|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
13.10.2010 17:12:42   
cukica
Najprej bom vas vse lepo pozdravila se vam bolj malo javljam,...
Najprej čestitke vsem za user posted image in lepo nosečnost vam želim do konca,....
Jaz imam v ponedeljek 18.10 pregled za sladkor in pa pregled pri g v lj.,nato pa imam 22.10 3d ,ki se ga že prav veselim in pa 3.11.pregled pri moji g,...Drgač pridno rastemo,naš fantek ima že 600 g in pravi ginekologinja,da bo pravi atlet ima namreč velike noge,.... Smo pa v 24 tednu in upam,da bo vse v redu s tem sladkorjem,ker me kr mal živčno dela,...
Mejte se pa vam še kaj pišem,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
13.10.2010 17:46:57   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: kalaxy

Živjo punce,

jaz sem iz UZ-ja. Imamo enegauser posted image , druga vrečka je prazna. Se ni razvilo.
Ampak nima veze, imamo enega in to je pomembno.

BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
13.10.2010 17:50:36   
mojškra
Evo mene iz pregleda, sem se fino načakala od 13 -16.30 ure-katastrofa.Tako je: moj pikec se je spustil še malo nižje, tako nizko, da mu ni mogla niti glavice vredu zmerit. Oprla sem se še malce, tako da sem zdaj odprta 3,5 cm. Plodovnice je ok. Bla na CTG-tudi ok. Fantiček se je v 10 dneh zredil za 250 g, tako da je težek zdaj 2550, kar je tudi vredu. Mami se je zredila tudi za 1 kg v 10 dnehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Skratka, G je rekla, da čakamo, čakamo, in da bi bilo fino da pridemo do polnih 36 tednov- to pa je še 5 dni. No bomo videli, kako se bo fantiček odločil.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
13.10.2010 17:57:44   
Teta M
Super Mojškra,potem pa se drži istega recepta še naprej,pa bo vaš fantiček dočakal lepo težo še v trebuhu...user posted image
Kar tako naprej in držimo pesti da vsaj 1-2 tedna še imaš princa v sebi...user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
13.10.2010 18:03:45   
Urshy78
TetaM, definivno javim. cifro ti bom pa na ZS poslala.
sem pomila vsa okna ja, upam da bo za nekaj časa mir.
jutri pride prideta pa zidar in mizar in bom spet lahko čistila za njima, juhu user posted image user posted image

jaz tudi malo spremljam rudarje po poročilih in sem vesela, da se zgodba odvija po načrtih. pa svaka jim čast, da so toliko časa zdržali v tisti majhni luknji user posted image

ti se pa potrudi, da spiješ čimveč tekočine, jaz se tudi včasih malo pomatram, da jo spijem vsaj liter in pol, če ne še kaj več.

cukica, super da je z user posted image vse ok. mogoče bo pa košarkaš, oni imajo ponavadi večje noge user posted image malo heca user posted image
čimbolj se izogibaj sladkim stvarem, upam da bo s cukrom vse ok.

Mojškra
, fajn si se načakala. ma po moje bo fantek zdržal še teh par dni, pa tudi če ne bo, mislim da ne bo čisto nič narobe, težo imam tudi čisto ok. pa vseeno držim pesti, da bo počakal še malo v trebuščku.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
13.10.2010 20:15:13   
mojškra
Tako je, moj fantiček bo še zdržal 14 dni sem jaz tako rekla user posted image user posted image user posted image . Morda pa Urshy greva skupaj dihati???? 

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
13.10.2010 20:45:56   
jona klara
mojškra- superuser posted image user posted image user posted image , fantek je pa priden in še bo malo užival v mama allinclusive. ha, ha- počivaj in se drži.Težo pa že ima lepo, pa še bo dobil.

urshy- ti si pa res pridna punca, srečen fantek kako mamico bo imel, vse mu je prštimala.Pa še delavce dobite, a boš imela čas sploh iti rodit? se hecam

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
13.10.2010 21:38:32   
upanje81
kalaxy čestitke za uz in točno tako kot si napisala, važno je da je eden in ta naj se lepo razvija do konc nosečnosti. Srečno ti želim!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
14.10.2010 7:45:27   
špica84

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Mića(6.6.2011)
Mapesi

user posted image

mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)
Registrirana(19.2.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Petek,15.10
Urshy78-pregled+ctg

Pondeljek,18.10
Cukica-pregled

Četrtek, 21.10
Betricija - pregled

Petek,22.10
Cukica-3d uz

Torek,26.10

Lina10-morfologija+pregled
Jona klara-pregled
Špica84-pregled
Teta m-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Torek,2.11
foxylady-pregled

Sreda,3.11
Cukica-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mića(LJ)
Mapesi(LJ)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 7:58:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2485
14.10.2010 8:44:26   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Tako je, moj fantiček bo še zdržal 14 dni sem jaz tako rekla user posted image user posted image user posted image . Morda pa Urshy greva skupaj dihati???? 

jaz sem se tudi malo prej menila z mojim user posted image , da naj počaka še 14 dni oz do 29., ko ima moj rd user posted image
evo, potem velja za skupno dihanje user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
14.10.2010 8:45:34   
Urshy78
drugače pa dobro jutro, punce user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
14.10.2010 8:55:12   
S*
Dobro jutro!

Kalaxy čestitke za enega user posted image , sedaj pa srećno do konca in naprej!

Ursy, čakam da se kaj tvoje volje za pucat prenese nameuser posted image , ampak kaj ko čakam že lep čas, pa kar nočese me prijet user posted image   user posted image   user posted image !

TetaM, se bo treba kar potrudit, jaz vem zaseda moram spit vsaj 1,5-2l tekočine na dan ker če ne, se mi takoj na vodi pozna.

Čukica upam da bo s cukrom vse o.k.,ma tudi če bo kaj, saj če se mal sladkemu odpoveš ne bo tako hudo, samo da bo user posted image o.k.

Mojškra, zdržita vidva še malo 2/1, čeprav te imam na sumu, da bova skupaj dihale drugi teden.

Jona, kako gibi, se kaj krepijo?

Jaz sem po starem,nič ne ščipa in dete je leno. Bomo videli kaj bo jutri napregledu.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
14.10.2010 8:56:10   
špica84
Dobro jutro Urshy

Jaz pa še danes mš,potem pa sem gotova s tem.Jutri imam še zobarja zjutraj,potem pa veselo proti dolenski za cel teden jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
14.10.2010 8:57:24   
S*

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Mića(6.6.2011)
Mapesi

user posted image

mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Petek,15.10
Urshy78-pregled+ctg
S* Uz+Ctg

Pondeljek,18.10
Cukica-pregled

Četrtek, 21.10
Betricija - pregled

Petek,22.10
Cukica-3d uz

Torek,26.10

Lina10-morfologija+pregled
Jona klara-pregled
Špica84-pregled
Teta m-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Torek,2.11
foxylady-pregled

Sreda,3.11
Cukica-pregled
Registirana-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mića(LJ)
Mapesi(LJ)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

[/quote]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
14.10.2010 9:05:09   
špica84
Če ima ktera željo da prevzame seznamček ji ga rade volje šenkam.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
14.10.2010 9:38:38   
Urshy78
S*, ma neki je treba počet, čeprav to pospravljanje je bolj nujno zlo kot pa kakšen užitek user posted image

tvoj user posted image je pa res pravi lenušček! ima pa še 4 dni, da pokuka na svet.

špica, dobro opravi pri zobarju in poslušaj v MŠ, nato pa uživaj na Dolenjskem user posted image

seznamček bo pa slej ko prej morala prevzeti ena od bolj svežih nosečk user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
14.10.2010 9:41:03   
Urshy78
jaz pa zdele čakam mizarja, da nama naredi drsna vrata od omare v spalnici, zidar pride baje jutri, ampak me ne bo doma, ker imam pregled in ful laufanja naokoli. še dobro, da mi ne bo treba gledati svinjarije, ki jo bo naredil user posted image

grem malo pospraviti kuhinjo pa naresti teranov liker. potem pa na sprehod. včeraj sem komaj hodila, tako me je dol tiščalo. upam da bom danes zmogla kakšen korak več user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
14.10.2010 9:49:26   
špica84
Urshy verjem da bom uživala,mi je dol čisto fajn

A maš kakšno novo slikco bušija :P

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
14.10.2010 9:58:50   
Fargesia
hej...sem prišla malo pošnofat kako se mojškra drži...user posted image user posted image user posted image

in ostale?user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
14.10.2010 10:02:31   
špica84
Fargi lep pozdrav,meni dnevi prav bežijo.

Kako kaj mali Aljaž je plidkan

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
14.10.2010 10:13:56   
Urshy78
Špica, danes se bo moj buši slikal pa bom dala v album user posted image

o, Fargesia user posted image lepo da si prišla malo pokukat sem. kako ste pri vas? ti si ok? Aljaž je priden, spi ponoči?
sem zdajle pokukala na tvoj tikerček in videla, da je star že 3 mesece! noro, kako hitro greš čas!

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 14.10.2010 10:15:07 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
14.10.2010 10:45:52   
betricija
dan
vidim da ste še vse 2 v 1. lepo to.

jaz sem bila pa zjutraj pri svoji G in mi je podaljšala bolniško do poroda. ja končno.
potem sem pa zavila še v Pikapolonco. je včeraj prišel katalog, pa sem šla kupit posteljnino od Disney. je znižana iz 80 na 60, pa dobiš zraven rjuho, vzglavnik in odejo s prevleko, obrobo in baldehin.

jona pojdi pogledat. sicer pa se bo šoping kmalu nadaljeval, samo da se MŠ konča. danes grem sama na
predavanje od pediatra.

lepo se imejte. grem počivat. mi tamala ne pusti spati ponoči. se mi zdi, da občasno, ko položim roko na trebuh čutim nogice, ko me brca. da ne omenim mehurja, ki je trenutno najbolj zabavna točka naše pupe.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
14.10.2010 11:35:36   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hej...sem prišla malo pošnofat kako se mojškra drži...user posted image user posted image user posted image

in ostale?user posted image

O glej mamico, kako ste kaj? Lepo da si se oglasila, kakšno slikco nam še dodaj, pa bomo zadovljne. Jaz se še kar držim, le tamalček sili venuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa ga še ne izpustim, tako da ležim in noge vkup držimuser posted image user posted image user posted image . No ko se bo odločil se bo odločil, sicer pa se je že, saj vedno bolj v kanal sili in me širiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo bodite, polubčkaj sončka.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
14.10.2010 11:35:54   
jona klara
betricija- hvala za info o posteljnini, kake barve pa je? jutri greva z mojim v lj na šoping, v mullerja, pa za žametne hlače grem pogledat, da bo malemu toplo.Danes me full boli glavauser posted image user posted image .

S*- tudi mojuser posted image danes spava, čakam na brce pa nič, nekaj je bilo ponočiuser posted image , ti se pa lepo drži, dan D se ti bliža, ko te bo user posted image nabrcal v živo na rokcahuser posted image user posted image user posted image user posted image .Javi kako boš urejala, sicer pa že sedaj diham

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.