|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
12.10.2010 11:29:18   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mića

pozdravljene
tako nosečnost v maternici veliki smo 3 mm user posted image  in srcek ze utripauser posted image user posted image
čez 14 dni ponovni pregled ko bomo v 8 tednu pa se bo kaj vec videlo mogoče se še kje kak skrivauser posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke, bravo

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
12.10.2010 13:09:01   
Urshy78
dan user posted image

jaz sem pa danes pravi lenušček, se mi čisto nič ne da. malo prej sem bila na sprehodu z najino fifiko, grem vsak dan ven z njo za pol urce, mi prav paše, edino ko moram iti malo po hribu, sopiham sto na uro in delam vmes počitke.
danes me pa res čaka pomivanje kuhinje, jutri ali pa celo danes pa pridejo na vrsto še okna. sploh ne morem biti pri miru, mi paše da se nekaj dogaja.

upanje81, je čisto razumljivo, da se boš mogoče zredila malo več, glede na to, da nosiš user posted image user posted image . pa se ne bomo nič sekirali, a ne, bo šlo že dol user posted image

Mojškra, saj bo šel pri meni tudi zihr še kakšen kg gor. če bi pazila celo nosečnost kaj jem, bi imela sigurno par kg manj.
mene je na splošno malo strah poroda, glede na to da je prvič. ampak saj ne bom ne prva ne zadnja, ki je rodila. notri sigurno ne bo ostal user posted image
parket nama bo pa brusil in lakiral šele enkrat drug teden, baje je lak na vodni osnovi in nič ne smrdi user posted image bomo vidl. nimam še nobenih podobnih bolečin, razen ko me user posted image brcne v mehur ali pa pod rebra. komaj čakam pregled v petek da zvem če se že kaj dogaja.

špica, super, da boš lahko rodila naravno. kako pa je z epiduralno v tisti porodnišnici kjer boš rodila, si se že kaj pozanimala??

betricija, tudi jaz na polno zračim otroško sobo, ima prav vonj po novem pohištvu.

jona, čakamo slikice user posted image
si imela veliko za likati? saj mene je tut ful križ bolel, ampak sem tako uživala ob likanju cunj za user posted image , da sem na bolečino kar pozabila user posted image
drugače pa prav uživam na porodniški. sem mislila da mi bo kaj dolgčas, pa mi ni čisto nič.

mića, čestitke za user posted image user posted image user posted image

TetaM
, si ok? kako napreduje kopalnica? imata še veliko?

S*, si še v enem kosu?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
12.10.2010 14:06:43   
S*
Evo mene, še vedno sem v enem kosu user posted image in kot kaže bo tako do nadaljnega, se še nič ne dogaja v to smer. user posted image me je včeraj hecal, se ni hotu niti zmaknit in ko sem okrog 18h že hotla v P se je vseeno zbudil, mal pokolcal in se malo premikal, tako da smo ostali doma. Danes pa je malo bolj priden in je že parkrat brcnil, ma se ni ravno pretegniluser posted image .

Urshy, sej če si na volji lahko prideš še k meni kaj spucatuser posted image user posted image user posted image .

Jona pri nas piha burja že od prejšnega četrtka in namesto da bi uživala in se martinčkala na sončku, sem doma na kavču.

Mojškra, kako kaže??? Upam, da se počivanje obrestuje.

Miča čestitke, pa naj ti hitro mine čas do naslednjega pregleda.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
12.10.2010 14:39:10   
betricija
oj
mića, čestitke za nosečnost, sedaj pa lepo uživaj.

urshy ti si tolk pridna, mene še vso pospravljanje čaka. oblekce bom oprala zadnji mesec, imajo še vse nalepke od trgovine gor. sem pa včeraj likala, pa se komaj za tisto likalno desko premikam...pa imam še 2,5meseca. moram prav pazit, da se ne popečem z likalnikom...pa tak štor sem postala v nosečnosti.

S* lepo da ste še 2 v 1, se otročičku ne lušta ven it, ko je v maminem zavetju na toplem, pa nič burje ne piha notri.

špica, na MŠ hodiva skupaj z mojim in potem takoj domov.tako, da sploh ni časa. če bi se sedaj dobile na kavi, bi jo mogla odpovedat. še v četrtek grem sama v MŠ. pa cel dan bom letala naokoli. si moram bolniško zrihtat do konca, pa v službo it. kdaj bo konec tega direndaja...

upam, da se vidimo še v novembru.

jona, trenutno nič ne hodim po šopingih, bo pa treba. pa je moj skoz neki zaseden in ker bi bil rad zraven pri nakupih za našo pikico (da mami preveč ne zapravi), ga moram čakat, da bo imel gospod čas. bo v novembru več časa. se mu sprosti v službi in privat.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
12.10.2010 16:10:16   
špica84
Ojla eto inekcijo preživela.Je bila pa gin. zelo v skrbeh,je že v porodnišnico klicala,če so me slučajno sprejeli.

Sva poslušali srček in zmerila mi je trebuhček.Naročila pša mi je naj se probam čim manj sekirat,da mi zgleda to dviguje pritisk

V brežiški porodnišnici se da dobit EA pa sam dogovorit se morm

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
12.10.2010 16:15:43   
mojškra
HOJLA

user posted image user posted image Jaz imam doma vse zrihtano, tudi centralno  je danes prišel en zrihtati, tako da zdaj pa čakamo kaj bo jutri rekla G. Moj pikec pokec verjetno pridno raste (se mu tudi veliko kolca :-)). Tudi spalnica, kjer bo dojenček spal je zrihtana, tako da moram še poslikati in dati v album slikce. Ful sem vesela da je vse zrihtano. Moj možiček je pa tudi vse okrog bajte uredil, posadil nove ciprese, rožice oplel, pokosil travo, skratka naredil je vse kar je treba. Juhuuuuuu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Betricija-jaz sem tudi ful štorasta zdaj v nosečnosti, vse mi pada iz rok, vdarim se v vsak vogal.....verjetno to paše zravenuser posted image user posted image user posted image

S*- jaz sem pa mislila, da bomo vsaj malo vadile dihanje. Verjetno si že naveličana in komaj čakaš, da boš lahko dete privila k sebi. No saj bo kmalu.

Urshy
- no še mal še mal, lahko pa da boš v petek presenečena. Kaj si ti kupila za čistit noseka? Ali samo fiziološko, ali kakšno pumpico. Pa kakšen termometer imaš (ta za merit vročino v ušesku in katerega?)., to še moram kupiti.

No lepo bodite, pejte še mal na sončka in poskusite lovite še žarke.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
12.10.2010 17:31:57   
Teta M
Mića: user posted image user posted image user posted image , naj gre naprej vse tako kot mora iti...
Urshy: eh...počasi napreduje kopalnica, moj ima ob nedeljah ene 5-6 ur za to delat, ker potem popoldan gre pa še v trgovino delat..ostale dni nima niti sekunde frej.user posted image .tako da vse skupaj zelo počasi napreduje...sej zato pa sem vsa zamorjena...sicer ploščice so položene, edino banjo je treba še oblečt v ploščice, pa potem vse skupaj zafugirati, pa potem še seveda pobelit vse skupaj in sestavit kopalniški blok. Mi je pa moj rekel naj se kar sprijaznim,da ne bo vse narejeno kar sem si zamislila do poroda ,tako da sem se pač zdej sprijaznila s to situacijo,morala spremeniti nekaj načrtov, sej imamo kje biti, sem pa res hotela da imava midva svojo spalnico še in garderobno sobo in da bo otroška soba res frej za omaro in previjalno mizo. Pač bova še naprej tudi midva zdej po novem v otroški sobi spala,pa prostor je v njej še za omaro in otroško posteljico.Zmanjka pa prostora za previjalno komodo,ki bo po novem zdej v novi kopalnici. Ko bo pa spalnica za naju narejena pa se bova midva in bebi preselili v spalnico, pa bomo potem previjalno komodo dali v sobico..edino če mi bo čisto cool da je v kopalnici,potem bo tam tudi ostala. Sej tudi jaz kompliciram,to je kopalnica ,ki jo bova samo midva uporabljala,ker je to v spalnem štuku,tako da tudi če previjalna tam ostane,ne bo nikogar motila. V spodnji etaži je pa itak še ena kopalnica,ki jo že sedaj uporabljamo. Drugo vse je ok pri meni,razen teh bolečin v sramnih kosteh,to je pa neznosno...Aja, pa jutri grem dati še enkrat vodo,ker zadnjič nekaj ni bilo ok, pa še premalo sem jo dala. Pa materinska šola je,tako da se ne oglašam vsak dan tukaj oz.malo manj kot sicer,preberem pa vse.user posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 12.10.2010 17:35:51 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
12.10.2010 18:01:41   
Urshy78
S*, tvoja ponudba mi ni preveč všeč user posted image user posted image user posted image
saj da ne boš mislila, da mi je pospravljanje v kakšno posebno veselje, ampak potem vem da bo manj časa, moj bo pa pospravil tako kot znajo moški user posted image
pridno počivaj. mogoče bo pa dete bolj živahno, ko pokuka na svet.

betricija, moram biti pridna, bi želela da se samo naredi, pa nekako ne gre user posted image
če boš zadnji mesec oprala in zlikala, bo čisto ok.
joj, jaz sem tudi ful štorasta, vsaka stvar mi pade iz rok in potem se matram, da jo poberem user posted image

špica, super da je vse ok. zdaj pa poslušaj nasvet tvoje G in se ne sekiraj preveč, saj bo vse ok.

Mojškra, krasno, da je vse zrihtano, zdaj se lahko končno oddahneš. super občutek verjetno, a ne.
za noseka sem pa kupila v BC nosni aspirator na baterije, pa 8 različnih melodij ima, samo še baterije moram kupiti. pa fiziološko imam.
termometer sva pa kupila 4v1, tut v BC. meri temperaturo v ušesku, pa na čelu, kaže mi pa tudi temperaturo v prostoru.

TetaM, no, saj nekaj časa še imata, da poštimata stvari. ti pa verjamem da bi rada imela vse narejeno, preden pride pupika na svet. saj je pri meni podobno. stopnice je treba še obdelati do konca, zaenkrat imam samo beton in imam nonstop čistiti, prahu je pa vseeno preveč. pa drsna vrata mora priti še mizar naresti, naj bi prišel jutri, ampak ni še nič klical user posted image sem rekla mojmu da ni šans da bo potem vrtal in svinjal, če bo user posted image spal v spalnici.
no, parket sem že omenila, da ga je treba zbrusiti in polakirati, potem je pa treba dati ven stare omare, notri pa pride dnevna soba in nova miza ter stoli.  in močno dvomim, da bo to vse narejeno v roku..user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
12.10.2010 18:01:46   
mojškra
Teta M- vem kako je to, vidva sta si zadala kar orenk delo, morda pa vama rata. Ne naprezaj se preveč.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
12.10.2010 18:59:47   
Teta M
Mojškra&Urshy: hvala za tolažbo. Eh Mojškra, niti pod razno ne bo vse dokončano, sem se že sprijaznila,sej zdej sem bolje odkar sem dojela oz. se sprijaznila s situacijo. Mojemu so še podaljšali eno pogodbo za en projekt ki ga dela,jaz sem pa upala da se sedaj z 18.10 to zaključi,kar bi pomenilo da bi imel mnogo več časa. Pa žal ni tako...Itak bi radi zdej pred zimo vsi dokončali zunanja dela(kanalizacije, plinske cevi,telekom cevi,naredili izkope,ipd.) vse to bi radi seveda spravili pod zemljo,dokler se še da z bagrom delati in so temperature še vsaj malo prijazne. ., To pa za mojega pomeni delo.Sej sem vesela da se mu je končno odprlo,ampak res bad timing je zdej...Zato sem pa vedno full vesela če je dež napovedan,ker to ponavadi pomeni,da z bagrom ne more delati po taki razmočeni zemlji in pomeni da ima čas doma delati...Drugače pa sploh ne maram dežja...user posted image . Sej bo že, je obljubil,da vsak prosti trenutek bo delal,samo da pač bo enkrat februarja verjetno vse to narejeno,ne pa do decembra kot sem pač jaz želela. Tolaži me tudi to, da rodim pozimi, bo vsaj več doma,ker če bi sedaj poleti rodila, bi videl otroka 0,5 h na dan. Očitno se že vse z nekim namenom dogaja. Jaz pa komaj čakam naslednjo sredo,grem k prijateljici da mi naredi eneregetsko-numerološki izračun za našo pupiko,pa da končno ime izbereva. Imam 2 različici istega imena,pa bom videla kaj bo tam izračunala in kaj bo boljša popotnica za njeno življenje.user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
13.10.2010 9:04:30   
Urshy78
dobro jutro user posted image

kje pa ste? še vse spite? jaz sem se zbudila malo pred šesto, potem sem pa do osmih ležala. zadnje čase spim še kar dobro user posted image
bla že zunaj s kužico, pojedla zajtrk, zdele mi je padel cuker, tako da si grem naresti še čokolešnik user posted image

potem pa sledi pospravljanje pa ne preveč, nato še malo daljši sprehod, za posladek pa pomivanje oken user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
13.10.2010 9:30:14   
jona klara
jutro!
O Urshy, kr hud plan dela imaš.A ni mrzlo danes za okna? pazi se, da se ne prehladiš, pa tudi ne se preveč naprezat, da ne boš šla predčasno v P.Mene je pa danes ponoči full nazeblo, ker nismo včeraj preveč kurli  zvečer in me spet boli grlo.....za znoret.
Zajtrk je bil pa kr super mleko z polnozrnatimi cruspiji, banana, čaj.....malo kasneje bo kavica, za kosilo pa palačinke in korenčkova juhica...vmes pa likanje cunjic za malegauser posted image user posted image .
urshi- slikice bodo počasi...user posted image user posted image za tamalga imamo vse razen kozmetike, koš za plenice, pa podobne zadevre+ voziček greva v petek naročiti ko vidima razstavljenega še rdečega in se odločiva za barvo, stajico, stolček bomo kasneje, aja pa še ležalnik rabimo.....posteljnina andraž me je pa full razočarala, dala 140 eur, ena prodajalka je rekla, da je to cel komplet z baldehinom, baldehina ni bilo, ker ga je potrebno posebej naročiti, naročim po telefinu preko baby centra kr reče 30 eur, ok me že boli glava ampak dobr naj bo, da bo komplet.Včeraj grem iskati in cena 50 eurov, se je pač zmotila,...to ni normalno skupaj komlet bil190 eurov, na samo sebe zelo jezna, da smo to kupili.

teta m- vem, da te jezi, samo, da pride punčka decembra ostalo bo že, samo, da imate kje biti,vem pa kako je ko si želiš.user posted image user posted image

BETRICIJA- a tebe tudi tvoj malo štopa z šopingi? ne sa najprej smo v zanosu, kasneje pa ugotovimo, da smo nori, kako nas lupijo, ker pač bi vse malčku kupili, v končni fazi pa ne rabi in mečemo denar vstran, ker mu tako ni dolgo prav.Lepo se imej v MŠ.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
13.10.2010 9:39:18   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

dobro jutro user posted image

kje pa ste? še vse spite? jaz sem se zbudila malo pred šesto, potem sem pa do osmih ležala. zadnje čase spim še kar dobro user posted image
bla že zunaj s kužico, pojedla zajtrk, zdele mi je padel cuker, tako da si grem naresti še čokolešnik user posted image

potem pa sledi pospravljanje pa ne preveč, nato še malo daljši sprehod, za posladek pa pomivanje oken user posted image

Ja Urshy- veš kaj so nam v MŠ povedali? En dan prej hočemo vse narediti. Da ne bomo začeli predčasno dihati?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
13.10.2010 9:57:18   
Petyyyy
Dobro jutro nosečke

Najprej čestitke vsen novim kinderjajčkom user posted image

Sotrpinke moje, vidim da vse pridno nekaj delate samo ne pretiravajte.

Bo še kak sestanek v tem mesecu? user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
13.10.2010 10:22:53   
Urshy78
Jona, malo je mrzlo, ampak saj se bom hitro segrela user posted image
ti pa čajčke pa limonce pit, da ne boš res zbolela!
za posteljnino si pa res dala celo premoženje, dobro služijo na nas user posted image

Mojškra, upam da ne no user posted image
naj user posted image še malo počaka. oče praznuje v nedeljo 60. letnico, pa bi se rada še malo dobro najedla user posted image
pa darilo bi mu rada osebno izročila. no saj bom v petek pri G videla kakšno je kaj stanje pri meni.

Petyyy, ja bo treba kar pohiteti z mitingom user posted image jaz vam bom v petek sporočila kdaj imam naslednji pregled, takrat bom tudi v Lj, drugače raje ne hodim dol, če ni potrebno. potem bomo pa videli, če nam bo uspelo.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
13.10.2010 11:11:03   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Jona, malo je mrzlo, ampak saj se bom hitro segrela user posted image
ti pa čajčke pa limonce pit, da ne boš res zbolela!
za posteljnino si pa res dala celo premoženje, dobro služijo na nas user posted image

Mojškra, upam da ne no user posted image
naj user posted image še malo počaka. oče praznuje v nedeljo 60. letnico, pa bi se rada še malo dobro najedla user posted image
pa darilo bi mu rada osebno izročila. no saj bom v petek pri G videla kakšno je kaj stanje pri meni.

Petyyy, ja bo treba kar pohiteti z mitingom user posted image jaz vam bom v petek sporočila kdaj imam naslednji pregled, takrat bom tudi v Lj, drugače raje ne hodim dol, če ni potrebno. potem bomo pa videli, če nam bo uspelo.

Jaz imam pa danes pregled ob 13.15 uri, upam da me da na CTG, da vidimo če se kaj dogaja, ali si je naš korenjak premislil, in bo počakal še malce.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
13.10.2010 11:41:57   
jona klara
MOJŠKRA- SREČNO DANESuser posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
13.10.2010 12:07:02   
Urshy78
Mojškra, dobro opravi user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
13.10.2010 12:26:04   
kalaxy
Živjo punce,

jaz sem iz UZ-ja. Imamo enegauser posted image , druga vrečka je prazna. Se ni razvilo.
Ampak nima veze, imamo enega in to je pomembno.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
13.10.2010 12:57:56   
Urshy78
kalaxy, čestitke za enega user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
13.10.2010 13:00:20   
jona klara

kalaxy, čestitke za enega user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LEPO user posted image !

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
13.10.2010 13:05:14   
lina10
Kalaxy,čestitke za user posted image ,koliko pa bi bila sedaj nošeča mogoče se bo iz prazne še kaj razvilo,pri meni je bilo na začetku tudi v ena gestacijska vrečka veliko manjša od druge,so mi rekli da vprašanje,če se bo obdržalo ,ampak na srečo sta ostala obauser posted image user posted image ,do NS sta se razvijala različno ,sedaj pa se skoraj identično.
Kakorkoli srečno tudi z enimuser posted image  pa naj bo ta zmagovalni pa uživaj v nošečniških radostih.
lp

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
   [Brisano sporočilo]
13.10.2010 14:33:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lina10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2473
13.10.2010 14:40:19   
špica84
Kalaky čestitam za enga sončka

Mojškra dobro opravte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
13.10.2010 16:15:43   
Teta M
Evo še mene!

Dala vodo, je bolje kot zadnjič,ampak vseeno ni čisto ok, ni pa potrebno mi nič jemati oz.kakšnih svečk. Pravi da premalo tekočine spijem in ima prav. Tako da se moram sedaj kar siliti,vem da če bom več pila, hitreje se bom tudi sčistila.
Bila v BC, šla zamenjat previjalno podlogo za manjšo,ker je sedaj pač nova situacija doma in to pomeni da bo previjalna komoda za 10 cm krajša. So mi jo brez problema zamenjale.user posted image
Kalaxy: čestitke user posted image user posted image user posted image
Mojškra: kako je bilo?
Urshy: si vse pomila? Okna bi tudi jaz  mogla čimprej, potem bo res preveč mraz.
Daj javi Urshy v petek kdaj imaš naslednji pregled, če bi se nam ratalo dobiti in te še tako videti. Pa daj prosim na FB ali tukaj na ZS mi pošlji svojo tel.številko, ti bom tudi jaz svojo.
Sem pa čisto presunjena in emocionalna danes in sem se kar nekajkrat zjokala od sreče, ko vidim kako uspešno rešujejo rudarje...

< Sporočilo je popravil Teta M -- 13.10.2010 16:16:16 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.