Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 8:53:32
|
|
|
|
philadelphia
|
Hijacinta prileti, več nas bo, bolje bo . Pa še bolj bomo izstopale
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 8:54:27
|
|
|
|
severnica77
|
Halo punce! Zdaj pa nas je res že večina doma ali pa vsaj koristimo dupust, kaj? Se vidi po količini napisanega . Glede nakazil - jaz sem tudi vedno (v prvi porodniški) dobila točno nakazilo, tudi če je bil vikend, so nakazali že v petek. Danes bom pa naredila tortilje Meni se trebuh še ni spustil, vsaj zdi se mi tako. Bi si mislila, da bom pri nekaterih zadevah tokrat bolj ziher (špikanje, zategovanje, pritisk navzdol), glede na to, da ni to moja prva nosečnost pa je vse kot prvič. Se nonstop sprašujem kaj je to, kaj je ono ... No, glede odteka vode bi verjetno vedela, da je to to. Tega se dobro spomnim . Me pa zadnje dni kar malo daje strah ... ja porod se približuje s svetlobno hitrostjo. Mi je moj včeraj rekel, da me naj ne bo nič strah, ker bo on z mano ... Saj te besede lepo pomagajo, samo vseeno, malo straha pa je le prisotno.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 9:01:03
|
|
|
|
Hijacinta
|
Hijacinta prileti, več nas bo, bolje bo user posted image user posted image . Z veseljem. Pol se grem pa kr zrihtat .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 9:07:10
|
|
|
|
severnica77
|
Lepo se imejte na srečanju in pridno čvekajte (no, v to drugo sem tak in tak prepričana, da boste ) Meni je malo predaleč.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 9:08:53
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta Hijacinta prileti, več nas bo, bolje bo user posted image user posted image . Z veseljem. Pol se grem pa kr zrihtat . Pa če še poješ eno tortico za mene si carica DOBER TEK! Jaz bi tud.... . ....
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 9:11:47
|
|
|
|
Soncchhek
|
jutro punce jah, jaz tudi ne vem a je krivo vreme, ali pa naše visoke nosečnosti....sem tudi jaz kot da bi me nekdo povozil....ponoči sem se stokrat obrnila , zbudila....ni bilo šans da najdem udoben položaj... drugače volje sem pa dobre, čeprav sem nenaspana pa četudi je zunaj vreme do *****. jaz tudi dobila nakazane evrčke za pomoč za nakup opreme, tako da bom kar dokupila čimprej kar še rabimo, ker se mi sploh ne da več po trgovinah hodit.... aja....moje kilce so na +6.....še 4 imam v rezervi do prednosečniške teže . se pa vidi, da imam ful apetit, čeprav mi je po hrani in vmes spet večkrat slabo. jaz sem tudi zato, da se za dojenčka uporablja čimmanj kozmetike....tako da mi bomo tudi najprej poskusili samo voda voda+ olivno olje.... čez čas pač tisti vlažni robčki, ker ko se dete orng poserje ni šans da to z vodo fajn popucaš . pa hladilno mazilo verjetno kar od Wellede... sem se lih spomnila...kako je bilo nazadnje, ko je bila pri nas moja nečakinja....2,5 leti stara.... itaq je brez pleničke...lepo čista čez dan...tudi ponoči skoraj že...ampak ona ko se igra včasih pozabi...pa jo gleda moja mama, zakaj tako široko drži noge pri laufanju in valda....mala je imela eno klobasco drekca v hlačih...pa se še kar podila za žogo...haha....pa jo nesem v hišo lepo umit, kar stuširat...pa jo vprašamo zakaj ni povedala da jo kakat....." pozabila".....pa zakaj potem ni povedala da ima drekca že v hlačih...je pa rekla " ja nisem vedla " . ji je bilo fajn toplo. punce lep dan....pa uživajte na čveku..danes al jutri ali kdaj je že...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 9:29:13
|
|
|
|
pajac
|
Jutro sonček! IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek ker ko se dete orng poserje ni šans da to z vodo fajn popucaš . O da se da Mi smo Petra, ko je naredil "Hirošimo" odvili, previdno dvignili in med tem odprli pipo v umivalniku ter pod tekočo vodo oprali... ko je bil že večji, da ga ni bilo strah tuša, pa kar rito pod tuš.... kdo bo to pocal... Sam ko pogledam za nazaj, mi doma nismo imeli sploh vlažnih robčkov... samo toto krpice, ki sem jih zmočila z vodo.. Zdaj pa ko je veliki pa imam v kopalnici tiste nivejine krpice, ki jih lahko vržem v WC.. Zdi se mi, da mu s suhim papirjem ne morem lepo obrisat rite nečakinja je pa carica
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 9:58:47
|
|
|
|
november2010
|
Jutro! jaz bom pa današnji dan kar lepo v postelji preživela, že cel teden me neki daje, danes sem pa dokončno podlegla.... prehlad, driska, slabost (no, to je bilo ponoči, trenutno mi vsaj slabo ni).... tako da danes se zihr ne premaknem iz postelje, za jutri bom pa še vidla... sem zmer pol tkole huda sama nase, da že prej ne poskrbim zase in vedno čakam, da me bolezen čist do konca povozi, da sem pol obosjena na posteljo! Imejte se skrajno lepo danes na čveku, pa še eno kavico zame spijte :)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 10:21:13
|
|
|
|
tejci1981
|
Dobro jutro! Kako ste danes punce??? Na štajerskem imamo spet megleno jutro,...upajmo, da se izboljša ! Spala dobro, vstala le 1x Aleunam - hvala za obvestilo , sem mislila, da bo jutri (so rekli da bo 15.) Prvo nakazilo porodniške je (po moje) novembra. Jaz sem začela z 6.10 z P, ta mesec še itak dobim plačo, pol pa porodniško,....ali se motim???? Ste že nepisale Trebuh - še vedno na svojem mestu, se nič ne spušča HB, še ima čas,....mama še ni pripravljena Vse bolane - hitro se pozdravite Grem dat kurja bedrca v marinado, pa krompir nalupit, da bo pripravljeno za kosilo! Uživajte danes na kavici in tortici,...pojejte še zame kakšno,....bolj kislo, skutino, limonino ali gozdni sadeži !
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 10:26:56
|
|
|
|
tejci1981
|
MalaNeli - pa res se je full spustil OMG! Upam, da boš počakala do ponedeljka, da pride tvoj dragi nazaj!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 10:28:34
|
|
|
|
nadinne
|
Dan! Ah kak smotan vreme zunaj...tile oblaki mi gredo že na živce...upam da bo kaj sopnčka popoldne. No dobro se načvekjte in najejte tortic danes oz. saj se verjetno že mastite Pojejte še kakšno zame. Jaz si bom danes za nadomestilo doma naredila kar pico november2010, upam da se hitro pocajtaš! pajac, kako si ti? Že kaj bolje? Tudi Petru želim hitro okrevanje. No jaz sem bila pa včeraj spet v materinski šoli...moram rečt da tole v Kranju je pa čisto nekaj drugega kot pa Bled...mi ni bilo težko sedet 2 uri. Mi je bilo pa tako hecno, ko je je imela samo ena prisotna rok malo pred mano, ostale pa vse decembra in januarja...pa vse še enkrat večji buši kot jaz Tak da se že veselim naslednjih šredavanj...no v pom ne bpm šla, ker imamo komunikacijo in se dela s partnerjui, moj pa ne more ker bo v službi. Včeraj sem se potem tudi definitivno odločila da do konca meseca nabavim pralne plenice Racman...sem si šla pogledat na net in prepračunala koliko me pride...fino mi bo ravno tole nakazilo danes pokrilo vse stroške Upam da se bodo potem plenice obnesle vsaj približno tako kot si predstavljam. Nič, zej pa šibam v trgovino, da nabavim vse za pico, potem pa po nečakinjo...me je že klicala kdaj pridem...je bolj navdušena da jo teta merka kot pa jaz...ne vem kaj sem ji tok všeč
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 10:41:43
|
|
|
|
pajac
|
za vse bolane.... Nadinne hvala, sem kar ok, samo mi ne paše jest zaenkrat... Tudi Peter je ponoči bil brez bruhanja in driske, je pa stokal in klical na pol ure... Očitno bo enodnevna viroza, samo bo ostal doma do ponedeljka.... Jaz sem si pa danes zadala, da bom nekaj več skuhala in dala zamrznit.... sedaj pa iščem tisto voljo, ki sem jo imela včeraj, ko sem mojemu naročala, kaj naj prinese iz trgovine....
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 11:43:38
|
|
|
|
tejci1981
|
Eno vprašanje: Včeraj mi je G dala brošuro o kontracepciji po porodu, ste že razmišljale kaj o tem? Drugo ali mnogorodke kaj uporabljate ve (če sploh kaj)?????
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 11:50:22
|
|
|
|
malajka84
|
dan punce...no vrjetn ste še na torticah-večina:) dobr tek!;) jst sm s CTG-ja...mal u šoku:)..so me hotl kr u porodnišnc obdržat...je pokazal par popadkov (zdej vem kaj je tist špikanje levo spodi):)...pol so me dal na UZ...pa še pregledal in ma naša beba zdej 3250g...pa je dohtr reku d tud trebuh je ornk...to najprej..pridem tja pa mi reče u vaš buši je paže kr kdaj mate rok...pa jst njemu novmebra...pa on a-a, do tja pa ne boste pršl..:) no pol me pregleda pa vse...pa je reku d lhk rodim al jutr al pa čez par tednov d bi me kr u porodnišnc obdržžal za zihr...no in seveda sm mogla jamrat:)...pa me je le spustu domov:)ampak ne smem laufat pa u hribe hodit pa..:) takoj k ne čutm več velik bebike nazaj če ne pa mam ctg spet nasledn četrtek,...u sredo pa tko še pregled pri moji...uglavnem me je šokiral k je reku ja lhk je že jutr:) No po drugi stran pa...razvita pa vse je dot..kil ma tok k js k sm se rodila...tko d bolš to k pa d dočaka 5kg... No tolk d sm napisala mal...dons grem pa u nabavo za modrcam k je bil lih dnar nakazan:) Smo očitn vse bankomate oblegale:) kontracepcija...kolegica je dobla neke tablete...ma pravi d ji niso všeč..tri mesece je od poroda pa M še ni mela, niti ne ve kdaj bo, ampak so to baje taki tableti...tko d ne vem..kaj je res najbolj pametnO?? kuhanje...sm mela jst tud prejšnji teden idejo ja d skuham par zadevic pa u skrinjo za po porodu, d mi neb blo treba...no do zdej....je še vedno vse praznO:)v najslabšem primeru bomo pa sam špagete jedla na začetku;)
< Sporočilo je popravil malajka84 -- 14.10.2010 11:51:09 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 11:57:04
|
|
|
|
pajac
|
ooo malajka84 Saj si že v 38 tednu... no če želi naj gre kar ven.... Kontracepcija - jaz sem imela tabletke, zdaj pa ne vem kaj bom vzela... Mirene nisem dala, ker naj vmes naj ne bi imela otorčka 5 let, to pa nisem planirala.. bom videla.. vse je odvisno a se odločim še za enega ali ne.. (pa bolj nagibam, da ne, čeprav....) Grem kuhat, da ne bom kot ti malajka84...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 11:58:05
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981 Eno vprašanje: Včeraj mi je G dala brošuro o kontracepciji po porodu, ste že razmišljale kaj o tem? Drugo ali mnogorodke kaj uporabljate ve (če sploh kaj)????? očitno nič, ker verjetno ne bi tukaj čvekale
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 12:00:44
|
|
|
|
tejci1981
|
Jaz osebno za tabletke nisem,...sem štorasta in jih pozabim, ne vem kako mi je uspelo ned nosečnostjo jest redno Elevit Nekak najbolj enostavno se mi zdi da si dam vstaviti maternični vložek, tako ali tako se moram posvetovati še s svojo G, ampak ali ima katera izkušnje?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 12:02:34
|
|
|
|
tejci1981
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981 Eno vprašanje: Včeraj mi je G dala brošuro o kontracepciji po porodu, ste že razmišljale kaj o tem? Drugo ali mnogorodke kaj uporabljate ve (če sploh kaj)????? očitno nič, ker verjetno ne bi tukaj čvekale To pa je res!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 12:09:15
|
|
|
|
pikizenc
|
malajka - hehe mogoče pa ne bom jaz otvarjala sezone, kar naj kera z zgodnejšim rokom ... library - midve sva očitno tam tam z merami, pa sem tud S velikost dada modrčka vzela Jaz na veliko počivam, to je pa tud to ... spim pa še vedno ful dobro glede na mojo trenutno velikost
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 12:10:40
|
|
|
|
aleunam
|
Malajka, pupa ma res že zelo dobro težo, tudi tedni so v redu, tako da ti kar. Moja mama pa bruha, ful se slabo počuti... Joj, me je kar strah, ker itak vse poberem. Sestrica pa kašlja, ma malo vročine... Skratka, mislim, da me čaka kakšna viroza. Samo bruhanja ne, prosim. Če presedim cele dneve na wc-ju, preživim, bruhanja pa ne prenesm. Jaz bi tudi morala postoriti še 1001 stvar, pa se mi ne da. Sem šla na banko, se s položnicami rešila nakazila , zdaj bi se pa res najraje . Najboljše bi bilo iti spat, a kaj ko moram do konca skuhati, potem pa še po sestro v šolo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 12:15:46
|
|
|
|
pajac
|
aleunam drži se stran od mame, pa kako razkužilo uporabi za roke, če bosta že skup.. Čuvaj se! Ni fajn.... Aleunam, a si ti kupila od Galeba posteljnino??? Če si, kaj si oprala tudi tisto zaščito okoli? pa kako si sušila.. me je malo strah dat v sušilca
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 12:17:53
|
|
|
|
aleunam
|
Ne, nisem bila jaz. Mislim, da lottyka.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 12:28:52
|
|
|
|
pajac
|
Ok! Lottykaaaaa!
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 12:40:12
|
|
|
|
MalaNeli
|
malajka hehe. saj zdaj ni več panike. mene sam tist skrbi k mojga ni. pa sm tut zvedla da lahk takoj pride če bo treba, no, po 60km prevoženih. mo bomo pa vidli ka bo ctg v pon. povedu :) hihi pa rezultati streptokoka
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 14.10.2010 12:48:20
|
|
|
|
sara pia
|
Dober dan Mi smo pa danes odlično spali se nismo nič zbujali Jaz mam tudi v materinski knjižici papirje od nuhalne svetline, rhd in še trije izvidi od krvi. Vidim, da imate že denar nakazan, tko da se oblečem in gren tudi jaz pogledat, če je. Zdajle pa perem posteljnino za , ki smo jo včeraj kupili v Pikapolonici, je bla 70 €, sam je pa vse kovterček, povšterček, pa prevleki za oboje, rjuha in pa 2x obroba, upam da bo kej sončka, da se posuši. Lepo se imejte in fajn in jejte tiste, ki ste na srečanju.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?