kupo s sladoledom ...za navrh pa kakšno sacher torto....pa eno veliko porcijo pomfrita bi pa enga orng dunajskega pa...joj da vam ne pišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tako da....cuker ej bejž od mene po porodu...ampak ....joj potem bom imela lih 100 kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Lep vikend punce !

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
15.10.2010 17:14:56   
Renesme**
Mg- jaz ga po potrebi še vzamem, saj če preprečuje popadke to ni čisto nič narobe, saj še nisem 40t noseča, vam pa še 1x povem, da pravih popadkov zdaj v tem času ne preprečiuser posted image , jaz sem v prvo vzela 2 tableti še preden sem šla v P, če bo kao nehalo zvijat...pa me niuser posted image

po mojih izkušnjah, če krema vsebuje cink je rjave barveuser posted image  al pa vsaj rjavkaste, vsaj tiste k sem jih jaz videla...Bebival je men zakon, Sudocrem pa 4 leta nazaj še ni bilo

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
15.10.2010 17:26:08   
penelopa1
Pozdravljeni user posted image ....danes Petekuser posted image ...jutr pa vikenduser posted image
Oh kak lep dan je bil danes...zjutraj sem bila ful pridna user posted image , user posted image , user posted image pol pa šla na kavico z eno prijateljco....umes sva šle v BC zaradi akcijo ki jo imajo do Nedeljo...razmišljam da bi od tja vzela previjalno mizo...sam pa una prodajalka je rekla če nimajo na zalogi bomo morali čakat celo 6 tednovuser posted image ...bova še jutr pogledala pa se odločila...je že cajt da še to zrihtavauser posted image
Drugač pa juti greva v Italijo pogledat še tam kakšne so cene glede vozičkov- če se sploh splača kupit od tja...sicer sem gledala da Chicco tudi imajo nekaj na akcijo...mogoče je res boljše kupit v Slouser posted image .
Jas končno nesem dokumenti za porodniško v Ponedeljek...sam še to pol pa bom mirnauser posted image ...denar pa je včeri bil nakazan ( pomoč ob rojstvu user posted image ) zdaj pa ga morava spucatuser posted image

strije: zaenkart nimam

Lepo bodite še naprej!

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
15.10.2010 17:28:18   
november2010
ja, za dioptrijo vem, sam jaz mam itak že tako ali tako tako močno dioptrijo, da ne vem če bi blo neki ful sprememebe....

sonchek - jaz sem zdaj kupila tak okvri, k je tak ful fleksibilen, tako da tud če mi kdo kej potegne ni sploh nobene panike.... sicer nisem namenoma takih iskala, ampak te so mi bile lih všeč, pa so še take ble, kar je samo še dodaten plus.... bom imela pa zdaj vijolčne okvirje :) Do zdaj sem mela rdeče.... mal spremebe :) moj pravi, da mi paše - itak me bo v naslednjem letu on največ gledal :))))

ja ribodermin je taka res mastna krema, ima pa tud en tak značilen vonj - nekaterim diši, drugim smrdi..... je pa lovru res ful pomagala, ko je bil mraz sem ga z njo vedno za ven z njo namazala.....

Neposredna povezava do sporočila: 2585
15.10.2010 17:45:19   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Zori82, krema za ritko od Bubchen ima cink, ker nam je tako rekla patronažna sestra in nam jo tudi pokazala.

Sudocream je čisto navadna krema za ritko, ki ima največ cinka od vseh firm. Nam jo je toplo priporočala patronažna sestra, rekla je, da je najboljša od vseh (in ni to kakšna agresivna zadeva ipd.).

Že par dni opažam, da mi trebuh ne otrdeva več tako zelo in da je Phelps zelo zelo aktivna - trebuh kar naprej pleše v bulah... Ugotavljam, da veliko več počivam kot med službo in da sem mirna in zadovoljna. Vse je pripravljeno. Več se ne bojim kaj me čaka in nisem več tako zelo negotova, kot sem bila še pred kakšnim mesecem. Komaj, komaj čakam, da spoznam to bitje v živo in ga stisnem, pobožam, pogledam v oči user posted image . Nak, spet mi tečejo solze.

te patronažne so ene kokoške ej....vsaka po svoje mamice zavaja pa vsaka drugače pove. če bi jih 10 v vrsto dal pa bi 7 različno povedale glede teh krem. če bi bla res tolk neškodljiva in dobra in use,potem bi jo v P uporabljali...pa je ne. majo jo eno malo malo pakungo na strani če je rit vneta. mažjo pa tut slučajno ne z njo vsak dan.
tko kot je meni ena P rekla da nej mali lulike ne razpiram in pucam za noben dnar.use samo površinsko. pol sm jo pa poslušala in pr 3h mescih je mela mala luknjico tolk zaraščeno da jo je mogla pediatrinja predret da je mala sploh loh naprej živela normalno,ker bi mel lahko resne težave....in sm ji povedala kaj mi je blo naročeno jo je skor kap....user posted image

sicer pa tko al tko važno da vsaka mamica za svojega otročka ve in to je to....manjkalo jim ne bo nič. če bo pa s kožo kej pa itak vidiš in ukrepaš po svojih zmožnostih...

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
15.10.2010 17:48:44   
ječi12
http://www.sudocrem.com/slo/120.php

evo o kremi...pa piše da ma notr
benzil alkohol, blag lokalni anestetik, ki deluje tako, da blaži bolečino in draženje vnete kože. Poleg tega deluje tudi dezinfekcijsko, kar pomeni, da preprečuje pojav bakterijskih infekcij.

tko da to pol ni lih ok če namažeš 6x na dan eno leto? vsaj js tko mislim....

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
15.10.2010 18:05:22   
majabar
Dobro jutro:)!

Pojedli smo zajtrk, zdaj pocitek do kosila:). Potem pa po opravkih, placat racune, zvecer specem bananin kruh. Te banane na sliki so bile tako tezke, da so pred nekaj dnevi zlomile celo palmo! Ampak je se vsaj 5 takih sopov pred hiso;).
Strij na sreco nimam! Do konca je se malo, upam, da jih tudi ne bo. Se 14 dni do roka:).

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
15.10.2010 18:52:17   
MalaNeli
15. oktober, mednarodni dan spomina na otroke umrle med
nosečnostjo ali kmalu po porodu. Spet se po vsem svetu ob 19ih lokalno
prižigajo svečke za naše otročke, ki so tako zelo pogrešani in nam tako
zelo manjkajo vsak dan posebej. V spomin na vse male angelčke jo prižgi
še ti... in pokaži, da čutiš z mano in z nami!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
15.10.2010 18:52:30   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

Jaz bom pri kozmetiki probala tudi s čim bolj naravnimi zadevami, to pa zato, ker zadnja leta pri sebi ugotavljam, da je za mojo kožo to najboljše. Za dišeče kremice in razne nepotrebne dodatke bo še tako čas kasneje....
JAZ IMAM ZA ROKA, KI IMA SUHO KOŽO (SMO BILI PRI DERMATOLOGU) BEPANTHEN MLEKO IN BOM TO TUDI ZA SARO UPORABLJALA IN ZRAVEN ŠE KREMO BEPANTHEN ČE BO VNETA RITKA, DRUGAČE PA KR LEKARNIŠKO MAZILO.

Danes vas pa jaz prosim za malo pomoči....
  • navadne previjalne plenice: menda jih je za uporabo treba potem na tri dele zlagat. A mi lahko prosim natančneje razložite a je dost, da po dolžini dam na tri dele in potem po širini tudi, ali je še kaka druga umetnost. Jih imam še en kup za zlikat in se mi zdi brez veze, da jih zdaj po svoje zlagam, potem bi pa za previjanje morala a novo to delat
    ODKRITO - POZABILA... SEM JIH SICER ZLOŽILA NA POL IN ŠE NA POL (NA ČETRTINE) KER SE MI ZDI DA SEM TAKO ZLAGALA, BOM PA VPRAŠALA NA MATERINSKI DRUGI TEDEN

• magnezij: a je bila še katera opozorjena, da naj bi tam do 35. tedna nehale z magnezijem???? Kolegici, ki je lani tak čas rodila ga je G prepovedal na koncu, ampak ne vem, če to splošno za vse velja, ker kakih težav pa tudi ni omenila
    JAZ SEM NA ZADNJEM PREGLEDU VPRAŠALA GINEKOLOGA IN JE REKEL DA LAHKO ŽELEZO IN MAGNEZIJ JEM DO PORODA

• trebuščki: zdaj pa že več kot mesec dni opažam, da če mi bebica dela vragolije od znoter, se vsake tokilo prav ven začuje en pokec. Podobno kot bi kdo tlesknil s prst, ali pa bi počil en mehurček... Nisem čudna, ker tudi moj to čuje in si ne znam razložit kaj to pomeni
THX
ZANIMIVO...

... našla prve strije... na spodnji strani bušija...
PRI MENI ŠE NČ - PA UPAM DA TAKO OSTANE - JIH IMAM ŠE OD ROKA RAHLO VIDNE

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
15.10.2010 19:02:47   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83
Jaz sem tudi hotela kupiti alkohol za popek v lekarni, pa mi je lekarnarka odsvetovala, češ, da ga jaz tako ne bom potrebovala. Ker popek ima baje patronažna na skrbi in jjaz nimam nič z njim. Naj potem delam po navodilih patronažne je rekla,..Pa ga pač zdaj nimam. Fiziološko ste kupile v zapršilu ali kapljicah?Meni ga je v kapljicah priporočila,...

A smo popke čistile z alkoholom? Ne s fiziološko? Hm... puzabla user posted image
Fiziološko pa v tekočini - to se pa spomnim, ker sem glih kake dva meseca nazaj porabila pollitersko flašo, ki sem jo kupila za Roka (smo jo za večjega uporabljali pri prehladih za čiščenje noskov)

ŠE VEDNO NISEM KUPILA MREŽASTIH GATK user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
15.10.2010 19:38:00   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

O, Pikizenc, si še doma user posted image , no le drži se... user posted image

Nam so tudi v MŠ naročili kupiti hladilno mazilo (za malo kasneje), pa bom jaz tu spet postavila eno malo neumno vprašanjeuser posted image , kaj je hladilno mazilo? Ima kakšno posebno ime? Sem gledala po Muellerju in DM-u in ni nikjer pisalo, da je nekaj prav hladilno mazilo... Je to mogoče alt_ernativa Bepanthenu?

Še še user posted image , pa kokr berem še izkušnje kakšnih drugih sploh ni nujno, da bi ti moji znaki kej pomenil ... bo murphy mogoče, pa grem čez rok user posted image

Glede uporabe hladilnega mazila napram bepantenu je recimo nam v MŠ rekla, da s hladilnim mazilom čez dan mažemo ritko, pri zadnjem povijanju (torej pred spanjem) pa namesto hladilnega mazila namažemo z bepantenom, ker naredi tak film na ritki, da je za čez celo noč.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
15.10.2010 20:00:53   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83
Jaz sem tudi hotela kupiti alkohol za popek v lekarni, pa mi je lekarnarka odsvetovala, češ, da ga jaz tako ne bom potrebovala. Ker popek ima baje patronažna na skrbi in jjaz nimam nič z njim. Naj potem delam po navodilih patronažne je rekla,..Pa ga pač zdaj nimam. Fiziološko ste kupile v zapršilu ali kapljicah?Meni ga je v kapljicah priporočila,...

A smo popke čistile z alkoholom? Ne s fiziološko? Hm... puzabla user posted image
Fiziološko pa v tekočini - to se pa spomnim, ker sem glih kake dva meseca nazaj porabila pollitersko flašo, ki sem jo kupila za Roka (smo jo za večjega uporabljali pri prehladih za čiščenje noskov)

ŠE VEDNO NISEM KUPILA MREŽASTIH GATK user posted image

mi nismo z alkoholom čistli. tut v P so samo enkrat.ostalo vse z vodo ali fiziološko.
je pa tut mi pri naši večji porabimo na litre ker itak vsak dan vlivamo not ko je nos zamašen.
gatke maš v lekarnah :) js sm jih dons dobila.tko da če skočiš po fiziološko jih uzemi :)

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
15.10.2010 20:16:33   
lottyka
Dober večer,

kozmetika - Jaz imam od Aventa kremo za bradavice, od Mustele trdo milo in šampon za laske, lekarniško hladilno mazilo, lekarniško mandeljnovo olje, Bepanten, fiziološko v ampulah to pa je mislim da to. Ostalo bom dokupila po potrebi.

strije - našla prve na spodnji strani trebuha, že kake 3 tedne jih imam tudi na nogah.

Drugače pa sem imela danes pregled, nič novega, le načakala sem se za znoret. Pregledala mi je kri in je vse vredu, hemoglobin (upam da sem prav napisala) imam 124 tako da super, voda vredu, CTG nič posebnega. Tako da upam da počakamo še 1 teden, da se moj do konca pozdravi. Naslednji pregled čez 1 teden 22.10.

Danes je bil dolg dan, grem kar vodoravno. Lep večer vsem še naprej in lahko noč, katere greste počas spat.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
15.10.2010 23:12:47   
maa2010
ojla user posted image ,

odhajam v krtovo dezelo user posted image Sem prijetno utrujena od masaze pri svoji fizioterapevtki in plavanja v Radencih user posted image

Od kozmetike imam jaz zase vse, za user posted image pa skoraj vse razen mastne kremice za obrazeka, za ritko pa se tudi nic, ker bo bodoci ocka kupil sveze zmesano v lekarni user posted image

user posted image vsem in lahko noc!

glede plavanja.. nic ne skodi, le temperatura vode naj ne bi bila cez 36C? Sem ze malo pozabila user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
15.10.2010 23:14:27   
maa2010
lottyka
HB 124 pa je res super, jaz imam 99 in sedaj lepo pijem ze tretjo steklenicko legoferja user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
15.10.2010 23:15:28   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

http://www.sudocrem.com/slo/120.php

evo o kremi...pa piše da ma notr
benzil alkohol, blag lokalni anestetik, ki deluje tako, da blaži bolečino in draženje vnete kože. Poleg tega deluje tudi dezinfekcijsko, kar pomeni, da preprečuje pojav bakterijskih infekcij.

tko da to pol ni lih ok če namažeš 6x na dan eno leto? vsaj js tko mislim....

to se pa popolnoma strinjam s tabo... Jaz suddocream nisem uporabljala iz preprostega razloga: sovražim kreme, ki je ne morem z lahkoto spravit dol iz kože in vse te zinkove kreme grejo dol hudičevo težko.. Eni prisegajo na praško pasto, jez ne... Načeloma sem pri Petru uporabljala 3 kreme: navadno hladilno mazilo iz lekarne, Ribodermin in Bepanthen mazilo. Ko je dobil zelo rdečo rito (bilo je po antibiotikih pa sem mazilu dodala canesten in je bilo v 3 dneh dobro).. Zdaj pa sem v službi dobila hladilno mazilo z ribjim oljem, teko da ne bom mela niti Ribodermina....

Popek
sem jaz čistila z alkoholom, tako mi je bilo naročeno in sem to počela.. Še vedno imam isti alkohol doma :) Je pa res da je Peter imel "debel" popek in je dolgo trajalo, da je odpadel, pa še bolj dolgo, da je bil suh. Ko je bil suh sem čistila naprej z fiziološko...

Magnezij.. kot je napisala Renesme je pred kratkim komentiral tudi Pušenjak.. .On ne vidi razloga, da ga nehaš jemati, ker še nobeni ni preprečil popadkov... Večina ginekologov pa svetuje prenehanje tam okoli porodnega termina, torej okoli 37. tedna....

Jaz sem bila pa zvečer z mojima fantoma v Lj na tortici v zvezdi .. mmm je pasala, samo očitno nisem še v formi, ker mi je že ves večer slabo user posted image

Nočko! Lepo spite in pobožajte trebuščke!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
16.10.2010 1:46:02   
Renesme**
Evo mene, nočni strahecuser posted image

Da boste imele za zajtrk kej za prebratuser posted image

Spat sem šla ob 20ih ker sem se slabo, zmatrano počutila....zdaj sem pa pokonci, ja WC, ampak ni samo to...me zvija, pa spet ne vem a je samo prebava aluser posted image , no kakorkoli...zdej prekuhavam dudouser posted image , ziher je ziher....pa še en Mg popijem, da vidimo če se umiri

Me je pa naenkrat kar mal strah poroda in bolečine postal...pa bolj zato k spet ne vem kdaj bo zaresuser posted image , a lahko, ko misli , naj zvija, drugače naj da pa miruser posted image

Sicer pa ne vem kaj se gre tale naš user posted image , sva zmenjena da počaka do 38tuser posted image , to pa po mojem koledarju še ni, naj se nauči računat

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
16.10.2010 1:57:06   
Renesme**
Kreme-

če je nezahtevna ritka- jaz sem 1 leto uporabljala samo hladilno mazilo za čez dan (to makro..), ponoči pa od Johnsona kremo (zdaj se jo dobi v Leclercu), ki je bolj gosta- ker je dalj časa polulan, pokakan, da to ne pride takoj do kože.
Praške nismo rabili, bepanthena tudi ne, ribjega mazila tudi ne- tisto ko se je koža kaj luščila sem kar s hladilnim mazilom namazala (tudi v P so tako rekli...), sem jo pa res previjala na 3 ure, pa če se je takoj po previjanju pokakala sem jo spet previla...
Ko je šla v vrtec...pa je bilo manj previjanja in po cca. 14 dneh vneta rit....najprej probala Bepanthen, nič, pa zmešala to s Canestenom, nič, pa praško pasto..., pa neke nove kremice...pol sem šla še po Bebival- je bilo v roku 1 dneva dobro! Potem sem ji pa praktično skoz z Bebivalom mazala (vsebuje tudi malo cinka, ker je krema obarvana) in je bilo super, čim smo se mal spozabili pa spet rdeča rit....

Jaz praške paste zdaj sploh kupila nisem, ker sem v prvo porabila celo tubo pa ni bilo boljeuser posted image

Bolj kot vsaka krema je pomembno, da otroka redno previjate...jaz je nikoli nisem pustila pokakane, moja svakinja pa tudi, če se je usral, je na uro gledala in rekla: " Ni še 4 ure, kar naj se navadi..."user posted image   Glede previjanja ponoči pa tako- načeloma naj nebi previjal...ampak tamala, če se je pokakala, se je tolk časa drla dokler je nisem previlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2599
16.10.2010 1:59:32   
Renesme**
plavanje- ne temp vode nad 32stopinj- toplice....v zadnjem mesecu se pa odsvetuje zato, ker ti lahko odteka/odteče plodovnica medtem ko si v vodi, pa potem tega sploh ne opaziš....drugače je plavanje zdravo in priporočljivouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?