aleksa83
|
Pozdravček vsem,... Čestitke decembrkam,... meni pa še se ne mudi, vsaj upam da tudi ne Kako ste se imele na kavici? Tiste, ki ste bolane, vam želim čim hitrejše okrevanje. Vsem pa pošiljam veliko !!! Zanima me kako se reče oni plenici, ko je za široko povijanje: najprej daš pampersko, pol tetra plenica, preko pa......., sem bila danes v baby centru, pa jih niso imeli. Sem mislila kupiti eno ali dve, za domov iz bolnišnice, ker doma imam samo one tiste stare na vrvice. sem tak utrujena, da je joj,..., spala sem ful slabo, po dolgem času me hrbet boli, noge,...., jutri pa imam kontrolo in upam, da bo vse vredu,... Komaj čakam, da vidim mojega malega divjaka ali divjakinjo, ko tako pestro divja v trebuhu,...Upam, da ne bo G.komplicirala, zadnjič je neke jamrala,d a me bop v bolnišnico poslala,,.... Imate kaj probleme z uhajanjem vode? Meni to nagaja zadnje čase.... Lepo mi bodite, pa pazite na bušije in vse lepo vsem,.... Če pa bo katera že mogla it rodit, pa ji želim čim manj bolečin in naj se vse izteče po načrtih,...