Urshy78
|
S*, tvoja ponudba mi ni preveč všeč saj da ne boš mislila, da mi je pospravljanje v kakšno posebno veselje, ampak potem vem da bo manj časa, moj bo pa pospravil tako kot znajo moški pridno počivaj. mogoče bo pa dete bolj živahno, ko pokuka na svet. betricija, moram biti pridna, bi želela da se samo naredi, pa nekako ne gre če boš zadnji mesec oprala in zlikala, bo čisto ok. joj, jaz sem tudi ful štorasta, vsaka stvar mi pade iz rok in potem se matram, da jo poberem špica, super da je vse ok. zdaj pa poslušaj nasvet tvoje G in se ne sekiraj preveč, saj bo vse ok. Mojškra, krasno, da je vse zrihtano, zdaj se lahko končno oddahneš. super občutek verjetno, a ne. za noseka sem pa kupila v BC nosni aspirator na baterije, pa 8 različnih melodij ima, samo še baterije moram kupiti. pa fiziološko imam. termometer sva pa kupila 4v1, tut v BC. meri temperaturo v ušesku, pa na čelu, kaže mi pa tudi temperaturo v prostoru. TetaM, no, saj nekaj časa še imata, da poštimata stvari. ti pa verjamem da bi rada imela vse narejeno, preden pride pupika na svet. saj je pri meni podobno. stopnice je treba še obdelati do konca, zaenkrat imam samo beton in imam nonstop čistiti, prahu je pa vseeno preveč. pa drsna vrata mora priti še mizar naresti, naj bi prišel jutri, ampak ni še nič klical sem rekla mojmu da ni šans da bo potem vrtal in svinjal, če bo spal v spalnici. no, parket sem že omenila, da ga je treba zbrusiti in polakirati, potem je pa treba dati ven stare omare, notri pa pride dnevna soba in nova miza ter stoli. in močno dvomim, da bo to vse narejeno v roku..