|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
12.10.2010 14:34:26   
pufika
čauči user posted image ...pridno vas berem, zdej se moram pa še jest mal pofočkat. Nuhalna svetina in DHT nista ok 1:200, tako da imam napotnico za AC, pa me kar skrbi...saj si stalno govorim 99 pluskov pa 1 minusek (1% možnosti splava) ampak vseeno... najhuje je ker bi za pikico vse naredil, ampak pri tem nič ne moreš... uteho mi daje srček user posted image  ki sva ga danes z ginkotom poslušala.
Bodite v cvetju in božajte bušije. vsem user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
12.10.2010 15:14:08   
majčica1508
pufika............boš videla,da bo vse ok,nič se ne sekiraj
AC pa tudi ni tak bav-bav...sam 3 dni boš fino počivala
držim pesti,da bojo rezultati superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pufika)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
12.10.2010 15:25:37   
Tajda29
Zdravo, evo posredujem info za sezname, sem iz Ljubljane, to bo moj prvi user posted image , NS in DHT (sodelujem v raziskavi BUM) sta bila odlična, pregled v 16. tednu user posted image imam prihodnji teden.
Na splošno se počutim odlično, slabost je minila, kg gredo počasi navzgor, buši se mi že malo vidi, številke oblek pa še ne rabim menjat.

LP vsem!!

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
12.10.2010 15:50:13   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: pufika

čauči user posted image ...pridno vas berem, zdej se moram pa še jest mal pofočkat. Nuhalna svetina in DHT nista ok 1:200, tako da imam napotnico za AC, pa me kar skrbi...saj si stalno govorim 99 pluskov pa 1 minusek (1% možnosti splava) ampak vseeno... najhuje je ker bi za pikico vse naredil, ampak pri tem nič ne moreš... uteho mi daje srček user posted image  ki sva ga danes z ginkotom poslušala.
Bodite v cvetju in božajte bušije. vsem user posted image

Pufika, jaz sem z mojo zdravnico kar nekaj debatirala o tem in mi bo tudi sama delala AC v LJ porodnišnici... možnosti, da gre kaj narobe je 0,5%. Boš vidla, da bo vse OK, samo pozitivno misli. Po moje bo AC še naj manj... težje bo potem 1 mesec rezultate čakat - ma itak, da bo vse OK.
A si se že naročila? Kje in kdo ti bo delal AC?

(odgovor članu pufika)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
12.10.2010 18:22:18   
Lara28
No, pa sem tudi jaz lastnica novih nosečniškuh hlač!user posted image  Sem v C&A izkoristila možnost 3za2 in kupila kar trojne za 70 EUR. Se mi zdi še kar sprejemljivo, no... glede na to, da jih bom nosla samo par mesecevuser posted image  pa kaj čemo. V starih hlačah me že vse tišči okrog trebuha.
Sam zdaj sem pa čist out od šopinga in grem malo dat noge v luft!user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
12.10.2010 18:33:38   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: Tajda29
...... (sodelujem v raziskavi BUM)

KAJ je to? user posted image

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
12.10.2010 18:34:45   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: Lara28
....Sem v C&A izkoristila možnost 3za2 in kupila kar trojne za 70 EUR. ....

amm DO KDAJ ta akcija traja??? user posted image

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
12.10.2010 19:51:04   
iskrca
hey souser posted image
pa sem tud jaz končno uživala na NS in se nagledala našega malega user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tud naš user posted image je spančkal in se ni kaj preveč ukvarjal z nami, ko smo ga hoteli zbuditiuser posted image user posted image user posted image  Pol nam je pa le ustregel in se malo zavrtel pa mahaluser posted image user posted image user posted image  oh res je super občutek. Smo se tok smejali z G, ko se je malemu notr kolcaluser posted image user posted image user posted image  user posted image  Faca mala, prav luštno mu je notr, uživa v mamičinem trebuščku in vsakodnevnem žgečkanju svoje sestriceuser posted image user posted image
Oh sva šla čist blažena domov z ogroooomno slikicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma res imamo ženske velik privilegij, da lahko nosimo trebuščka, občutimo brcike user posted image  in doživljamo radosti user posted image . Res sem srečna da sem ženskauser posted image user posted image user posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
12.10.2010 20:09:41   
sreckica
iskrca super! tako lep post si napisala.... čudovito! res smo lahko srečne!

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
12.10.2010 20:25:59   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: iskrca

Ma res imamo ženske velik privilegij, da lahko nosimo trebuščka, občutimo brcike user posted image  in doživljamo radosti user posted image . Res sem srečna da sem ženskauser posted image user posted image user posted image

jaz pa niti ne, če bi izbirala, bi bila raje tip. ni jim treba z ogromnim trebuhom lazit po svetu, ni jim treba rodit. vse kar naredijo je to da seksajo.user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
12.10.2010 20:30:53   
sreckica
sesil, sej me tut, sam me vsaj brez straha, da "oprema" neb zatajila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
12.10.2010 20:33:13   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
jaz pa niti ne, če bi izbirala, bi bila raje tip. ni jim treba z ogromnim trebuhom lazit po svetu, ni jim treba rodit. vse kar naredijo je to da seksajo.user posted image

Dodajam: pa če hočejo biti solidarnostno noseči (simulirati velik trebuh), spiti ogromno piva. "A njima teško!" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
12.10.2010 20:34:19   
sreckica
moj pubec zmore vse to brez piva (ki ga, zanimivo, sploh ne mara!) - njemu bauhi velik hitrej vzhaja ko men, tako zelo je solidaren user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
12.10.2010 20:40:47   
enkratna
Danes sva z user posted image oba imela kristalne učke od veselja (no, samo jaz - on je bil pa nasmejan & blažen do ušes in čez), ko sva gledala na UZ najino pikico. G je bila vsa navdušena, ko je videla kako se detece zabava tam notri - prav skakljalo je sem in tja, se odbijalo. Noro, hehehe. Pa reče moj: "Saj ni čudno, da ti je stalno slabo in nenadoma zgineš v WC, če pa zganja tak žur tam notri" user posted image . G pa njemu (se poznata, lani al predlani sta bila skupaj na Tajskem): "A si si mislil eno leto nazaj, da boš fotr??" user posted image user posted image

Ob pogledu na ekran sem se spomnila na vesoljčka Alfa (meni ljube nadaljevanke iz otroštva), ki je treniral previjanje plenic na lutki, pa mu je ta padla na tla. In je komentiral "Bouncing baby boy". user posted image user posted image Tako že ves preostanek dneva govorim (in neštetokrat pokukam na slikico): bouncing baby user posted image user posted image user posted image

Je bil pa hec, da mi je G dala napotnico za NS, ker sta obe s sestro trdili, da mi pripada zastonj - jaz pa da ne, da sem že 37. No, pa sva šla še v porodnišnico, da bi se kao naročila - in uganite: seveda mi ne pripada, ker NS opravljajo samo od 35 do dopolnjenega 37-ega leta... Ostajam torej pri dr. Strahovi naslednji ponedeljek...

NP = 9.11.2010

< Sporočilo je popravil enkratna -- 12.10.2010 20:41:46 >

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
12.10.2010 20:47:11   
Lara28
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

IZVIRNO SPOROČILO: Lara28
....Sem v C&A izkoristila možnost 3za2 in kupila kar trojne za 70 EUR. ....

amm DO KDAJ ta akcija traja??? user posted image

Nimam pojma, jaz sem čisto slučajno to izvedela tukaj in sem šla danes pogledat. Pa nič ni pisalo do kdaj. Po mojem še vsaj ta teden...

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
12.10.2010 21:33:09   
iskrca
ja sam mi po 9 mesecih (ja sej vem zdej boste spet rekle ene ja ene neuser posted image user posted image ) izgubimo trebušček, oni ga pa še kar imajouser posted image user posted image   Ja bolj se trudijo zanj, ni kajuser posted image user posted image  Eh men je bilo (in mi bo spet-že kr kmaluuser posted image ) pravo veselje nosit trebušček naokoliuser posted image , razen pol ko sem bila že več ko teden čez rok je bil pa res že težak, pa še čist spredaj sem nosilauser posted image , tako da sem ga pol pa kar naprej z rokami podpiralauser posted image user posted image
Dej no sesil, mi user posted image  smo pa res tok luštne pa kar žarimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Boš pa v naslednjem življenju tip, pa boš sam seksalauser posted image user posted image user posted image user posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
12.10.2010 21:53:54   
Anonimen
Pri nas v službi srečke user posted image nehote privabimo nasmeh na obraz našim sodelavcem. user posted image Vsakič, ko se vse tri user posted image naključno srečamo na hodniku pri avtomatu za vodo ali v kuhinji pri kavnem avtomatu, in nas kdo vidi, gre mimo nasmejan, saj res lepo izgledamo user posted image na kupu, ko se nevede božamo po trebuščku in drug drugo sprašujemo, če ji je kaj slabo in ali že brca, ter kateri vožiček bo katera kupila user posted image user posted image

(odgovor članu iskrca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2092
13.10.2010 8:51:10   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: iskrca

ja sam mi po 9 mesecih (ja sej vem zdej boste spet rekle ene ja ene neuser posted image user posted image ) izgubimo trebušček, oni ga pa še kar imajouser posted image user posted image   Ja bolj se trudijo zanj, ni kajuser posted image user posted image  Eh men je bilo (in mi bo spet-že kr kmaluuser posted image ) pravo veselje nosit trebušček naokoliuser posted image , razen pol ko sem bila že več ko teden čez rok je bil pa res že težak, pa še čist spredaj sem nosilauser posted image , tako da sem ga pol pa kar naprej z rokami podpiralauser posted image user posted image
Dej no sesil, mi user posted image  smo pa res tok luštne pa kar žarimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Boš pa v naslednjem življenju tip, pa boš sam seksalauser posted image user posted image user posted image user posted image

ma meni je to čudo od trebuha kar ostal. zgleda da imam nekaj moških genov.user posted image
no ja, bom v naslednjem življenju prosila če me naredijo moškega, sam da me ne bodo pol zaj...in mi ne bo staluser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
13.10.2010 9:01:29   
pussycat
pufika....samo pozitivno, vse bo ok boš videla! user posted image
enkratkna in iskrca.... bravo!!! user posted image  tok lepo sta napisali, da sem kr solzne učke dobila user posted image

tut jst komi čakam, da bo buši še bolj velik, ker je to zame prvič, še toliko bolj čakam na to in se veselim user posted image

sesil..... neeeeeeee, jst pa nikol ne bi bla tip user posted image  ženske so lepše, bolj čustvene, znajo dat več ljubezni, srčne, organizirane zap ovrh vsega nosimo v svojih trebuščkih živo bitjece, kar je pravi čudež... enostavno božanska bitja smo user posted image user posted image user posted image  noben moški se ne more kosat z nami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
13.10.2010 9:16:00   
pufika
Dan. Hvala vsem za spodbudne besede. Me je nekoliko res pomirilo. Za posvet sem naročena za ponedeljek, za AC pa nikogar še ne dobim na telefon. Šla bom pa v LJ (če se bo le dalo h Pušenjaku).
enkratkna in iskrca superca user posted image

Tudi jaz sem bila v C&A ampak ne vem al napačen oddelek al kaj, sploh nisem našla teh nosečniških zadevic. No ja nekaj hlač imam celo od mame, ki ima že po naravi trebušček, te bojo še za kak mesec  -al pa pol če bom tako nadaljevala user posted image  čist preveč se mi lušta papcat - sem hud napadalec mandarin in sladkega. Čeprav pri ginekologu niso nič rekli, ko sem omenila, da jim tehtnica narobe dela user posted image
lep danuser posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
13.10.2010 9:19:04   
anja84
Iskriva res si lepo napisala, ženske smo res lahko vesele, da lahko nosimo otroka, ga občutimo že v trebuščku in se z njim povežemo. Še lepše pa je ko to malo drobceno čudežno bitje dobiš k sebi na trebuh takoj po porodu. Čarobno!! Res imamo srečo. user posted image user posted image
Drugače sem pa včeraj na NS izvedela da je vse super, razmerje je več kot 1:26000, user posted image se lepo ravija. Celo pomahal nam je. Res čudovit občutek. Komaj čakam da začutim user posted image . Upam da kmalu glede na to, da je to moja druga nosečnost user posted image

Pufika na AC boš izvedela da je vse ok, tako da se ne sekiraj preveč in misli pozitivno.

Rok poroda naj bi bil 28.4.2011. Komaj čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
13.10.2010 9:44:35   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: pufika

Dan. Hvala vsem za spodbudne besede. Me je nekoliko res pomirilo. Za posvet sem naročena za ponedeljek, za AC pa nikogar še ne dobim na telefon. Šla bom pa v LJ (če se bo le dalo h Pušenjaku).

Meni so rekli, da moram poklicati  med 13. in 15. uro na tel. 01 522 6169. Sem pa mogla biti malo vztrajna, ker očitno pokličeš direktno na oddelek? Jaz imam pri dr. Blejec, prvi četrtek v novembru...
Itak, da bo vse ok...

(odgovor članu pufika)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
13.10.2010 10:23:35   
Čakajoča
Pozdravljene!

Tudi jaz imam novice od včerajšnje NS. Po pravici povedano, sem malo razočarana, saj se je na splošno ful skabo videlo. Je rekla, da je to od tega, ker je user posted image malo manjši in baje se po carskem rezu slabše vidi.
Vseeno je lahko vse zmerila - vse je b.p. No, razen tega, da je manjši. Ampak se spomnim pri sinu, da je tudi bil za par dni manjši na začetku, ko se pa je rodil pa je imel 3.610g in 50cm. Tako, da se s tem ne obremenjujem. Razmerje pa imam 1:9927, tako da user posted image user posted image user posted image !
Tudi naš mali škratek je spal, tako, da smo ga morali malo buditi. Edino me pa je opozorila, da imam posteljico zelo nizko in točno tam, kerj je zareza od carskega. Baje bo morala biti moja G zelo pozorna na to.
Pa glede na to , da sem imela v prvo CR, baje mi v drugo tudi ne uide. Ob teh besedah, pa mi je postalo kar slabo. Spet iti skozi te bolečine. Ampak, vse za naše user posted image !
Ali je imela katera CR?

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
13.10.2010 10:37:41   
urshka
hojla... me kar malo skrbi, že od 6.septembra nisem imela pregleda, naslednji pa me čaka šele 2.novembra pa mam že malo pomislekov, če je vse ok. čutim še nič, bušek raste, ampak vseeno nevem kaj se dogaja in mi je malo čudno in po glavi mi gre sto stvari.srček še bije?je vse ok?...:/vleče se mi do tega pregleda!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
13.10.2010 10:47:50   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Pa glede na to , da sem imela v prvo CR, baje mi v drugo tudi ne uide. Ob teh besedah, pa mi je postalo kar slabo. Spet iti skozi te bolečine. Ampak, vse za naše user posted image !
Ali je imela katera CR?

Jaz sem imela v prvo carski rez in me je G vprašala, če bom rodila ali bi imela CR. Seveda sem rekla da raje rodim in je komentirala, da sej v drugo gre lažje, tudi po carskem. Tako da jaz grem rodit, pol pa upam na dober izid. In mimogrede, jaz nisem videla otroka 24 ur, no, sem ga za sekundo, ko se je "rodila", pol so jo pa odnesli.
Gledal in pestval jo je pa moj možek....zakaj bi rada že bila moški?user posted image
Je pa res, da sem bila jaz v prvo ready za rodit, ma se je tamala tako zamotala, da ni mogla ven. Torej ni bil vzrok v meni. Mislim da če se ne odpiraš, je pa potem druga zadeva. Vprašaj G in se pomenta. jaz ne razumem žensk, ki pravijo da bi imele raje CR kot rodile.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.