|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
14.10.2010 21:23:49   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: pajac
aaaa.. no mi pa imamo omarico, ki tudi ni tako globoka kot previjalna, smo pa gor namontirali home made previjalno desko in je deska sicer do stene, zadaj za omarico pa tudi luft....

Previjalna - najprej sem razmišljala, da jo res rabim, iskala poceni variante (od rabljenih, do običajne omarice približnih mer + deska), potem sem idejo opustila, sedaj pa mam kar iz Ikeje. Za prvih nekaj mesecev bo, pa saj to mi je tudi najpomembnejše. Drugače pa mam tudi jaz eno omarico samo za otroka. Kupila sva jo pred letom ali dvema za TV, ker je ravno prave višine za gledati. Pa je garderobna omara (dva predala in dvojna vrata - notri pa poličke), a meni je čist prava za otroška oblačila. user posted image  Kje pa piše, da če na deklaraciji in računu piše garderobna omara, da je tudi uporabna samo zato? 

Terme? Jaz sem razmišljala prejšnjo nedeljo, pa si nisem upala iti sama oz. sploh nisem vedela, če še lahko grem. Predvidevam, da je ta vikend še manj primerno? En rahel jakuzzi bi pasal. user posted image   

Majchi, tako se govori! user posted image  Pa kaj majo tudi sestre za komentirati.

Škorpijonček, user posted image user posted image user posted image .  K nam dol pride vsak dan pitbul od brata. Prav hecen pes mi je, nevarno zgleda, pravi grobljan, a je tak cartek (joj, jaz se ful hitro navežem na user posted image ). No, in točno vem o čem pišeš. Pride do mene, se mota okrog mene, bi rad, da sežem v lonec, če je kje kaj user posted image , pa da ga pobožam... In če tega ne naredim, gre v dnevno sobo na kavč, sproti pa še v gobec vzame prvo stvar, ki jo vidi. In če nisem dovolj pazljiva, hitro pobiram za njim ostanke, ponavadi so to igrače od sestre. Ampak to naredi samo, če mu ne izkažem pozornosti (pa je dovolj že, da ga malo bolj grobo počoham in vprašam kako jeuser posted image ). Prav užaljenega se naredi oz. kot majhen otrok. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 14.10.2010 21:27:25 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
14.10.2010 21:28:16   
MalaNeli

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Terme? Jaz sem razmišljala prejšnjo nedeljo, pa si nisem upala iti sama oz. sploh nisem vedela, če še lahko grem. Predvidevam, da je ta vikend še manj primerno? En rahel jakuzzi bi pasal. user posted image   

a ti bi kr rodila rada :) hehe. topla voda menda pospešuje

streptokok a mi lahko katera pove, a se da to dobit tut s user posted image ?

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
14.10.2010 21:32:52   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli
a ti bi kr rodila rada :) hehe. topla voda menda pospešuje
streptokok a mi lahko katera pove, a se da to dobit tut s user posted image ?

Hehe, zakaj pa ne? user posted image  

Ja, streptokok se lahko prenese tudi s spolnimi odnosi, če sem prav prebrala.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
14.10.2010 21:36:43   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83
Zanima me kako se reče oni plenici, ko je za široko povijanje: najprej daš pampersko, pol tetra plenica, preko pa......., sem bila danes v baby centru, pa jih niso imeli. Sem mislila kupiti eno ali dve, za domov iz bolnišnice, ker doma imam samo one tiste stare na vrvice.

reče se ji - ne moreš verjet - plenica za široko povijanje user posted image

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 14.10.2010 21:37:19 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
14.10.2010 21:40:35   
MalaNeli
jah. torej če sem tut zdaj negativna na streptokoka, pa če bom še user posted image pred koncem še vseeno lahk dobim.
ah
:) đabe pol

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
14.10.2010 21:43:32   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

Kapesanta, kje ni bilo parkplaca??? V BTCju dopoldan??

pred BC ali Mullerjem - nisem imela volj predaleč parkirat, ker sem imela namen kupit povštra in obrobo, mogoče tudi banjico.

aaa ok..sem se že zbala, da je bila vsepovsod taka gužva....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2531
14.10.2010 21:45:22   
bucka13
joj komaj vas še uspem prebrati. Sem imela danes pregled, MV še lepo zaprt, je pa moj G ful jamral ker na UZ ne more videti tega, kar bi rad, ker je baje preveč špehca spredaj.... pa me vpraša. če me pošlje kar v P, jaz pa ostanem brez besed. Ja, da bi se šla malo še k njim pokazat, ker s porodom se bodo itak oni ukvarjali, ne on. No, sva sklenila kompromis, da 1 teden še počakam doma, če mi bo user posted image pustila, pa se grem potem pokazat v P. Pa upam, da  me ne bodo kar tam obdržali.
Tako da NP 22.10.
Pozdravčke vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 2532
14.10.2010 21:46:10   
pajac
MalaNeli...glede streptokoka je tako... ja lahko ga dobiš s user posted image , pravzaprav je oralni prenos še pogostejši.. Je pa tako.. če imaš stalnega partnerja in pač to prakticirata le vidva te nima biti kaj strah, ker bi itak do sedaj dobila.. je pa ta streptokok bolj pomemben pri nedonošenčkih, kar jih je pri naših novemberčkih vedno manj....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
14.10.2010 21:47:58   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83
Zanima me kako se reče oni plenici, ko je za široko povijanje: najprej daš pampersko, pol tetra plenica, preko pa......., sem bila danes v baby centru, pa jih niso imeli. Sem mislila kupiti eno ali dve, za domov iz bolnišnice, ker doma imam samo one tiste stare na vrvice.

reče se ji - ne moreš verjet - plenica za široko povijanje user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2534
14.10.2010 21:51:57   
MalaNeli
pajac :) ja partnerja pa res ne menjam zdaj :) hehe
no saj ga tk al tk sploh nimam namena menjat :D hehehehe.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
14.10.2010 21:58:48   
ječi12
renesme in library hvala. pol ne bom nč do tosame hodila. men je pa predaleč oz ni spotoma :)

majabar uf je bil pa res hitr. meni je car tale pušenjak! no sj mene ni skrbelo,je pa lepo da še on potrdi!

lušno da ste uživale čvekačice.

decemberke so pa prehitre.js nebi prou nč prehitro rodila. jutri bo točno 36t in bo rada še 14 dni počakala. potem pa lahko. edino na žale bi še šla na sprehod pa kostanj ker mi je ful lepo. najbrž se tole ful grozn sliši sj ne vem. ampak mi je lep praznik,oz lepo mi je it zvečer svečke pogledat pa kej dobrega pojest,pa po snegu vedno diši k je že november. no pol grem pa loh rodit :) haha

Neposredna povezava do sporočila: 2536
14.10.2010 22:01:34   
škorpijonček_
Evo mene, smo imeli misijo britje...uf...sama ne morem več, pa moj uskoč. Jutri imamo pregled, pa če bo slučajno kaj tam spodaj gledla, da se ne bo čez hosto prebijala user posted image , no sej v bistvu ni tko hudo. Sam prpravljen je pa treba bit, vsak cajt lahk user posted image potrka user posted image . Jst bi že tud rada UZ, pa upam, da ga jutri nardi, me tud full mere zanimajo, so pa gibi v zadnjem tednu čisto drugi, same izbokline vidim, si mali skoz rito gor fura po mojem trebuhu.
Na user posted image sem še kr jezna, prav ve, da je neki narobe nardil. Mulo, ravn to jopico je moral najdet. Sej sem smešna, bila je samo 12€, sam vseen me je zabolelo, tko da danes ne popuščam. Upam, da mu je bla to šola.
Lepo nočko in prijetne sanje vam želim!

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
14.10.2010 22:37:30   
kapesanta
joj jst moram tud še mrežaste gate kupit - hehe - kolk bomo vse sexy
plan za jutri:
- kofetek s kolegico
- DM - pleničke newborn, če že mamo bon za popust
- BC - darilo za kolegičinega sina
- sanolabor - mrežaste gate
pa pošnofat v Hofer in Lidl če majo kaj fajnga v ekšn.

doma jutri samo skuham kosilo - drugega nč!

l.p. Mateja

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
15.10.2010 7:45:05   
Renesme**
jutro

kakšna megla je v LJuser posted image ,

mojga sem že odpeljala, zdaj jem čokolino, mislim, da bo še za 1x potem ga pa ne kupim večuser posted image . No potem peljem malo v vrtec in šibam na pedikuro, potem pa papirje še za mojga nesem na CSD..., kolk gre men to na živce, on kar misli, da ma še fuuul časauser posted image

Pol grem pa ne vem kam, odvisno od ureuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2539
15.10.2010 8:15:31   
zori82
Dobro jutro

evo pa sm pokonc, komaj gledam...spala sem kot da bi me kdo  user posted image . Zdj pa šibam G na odvzem brisa. Vzunaj megla (tipično za Lj) in sam ko pomislim kako je mrzlo me kar mine da bi kam šla, razen nazaj v  user posted image .
Grem še hiter nekaj pojest potem pa šibam.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
15.10.2010 8:17:58   
MalaNeli
JUTRO user posted image user posted image user posted image

pri nas po hribih se pa že kaže sonček!
:) sem spala pri nas doma in je mami pred službo prišla pogledat kako sva spala :) sem se mogla kar nasmejat.
Sedaj sem obesila cunje - se bojo posušile na sonku user posted image user posted image user posted image . Zdaj grem pa še v naše stanovanje, ker mi pridejo centralno porihtat, potem pa dat vodo in nazaj domov user posted image user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
15.10.2010 8:38:35   
pajac
jutro!user posted image

Evo po dolgem času prespana noč user posted image samo enkrat sem vstala za WC in takrat pokrila Petran pa nazaj v mižale....Pa še s Petrom sem se zmenila, ko se je zbudil, da se bo igral v svoji sobi (no to je trajalo kakih 5 minut, nato je pričel nosit kazat igrače in mi kazat kako jih je zložil, pa kakat ga je tiščalo, pa ljubčka je hotel dat... tako da je bilo pestro user posted image ). Pa za povrh me po dolgem času me nič ni zvijalo po trebuhu ponoči user posted image (ali sem tako trdno spalauser posted image )

Grem zdaj sebi kavico skuhat.. Sva s Petrom za zajtrk imela jabolčni štrudelj, ki sva ga sinoči skup delala.. Joj jabolk imam toliko, da bom danes naredila še pito, pa čežano... user posted image Samo ne vem kdo bo to vse pojedel.. tako pa mi bodo zgnile user posted image

Pa še skuta je v hladilniku user posted image user posted image .....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
15.10.2010 8:39:22   
simonmojca
Jutro

oooo danes sem pa tako dobro user posted image    zbudila sem se pa prav iz prijetnih sanj user posted image   samo nažalost user posted image  ni bilo več doma user posted image .

si grem raje eno dobro user posted image  skuhat - da malo pridem k sebi user posted image , no pa še eno zavas

user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
15.10.2010 8:46:38   
Soncchhek
ojla

škorpijonček, meni je bilo rečeno ( mnenje 2 ginekologov), da če slučajno si okužen s streptokokom, med porodom dobiš penicilin in ni mogoč prenos okužbe na novorojenčka... Eh veš kaj mene razp****, ko imajo ginekologi tako različna mnenja.....in sploh taka nejasna stališča glede veliko stvari... tako je bilo tudi ko je meni odkrila že julija tole okužbo....potem mi reče da lahko imam normalno spolne odnose ( ker sva takrat oba s partnerjem dobila dozo antibiotika....s tem da mene čaka še doza med porodom).....pa čekiram net...dr. Pušenjak pravi da naj ne bi....mah dej no.....a jim je težko malo dorečt stvari...Uh, sem se mogla malo izpihat.
Jaz sem tudi nabavila 4 bodyje v Hofru...so taki cartiiiiiiiiiuser posted image . sem pa vzela 62/68.

Glede čvekanja na forumu po rojstvu....eh jaz sem že itaq skregana z netomuser posted image , semle sicer rada pokukam....vprašanje pa koliko se mi bo dalo še po rojstvu pisarit. Po moje lih ničuser posted image user posted image user posted image user posted image .

kontracepcija po porodu? kondomi...dokler dojim. to pa mislim dolgouser posted image .
drugi otrok? čez par let ....vmes pavze 3....4 leta....

haha, škorpijonček, a je kosmatinc hotel novo jopco oblečt hihi.

BC popusti? jaz sem se ful razveselila, gremo danes vse do konca tja nabavit....končno banjico tudiuser posted image .

simonmojca, majke mi da si enkrat prvoščim požrtije s tvoje slikce...ko me cuker več ne bo j*****.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 15.10.2010 8:53:53 >

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
15.10.2010 9:15:42   
pajac
Sonček, načeloma če dobiš antibiotik pravočasno pred pričetkom poroda je to zadosti, da prepreči okužbo novorojenca, ker pride antibiotik v njegovo kri preko posteljice.. Problem je če ta antibiotik dobiš prezgodaj ali prepozno, ko nima več tega učinka.... Takrat je smiselno dati antibiotik otroku tudi pol.

jaz se še vedno dopisujem s kolegicami iz prve nosečnosti, pa dobimo se z malčki tu pa tam, na kavi.. So obdobja, ko je tega manj, zdaj pa spet čvekam z njimi.. Po porodu, mi je pa bilo všeč, ker so tiste, ki so rodile prej imele kakšne izkušnje s katerimi sem se jaz srečala kasneje.. pa še to.. imele so čas hodit na psrehode, ko so drugi prijatelji in žlahta bili v službi, pa je bilo malo manj tečno samo hodit okoli....

Moj otrok je končno dojel da se besedi imeti nekoga rad in biti hud na nekoga ne izključujetauser posted image user posted image Sem mu to mogla milion krat razložit....vsakič, ko sem bila huda nanj, me je spraševal, če ga več nimam rada..user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
15.10.2010 9:46:32   
emma83
Dobro jutro,

jaz bi še spala, samo ne morem cel dan preležati. Ful se težko že obračam v postelji, filing imam kot da mi bo vse vezi potrgalo ob vsakem obratu, bolijo me kolki in sramna kost za popiz...

Moram se zrihtati in v Ljubljano, pa še na Vir bom zavila v Tosamo po mrežaste hlačke, zadnjič sem jih pozabila kupiti oz. jih sploh na seznamu nisem imela.

Vem, da je debata o nastavkih za dojenje že bila, ampak a mi lahko ena pove kako veš katero velikost vzeti? A se gleda velikost bradavice ali velikost prsi? user posted image Ne da se mi nazaj iskat.

Ta moj user posted image je pa zdaj prav rito ven vrgel na sredini trebuha in mi trebuh ful smešno izgleda.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
15.10.2010 9:48:41   
aleunam
Dan!

Jaz tudi mislim, da po porodu ne bo toliko časa za net, vsaj dokler ne pridemo v en ritem. Ali pa med spanjem. Vem pa, da bom vaše izkušnje itak prebirala. user posted image  Že zdaj lahko rečem, da sem 3/4 zadev "pobrala" tukaj (predvsem o pripravah na user posted image ), nekaj malega na MŠ, nekaj pa so še spomini na sestrico kot dojenčka. Pa še čvekati je fajn, med tem ko sama pijem user posted image . Tako, da je zame rr super.

Moj otrok je končno dojel da se besedi imeti nekoga rad in biti hud na nekoga ne izključujetauser posted image user posted image Sem mu to mogla milion krat razložit....vsakič, ko sem bila huda nanj, me je spraševal, če ga več nimam rada..user posted image

Oh... user posted image user posted image user posted image  A niso zlati?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
15.10.2010 9:55:07   
kapesanta

super. A ni lepo ko to ugotovijo...

Jutro.
Zdej pa sibam na vse konce, ki sem si jih za danes zadala.

l.p. Mateja

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
15.10.2010 9:56:50   
Valentina85
Dobro jutro!

A bi mi lahko katera povedala kaj ste kupile od kozmetike? Vem da je blo že stokrat napisano, vendar se mi po pravici povedano ne da zdaj brskat po celem forumu.
Jaz imam za zdaj trdo milo od Beauty Baby (Muller), NIvea mandljevo olje, Nivea baby cinkova krema za ritko. Kupiti nameravam še Ribodermin, fiziološko in zase Lanolin. Je še kaj takega kar se na začetku potrebuje.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
15.10.2010 10:01:27   
aleunam
Mislim, da maš kar vse. No, jaz mam zraven tega še šampon (čeprav ga v začetku ne bom še uporabljala oz. po nasvetu patronažne), mleko za telo in eno majhno univerzalno otroško kremico (mislim, da Solea) za obraz. Sliši se veliko, ampak če user posted image  karkoli ne bo odgovarjalo na kožo, sem še vedno jaz tista, ki lahko to (u)porabim. user posted image  Imam še alkohol.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?