|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
11.10.2010 12:25:40   
anja84
Pozdravljene user posted image

Komaj čakam jutrišnji dan da spet vidim malega sončka. Upam na dober rezultat NS. Rok poroda bom izvedela jutri ker imam do sedaj postavljene že kar štiri datume user posted image , nuhalna pa naj bi obveljala.
Lepe rezulatet vsem, ki imate NS danes.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
11.10.2010 13:19:02   
enkratna
ovčka11, hvala - sem v redu. Sicer sem bila dva dni čisto sesuta (sploh v torek), psihično me vse skupaj vrglo iz tira bolj kot sem si mislila (sem bila kao bolj pripravljena - glede na zgodovino in svoje bolezni, da se kaj takega zgodi - a vseeno...). Je pa zanimivo to, da so se po tem incidentu vrnile spet slabosti in bruhice.

Mi je pa danes sestra (pri tirologu) jemala kri, zaželela lepo nosečnost - in faca, rekla: "Poglejte me v oči. Aha, fantka boste imeli." Hehe, me prav zanima... saj veste, moja intuicija pa pravi, da bo rozika. Še dober teden do NS... pa mogoče kej bolj zvem(o) user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
11.10.2010 13:32:30   
pižmovka
Enkratna tirologa si mela?? Js mam pa v četrtek. Nardil mi bojo UZ ščitnice. Ful me je strah! Posega in rezultata! Povečano ščitnico mam. Hormoni so v meji normale...

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
11.10.2010 13:36:08   
watershine
hei!

pozdravlene!

no v tej temi sem pa čisto na novo :) zato se bom najprej malo predstavila:
sem študentka ekonomije
imam že skoraj 2 leti starega fantka Anžeta (novembra bo dopolnil 2 leti)
udaj pričakujemo še enega otročka :)
NS mam v sredo-se ne sekiram kej dost ker sem vedno naravnana pozitivnouser posted image
spola (seveda) še ne vemo
trebušček se mi še ne pozna-se niti nisem še nič zredila... za to je še čas :) ker mam bol na koncu aprila rok (če me ne prestavijo kar v maj)
tudi v prvi nosečnosti se mi je trebuh pozno poznal-zem že zelo kmalu okol skakala vsa ponosna da mam trebuh, ki je potem izginil-trebuh je bil posledica zaprtosti user posted image
na začetku so me dajale rahle slabosti, ki so hvala bogu minile
opremo mam že vso (še od anžeta), ko sva prvič pričakovala otroka, sva se z user posted image odločila da kupiva vse novo da bo še za drugega, tko da mam še vse lepo ohranjeno-niti prah se ni uspel nabrat gor :D

no ker je moj nedobudnež zelo živahen in preživiva veliko časa zunaj na zraku, in ker sem zelo pridna študentka se verjetno ne bom kaj dosti oglašala tukaj... vas pa useeno pridem ša kaj pogledat!

LP

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
11.10.2010 13:42:50   
enkratna
pižmovka, ja - lani so mi ščitnico "zmanjšali" z radioaktivnim jodom, ker sta gomolja iz Hashimoto Tyroiditis familije čisto ponorela. Upam, da se boš pomirila - vsaj mene so zdravniki na nuklearni pomirili - problemi s ščitnico niso kritični za naše pikice, če jih imajo oni pod nadzorom. Jaz jim zaupam.
Če so TSH, T3 in T4 OK, potem si definitivno na boljšem kot jaz. Če je vse OK, imamo le 3 kontrolne preglede v času nosečnosti: na začetku, v začetku 2. tromesečja in 6 tednov po porodu. Če pa so vmes nihanja (TSH & co. ti sicer vmesno preverja splošna zdravnica in se na osnovi izvidov posvetuje s tirologom osebno; jaz sem imela ta datum določen predno sem zanosila), pa se potem naprej odločajo...

Opozori pa sestro v sprejemni, da si noseča - mene so zato danes vzeli pred naročeno uro.

< Sporočilo je popravil enkratna -- 11.10.2010 13:44:29 >

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
11.10.2010 13:45:58   
Peli
Ojla!

Samo na hitro se javim, bila sm na pregledu, G je poslušala srček me pregledala in pravi da je vse OK, zdej se vidiva čez 1 mesec.

Če gre katera v nabavo, majo v CAju akcijo nosečniška oblačila - kupiš 3, plačaš 2 kosa, samo v KR nimajo kšne posebne izbire, kavbojke se še da dobit...

watershine - pozdravljena in srečno!

ovčka11 - ti samo počivaj, zgleda je krvavitev med N že kr dost pogost pojav (men še ni minila nosečnost brez te), pazi nase, pusti se razvajat, če te le kdo hoče user posted image .

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
11.10.2010 14:04:51   
ovčka11
hvala Peli za vzpodbudne besede... ja, me moja dva razvajata... moj user posted image  me s samo dobro hrano zalaga in kuha, hči pa je tudi postala v zadnjih tednih neverjetno samostojna... prej je blo skoz mami to, mami tisto... zdaj pa si vse sama porihta, pripravi za v šolo, zvečer umije in celo kakšno stran v knjigi za malo pikico prebere za lahko noč...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
11.10.2010 17:13:47   
bibica15
Dober dan mamice user posted image ,

ali se  bo katera udeležila nosečniške telovadbe? Jaz sem klicala v ZD Fužine, so bili zelo prijazni.Žal je po novem za plačat ( kaj pa ni)...en obisk je 7,5€ ali za cel mesec 30€.
Imajo jo ob torkih ob 15h ali ob 18h. Prideš prej da plačaš in se preoblečeš. 18.10ob 12.30 pa imajo prvo mini mami šolo , ki traja urco da ti povedo o zdravi prehrani ...itd user posted image  ( ta je pa celo zastonjuser posted image )
Jaz bom šla, sem ravno na dopustu takrat user posted image ..mogoče se mi pa katera od vas user posted image  pridruži user posted image

Don´t dream your life, live your dreams!!

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
11.10.2010 18:25:26   
enkratna
Jaz pa grem ta petek v Park zvončkov na Žalah spustiti balončka v zrak za svojega fantička. Vsaj namen imam velik, velik - upam le, da me ne bodo solze premagale prehudo... Moj ljubi je rekel, da gre zraven - čudovit moški je: čeprav detece ni bilo njegovo, se niti poznala nisva, me vsakič objame, ko se spomnim in me oblijejo solze...

Društvo Solzice v Sloveniji in vse mamice, ki smo izgubile svoje pikice, obeležilo Mednarodni dan spomina na otroke umrle med nosečnostjo ali kmalu po porodu, ob 18. uri tako v Parku zvončkov kot tudi Polju belih vrtnic. Dogodek lahko najdete tudi na FB.

(odgovor članu bibica15)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
11.10.2010 18:26:28   
sreckica
lep je daaaaaaaaan, naj zvrti se ti u glaviiiiiiiii, na na naaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image mega dobre volje kljub peklenskemu glavobolu user posted image   NS je za nami, mamo fino razmerje 1:6222, vse je lepo razvito in kot kaže, bo pri nas ena češpljica več user posted image user posted image tale stric Stanko je fenomenalen dedec, notr si sicer res sam 10 minut (sicer ne vem, kolk nej bi bil, pa dober je...), ampak izveš VSE kar te zanima in to na tak fin način, da dol padeš user posted image dečko je prijazen, spoštljiv, facast, strokoven, ni da ni! sma šla oba z v.d. možem noter in najprej sta seveda mogla udarit eno debato o fenomenalni tehnologiji v ginekologiji in porodništvu... user posted image user posted image potem sta "opazla" tut mene in pregled se je začel - naša pupa je spala, nobenega sledu o kakem gibanju ne nič. in kaj je frajer Stanči naredu? lopnu me je z UZ po bušiju in že smo gledal labodji ples naše princese user posted image user posted image moj dečko je kr pogledu user posted image user posted image no, potem smo dobili še 3D video in navadno slikico in smo šli veselo h Gedžotu v Novo mesto na čevape! user posted image user posted image ja, pa postala sem ponosna lastnica 3 nosečniških hlač, ene trenirke in enih debelih "žab". mela sem celo misijo v iskanju nosečniških hlač št- 36 ali manj... nad H&M sm bla čist razočarana, C&A je blo pa mač betr, sem ujela uno akcijo 3=2 user posted image user posted image no in v tem pozitivnem duhu vas zapuščam za danes user posted image user posted image mirno noč!

(odgovor članu bibica15)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
11.10.2010 18:52:46   
sreckica
enkratna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam drugih besed... mislim nate!

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
11.10.2010 22:05:31   
enkratna
Joj, ti zavidam srečanje s stricem Stankom user posted image - res ga izredno cenim.
Pa čestitke za lepo in zabavno user posted image NS. Ja, vidm da zna tvoj šaci dobr led prebijat user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
11.10.2010 23:10:41   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: bibica15
ali se  bo katera udeležila nosečniške telovadbe? Jaz sem klicala v ZD Fužine, so bili zelo prijazni.Žal je po novem za plačat ( kaj pa ni)...en obisk je 7,5€ ali za cel mesec 30€.

Imaš v zD Fužine ginekologa oziroma zakaj si se odločila tja hodt na telovadbo. Jaz imam namreč tam že od vedno svojo G in tudi razmišljam, da bi šla, nevem še. Kateri termin si si izbrala?

(odgovor članu bibica15)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
12.10.2010 8:15:50   
iskrca
dobro jutrouser posted image

končno je napočil tudi moj dan za NSuser posted image user posted image , šest urc oddelam pol pa juhuuu na UZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Da vidiva končno najinega user posted image  !Upam da bo vse ok, ker se res tooook veselimuser posted image user posted image user posted image  

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
12.10.2010 8:16:23   
pižmovka
Dobro jutro!
No tut mi smo končno prestali NS! Uspešno! user posted image  G. je rekla,da je dojenček ful priden, ker ves čas sodeluje pri pregledu in da se vidi da smo meli glih dobro kosilo ko je tako živahen/a.user posted image Spola se ni videlo. Nogice skup. user posted image  
So dobili glih nov UZ aparat. Bla je ful navdušena in je ziher skor 20 slikic nardila. Preklopla je tut na 4-D in mi dala većinoma te slikce.
Videli smo tudi mehur, želodček, srček s 4 votlinicami, zmerla je dolžino user posted image  in premer glavice. Rekla je da ma lepa kolenA! user posted image  
No PDP pa so prestavl na 23.4.
Moj G. gre v penzijo sem včer zvedla. Najbrš bom ker h teli presedlala, ker je res ful faca! Kasnej vam šeslikco prpopam!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
12.10.2010 8:19:59   
iskrca
enkratna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
12.10.2010 8:29:27   
pižmovka
Enkratna hvala za odgovor. UPAM DA BO VSE OK!  Ja in pa velik user posted image user posted image user posted image . Drži se...

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
12.10.2010 10:31:13   
darhaha84
Pozdravljene user posted image .
Mi smo ravnokar iz NS user posted image  rezultati superuser posted image user posted image user posted image  joj, kako lepo je bilo videti user posted image  - čisto sem blažena user posted image . Moj user posted image  je spančkal (se vidi da je čisto po očiju user posted image  - čeprav se on ne bi strinjal). Videli smo možgančke, želodček, živčevje, obe rokici in nogici, prstke, nosno kost, bradico in vse ima super. Bila sem v porodnišnici pri Nataši Tul Manič in mi je vse super razložila user posted image  Jaz bi ga kar gledala... Spola se ni videlo user posted image  smo ga pa poskušali zbuditi, venar se je samo obrnil iz trebuščka na hrbet se pretegnil pomahal in naprej zaspal user posted image  upam, da bo potem ko se rodi tudi takouser posted image
Tudi ostalim čestitam za uspešen rezultat NS... Tistim, ki pa čakate pa veliko user posted image , to je res nepozaben trenutek za oba user posted image
Upam, da vas slabosti minejo čimprej...
Joj, jaz sem user posted image  rekla, da kar nebi šla v službo, da bi kar zavila nekam da proslaviva, čist sem v 9ih nebesih user posted image
Enkratna še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
12.10.2010 11:14:18   
majčica1508
enkratna.....user posted image user posted image user posted image user posted image
vsem sonosečkam,pa čestitam za super rezultate,joj škoda k se spola ni videlo
pa drugič,saj bo kmalu morfologija.....
kako ta nosečnost šiba z svetlobno hitrostjo......

Danes zjutraj skuham moji čajčka in preverim kolika je temperatura čaja,če
je že za njo piten,pa naredim en požirek....komaj sem prišla do wc-školjke
sem tok bruhala user posted image ,pa sem že mislila,da je to obdobje zaključeno...očitno bo
bruhanje do 8 mesca,kot pri tamali.....

včeraj sva pa z našo tamalo lepo preživele popoldan,sem jo šla iskat v vrtec
domov preoblečt,nekaj pojest,potem pa na igrišče in se je tok naigrala....
doma ima vsa možna igrala,ki spadajo zunaj,ampak ji ni tok zanimivouser posted image
potem sva se šle pa sprehajat in sva domov prišle tok utrujene,ena bolj,kot druga
hitro povečerjat,kopanje in že sva obe spale ob8h........

Danes za kosilo,ki bo kmalu vsaj za mojega dragega bo:pečena piščančja bederca,
polnozrnat kus-kus z zelenjavo in solata.....
za mene bolj kasneje pa isto kus-kus in največja skleda,ki jo premoremo v naši kuhinji
zelene solate z česnom....kaj bom dišala

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
12.10.2010 11:41:19   
sesil
No, moja denarnica je prazna...sem imela tehnični od avta in zavarovanje,pa napolnit tank...nisem mogla verjet, koliko sem dala.
tudi midve s tamalo smo šle včeraj na potep. s tanovim vozičkom po vsem makadamu, gledat vlake, nabirat lešnike in jih seveda stolči. danes sem ji obljubla, da ko pride z vrtca, bove tudi šle pogledat vlaka.
kosilo kuha moja mama, meso, korenček, krompir.
bolj pozno bom pa naredila pizzo za moja dva.

bodite fanj, čim manj nosečniških problemov in veliko veselja, da bodo tudi user posted image zadovoljni.

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
12.10.2010 11:54:51   
bibica15
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

IZVIRNO SPOROČILO: bibica15

Imaš v zD Fužine ginekologa oziroma zakaj si se odločila tja hodt na telovadbo. Jaz imam namreč tam že od vedno svojo G in tudi razmišljam, da bi šla, nevem še. Kateri termin si si izbrala?

ojla, ne nimam G tam...mi je  zelo blizu...frendica mi je predlagala ZD Fužine in zato sem včeraj poklicala user posted image , bila je zelo prijazna po telefoni zato sem se odločila da grem kar tja i...

Mogoče se pa vidive user posted image

Don´t dream your life, live your dreams!!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
12.10.2010 12:04:41   
anja84
Zdravo!
Pa je prišel tudi moj dan, dan ko bomo spet videli našega drugega user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes imam NS in upam na super rezultat! user posted image
Gremo pa v ZD Litija k dr. Kežar. Sicer se bomo še malo načakali preden gremo ker imam uro šele pozno popoldne.

Zanima me če katera ve za kakšno telovadbo nosečnic ali pilates v zasavju?

Mi bomo pa danes za kosilo jedli polnjene paprike in pire krompir.

(odgovor članu bibica15)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
12.10.2010 12:17:49   
wessna
da se malo pofočkam..

včerajšnje potovanje blo obupno, že v ljubljani nam je vlak kar crknu, pol pa v mariboru zvem da se je vlak za dunaj pokvaru in da moram na bus prestopit..ki nas je brez besed pustu v grazu..kjer smo laufal na vlak..jao..potovala 8 ur namest 5 pa pol..

ju3 stopim v 13 teden..ne morm verjet..kam gre čas..dvakrat se obrnem pa bo že zuniuser posted image ..

vsem  user posted image želim lep dan, naj vam lepo mine..pa se beremo ob prvi priliki..

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
12.10.2010 13:07:47   
ovčka11
Iiiiiiiii.... sem dobila danes Angels soud..... in sem slišala mojega malčka. Kakšen dober občutek.... pol pa nekaj naredi blubblub... in moram spet iskat srčka naokoli.... Očitno moji pikici ni nič hudega, srček bije in že beži pred mamico... Se mi zdi, da imam po nekaj dnevih spet nasmešek na ustih.... user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
12.10.2010 13:38:08   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

Iiiiiiiii....
Se mi zdi, da imam po nekaj dnevih spet nasmešek na ustih.... user posted image

to je pa lepo slišatuser posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.