škorpijonček_
|
Ahoj, jst sem pa zdle tak jezna in žalostna hkrati, da sem se kar mogla zjokat, očitn me še zraven hormoni dajejo. No, v glavnem, dremam lepo na kavču, pa pride moj pes dvakrat do mene, pa se ga nisem am vzela in jst spim naprej. Nakar naenkrat slišim kako neki trga in cufa, pa sem mislila, da ima igračko. Pa mi je šlo na živce in vstanem, a glej ga frajerja on vzel iz koša za perilo, čist novo jopico, ki sem jo včeraj nabavla za našega malega . Men je skor deklc gor vrgl, najprej sem ga lovila po celem stanovanju in ga parkrat mahnila s to jopico, pol pa sem se naenkrat zjokala, kar ulilo se je. In pol je frajer okol mene hodil, full previdno, neki zajokal...no zdaj pa je varno par metrov stran od mene, ker točno ve, da je nardil p....... LKličem mojga, itak mislil, kaj je narobe...rekel, da če bo treba, da me pelje v Mb ali Lj, po novo...ja valjda...kr v lL bomo šli zarad tega, ta je tud smešn (no sej vem, da je hotel vse dobro), kličem mamo, sem tud s tako ihto povedala, da je misla, da mi najmanj noga fali. No, v glavnem, morda se bo dalo rešiti, uničena je zadrga. V glavnem, danes niso hormoni na moji strani, da me je tak tole s tira vrglo.
|