Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.10.2010 11:37:20
|
|
|
|
mojškra
|
S* - prav lahko se zgodi, da bomo midve dihale skupaj, ali kar vse tri z Urshy?????? No še malo pa bo šlo zares in bomo pikce držale v naročaju, kako hitro čas beži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.10.2010 11:37:36
|
|
|
|
jona klara
|
urshy- a ti boš pa že zdaj delala liker za goste, ko bodo hodli gledati ? pridna škoda, ko ga me ne smemo piti.Zadnjič sem bila na tiramisuju, pa so mi zraven prineski čokol. liker, pa ga je namesto mene spil moj dragi, kako jim je lepo ane
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.10.2010 11:38:20
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra S* - prav lahko se zgodi, da bomo midve dihale skupaj, ali kar vse tri z Urshy?????? No še malo pa bo šlo zares in bomo pikce držale v naročaju, kako hitro čas beži da ne bote na koncu res dihale skupaj, lepoooo
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.10.2010 12:12:40
|
|
|
|
Urshy78
|
betricija, super za bolniško, fajn si to zrihtala Mojškra, ja tudi možno, da bomo vse tri skupaj dihale. ti pa pridno drži noge skupaj, da ti ne pobegne ven Jona, upam da glavobol čimprej mine, počivaj. pa fajn šopingirajta jutri. jaz moram tudi jutri v BTC, samo ne vem kdaj bom tam, odvisno od tega koliko časa bom čakala pri G. mogoče se pa celo vidimo, kaj veš teranov liker pa ne delam za obiske, ampak za mojo babico, ki je imela pred kratkim 80 let. sem ji naredila dva, pa se je en v gostilni razbil, tako da sem ji obljubila, da ji bom naredila še enega. ja škoda ker ne smemo pit, čeprav jaz malo jezik pomočim v liker, ker je ful dober obiskov pa na začetku nič ne pričakujem, razen takih, ki mi bodo prišli kaj pomagat pospravit
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.10.2010 12:13:04
|
|
|
|
Urshy78
|
pri nas se je pa končno malo pokazal sonček
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.10.2010 13:37:23
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 pri nas se je pa končno malo pokazal sonček Pr nas pa ne
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.10.2010 13:39:52
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 pri nas se je pa končno malo pokazal sonček Pr nas pa ne sej se prkazau sam za par minutk, sem se prehitr veselila
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.10.2010 13:54:50
|
|
|
|
jona klara
|
urshy- prav imaš, gosti prvi mesec naj še kar počakajo, razen če kdo pride, da ti pomaga, ne da še n jih strežeš
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.10.2010 17:33:23
|
|
|
|
Fargesia
|
špica in urshy....mi imamo andraža (bit ima aljaža). drugače smo pa super!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.10.2010 18:20:19
|
|
|
|
jona klara
|
fargesia- da ste fino!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.10.2010 19:01:06
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia špica in urshy....mi imamo andraža (bit ima aljaža). drugače smo pa super! ups, se oproščam
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.10.2010 19:04:48
|
|
|
|
špica84
|
Fargi se opravičujem,ker sem vas preimenovala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.10.2010 7:15:14
|
|
|
|
mojškra
|
dobro zjutraj pupike. Ste se naspale, ste še vse v enem kosu? Danes je nov dan, ne pretiravajte z delom.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.10.2010 8:01:23
|
|
|
|
Urshy78
|
dobro jutro Urshy je še v enem kosu, ti vidim, da tudi ponoči sem mojega spodila spati v spodnje prostore, ker je tako smrčal da nisem mogla zaspat no, potem sem pa spala kot dojenček do 6.15. ob 11ih imam CTG, me ful firbec matra, če se že kaj dogaja. potem je pa na sporedu potepanje, imam kar nekaj opravkov. lep dan vsem
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.10.2010 8:47:48
|
|
|
|
jona klara
|
urshy- dobro opravi danes, mogoče se pa res srečamo ali čujemo .Misva bova šla čez kako uro iz ce v prestolnico . LEPO, DA STE ŠE V1! S*-dobro opravi tudi ti, vso srečo in mislim nate! aja pa dobr jutr vsem
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.10.2010 10:22:31
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 dobro jutro Urshy je še v enem kosu, ti vidim, da tudi ponoči sem mojega spodila spati v spodnje prostore, ker je tako smrčal da nisem mogla zaspat no, potem sem pa spala kot dojenček do 6.15. ob 11ih imam CTG, me ful firbec matra, če se že kaj dogaja. potem je pa na sporedu potepanje, imam kar nekaj opravkov. lep dan vsem JAVI KAKO IN KAJ SI ORPAVILA. Morda pa po opravkih sploh ne boš mogla
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.10.2010 10:24:07
|
|
|
|
mojškra
|
S*-morda pa boš danes že dihala-dobro opravi
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.10.2010 10:46:40
|
|
|
|
špica84
|
Dober dan Dobro opravta S* in Urshy Jaz sem zobarja odrihtala,čez slabo urco imam vlak in bom kmalu na dolenskem. Jona lepo se imej v lj. Mojškra kako si ti kaj ;).
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.10.2010 18:03:15
|
|
|
|
Urshy78
|
dan, evo mene doma CTG je povedal da se še nič ne dogaja tako da me niti ni pregledala. je rekla da me zna mogoče kakšen lažen popadek presenetiti, to je pa tudi vse. naslednji pregled + CTG 25.10. sva se pa v BTC-ju dobili z Jono, sem bila prav vesela, da sva se videli. Jonči, hvala tvojemu dragemu za tortico, mmm je bla dobra pa ne pozabi mi poslati slikic na mail ko boš utegnila. jaz sem danes spet malo zapravljala, sem kupila še baby sitter s senzorjem gibanja in dihanja, sem dala zanjo 170 eur pa lavor za umivanje sem šla še kupit v Merkurja tako da zdaj pa mislim da ima čisto zares vse kar potrebujem za začetek. S*, si še 2v1? bo treba počasi začeti dihati Špica, uživej na Dolenjskem. Mojškra sem našemu fantku povedala da ima najemnino plačano še za 14 dni. potem ga bo treba pa počasi izseliti ja jaz bom 25.10. (če me seveda kaj ne prehiti) v Lj. ob štirih popoldne imam pregled, prej bi pa imela kaj časa. tako da če boste imele čas, bi se lahko zmenile za kakšno tortico.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.10.2010 18:09:14
|
|
|
|
cukica
|
Urshi vidim,da se tvoj dan približuje,...želim ti,da dobiš čim prej svojo bebico v naročje in vse lepo,... S* tudi tebi vse dobro,... Tiste,ki ste mele test za sladkor na polikliniki bi vas prosila,če mi poveste kje se nahaja ta oddelek,in ali moram bit tešča.Vidim,da vsaki drugač rečejo pa me zanima kako ste šle ve??? Hvala za pomoč,...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.10.2010 18:52:26
|
|
|
|
Teta M
|
Cukica; to je v pritiličju poliklinike, vprašaj tam pri informacijah in te bo napotila , potem pa ti še povejo tam v sprejemni za sladkorno,kam greš , v katero sobo.... Meni je moja G rekla naj zjutraj obvezno kaj zajtrkujem, tako da nisem bila tešča.... Urshy: vajinemu fantiču je super pri tebi in se mu nič ne mudi ven...no kar naj ostane še vsaj 1 teden pri tebi,če ne kar do roka... Mojškra: upam da počivaš in ne pretiravaš z ničemer....pa noge fajn skupaj tiščiš...
< Sporočilo je popravil Teta M -- 15.10.2010 18:54:33 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.10.2010 19:04:13
|
|
|
|
jona klara
|
čer.... evo midva komaj sedaj prišla iz prestolnice , sem full vesela, da sva se videli z URSHY, bilo kratko in sladko, pa še spominček bova imeli. zAPRAVILA v la vie za žametne hlače, sp. del trenirke in majčko .Šla sva še v Trzin v peg perego , naročila formulo za tamalga, rdeč bo, nama je full všeč, pol sva še šla jesti in šel dan v temo. sedaj sem pa res utrujena.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.10.2010 19:16:40
|
|
|
|
mojškra
|
Hojla Špica-se še v enem kosu. Urshy- glede najemnine za tvojga sinčka, le glej da te davčna ne dobi . Super, da sta ok. No upam, da še vzdrži tvoj malček do 25.10-to takrat ko imaš naslednji CTG. Jaz imam CTG 27.10, če me kaj prej ne preseneti. Teta M- ne morem verjeti kako mene matra, zelo težko stojim in hodim, me tako pritiska vse nazdol, noge pa imam težke kot bi imela gor privezane 100 kg uteži. Da ne govorim o hoji, sploh ne morem normalno hoditi, tako me tišči in boli v križu in v medenici-se vidi da je fantič že tako globoko v kanalu in tišči glavico kolikor se da navzdol. Jaz sem pridna in počivam, in tudi jem mal preveč . Danes edino me je možiček peljal do trgovine, da sem kupila še vložke in kremice za otročka. Kar se pa tiče črpalke, napravce za čiščenje noska, in termometer, pa bo še moj kupil v času ko bom jaz v bolnici. S*-imam občutek da si ti danes kar lepo ostala v P. Ali že lahko dihamo Dajmo punce malce vzpodbude za S* cukica, jona klara in vse nove nosečke-kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.10.2010 19:49:30
|
|
|
|
Urshy78
|
punce, imam lepo novičko od naše Petyyy. sporoča, da je danes ob 11:49 rodila zdravega fantka z imenom Rok, velikega 49 cm in težkega 2.750g. Mladi družinici iskrene čestitke in veliko cartanja!
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2010 19:51:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.