aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac aaaa.. no mi pa imamo omarico, ki tudi ni tako globoka kot previjalna, smo pa gor namontirali home made previjalno desko in je deska sicer do stene, zadaj za omarico pa tudi luft.... Previjalna - najprej sem razmišljala, da jo res rabim, iskala poceni variante (od rabljenih, do običajne omarice približnih mer + deska), potem sem idejo opustila, sedaj pa mam kar iz Ikeje. Za prvih nekaj mesecev bo, pa saj to mi je tudi najpomembnejše. Drugače pa mam tudi jaz eno omarico samo za otroka. Kupila sva jo pred letom ali dvema za TV, ker je ravno prave višine za gledati. Pa je garderobna omara (dva predala in dvojna vrata - notri pa poličke), a meni je čist prava za otroška oblačila. Kje pa piše, da če na deklaraciji in računu piše garderobna omara, da je tudi uporabna samo zato? Terme? Jaz sem razmišljala prejšnjo nedeljo, pa si nisem upala iti sama oz. sploh nisem vedela, če še lahko grem. Predvidevam, da je ta vikend še manj primerno? En rahel jakuzzi bi pasal. Majchi, tako se govori! Pa kaj majo tudi sestre za komentirati. Škorpijonček, . K nam dol pride vsak dan pitbul od brata. Prav hecen pes mi je, nevarno zgleda, pravi grobljan, a je tak cartek (joj, jaz se ful hitro navežem na ). No, in točno vem o čem pišeš. Pride do mene, se mota okrog mene, bi rad, da sežem v lonec, če je kje kaj , pa da ga pobožam... In če tega ne naredim, gre v dnevno sobo na kavč, sproti pa še v gobec vzame prvo stvar, ki jo vidi. In če nisem dovolj pazljiva, hitro pobiram za njim ostanke, ponavadi so to igrače od sestre. Ampak to naredi samo, če mu ne izkažem pozornosti (pa je dovolj že, da ga malo bolj grobo počoham in vprašam kako je ). Prav užaljenega se naredi oz. kot majhen otrok.
< Sporočilo je popravil aleunam -- 14.10.2010 21:27:25 >
|