|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
14.10.2010 11:37:20   
mojškra
S* - prav lahko se zgodi, da bomo midve dihale skupaj, ali kar vse tri z Urshy?????? No še malo pa bo šlo zares in bomo pikce držale v naročaju, kako hitro čas beži

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
14.10.2010 11:37:36   
jona klara
urshy- a ti boš pa že zdaj delala liker za goste, ko bodo hodli gledati user posted image ? pridnauser posted image user posted image user posted image škoda, ko ga me ne smemo piti.Zadnjič sem bila na tiramisuju, pa so mi zraven prineski čokol. liker, pa ga je namesto mene spil moj dragi, kako jim je lepo ane

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
14.10.2010 11:38:20   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

S* - prav lahko se zgodi, da bomo midve dihale skupaj, ali kar vse tri z Urshy?????? No še malo pa bo šlo zares in bomo pikce držale v naročaju, kako hitro čas beži

user posted image user posted image user posted image user posted image da ne bote na koncu res dihale skupaj, lepoooo

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
14.10.2010 12:12:40   
Urshy78
betricija, super za bolniško, fajn si to zrihtala user posted image user posted image

Mojškra, ja tudi možno, da bomo vse tri skupaj dihale. ti pa pridno drži noge skupaj, da ti user posted image ne pobegne ven user posted image

Jona, upam da glavobol čimprej mine, počivaj. pa fajn šopingirajta jutri. jaz moram tudi jutri v BTC, samo ne vem kdaj bom tam, odvisno od tega koliko časa bom čakala pri G. mogoče se pa celo vidimo, kaj veš user posted image user posted image
teranov liker pa ne delam za obiske, ampak za mojo babico, ki je imela pred kratkim 80 let. sem ji naredila dva, pa se je en v gostilni razbil, tako da sem ji obljubila, da ji bom naredila še enega.
ja škoda ker ne smemo pit, čeprav jaz malo jezik pomočim v liker, ker je ful dober user posted image
obiskov pa na začetku nič ne pričakujem, razen takih, ki mi bodo prišli kaj pomagat pospravit user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
14.10.2010 12:13:04   
Urshy78
pri nas se je pa končno malo pokazal sonček user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
14.10.2010 13:37:23   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

pri nas se je pa končno malo pokazal sonček user posted image user posted image user posted image

Pr nas pa neuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
14.10.2010 13:39:52   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Pr nas pa neuser posted image

sej se prkazau sam za par minutk, sem se prehitr veselila user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
14.10.2010 13:54:50   
jona klara
urshy- prav imaš, gosti prvi mesec naj še kar počakajo, razen če kdo pride, da ti pomaga, ne da še n jih strežešuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
14.10.2010 17:33:23   
Fargesia
špica in urshy....mi imamo andraža (bit ima aljaža).

drugače smo pa super!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 2509
14.10.2010 18:20:19   
jona klara
fargesia- user posted image user posted image user posted image da ste fino!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
14.10.2010 19:01:06   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

špica in urshy....mi imamo andraža (bit ima aljaža).

drugače smo pa super!user posted image

ups, se oproščam user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
14.10.2010 19:04:48   
špica84
Fargi se opravičujem,ker sem vas preimenovala

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
15.10.2010 7:15:14   
mojškra
dobro zjutrajuser posted image pupike. Ste se naspale, ste še vse v enem kosu? Danes je nov dan, ne pretiravajte z delom. 

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
15.10.2010 8:01:23   
Urshy78
dobro jutro user posted image
Urshy je še v enem kosu, ti vidim, da tudi user posted image user posted image
ponoči sem mojega spodila spati v spodnje prostore, ker je tako smrčal da nisem mogla zaspat user posted image
no, potem sem pa spala kot dojenček do 6.15. user posted image

ob 11ih imam CTG, me ful firbec matra, če se že kaj dogaja.
potem je pa na sporedu potepanje, imam kar nekaj opravkov.

lep dan vsem user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
15.10.2010 8:47:48   
jona klara
urshy- dobro opravi danes, mogoče se pa res srečamo ali čujemouser posted image user posted image user posted image user posted image .Misva bova šla čez kako uro iz ce v prestolnicouser posted image user posted image .

LEPO, DA STE ŠE  V1!

S*-dobro opravi tudi ti, vso srečo in mislim nate!

aja pa dobr jutr vsemuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
15.10.2010 10:22:31   
mojškra

dobro jutro user posted image
Urshy je še v enem kosu, ti vidim, da tudi user posted image user posted image
ponoči sem mojega spodila spati v spodnje prostore, ker je tako smrčal da nisem mogla zaspat user posted image
no, potem sem pa spala kot dojenček do 6.15. user posted image

ob 11ih imam CTG, me ful firbec matra, če se že kaj dogaja.
potem je pa na sporedu potepanje, imam kar nekaj opravkov.

lep dan vsem user posted image

JAVI KAKO IN KAJ SI ORPAVILA. Morda pa po opravkih sploh ne boš moglauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
15.10.2010 10:24:07   
mojškra
S*-morda pa boš danes že dihala-dobro opravi

Neposredna povezava do sporočila: 2517
15.10.2010 10:46:40   
špica84
Dober dan

Dobro opravta S* in Urshy

Jaz sem zobarja odrihtala,čez slabo urco imam vlak in bom kmalu na dolenskem.

Jona lepo se imej v lj.

Mojškra kako si ti kaj ;).

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
15.10.2010 18:03:15   
Urshy78
dan, evo mene doma user posted image

CTG je povedal da se še nič ne dogaja user posted image tako da me niti ni pregledala. je rekla da me zna mogoče kakšen lažen popadek presenetiti, to je pa tudi vse. naslednji pregled + CTG 25.10.

sva se pa v BTC-ju dobili z Jono, sem bila prav vesela, da sva se videli. Jonči,  hvala tvojemu dragemu za tortico, mmm je bla dobra user posted image pa ne pozabi mi poslati slikic na mail ko boš utegnila.

jaz sem danes spet malo zapravljala, sem kupila še baby sitter s senzorjem gibanja in dihanja, sem dala zanjo 170 eur user posted image pa lavor za umivanje sem šla še kupit v Merkurja tako da zdaj pa mislim da ima čisto zares vse kar potrebujem za začetek.

S*, si še 2v1? bo treba počasi začeti dihati user posted image

Špica, uživej na Dolenjskem.

Mojškra user posted image user posted image user posted image user posted image sem našemu fantku povedala da ima najemnino plačano še za 14 dni. potem ga bo treba pa počasi izseliti user posted image

ja jaz bom 25.10. (če me seveda kaj ne prehiti) v Lj. ob štirih popoldne imam pregled, prej bi pa imela kaj časa. tako da če boste imele čas, bi se lahko zmenile za kakšno tortico.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
15.10.2010 18:09:14   
cukica
Urshi vidim,da se tvoj dan približuje,...želim ti,da dobiš čim prej svojo bebico v naročje in vse lepo,...
S* tudi tebi vse dobro,...

Tiste,ki ste mele test za sladkor na polikliniki bi vas prosila,če mi poveste kje se nahaja ta oddelek,in ali moram bit tešča.Vidim,da vsaki drugač rečejo pa me zanima kako ste šle ve???

Hvala za pomoč,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
15.10.2010 18:52:26   
Teta M
Cukica; to je v pritiličju poliklinike, vprašaj tam pri informacijah in te bo napotila , potem pa ti še povejo tam v sprejemni za sladkorno,kam greš , v katero sobo....
Meni je moja G rekla naj zjutraj obvezno kaj zajtrkujem, tako da nisem bila tešča....
Urshy: vajinemu fantiču je super pri tebi in se mu nič ne mudi ven...no kar naj ostane še vsaj 1 teden pri tebi,če ne kar do roka...user posted image
Mojškra: upam da počivaš in ne pretiravaš z ničemer....pa noge fajn skupaj tiščiš...user posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 15.10.2010 18:54:33 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
15.10.2010 19:04:13   
jona klara
čer....user posted image user posted image user posted image
evo midva komaj sedaj prišla iz prestolniceuser posted image user posted image user posted image , sem full vesela, da sva se videli z URSHY, bilo kratko in sladko, pa še spominček bova imeli.
zAPRAVILA  v la vie za žametne hlače, sp. del trenirke in majčkouser posted image user posted image .Šla sva še v Trzin v peg perego , naročila formulo za tamalga, rdeč bo, nama je full všeč, pol sva še šla jesti in šel dan v temo.

sedaj sem pa res utrujena.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
15.10.2010 19:16:40   
mojškra
Hojla

Špica-se še v enem kosu.

Urshy- glede najemnine za tvojga sinčka, le glej da te davčna ne dobiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Super, da sta ok. No upam, da še vzdrži tvoj malček do 25.10-to takrat ko imaš naslednji CTG. Jaz imam CTG 27.10, če me kaj prej ne preseneti.

Teta M- ne morem verjeti kako mene matra, zelo težko stojim in hodim, me tako pritiska vse nazdol, noge pa imam težke kot bi imela gor privezane 100 kg uteži. Da ne govorim o hoji, sploh ne morem normalno hoditi, tako me tišči in boli v križu in v medenici-se vidi da je fantič že tako globoko v kanalu in tišči glavico kolikor se da navzdol.
Jaz sem pridna in počivam, in tudi jem mal prevečuser posted image user posted image user posted image . Danes edino me je možiček peljal do trgovine, da sem kupila še vložke in kremice za otročka. Kar se pa tiče črpalke, napravce za čiščenje noska, in termometer, pa bo še moj kupil v času ko bom jaz v bolnici.

S*-imam občutek da si ti danes kar lepo ostala v P. Ali že lahko dihamouser posted image Dajmo punce malce vzpodbude za S*

cukica, jona klara in vse nove nosečke
-kako ste kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2523
15.10.2010 19:49:30   
Urshy78
punce, imam lepo novičko od naše Petyyy. sporoča, da je danes ob 11:49 rodila zdravega fantka z imenom Rok, velikega 49 cm in težkega 2.750g. Mladi družinici iskrene čestitke in veliko cartanja!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 19:51:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.