sreckica
|
lep je daaaaaaaaan, naj zvrti se ti u glaviiiiiiiii, na na naaaaaaaaaaaaaaaaa mega dobre volje kljub peklenskemu glavobolu NS je za nami, mamo fino razmerje 1:6222, vse je lepo razvito in kot kaže, bo pri nas ena češpljica več tale stric Stanko je fenomenalen dedec, notr si sicer res sam 10 minut (sicer ne vem, kolk nej bi bil, pa dober je...), ampak izveš VSE kar te zanima in to na tak fin način, da dol padeš dečko je prijazen, spoštljiv, facast, strokoven, ni da ni! sma šla oba z v.d. možem noter in najprej sta seveda mogla udarit eno debato o fenomenalni tehnologiji v ginekologiji in porodništvu... potem sta "opazla" tut mene in pregled se je začel - naša pupa je spala, nobenega sledu o kakem gibanju ne nič. in kaj je frajer Stanči naredu? lopnu me je z UZ po bušiju in že smo gledal labodji ples naše princese moj dečko je kr pogledu no, potem smo dobili še 3D video in navadno slikico in smo šli veselo h Gedžotu v Novo mesto na čevape! ja, pa postala sem ponosna lastnica 3 nosečniških hlač, ene trenirke in enih debelih "žab". mela sem celo misijo v iskanju nosečniških hlač št- 36 ali manj... nad H&M sm bla čist razočarana, C&A je blo pa mač betr, sem ujela uno akcijo 3=2 no in v tem pozitivnem duhu vas zapuščam za danes mirno noč!
|