|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
8.10.2010 19:04:16   
špica84
Dober večer.

Jaz končno doma.Bila v P,so mi posneli ctg in par pritiskov zmerili,vsi bili normalni.Tut vrtet se3 mi je nehalo in bolet glava user posted image .
Mi je pa naročila počivanje in veliko vodike za pit,ob bolečinah v glavi pa naj vzamem lekadol

Sem pa od danes naprej 14 dni sama doma,moj je dobil 14 dnevno celodnevno delo

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
8.10.2010 19:25:05   
Teta M
S*: samo mirno še te zadnje dni, če ti bo pa kaj preveč sumljivo pa le pojdi pred petkom v P, nič ne čakaj...
Špica: no super,da je vse ok, predvsem pritisk, sedaj pa le počivaj in nič kaj preveč ne hodi naokoli,če ni potrebno. Itak je tudi sezona prehladov sedaj,mene že dvorana v MŠ moti,saj vsakdo nekaj pokašljuje,si briše nos,ogromno nas je....Kar se tiče tega da si sama, jaz sem že od avgusta skoz sama, mojega vidim zvečer za nekaj minut predno gre čisto crknjen spat....če je samo 14 dni, malo stisni zobe, verjetno nima ravno izbire ,pa bo šlo tudi teh 14 dni hitro naokoli....
Urshy: super,da ste vse poštimali predno pride vaš fantek na ta svet in pridna si, sedaj si pa le vzemi čas zase te zadnje 3 tedne in čimveč počivaj, pa naspi se,saj se bo kmalu življenje za nekaj časa obrnilo na glavo...user posted image
Mojškra: zate pa velja isto kot za Urshy...user posted image
Jona: user posted image za brcike, naj bo tega čimveč....
Pettyy: ne skrbi preveč,itak si na koncu,tako da mislim da prav veliko ne more biti narobe, tudi te meritve so tako-tako, lahko pa da naslednjič, ali pa če bi šla h komu drugemu bi ti pa rekel da je vse ok. Ti skrbi zase, s tem boš tudi za detece, glede pritiska ne bi bilo slabo če bi si ga merila tudi sama doma....Nekateri imajo sindrom belje halje, pa kadarkoli so pri zdravniku,jim pritisk full poskoči...Če pa ga boš imela sedaj konstantno povišanega, pa hitro nazaj h G.

Jaz pa pečem skutino torto,me prav zanima kako bo ratala, mi je soseda dala recept...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
8.10.2010 19:35:55   
špica84
Saj vem teta m,saj bo potem ta sodelavc na istem januarja,če ne na slabšem.Se pa bom potrudila več počivat

MMMMM tortica njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
9.10.2010 9:43:52   
jona klara
S*- tudi mene danes heca tale lump, ga morm prav mal zbuditi iti

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
9.10.2010 9:44:32   
jona klara
špica- super, da je ok.Čuvaj se, počivaj, pij vodo in vse bo dobro.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
9.10.2010 10:05:11   
S*
Dobro jutro!

Sicer sem pokonci že od 7h, pa komej pijem kavico user posted image . Sem ponoči sanjala joto iz repe in sem mojega že navsezgodaj gnala v trgovino po sestavine, zdej pa že tako diši vse skupajuser posted image .Jo kuham en velik lonec, tako da se jo najem še za prihodnjih par mesecev, ko bodo take stvari prepovedane.
Pri nas je drugače en lep, sončen dan, na žalost pa piha burja, tako da ne vem če bo kaj od posedanja na sončku.

Neposredna povezava do sporočila: 2406
9.10.2010 10:06:44   
S*
Špica, samo da je o.k. Lepo počivaj in pij čajčke in vodo. Mene je parkrat tako glava bolela, ma mi je lekadol pomagal, pa mi ponavadi ne.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
9.10.2010 10:24:27   
betricija
dan

špica samo da si ok, sedaj pa res počivaj, da boš šla z nami do konca nosečnosti še na kakšno kavico in tortico...saj res, se kakšen miting obeta?? tvojega 14dni ne bo doma? pol pa jaz kompliciram, ko gre v četrtek za dva dni na Roglo..bom kar nehala. sam mi je tolk smotan sama spat, da bom kar k našim spokala...v svojo staro posteljico.

teta m, praviš, da je ful gužva zjutraj v MŠ? midva prideva 18.10 ob 9h. pa me zanima koliko časa ti prideš prej, da dobiš še prosti sedež? pa takrat bodo klicali a ne...

S* pa tako smo navijale, da bi bili že s pobcem skupaj. a bolje še en teden v maminem trebuhu če je vse ok a ne. bomo spet naslednji petek držale pesti.

tako, pri nas je sonček in gremo na rojstnodnevno žurko. imejte se.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
9.10.2010 10:40:57   
špica84
Ma ja betricija.Jaz še to mš speljem do konca in spokam do 26.10 k mojim.Tle nimam kaj počet.Tašče se mi pa ne da gledat

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
9.10.2010 11:21:58   
jona klara
mojga tudi ne bo v ponedeljek in torek, spet sama, no nas je več ne.....bomo pa na netu mal viseleuser posted image user posted image

S-pa dober tek fino južno si izbrala, vitaminčki zate in deteuser posted image user posted image user posted image user posted image .Letošnjo zimo bomo bolj malo jedle take reči, bo pa spomladi že boljše.Čuvaj se.Midva pa mogoče pičiva jutri v piran mal na sprehod, še zadnjič sama, čeprav je piki že z nama...a če je burja pol pa ni ravno fino?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
9.10.2010 11:23:07   
jona klara
betricija- fajn se mejta na r.d., pa kakšno dobro tortico si šprivoščita s pikico

Neposredna povezava do sporočila: 2411
9.10.2010 12:42:28   
Teta M
Betricija: ja zjutraj je tudi full gneča v MŠ,čisto polna dvorana je. Jaz sem vedno ene 10-15 min.prej tam,pa je še skoraj prazno vse. Večina pride zadnjih 5 minut in prvih 10 min.predavanja.
Špica: edino prav imaš, super,kar pojdi k svojim, pa ti bo šel čas zelo hitro mimo...
S*: uff, kako si mi sedaj naredila skomine po hrani, pa kislem zelju,joti, sarma......uuuu..to pa res moramo izkoristiti še sedaj ko lahko to jemo, pa segedin...uuuu...evo super ideje za kuhanje v naslednjih 2 mesecih....

No moja skutina torta je lepo uspela,sem jo morala probati zjutraj....

Neposredna povezava do sporočila: 2412
9.10.2010 12:46:05   
jona klara
no meni je pa tašča ravnokar prinesla segedin golaž, kot, da bi vedela kaj mi razglabljamo o hrani tukaj gor.Potem pa šibava v Novo gorico k prijateljim tam prespima in jutri v Piran, komaj čakam, da se še malo fotografiram s trebuhom in vam še ponudim kako slikico.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
9.10.2010 14:58:34   
mića
pozdravljene
se nisem par dni oglasla zdej pa vidim da ste mi odgovorile pridne pridne jaz vas pa tkole ignoriram me je kr mal sram zdejuser posted image  v glavnem utrogestan stane na hrvaski 41 kun skatlica to je približno pet e pa še nekaj če bo kateri v pomoč pa če ji je bližje kot italija ali avstrija glede bolniške pa res upam da mi ne bodo komplicirali saj je to sedaj 4 user posted image  do sedaj se je vsaka slabo končalauser posted image  in bi res bila rada doma da se po nepotrebnem se na delu ne pretezam in obremenjujemuser posted image
lep dan user posted image moje se naprej

Neposredna povezava do sporočila: 2414
9.10.2010 20:30:10   
mapesi
Evo da se vam pridružim še jaz.
Po prvem ivf/icsi se vam pridružujem. Krvni testek sem imela v petek 08.10.2010 in je razveselil celo mojo družino.
Zdaj pa po tistem trepetanju v novega. V ponedeljek se naročim na prvi UZ.
Sicer imam že enega sina, ki je star že 11 let s prvim partnerjem. Potem sem spoznala svojega možeka in ker po naravni poti ni šlo nikakor sva šla v posopek in kljub moji nejeveri uspela v prvo. Še danes nekako ne dojamem, ampak počasi pa bom.
Vesela user posted image  sem in srečna do neba.

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
9.10.2010 20:53:19   
špica84
Mapesi čestitam
Jaz sem danes dosti boljš,je pa res da sem skoraj cel dan prespala.Zgleda,da mi je oreng manjkalo.

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
9.10.2010 20:54:41   
špica84

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Mića(6.6.2011)
Mapesi

user posted image

mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)
Registrirana(19.2.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Pondeljek,11.10
Mića-uz

Torek,12.10
Womanpolice-pregled

Sreda,13.10

Mojškra-pregled

Petek,15.10
Urshy78-pregled+ctg

Četrtek, 21.10
Betricija - pregled

Petek,22.10
Cukica-3d uz

Torek,26.10

Lina10-morfologija+pregled
Jona klara-pregled
Špica84-pregled
Teta m-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

torek,2.11
foxylady-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mića(LJ)
Mapesi(LJ)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
   [Brisano sporočilo]
9.10.2010 21:15:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
9.10.2010 22:35:49   
Teta M
Mapesi: dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image Kje pa si bila v postopku, Lj., Mb, dr. Reš?
Zelo lepo da ti je v prvo uspelo,sedaj pa mirno naprej, čim manj se sekiraj in step by step v naslednje tedne..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
10.10.2010 12:00:53   
mapesi
Teta M hvala. V postopku sem bila v LJ-dolgi postopek.
Saj dejansko se jaz skozi cel postopek nisem neki obremenjevala, celo pričakovala nisem, da bo od prve uspelo, saj vidim da je šlo veliko punc kar parkrat skozi postopek. Tako da sem bila res maksimalno sproščena in nisem preveč razglabljala o vsem. Tako da mislim da se bom tudi sedaj lahko prepustila toku dogodkov in se veselila življenja in vsake stvari in osebe, ki mi jo pač nanese na pojo pot. Ker moj življenki moto je vsak dan in vsak dogodek v življenju je enako pomemben in dragocen za naše učenje in dojemanje življenja. Sem filozof -a ne?user posted image user posted image . Vse mora biti in dobro in slabo.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
10.10.2010 12:12:29   
Urshy78
mapesi, čestitke in dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
10.10.2010 12:23:11   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

mapesi, čestitke in dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
10.10.2010 12:35:23   
špica84
Mojškra,Urshy kako sta ;)

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
10.10.2010 14:58:46   
mapesi
Punce eno vprašanje. Jaz že 1 mesec nisem S.x..a!!!!!! Počasi mi že menjka. Kdaj po ET se priporoča. Danes sem že 18 dan po ET.
Pa bi že probala pa si ne upamuser posted image . Boli me nič Izcedkov pa tud nobenih nimam. Kako so vam rekli? Meni ni noben nič rekel, tako da nimam pojma.
Hvala. Saj mi je mal nerodno ampak vprašat pa moram.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
10.10.2010 15:05:35   
špica84
Jaz nisem smela do 22t oz. še zdaj ne bi smela,ker se moja dr. boji d bi se mi krajšal mv.

Tako da raje počakaj na pregled pr svojem ginekologu

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.