|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
14.10.2010 16:25:18   
pajac
meni se razen plodovnice, kar moram priznati, da ne poznam meritev, ne zdi nič groznega user posted image Lahko pa še Pušenjaka vprašaj... Boš videla, da bo vse, kar se da ok.. Če bo pa treba prej rodit, pač boš, glej na to tako, da boš prej cartala.. Vesekakor se otročkom, če gre za dejanski zastoj rasti boljše godi zunaj mame...

user posted image da bo vse ok!!!!

< Sporočilo je popravil pajac -- 14.10.2010 16:27:28 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
14.10.2010 16:33:02   
majabar
maa2010, saj te mere odstopajo samo za kaksen teden! V treh tednih bo pridobil se cca pol kg, pa saj to je OK! Moj ima kratke kosti, pa niso nic panicarili, pa si se en teden za mano. Ne vem. Upam, da bo vse OK z obema!!

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
14.10.2010 16:36:15   
phelps
Dan pupe!

Super za kofetek in čvek in dežek user posted image

Kontracepcija, med ovulacijo kondom ali odmik, sicer pa moj planira kmalu drugega user posted image , jaz se na to samo user posted image

Posteljnina Galeb, jaz jo tudi imam za zibelko, oprala sem jo 2x (prvič z mehčalcem, ker še nisem vedela, da se ne sme za user posted image ), drugič s Persilom Sensitive in malo kisa. Tudi obrobo, oprala se je lepo. Na koncu sem fajn polikala, ker je precej trdo platno...

Maa2010, drži se, vse bo še ok user posted image
Nakazilo? Super, bom jutri preverila user posted image

Jaz sem danes ok, bila sem skoraj cel dan s samskimi kolegicami brez otrok in moram priznat, da mi je za spremembo ZELO pasal pogovor o oblekcah, tipih, službah.... Prave gossip girls user posted image .

Kje je danes Renesme? Šla rodit?

< Sporočilo je popravil phelps -- 14.10.2010 16:38:28 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
14.10.2010 16:46:40   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

samo res....user posted image je včeraj tarnala, da jo v križu boli... hmmmm.... je pa tud mala zbolela...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
14.10.2010 17:51:00   
simonmojca
Zdravo

zgleda nismo dovolj dobro čvekale, ker ni dežja user posted image  ali pač smo, ker Trontelj za vikend napoveduje celo prvi sneg (tudi pod 1000m). če dobro pomislim smo se dobro načvekale, celo tako dobro da smo sneg naredile user posted image

No samo tok v info. če katero zanima ali pa mora narediti še kakšne nakupe, danes sem dobila sms od BC od jutri pa do nedelje (15-17.10.2010)  za vsak nakup za 50€ dobite bon za 10€

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
14.10.2010 18:02:24   
lottyka
Dober večer,

Posteljnina - Jaz nisem kupila od galeba posteljnino ampak od Katja & Alen in sem oblogo oprala v pralnem stroju, sušila pa sem kar na zraku. Je pa ostala obloga taka kot prej, se ni nič pena zmečkala ali karkoli, tako da bom kar redno prala v stroju. Za sušilca sem pa tud jaz cviknila, ampak se je posušilo v 1 dnevu. Sem pa kar v stanovanju sušila nič zunaj.

Žal ne morem prebrati do konca ste preveč načvekale, grem še v Tosamino trgovinco po mrežaste hlačke, predno jo zaprejo.  Zdej pa je čas da zaprem kovček za v P. Vas preberem kasneje do konca.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
14.10.2010 18:04:02   
nov2010
Hej, hej!

Ja jaz se res bolj poredko oglašam, vendar vas pa berem zelo redno. In res je sedaj ko smo po večini že vse doma se tega kar nabere. Tako da kdaj pa kdaj berem tudi po kakšno uro skupaj.

Mi bomo v nedeljo vstopili v 35 teden in zaenkrat je še vse OK. Naš mali čmrlj je trenutno težak okoli 2650 g, tako smo zvedeli včeraj na pregledu. CTG-ja še nismo imeli in je G rekla da bomo to opravili na naslednjem pregledu čez 14 dni.

Oprema - oprema že lepo stoji v sobici na svojem mestu

Oblekice, posteljnina -  zaenkrat še v omari in čakajo na pranje. Se lotim naslednji teden.

Torbe za v P - še niso pripravljene, ker mi manjka še nekaj stvari. In bomo nabavili v začetku naslednjega tedna in potem bodo tudi te stvari počasi romale v potovalko. Oblekice za dojenčkov odhod domov pa so že približno določene

EA - naslednji teden grem še na posvet k anesteziologu, tako da bomo imeli tudi to opcijo odprto. In bomo vidl kakšna bo situacija

BONI V BC - naj dodam še to da bo v soboto in nedeljo v BTC-ju potekal FNZ in bo imel BC še dodatni poust (med 10-15%). Tako da če katera potrebuje še kakšne večje nakupe lahko to dobro vnovči.
Mislim da bomo mi kupili še banjico s stojalom in pa koš za planice ter nekaj kaset_ in bomo tako pršparali mal €.

No tolk zaenkrat od mene. Upam da vam sedaj ko sem doma kaj bolj pogosto pišem.user posted image

Uživejte še naprej!!!

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 14.10.2010 18:07:13 >

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
14.10.2010 18:13:05   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

Pozdravček vsem,...

Čestitke decembrkam,...user posted image
sem tak utrujena, da je joj,..., spala sem ful slabo, po dolgem času me hrbet boli, noge,...., jutri pa imam kontrolo in upam, da bo vse vredu,... Komaj čakam, da vidim mojega malega divjaka ali divjakinjo, ko tako pestro divja v trebuhu,...Upam, da ne bo G.komplicirala, zadnjič je neke jamrala,d a me bop v bolnišnico poslala,,....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image

aleksa, ti si iz Ptuja ne? Hodis kaj plavat v Terme Ptuj? Meni za bolecine v hrbtu full plavanje pomaga user posted image Tale brezteznost je super, pa se misice si krepis/sprostis - prsno plavanje in lebdenje na vodi :) Baje tudi user posted image cutijo novo brezteznost.

Jaz sem bila prejsnji petek v Radencih, pa sedaj ta petek grem verjetno spet malo uzivat.

Iz okolice Ptuja ja :)
Kako si ugotovila?

Sem hodila veliko med poletjem plavat, sedaj pa ne več. Mi je moja G. odsvetovala zaradi nekih bakterij,...
Bilo pa je odlično, ful mi je fajn biti v vodi.

Pozdravček

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
14.10.2010 18:32:06   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: maa2010
Danasnje mere so pri moji G pri 36t 5/7 bile sledece: gestacija po UZ 35t 4/7, GV 36t 4/7, HC 35t 4/7, AC 34t 2/7. Plodovnica pa na mejni vrednosti, v mk mi pise izracun 80,6. Na izvidu iz bolnice pa je zapisano majhna kolicina plodovnice in IUGR (kar naj bi bil zastoj v rasti). Vse skupaj se mi zdi malo zdramatizirano user posted image . Midva z mojim sma povprecene rasti (jaz imam 168, on 174 cm) in mogoce bo res manjsi user posted image . Ima pa izmerjenih 2532g.

Jaz sem hotela naravno roditi, brez pospesevanja (nobenega nasilnega odpiranja maternice, nic prediranja ovojev, umetnih hormonov, gel ipd.) in mi je kar morala padla, ko mi je zacela govoriti, da user posted image verjetno ne bo fit za naraven porod in da bo bolje roditi v bolnisnici z neonatalno enoto. Skratka, moje razpolozenje pred pregledom je bilo user posted image in po pregledu sem bila taksna user posted image

Verjetno bom sla se privat po tretje mnenje (ceprav ze imam najboljso G v Mb user posted image ), v kolikor bo uz za kontrolo rasti spet tako "spodbuden".

dans sm mela UZ v LJ P in sm en dan več noseča kot ti. pa so ocenili težo malija na še manj. torej 2500g. če želiš ti prepišem še druge mere iz MK,sam je zdele nimam pri sebi. skratka bull shit tole nakladanje.
aja spomnem se da je Femur 64,pa da je OG 31,8......tko na približno vidiš da je mali no. ampak to je cca en teden manjši plod. in je rekla da se ne bo nč spreminjalo pdpja oz da ni nč drastičnega.je pač manjši JA IN??? fak ej.sm prou jezna na take Gje k neki težijo s to težo otrok.
js sm tut velika 168 pa je moj 2m in bi se pričakovalo ogromnega otroka..pa pač ni :)

sicer sm bla pa dons pregledena od glave do pete na PDC v LJ . in morm zdj spremljat pritisk ker sm bla zato tam. je pač mejni. ampak drugače use super. tko da sm vesela da sva ok. torej grem v P samo še rodit čez 4 tedne :)

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
14.10.2010 18:38:49   
ječi12
majabar a rabi tvoj G od tvojga pooblastilo da te dol pregleda al kako?....
sicer pa super da je use bp. itak da ne bo gigant če sta oba manjša :) tko da kosti temu primerne :)

js sm cunje oprala.pa blago od lupinice tut. zdj operem še posteljnino drug teden pa sm fertik.

ja nakazilo paketa je prišlo.sm šla prec 20€ zapravt za jest doma. no ostalo pa pustim gor dokler gre.
no ja,neki gre še dol k morm kupit opremo za v P zase. vložke in podobno. najbrž bom šla jutr v lov.....

mam pa za dojenčka čisto use zdj,tko da je preskrbljen. js še nism,ampak to so malenkosti...

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
14.10.2010 18:45:58   
majabar
jeci, ja, mene gleda samo zdravnica vsakih 14 dni, ginekolog nikoli, ko rabim UZ, mi da zdravnica napotnico in to je to.
Sem pa ravnokar poslala vse mere Pusenjaku, da jih komentira. Bomo videli.
Mere danes (37t6d), ce zelita primerjati:
biparietalni premer: 91, okcipitofrontani premer 101, obseg glavice 326, obseg trebuscka 333, dolzina femurja 64, dolzina humerusa 57, teza 2875.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
14.10.2010 19:01:16   
Majchi
Oh, moj G pa v MK čez celo dolžino naredi zaviti zaklepaj in zraven napiše bp. Danes zjutraj me za gibe sploh ni vprašal, kasneje sem pa v MK videla, da je tam naredil 2 plusa. Kr neki!
Ampak je pa mali na glavo obrnjen! To pa je novica zameuser posted image .

Na kavici je bilo super, smo se mal načvekale. Na koncu pa je padla še pizza s simonmojco in libraryuser posted image . Čeprav...jaz sem spet lačnauser posted image . Pa glih zjutraj sem jih slišala od sestre pri G, da je 20 kg pa res preveč. Ah, poln kufer imam te babe, ko jo šljivi, nisem po nasvet o teži tja prišlauser posted image .

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
14.10.2010 19:01:59   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

samo res....user posted image je včeraj tarnala, da jo v križu boli... hmmmm.... je pa tud mala zbolela...

še tukaj, nič batuser posted image

sem pa danes izvedela, da je v ponedeljek rodila ena znanka s katero sva imeli isti dan PDP- očitno gremo res proti koncuuser posted image

danes me nič ne boli, razen občasnega običajnega otrdevanja trebuha, ampak danes še nobenga Mg nisem popila, tako da je tudi to normalnouser posted image , sicer pa jutri je 37t, pa bo kar bouser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
14.10.2010 19:18:50   
škorpijonček_
Ahoj,
jst sem pa zdle tak jezna in žalostna hkrati, da sem se kar mogla zjokat, očitn me še zraven hormoni dajejo.
No, v glavnem, dremam lepo na kavču, pa pride moj pes dvakrat do mene, pa se ga nisem am vzela in jst spim naprej. Nakar naenkrat slišim kako neki trga in cufa, pa sem mislila, da ima igračko. Pa mi je šlo na živce in vstanem, a glej ga frajerja on vzel iz koša za perilo, čist novo jopico, ki sem jo včeraj nabavla za našega malega user posted image . Men je skor deklc gor vrgl, najprej sem ga lovila po celem stanovanju in ga parkrat mahnila s to jopico, pol pa sem se naenkrat zjokala, kar ulilo se je.
In pol je frajer okol mene hodil, full previdno, neki zajokal...no zdaj pa je varno par metrov stran od mene, ker točno ve, da je nardil p.......
LKličem mojga, itak mislil, kaj je narobe...rekel, da če bo treba, da me pelje v Mb ali Lj, po novo...ja valjda...kr v lL bomo šli zarad tega, ta je tud smešn (no sej vem, da je hotel vse dobro), kličem mamo, sem tud s tako ihto povedala, da je misla, da mi najmanj noga fali. No, v glavnem, morda se bo dalo rešiti, uničena je zadrga.
V glavnem, danes niso hormoni na moji strani, da me je tak tole s tira vrglo.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
14.10.2010 19:37:00   
lottyka
Pa dober večer ponovno,

Evo mene nazaj. Kupila mrežaste hlačke in nedrček za dojenje, sem ga vzela kar v DM, bom po porodu naročila pri Lisci in tega Da-da, ko bom videla koliko bom mela pravo cifro. Do takrat bo pa ta dober. Tako zdej imam pa za v torbo vse, sam zaprla jo pa še ne bom, bom nekaj zunaj zaenkrat še pustila user posted image , se mi še ne mudi.

Drugače vas je bilo pa prav lepo danes spoznat in malo poklepetat. Prav paše mal nosečniških tem obdelat.

kontracepcija - mislim da bova ostala na kondomih, dokler se ne odločiva zaključit kariero, potem pa obroček in je. Na tabletke jaz ne grem več.

decemberke - ne morem verjet. Ampak čestitke mamici in bebiki.

maa - user posted image

Se kar pozna, da smo več doma, je kar veliko za prebrat. Drugače pa jaz sem kar veliko lažja sedaj, ko je moj prišel domov, vsaj rodit sama ne grem. Se grem kar mal stisnit na kavč k mojmu.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
14.10.2010 19:39:55   
majabar
skorpijoncekuser posted image , te kar razumem. Kar daj ven iz sebe!!

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
14.10.2010 20:01:59   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Pa dober večer ponovno,

Evo mene nazaj. Kupila mrežaste hlačke in nedrček za dojenje, sem ga vzela kar v DM, bom po porodu naročila pri Lisci in tega Da-da, ko bom videla koliko bom mela pravo cifro. Do takrat bo pa ta dober. Tako zdej imam pa za v torbo vse, sam zaprla jo pa še ne bom, bom nekaj zunaj zaenkrat še pustila user posted image , se mi še ne mudi.

Drugače vas je bilo pa prav lepo danes spoznat in malo poklepetat. Prav paše mal nosečniških tem obdelat.

kontracepcija - mislim da bova ostala na kondomih, dokler se ne odločiva zaključit kariero, potem pa obroček in je. Na tabletke jaz ne grem več.

maa - user posted image

Se kar pozna, da smo več doma, je kar veliko za prebrat. Drugače pa jaz sem kar veliko lažja sedaj, ko je moj prišel domov, vsaj rodit sama ne grem. Se grem kar mal stisnit na kavč k mojmu.

kje si kupila mrežaste hlaćke? me zanima če morm res do tosame hodit al je kje drugje možno dobit.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
14.10.2010 20:07:09   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Pa dober večer ponovno,

maa - user posted image

kje si kupila mrežaste hlaćke? me zanima če morm res do tosame hodit al je kje drugje možno dobit.

imajo jih tudi v Mullerju in Sanolaborju

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
14.10.2010 20:08:24   
lottyka
Jaz sem mrežaste hlačke kupila v Tosamini trgovinici ampak jaz jo imam manj kot kilometer od doma, tako da mi je spotoma. Mislim da jih imajo tudi v Sanolaborju in verjetno bi znali imeti tudi v Lekarnah.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
14.10.2010 20:15:19   
zori82
Dober večer še od mene

ja danes je bil pa res super čvek, prav fino vas je blo spoznat (no zdj lahk vsaj rečem da poznam koga v Ljuser posted image ). Mi2 z Ljubljano sva pa tud potem zabluzle po BTCju do 15user posted image . Pol sm še hitr kosilo skuhala, pojedla in dol padla na  user posted image .

Kaj a sneg je napovedan, a niso rekli da bo "suha" zimauser posted image

Decemberke...tem se pa res mudi, da nas že prehitevajo po desni...upam da so user posted image okuser posted image

BC popusti...ja zdj so najdli dat popuste ko sm js že vse nabavla  user posted image

emma ju3 zjutri grem tvojemu G na odvzem brisa za streptokokuser posted image . Mi lahko prosim samo malo napišeš kam je treba ituser posted image (vem katera stavba, sam kje je to not da ne iščem tam kot en lolekuser posted image )

škorpijonček user posted image

no zdj grem pa mal slavne gledat  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
14.10.2010 20:25:33   
Renesme**
napišem samo to...mi je prej we are sorryuser posted image

danes je bilo luštno, če ne prej pa z vozički spetuser posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
14.10.2010 20:30:08   
majabar
Evo, dr. Pusenjak je pa res hiter. Poslala sem mu mere dojencka in je odgovoril:

mere vašega ploda so povsem primerne za čas zgodnjega termina, torej cca. 37 tednov, zato se skrbi odveč.
Torej, Jeci in maa, brez skrbi;).

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
14.10.2010 20:32:31   
philadelphia
Živjo!

Danes pa je bil en produktiven dan. Sem prišla domov okoli pol sedmih, ker sem šla še na telovadbo za nosečnice. Pa da se mi je dalo. user posted image
Sem šla prvič k novi trenerki in tam se pa dela (je mešanica aerobike, pilatesa in še česa), pa ne vem če bi še šla, ker bom res kaj pospešila s tako telovadbo. user posted image

Fajn je blo na pijači in potem sem se tako najedla, da mi je še sedaj slabo, sploh nisem še lačna.

Lottyka kr nadomesti teh par dni s stiskanjem!!!  

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
14.10.2010 21:14:42   
emma83
zori vhod je itak zunaj, ni treba nič v stavbo noter hodit. Je pa vhod na tisti strani, ki gleda proti železniški, na vratih pa itak piše Ginekološka ambulanta dr. Franjić. Aja sem pa pozabila zadnjič napisati, da sem jaz sama nesla bris v laboratorij in tam plačala preiskavo. Laboratorij je pa Microlab, Ulica Bratov Babnik 10 v Dravljah. Upam, da ti nisem preveč zakomplicirala.

Punce jaz grem spat, nočko.

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
14.10.2010 21:22:20   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: pajac
Kapesanta, kje ni bilo parkplaca??? V BTCju dopoldan??

pred BC ali Mullerjem - nisem imela volj predaleč parkirat, ker sem imela namen kupit povštra in obrobo, mogoče tudi banjico.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?