|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
15.10.2010 10:03:37   
emma83
Jaz sem kupila fiziološko v ampulah, lanolin, trdo milo bubchen, bubchen olje z ognjičem, hladilno mazilo in pa bepanthen. Če bom še kaj rabila, bom koga naknadno poslala v nabavo.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
15.10.2010 10:05:50   
tejci1981
Dobro jutro!

Pri nas bo krasen sončen dan!
Nekaj pa napovedujejo padavine čez vikend (meja sneženja naj bi se spustila do 800m), tako da bo mogoče pobelilo Roglo in bom imela krasen pogled iz stanovanja na bele vrhove user posted image - joj kako sem poetično razpoložena danes!user posted image user posted image user posted image
Spala super, zbujala se nisem ekstra, obisk WC-ja tudi ni bil potrebenuser posted image !

Jaz pa sem mojo G spet pozabila vprašat za ta test, sama pa tudi nič ne omeni,....moram v sredo, ko imam ponovni pregled!

Danes bo za kosilo špinača,.....joj ko se mi je že lušta user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
15.10.2010 10:09:00   
Valentina85
Ja točno alkohol še in najbrž še eno otroško kremo za obraz, ko bomo šli ven. Se spomnim, ko je imela moja sestra velike težave s kožo na obrazu čim je blo mal bolj mraz. Na ful krem je bila alergična in so ji potem v Izoli v bolnici mešali eno posebno kremo. Če pa našim bebicam ne bo do ustrezale lahko pa me mame porabimo, sploh te navadne kremice.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
15.10.2010 10:13:54   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

Dobro jutro!

A bi mi lahko katera povedala kaj ste kupile od kozmetike? Vem da je blo že stokrat napisano, vendar se mi po pravici povedano ne da zdaj brskat po celem forumu.
Jaz imam za zdaj trdo milo od Beauty Baby (Muller), NIvea mandljevo olje, Nivea baby cinkova krema za ritko. Kupiti nameravam še Ribodermin, fiziološko in zase Lanolin. Je še kaj takega kar se na začetku potrebuje.

alkohol za popek sem jaz rabila...bom pa kupila tudi mastno kremo za obraz (to itak rabim za Petra), da namažem ko bomo šli ven...

dobiš pa nekaj testerjev tudi v tistem paketku, ki ga dvigneš v porodnišnici.. vsaj takrat smo dobii...

no pa ste že druge dodale enako... user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 15.10.2010 10:14:32 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2554
15.10.2010 10:21:14   
Valentina85
Hvala za odgovore punce!

Čez vikend bom lepo pripravila torbe zame in za user posted image . Včeraj je bodoči očka celo izjavil, da bi bilo fajn da si kej pripravim, ker on ne bo vedel kaj točno treba vzet user posted image Me je prav presenetil, ker je ponavadi flegmatik, sedaj pa kar malo nestrpen postaja.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
15.10.2010 10:49:22   
severnica77
Jutro user posted image
jaz sem tudi to noč lepo prespala, na wc je bilo potrebno le 1x in takrat me je tudi tako "zarezalo" ostro na spodnjem delu trebuha. Upam, da nič ni. Ko sem se ulegla nazaj, sem takoj zaspala, bolelo pa tudi več nič ni. Tudi sedaj zjutraj je o.k.

Torbo bom tudi jaz pripravila v začetku tedna, ker še moram par stvari nakupiti.

Fino, da ste se tako lepo načvekale na srečanju.

Neposredna povezava do sporočila: 2556
15.10.2010 10:54:14   
phelps
Dobro jutro!

Valentina 85, nam so v MŠ svetovali od kozmetike le trdo milo, fiziološko raztopino, mandljevo olje in mazilo za ritko (tisto, ki ima čim več cinka), ostalo je nepotrebna kemija, ki nikakor ni primerna za novorojenčka... Jaz sem kupila še Multimam lanolin za bradavice in Bepanthen z roza črto. Sem podobno založena kot ti in mislim, da imava vse potrebno user posted image , bom pa tudi jaz dokupila še kakšno kremico za mraz...

Mrežaste hlačke se dobijo tudi v običajni lekarni - vsaj jaz sem jih kupila v našem kraju (Dolenjske lekarne).

Škorpijonček, te popolnoma razumem, moj je včeraj hodil po strehi, ker je moral nekaj posilikonizirat okoli dimnika in me je čisto zmrazilo, ko je potrkal na strešno okno...

Jaz sem pa danes spala odlično in tudi sedaj se tako počutim. Niti včerajšnji dolg sprehod mi ni škodil (ponavadi me po tem zelo bolijo vezi)... Danes bom malo pospravila, potem pa kuhat kosilo. Jutri sem spet sama, bom probala mami odpeljat na kak kratek šoping in tisti kofetek, ki je samo najin user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 15.10.2010 10:57:08 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
15.10.2010 11:35:16   
Mateja81
Mi smo za prva kopanja uporabljali kot dodatek k vodi - kamilice. Ene 2 dcl vode sem poparila po kamilicah in to potem zlila v banjico. Največja fora je pa bila ko sem mojem rekla po kopanju naj vodo zlije stran....Je prišel nazaj iz kopalnice približno takle:  user posted image . Njegov komentar je bil namreč: " sam je bil pa mali ful umazan, veš kakšna je bila voda"!user posted image user posted image user posted image
Iz uvidevnosti se nisem preveč smejala in sem mu pač razložila da sem dodala kamilice, ki so obarvale vodo v zeleno barvo....

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
15.10.2010 12:22:30   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Valentina 85, nam so v MŠ svetovali od kozmetike le trdo milo, fiziološko raztopino, mandljevo olje in mazilo za ritko (tisto, ki ima čim več cinka), ostalo je nepotrebna kemija, ki nikakor ni primerna za novorojenčka... Jaz sem kupila še Multimam lanolin za bradavice in Bepanthen z roza črto. Sem podobno založena kot ti in mislim, da imava vse potrebno user posted image , bom pa tudi jaz dokupila še kakšno kremico za mraz...

Nam so enako rekli, imam še hladilno mazilo kar iz lekarne, pa za mraz imam vseeno še eno kremo za mraz od Mustele.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
15.10.2010 12:28:09   
phelps
O, Pikizenc, si še doma user posted image , no le drži se... user posted image

Nam so tudi v MŠ naročili kupiti hladilno mazilo (za malo kasneje), pa bom jaz tu spet postavila eno malo neumno vprašanjeuser posted image , kaj je hladilno mazilo? Ima kakšno posebno ime? Sem gledala po Muellerju in DM-u in ni nikjer pisalo, da je nekaj prav hladilno mazilo... Je to mogoče alt_ernativa Bepanthenu?

Sem si pravkar po 100 letih skuhala čisto pravo user posted image , tako noro mi je zadišala... user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
15.10.2010 12:32:32   
ječi12
lih prava debata ker sm kupovala za v torbo za v P dans.
ja gatke sm dobila v navadni lekarni.
kupila sm še pleničke pa previjalne podloge za 1x uporabo. pa vatke za ritko.
zase kozmetiko.
za brdavice kr bepanthen.
še vložke kupim pa mam use.

mi smo prvič uporabljali fiziološko,mandljevo olje in trdo milo.pa ribje mazilo.
tokrat mam za rito Pavlovičevo mast,in je primerna tut za celo telo vključno z obrazom. ampak bom useeno kupila še ribje mazilo,čist za to da je doma. lahko to itak še pri veliki uporabljam.
pa spet mamo mandljevo olje,ampak od alverde kozmetike,pa fiziološko v ampulcah...to je to.
manj je bolje bi rekli pri teh zadevah.

dobiš testerčke v P ja. sudocrem smo mi dobili,pa je super krema za fejst vneto ritko. ostalo pa nč za mazat po spominu. še neke žličke za GH,pa robčke pa knjigice,cd ipd....

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
15.10.2010 12:39:51   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

O, Pikizenc, si še doma user posted image , no le drži se... user posted image

Nam so tudi v MŠ naročili kupiti hladilno mazilo (za malo kasneje), pa bom jaz tu spet postavila eno malo neumno vprašanjeuser posted image , kaj je hladilno mazilo? Ima kakšno posebno ime? Sem gledala po Muellerju in DM-u in ni nikjer pisalo, da je nekaj prav hladilno mazilo... Je to mogoče alt_ernativa Bepanthenu?

Sem si pravkar po 100 letih skuhala čisto pravo user posted image , tako noro mi je zadišala... user posted image

pojma nimam kaj po sestavi, samo povsod piše hladilno mazilo...se mi pa zdi podobno Bepanthen mazilu...

Grem še jaz zdaj eno kavico spit.. Petru sem dala jest, zdaj spi... pol še kočerjo pripravim pa bo :)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
15.10.2010 12:42:38   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja81

Mi smo za prva kopanja uporabljali kot dodatek k vodi - kamilice. Ene 2 dcl vode sem poparila po kamilicah in to potem zlila v banjico. Največja fora je pa bila ko sem mojem rekla po kopanju naj vodo zlije stran....Je prišel nazaj iz kopalnice približno takle:  user posted image . Njegov komentar je bil namreč: " sam je bil pa mali ful umazan, veš kakšna je bila voda"!user posted image user posted image user posted image
Iz uvidevnosti se nisem preveč smejala in sem mu pač razložila da sem dodala kamilice, ki so obarvale vodo v zeleno barvo....

user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz ful časa nisem dala drugega v banjico kot par kapljic Bubchen tekočega mila (mislim pa da res le 2-3 kapljice...) Zdi se mi brez veze jih nekaj z milom drgnit, ko itak niso umazani.. sem pa ga z vodo umila vsak dan... Šampona pa nismo rabili... je bil bolj kot ne brez las (so mu tisti ta prvi kar padli stran...)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
15.10.2010 13:00:45   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83
Zanima me kako se reče oni plenici, ko je za široko povijanje: najprej daš pampersko, pol tetra plenica, preko pa......., sem bila danes v baby centru, pa jih niso imeli. Sem mislila kupiti eno ali dve, za domov iz bolnišnice, ker doma imam samo one tiste stare na vrvice.

reče se ji - ne moreš verjet - plenica za široko povijanje user posted image

hvala user posted image user posted image kaki lolek malo sem user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
15.10.2010 13:10:00   
ječi12
phelps ubistvu če greš v lekarno lahko prosiš da ti namešajo hladilno mazilo. in je prou uno lekarniško v beli posodici in ma samo rdečo nalepko kjer piše gor do kdaj velja in to je to.
maš pa tut v navadnem šparu hladilno mazilo,in prou piše gor hladilno mazilo je pa en fantek gor narisan pa bela posodica z zelenim napisom je. sam sm pozabila od kerih lekarn je.
in ni isto kot bepanthen. bepanthen se smatra kot zdravilo in je tudi za žive ranice zdravit.
hladilno mazilo je pa prou za ritko ščitit tko da ma svoj namen.
js mam oboje.
lahko pa seveda mažeš ritko z bepanthenom,samo ne vem če se to sme skos,pa tut finančno nekak ni fino,ker je drag k pes če bi ga hotla met kot za vsakdanjo uporabo po vsakem previjanju.

hahaha.tale je dobra z plenico za široko povijanje user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
15.10.2010 13:15:09   
MalaNeli
http://www.zazdravje.net/kje_se_dobi.asp?kat=31&prod=57

http://www.zazdravje.net/kje_se_dobi.asp?kat=31&prod=48

jaz mam od krem tole. pa fiziološko. pa hladilno mazilo.
na začetko pa tako ali tako čim manj kemikalij!
moje mnenje.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
15.10.2010 13:17:41   
škorpijonček_
user posted image Hej, hej,
evo mene s pregleda. Vse bp, imela UZ, mali ustreza 36 tednom, jst pa še uradno nisem napolnila 35. tedna...mogoče bo pa kaj prejuser posted image , drugače je težak že 2830g in imam občutek, da bo oreng dec...hja sej druga ne mora bit, če sta mami in ati skor 1,80m.
Pa pravi dr. da je full živahen, tisto ko me pa tak pod rebra tišči, je pa reku, da mi rito gor prtiska...ga bom morala mal po riti, da jo mal nižje spusti, sam pol bo pa na mehur prtiskaluser posted image . Od zadnjega pregleda pa sem se zredila 40dag...sem bla full presenečena, da tko malo.
No, čez dva tedna spet pregled...29.10., pri nas začno s CTG-ji komaj ko prideš do roka, prej nikakor ne, razen, če bi bili kakšni popadki.
Punce, bla sem v DM, ne vem, če ste videle, očitno ukinjajo program body-ev, se dobi dva bodija ali žabice ali kompletki s kapicam 50 % cneje, tko da sem danes prinesla dva žabona in dva bodija za 10€. Pa tisti v Hoferju, ki so sedaj v akciji, so tudi full kvalitetni (2 za 4,99€).
Na user posted image sem še kr jezna in prav je, da čuti, da je nardil nekaj narobe. Sej je bogi, se mi hodi skoz kazat in se hoče prliznit, sam a-a...še mal bom huda. Jopč gre pa danes k mami, je treba zadrgo menjat, druga ni uničil...sam me je pa čist sesulo, ko sem vidla kaj počne. Hormoni!
Nč, sedaj pa počasi pripravljat kosilo...men se je tko zluštal repe, pečenic in pire krompirja, da bomo danes kar to jedli.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
15.10.2010 13:20:09   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

phelps ubistvu če greš v lekarno lahko prosiš da ti namešajo hladilno mazilo. in je prou uno lekarniško v beli posodici in ma samo rdečo nalepko kjer piše gor do kdaj velja in to je to.
maš pa tut v navadnem šparu hladilno mazilo,in prou piše gor hladilno mazilo je pa en fantek gor narisan pa bela posodica z zelenim napisom je. sam sm pozabila od kerih lekarn je.
in ni isto kot bepanthen. bepanthen se smatra kot zdravilo in je tudi za žive ranice zdravit.
hladilno mazilo je pa prou za ritko ščitit
tko da ma svoj namen.
js mam oboje.
lahko pa seveda mažeš ritko z bepanthenom,samo ne vem če se to sme skos,pa tut finančno nekak ni fino,ker je drag k pes če bi ga hotla met kot za vsakdanjo uporabo po vsakem previjanju.

hahaha.tale je dobra z plenico za široko povijanje user posted image

Imaš tudi Bepanthen, ki je za nego kože (mamice in dojenčkove) in je mazilo... pol sta pa še 2 različni vrsti Bepanthena v obliki kreme (hidratanten), pri nas se še ne dobi (jaz sem sestro prosila, če mi prinese, ko pride) še Bepanthen robčki za  dojenčkovo ritko in kapljice za zaščito nosne sluznice in oči (ko so izsušeni ob prehladu npr...) Res, da Bepanthen najverjetneje ni isto kot hladilno mazilo, samo tudi ta so ful različna in jih imaš z dodatkom tega ali onega.. Jaz ga imam doma z dodatkom ribjega olja, tako, da tokrat ne mislim nabavljat Ribodermina...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
15.10.2010 13:22:17   
aleksa83
Aja, sem pozabila napisat, da sem imela kontrolo danes, vendar nisem imela ultrazvoka pa ničuser posted image .. sem se tako veselila, da bom vidla to malo bitje, pa pol nič od tega,... Dibila sem napotnico za CTG in za porodnišnico, in čez 14 dni imam

naslednjo kontrolo 3.11.2010
.

3 kg imam zopet plusa, voda je bila vredu. če pa bo bilokaj narobe, pa takoj nazaj,...
Z novembrom moram začeti šteti gibe, sem neko tabelo dobila,...kupla sem si rupurut, ker bom drugače hin od zgage, ker nič več ne spim prav ponoči, me tako žge, pol pa sem ko neki mesečnik s podočnjaki in cela uboga,...

Sem včeraj mojemu pravla, da si morem počasi stvari spakirat in pripravit, pa mi je rekel: Kaj misliš, da jaz tega ne bi znal?? user posted image Me je kar šokiral s tem odgovoromuser posted image . Očitno se bolj veseli in bolj čaka user posted image kot pa dejansko pokaže,... Sedaj pa še bolj ko je v torek ena prijateljica rodila in nama je po mmsu slikico poslala.user posted image

Ene pišete, da imate sončka, le uživajte, tu se je pokazal za 5 minut in ga že ni,...

Jaz sem tudi nabavila modrc v Dm in enega za enkrat, pol pa bom po porodu videla kako in kaj.

a testerčke dobimo v P? tega pa nisem vedela. Pa to je super user posted image .

Jaz sem tudi hotela kupiti alkohol za popek v lekarni, pa mi je lekarnarka odsvetovala, češ, da ga jaz tako ne bom potrebovala. Ker popek ima baje patronažna na skrbi in jjaz nimam nič z njim. Naj potem delam po navodilih patronažne je rekla,..Pa ga pač zdaj nimam. Fiziološko ste kupile v zapršilu ali kapljicah?Meni ga je v kapljicah priporočila,...

Ima katera od vas tudi probleme s strijami
, ful si mažem trebuh, po 3x, ali več na dan, pa se mi tu, ko se user posted image najbolj premika kar pojavljajo ena za drugo. Malo sem šokirana, ker pred 1 mesecem še nisem imela nič, sedaj pa naenkrat buumm,...

Lepo mi bodite, pozdravček vsem,...
grem malo počivat, ker cerlo noč nisem spala zaradi zgage,..

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
15.10.2010 13:24:33   
MalaNeli
uf, 3.11. imam jaz že rok.
strije so se mi naredle 3 mesce nazaj,ampak sam po nogah. :S

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
15.10.2010 13:42:17   
Mateja81
Drugače pa je ful fajno hladilno mazilo SUDOCREM, ki ga lahko kupiš v lekarni, sicer pa tudi v DM-u. ( v sivem plast. lončku z rdečim napisom) Ta je res fajna ful pomaga pri vnetih ritkah - govorim seveda iz izkušenj. Ker se je zgodilo da mi je ta prej pomagala kot ona namešana iz lekarne...

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
15.10.2010 13:42:38   
Valentina85
No jaz sem ravno prišla iz lekarne in mi je rekla farmacevtka, da se lahko Bepanthen uporablja tudi za obraz, ko peljemo user posted image po mrzlem zraku. Tako, sedaj imam vse kar se tiče kozmetike. Moram še po kako povijalno plenico, drugo mislim, da imam.

Sem pa tako utrujena, da groza. So me tko razjezile v ZD, da sm se začela kar user posted image . Grem v torek tja po bolniški list, da mi zaključijo bolniško in da porabim še 8 dni dopusta preden začnem s porodniško in so 4 dni preden bi bilo 1 mesec bolniške ki jo krije delodajalec one že poslale moj karton v Kp na komisijo. Zdravnica je imela v torek en nujen primer, tako da sem šele danes prišla do nje, ko sem pa tudi že dobila odločbo od komisije da mi do porodniške podaljšajo bolniško. Se pravi bi šlo mojih skrbno prihranjenih 8 dni dopusta v nič. Js pa takoj v  user posted image   pa lih da nism šla še na drevo (če bi šla lahko) user posted image . No potem sem končno prišla do zdravnice in smo to rešile, zaključila mi je bolniško in bodo to na komisiji upoštevali, tako da bom lahko izkoristila teh 8 dni dopusta. Le zakaj bi pustila da mi propade. Od tistih 20 dni dopusta, ki jih dobim letno je 8 dni skoraj polovica in sm bla čist user posted image . Ampak sedaj je rešeno, tako da sem si odahnila.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
15.10.2010 14:04:30   
Majchi
Hladilno mazilo: to je ponavadi mastna krema, namenjena preventivni zaščiti ritke. Velikokrat jih lekarne oz galensko laboratoriji delajo sami. In večinoma ne vsebujejo cinka.
Sudocrem, Weleda, ipd. kreme pa vse vsebujejo cink, ki deluje protivnetno. Zato so učinkovite pri prvih vnetjih ritke. Jaz jih preventivno ne bi uporabljala.
user posted image Nekaj pa še vem, ker sem včasih Mustelo prodajala in sem veliko dermatologe, pediatre in farmacevte obiskovala.

IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek
simonmojca, majke mi da si enkrat prvoščim požrtije s tvoje slikce...ko me cuker več ne bo j*****.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem se od srca nasmejala, ko sem tole brala.user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2573
15.10.2010 14:20:13   
Soncchhek
kozmetika za bebico?
Nikakor NIvea , Bubhen.....to je že meni povzročalo alergije.

Moja nečakinja je imela tale alergijski dermatitis....se je lahko kopala samo v hrastovem lubju.....od kremic pa....ful dobro prenaša vse od Welede in Lavere.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
15.10.2010 14:30:07   
november2010
Hej punce.....

Jaz se pa danes počutm ful slabo, skoz mi je neki slabo, pa trebuh me tišči.....

Vidim, da nas že decembrke prehitevajo.... me zanima katera bo pri nas prva :) Jaz sem skoz govorila, da si želim kar do roka polakat, ampak v tem trenutku pa takoj podpišem, da grem čez kak teden rodit.
Ampak tle itak nimamo besede, rodile bomo točno takrat ko se bodo naši user posted image tako odločili.....

Glede kozmetike ste že itak vse napisale, nima smisla neki pretiravat.... jaz bi dodala edino še ribodermin, Lovro je imel že od dojenčka dalje res zelo suho in občutljivo kožo, so mi svetoval naj ga po obrazku s tem namažem, pa je res pomagalo.
Zdaj pa hodiva kar k zdravniku (bo zdaj v kratkem spet treba it, ker ma že mal kožo na obrazu bogo) in nama on eno kremo prav zanj nameša.

Denarčki.... sem tudi jaz včer dobila, zanima pa me, kolk pred porodniško ste ve dobile odločbo za porodnško.... jaz naj bi jo 21.10 nastopila pa še nobenega papirja nisem dobila.
Ko smo že lih pri denarju - z mojim sva imela včeraj oba pregled pri okulistu, obema se je dioptrija itak poslabšala in sva mogla vzet nova očala.... vse skupaj bova dala 500€ user posted image user posted image user posted image Problem je, ker imava oba kar dioptrijo in itak šipce ful nanesejo..... ampak kar je treba, je pač treba.

Zdaj se grem pa kr uležt, mi je spet slabo.....

Pozdravček

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?