|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
10.10.2010 17:13:05   
enkratna
sreckica, greš do kompleksa Supernova (http://www.supernova.si/main/index/sl/ljubljana/23.html), trgovina H&M. V zgornjem nadstropju, kjer so cunjice za otroke in moške, je v "levem vogalu" kotiček za nosečnice.

Jutri pa - pozdravi strica Stankota in povej, da nas je nekaj, ki cenimo njegovo prostovoljno delo na med.over.net! Pa še eno user posted image za jutri (tista, ki je pri meni, bo počakala do srečanja user posted image ).

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
10.10.2010 17:14:47   
enkratna
Dvojna objava user posted image

< Sporočilo je popravil enkratna -- 10.10.2010 17:15:09 >

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
10.10.2010 19:56:06   
sreckica
enkratna hvala za pomoč in user posted image ! me mal črvički dajejo, danes bo dolga noč... ampak verjamem, da bo vse ok!

no, drage dame, ko bojo pa NS za vsemi (kar nekako pomeni, da bo za vsemi najbolj kritično obdobje), bi se pa res lahko zmenle za kakšen randi aprilčic, kaj pravite?

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
10.10.2010 20:12:23   
Srečka13
sreckica, sigurno je vse ok s tvojo malo pikico, tako da ti kar mirno zadihaj in lepo prespi noč.

sicer pa jaaaaa - komaj čakam srečanje user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
10.10.2010 20:31:09   
wessna
user posted image žalosten dan skoraj za  mano..poslavlanje od dragega je neki najtežjega kar lahko nardim..mislim da še user posted image čuti mojo bolečino, k me tok spodaj špika...

sem pa oddala stanovanje še v predobrem stanju..ko sem se not vselila sem en teden rabla da sem ga popucala..

ju3 pa na pot, dopoldan še skočim po priporočila v vrtec, pol na kosilo z dragim in ponovno slovesuser posted image user posted image hate that..

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
11.10.2010 8:10:24   
pussycat
Ojlauser posted image

Aprilčice ste tok pridne, vas kr ne dohajam user posted image
Za mano je bil delovni vikend, sem delala na volišču, me je precej zmatralo to preštevanje glasov... uh, pa še 2. krog bo po vsej verjetnosti, tako da jovo na novo čez 14 dni user posted image

Joj, tut js se še nisem slikala, morm pohitet, ker se mi buši že kr mal vidi, moj je reku učeri, da se mi ful vidi, sam jst ne opazim tok, ker se non stop čekiram pred ogledalom user posted image

Čestitke vsem novim in tistim ki ste z nuhalne odšle prerojene user posted image

p.s. jst nosečniške hlače skor vsak dan doma oblečem, pa se gledam v špegu, ampak za enkrat še kr tastare hlače nosim, sm si učeri mal gumbe prestavla in bo za 2 tedna ok po moje user posted image
a že čutite bejbija? Jst še ne, se mi zdi da me včasih mal šraufa, sam to ni to.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
11.10.2010 8:52:08   
florecita
Jutro!user posted image

Meni je pa tak fajn, ker vsak dan kr veliko časa čutim že kr konkretne metuljčke user posted image user posted image user posted image  v trebuščku.
Enkrat na eni strani in potem spet na drugi...

Zgodaj se je začelo-super user posted image

kak lep občutekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
11.10.2010 9:17:23   
sesil
jutro,

mi imamo pa novo pridobitev. na drugo roko smo kupili zelo lepo ohranjen voziček quinny freestile in košaro - ugodno. naša hči sicer pove, da je voziček za dojenčka, ma se z veseljem vozi v njemuser posted image .
no, dan smo še malo izkoristili za pohajkovanje ob morju, tako da je blo prav fanj.
tamala je sicer imela en izpad trme, ma smo tudi to preživeli, ker je mati še bolj trmasta kot hčiuser posted image . pa še eno poriti je dobila - kakšna slaba mati sem...bi kdo komentiral, otroka se ne sme tepst.

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
11.10.2010 9:24:39   
VevercaV
Dobro jutro aprilcice..

Jaz vam vsem zelim en uspesen teden, uspesen pa se najbolj v smislu, da greste najbolj zadovoljne z vseh pregledov, ki vas nekatere cakajo, da vedno slisite srcke, tiste ki imate AS, pa da se vam vsem zdaj poneha slabost in da ste nasploh zadovoljne ;)

Kako lepa mora biti nosecnost, pri kteri nimas nobenih krvavitev in drugih nevsecnosti, da te potem tako zelo skrbi!
Sem bila cez vikend na urgenci, zaradi krvavitve, ma hvala bogu, je bil mali v redu, srcek bije..
Vseeno me skrbi do kraja!

Ma nic, grem probat mislit sam pozitivno!

Vauuu, ene ze kar vozicke in vse kupujete... Cestitke!! . Jaz bom to vse po novem letu.. Pa metuljcke cutite! Juhhhu jaz bi tud!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
11.10.2010 9:27:25   
VevercaV

IZVIRNO SPOROČILO: wessna

user posted image žalosten dan skoraj za  mano..poslavlanje od dragega je neki najtežjega kar lahko nardim..mislim da še user posted image čuti mojo bolečino, k me tok spodaj špika...

sem pa oddala stanovanje še v predobrem stanju..ko sem se not vselila sem en teden rabla da sem ga popucala..

ju3 pa na pot, dopoldan še skočim po priporočila v vrtec, pol na kosilo z dragim in ponovno slovesuser posted image user posted image hate that..

Wessna: Drzi se!! in imej v mislih, da pac moras kdaj kaksna vrata zapreti, da se ti lahko odprejo nova. To mene vodi cez zivljenje, in kar gre ;).

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
11.10.2010 9:32:19   
majčica1508
Jutro

Kakšen prekrasen dan je zopet pred nami.....
wessna.....saj bo hitro minilo,verjamem da ti je hudo
sesil.....super za nakup vozička,ti,ti,ti mami otroka po ritiuser posted image ...jaz našo tudi
ker si zasluži,ampak po peleniciuser posted image
tista,ki ima danes NS,srečno.......
jaz sem tudi za srečanje,se bom že pripeljala,saj je SLO tok mala,da mi je vseeno
na katerem koncu je srečanje
Tamala v vrtcu,mami že nabavila,kavo tudi spila,3 mandarine že pojedla
kuhala bom za mojega dragega,ki si je zaželel piščančjo-zelenjavne rižote
solata iz taščinega vrta(zlata je,taščica),mami si bo pa posebej naredila sam zelenjavno rižoto
ker ne jem mesa,sploh pa ne belega...bljak....jem,kako govedino,pa kak kotletek,pa teletino tudi
potem pa tukaj zaključim

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
11.10.2010 9:48:01   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: VevercaV

Dobro jutro aprilcice..

Jaz vam vsem zelim en uspesen teden, uspesen pa se najbolj v smislu, da greste najbolj zadovoljne z vseh pregledov, ki vas nekatere cakajo, da vedno slisite srcke, tiste ki imate AS, pa da se vam vsem zdaj poneha slabost in da ste nasploh zadovoljne ;)

Kako lepa mora biti nosecnost, pri kteri nimas nobenih krvavitev in drugih nevsecnosti, da te potem tako zelo skrbi!
Sem bila cez vikend na urgenci, zaradi krvavitve, ma hvala bogu, je bil mali v redu, srcek bije..
Vseeno me skrbi do kraja!

Ma nic, grem probat mislit sam pozitivno!

Vauuu, ene ze kar vozicke in vse kupujete... Cestitke!! . Jaz bom to vse po novem letu.. Pa metuljcke cutite! Juhhhu jaz bi tud!

Jaz sem tudi upala, da je šlo kritično obdobje mimo.... pa so se očitno težave šele začele... ni fajn, ko si skozi v skrbeh in ne veš, kako se počuti user posted image  v trebuščku.... jaz sem včeraj naročila AS na Bolhi za 17 Eur... da bom malo bolj mirna..

Kdaj si pa bila na urgenci? Jaz v soboto zjutraj in je bila zdravnica res zelo prijazna.... a so kaj rekli od kje krvavitev? Jaz imam še danes malo rjavega izcedka... in strah...
Me drži gor upanje, da sem tudi pri hčeri krvavela in potem rodila na rok.... drži se in pozitivno misli...

Enkratna - kako pa si ti? Se je umirilo?

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
11.10.2010 10:09:28   
VevercaV

IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

Jaz sem tudi upala, da je šlo kritično obdobje mimo.... pa so se očitno težave šele začele... ni fajn, ko si skozi v skrbeh in ne veš, kako se počuti user posted image  v trebuščku.... jaz sem včeraj naročila AS na Bolhi za 17 Eur... da bom malo bolj mirna..

Kdaj si pa bila na urgenci? Jaz v soboto zjutraj in je bila zdravnica res zelo prijazna.... a so kaj rekli od kje krvavitev? Jaz imam še danes malo rjavega izcedka... in strah...
Me drži gor upanje, da sem tudi pri hčeri krvavela in potem rodila na rok.... drži se in pozitivno misli...

Enkratna - kako pa si ti? Se je umirilo?

Ovčka11, na urgenci bila vceraj zjutraj, rekla je tudi prijazna ;) zdravnica, da je mozno, da je samo zilca pocila, da pa nikoli ne vedo, ali je to lahko tudi znak za splav.. No, jaz upam, da je res samo zilca, tudi pri tebi!! Imava pa midve na isti dan PDP, sem opazila in me zanima koliko pa je tvoj plod velik? Me mal skrbi, ker v torej na NS je bil mali velik 57mm, na urgenci vceraj pa 60mm..

Aha pri prvi si tudi ze imela, bilo vse ok, to je pa res lepo slisat! Sej bo tudi zdaj! Sporoci, ce ti ti AS res pomaga, da si bolj umirjena!.
Si na bolniški?

Držim pesti tudi za ostale, da ste v redu!

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
11.10.2010 10:22:45   
ovčka11
user posted image  je bil v soboto velik 61 mm - za točno 13 tednov (en dan manj). Ne se sekirat - če je en dan gor ali dol, samo da raste in srček bije. Jaz sem imela v soboto čist solzne oči, ko sem v monitor gledala - na zadnje sem imela UZ v 9. tednu.

Na bolniški pa sem že od 1. pregleda... zaradi "mladosti", stresne službe in težav s krvavitvami v prejšnji nosečnosti... zdaj že več kot en teden čakam odločbo od komisije ZZZS - a še štrajkajo?

Saj bo... samo pozitivno je treba mislit....

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
11.10.2010 10:48:58   
bušek33
punce, ena informacija o nosečniških hlačah, jaz sem jih kupila v ljubljani v kepici, v btc-ju v hali A, tako kot že v prvi nosečnosti. imajo res veliko izbiro hlač, od žametk do bolj elegantnih za v službo. edino kavbojk mislim, da nimajo. in vse so zelo dolge, tako da jih bom morala prvič v življenju krajšat. ponavadi so mi namreč vse prekratke, sploh nosečniške. od nosečniških kavbojk sem se pa že v prvi nosečnosti poslovila, ker sem prelavfala vse možne trgovine in vse so mi bile čisto vse prekratke in zdaj sploh ne grem več v lov!

vsem s krvavitvam user posted image , da bo vse ok in da to obdobje hitro mine!

vav, ste pa res hitre z vozički, no, pa saj imate prav, je lažje zdaj po štacunah hodit, kot na koncu, ko si ves okrogeluser posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
11.10.2010 11:18:25   
pižmovka
Hej!
No pa mamo spet en lep dan! user posted image  In čez 5h bomo vidli user posted image  na NS! Wiiiiiii!
No včer sem pa več al manj prespala - prehlad! user posted image  Ampak user posted image  me je zelo prijetno presenetu! Dobila zajtrk v posteljo - pečene hrenovke in še čajčka je skuhu... Mi nosu mandarince in skuhu celo nedeljsko kosilo - govejo župco, speku purana in krompir in še pražen krompir...
Baje da do 13. ne štrajkajo...pol bomo pa vidl kajse bojo naprej zmenl...
Uživajte!

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
11.10.2010 11:22:12   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

IZVIRNO SPOROČILO: bibica15
Ali je katera tukaj , ki ima bolj zgodaj aprila rok...do 10.4? pa da je iz Lj, oz bo rodila v LJ?
Da se kaj spoznamo'user posted image

user posted image

No sem pogledala seznam in ugotovila, da je veliko takih, ki še niso izdale kraja, ampak tele smo pa Ljubljančanke ali pa v okolici LJ.

KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image
bibica15, 32 let, Ljubljana, 1 user posted image
Srečka13, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image
Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image
Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image
VevercaV, 31 let, okolica Ljubljane, 1 user posted image
Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image
wessna, 23 let, Ljubljana, 1 user posted image

No jst sm Lj-Bežigrad, službo imam na Viču, kjer sem v tem mesecu več časa kot doma (nenormalno veliko dela) ....
.... kokrkoli .... Ko bomo vse dale NS čez in bomo za en spoznavni žur se pa bomo mal zoorganizirale in nekje dobile, kajne user posted image ?

to bi bilo res super, da naredimo en spoznavni žur, da se končno spoznamo in kakšno rečemo v živo, počvekamo,....

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
11.10.2010 11:22:16   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: jacki

Wessna...če te smem vprašat (sej veš...babji firbcuser posted image )...kaj boš pa delala v Avstiji...A je gor dobil službo tvoj dragi, da se selita. Jest ful občudujem ljudi, ki niso tako vezani na dom, da ne bi mogli oddit.

v bistvu sem jaz dobila službouser posted image , tko da grem v kratkem času čimveč zaslužituser posted image pol pa itak počitek..

da poročam...NS je bil super user posted image ..razmerje je 1:20026, bebica je bla pridna, noge sicer mela narazen, sam G ni vidu spolauser posted image bomo pa še mogli malo počakat..firbec firbec firbec..bitje srca je pa 156/min..je pa isto bitje kot sem ga slišala preko AS sam očitno ne znam štet večuser posted image

slikce žal ne znam dat goruser posted image bom jo pa v album napopala

pri nam se tud ni videl spol, in tud mi zelo firbčni... :-) Čestitke za zelo lep izvid!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
11.10.2010 11:22:19   
womanpolice

vem da bo zvenelo čudno, samo že par dni opažam da me občasno zbode na mestu kjer je bebica..zmeri sem čutla da je na desni strani, danes mi je to G potrdil. a je možno da občasno začutim premikeuser posted image se mi zdi prekmalu.

naslednji pregled mam 20.10. pol pa 17.11.

js sem pa na viču, še dva dni.user posted image pridem pa 19 pa 20.10. nazaj da grem na pregled.

veliki smo 5.7mmuser posted image

tud jst sm prejšnji teden trikrat zaporedoma občutila nekaj podobnega...

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
11.10.2010 11:22:22   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Jaz sicer živim v Ce, ampak ker sva isti letnik in obe Bežigrajčanki me pa že zanima če se poznava... Jaz sem s Peričeve ul., hodila sem na OŠ Mirana Jarca.

Jaz sem sedaj na Vojkovi, hodila sem pa na OŠ Franceta Bevka, potem pa na Šubičevo gimnazijo. user posted image

user posted image , s tem se možnosti da se poznava že malo zmanjšajo... Sploh ker se nobene Klare ne spomnim (predvidevam, da si klara).

Dobrodošle vse nove user posted image

Midva z "Big brotherjem" greva danes v Lj malo k babici pa pogledat v Supernovo če ste še kaj hlač pustile za tole bejvočico, ki nujno nuca nove hlače.

Še obljubljena slikca bauhija:

user posted image

lepo lepoi se že tole vidi user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
11.10.2010 11:22:26   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

Pozdravljene,

jaz sem pa lih z urgence nazaj.... nekaj malo krvavim in nekaj špika v trebuhu, pa me je panika zgrabla.... z našim user posted image  je vse ok, srček bije, veliki smo 61 mm in migamo. Ga je pa težko izmerila, ker je bil skrčen. Kolk sem si oddahnila... baje imam nizko posteljico in je zato prišlo do krvavitve. Očitno se bo ponovila zgodba od prejšnje nosečnosti, ko sem krvavela še v 24. tednu... Saj sem si želela še kakšen dodatni UZ, samo ne na urgenci... Nekaj časa bom bolj v ležečem položaju, da se stvari pomirijo...

Lepo božajte svoje bušije...

mme veseli, da je vse ok.

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
11.10.2010 11:22:29   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Po dolgem casu se se jaz malo oglasim. Pri meni slabosti se kr trajajo. Upam, da nisem tista "srecnica", katero bodo slabosti spremljale celo nosecnost. user posted image Najhuje je zjutraj, pa proti veceru, sploh ce kaj takega zavoham, kaksne mocne vonjave-ki mi sicer v nenosecnosti disijo, zdaj pa je to adijo... Apetita trenutno sploh nimam, kaksen dan bi ne vem kaj vse pojedla, zdaj pa dam kos kruha z marmelado v usta, pa imam dovolj za par ur. Tudi zdaj se kuha kosilo, pa mi nic kaj ne disi...user posted image
Hlace jaz nosim se kr normalne, samo ko sem v avtu, si odpnem gumb pa zadrgo, da me ne tisci user posted image Sem pa skoz utrujena, skoz bi pocivala pa lezala pa spala, cim grem na kaksen sprehod, pridem crknjena nazaj. Komaj cakam, da to mine, da pride tisto obdobje, ko bom polna energije. user posted image
Ajtak, se dober teden, pa bova tudi midve docakali nuhalno + se par drugih noseck. user posted image

wellcome to the club... pr men je isto ... slabosti zjutraj in zvečer...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
11.10.2010 11:22:33   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jutro,

mi imamo pa novo pridobitev. na drugo roko smo kupili zelo lepo ohranjen voziček quinny freestile in košaro - ugodno. naša hči sicer pove, da je voziček za dojenčka, ma se z veseljem vozi v njemuser posted image .
no, dan smo še malo izkoristili za pohajkovanje ob morju, tako da je blo prav fanj.
tamala je sicer imela en izpad trme, ma smo tudi to preživeli, ker je mati še bolj trmasta kot hčiuser posted image . pa še eno poriti je dobila - kakšna slaba mati sem...bi kdo komentiral, otroka se ne sme tepst.

tak sm ga jst kupila. rabljenga s košaro, športnim delom, zimsko vrečo, prevleko za dež in komarje ter maxi cosi lupinico za borih 250 eur in vse zelooooooo lepo ohranjeno.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
11.10.2010 11:22:41   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Oj oj na hitro...user posted image

Čestitke za super opravljene nuhalneuser posted image , dobrodošle vse noveuser posted image in pa vsem slabostnim in bolanim ceu kup user posted image user posted image user posted image , da čim prej mine.

Pr nas rihtamo stanovanje in kr mamo enosobni flet smo dal delat pohištvo d izkoristmo čim več placa, tko da sm že od včeri pridna.user posted image pucam k fata.user posted image še mal pa bo vse popedenano in bom spet več na računalniku.user posted image

Fajn se mejte pa pridne bodte in uživajteeeeee!user posted image user posted image

super. dobr zrihtajte. midva tud trenutn mal renovirava spalnico, potem pa še otroška in "veranda"...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
11.10.2010 11:22:43   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: pikica010

Pozdravljene!
Se pridružujem aprilčicam 2011 rok imam 13.4.
Veselo nosečnost! user posted image

dobrodošla!!!

(odgovor članu pikica010)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.