|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
13.10.2010 14:13:02   
ovčka11
VevercaV - jaz sem v prvi nosečnosti tako delala... malo doma, malo v službo, pa urgence.... pa se je na žalost slabo končalo v 12. tednu... bom raje potrpela v haus arestu še teh par mesecev, potem pa z malčkom uživala
V prejšnji nosečnosti pa samo, da sem šla malo iz stanovanja (pa čeprav sem ogromno počivala), kam v trgovino.... je že bla panika....
Je pa res težko bit odrezan od sveta... in zaprt doma, pa preveč časa za razmišljat in se smilit samemu sebi... ampak sem se odločila, da bom potrpela...

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
13.10.2010 14:19:47   
ovčka11
Enkratna - meni se je zgodilo, da sem začela  kravavet po morfologiji (24. teden) - na UZ sem bila pol ure, vse ok, pregledala posleljico, hčerko... vse ok... zvečer pa krvavitev...  naslednji dan na UZ pa je bilo spet vse OK...
Nič ne bo narobe, če se boš šla še enkrat pokazat... jaz se pri hčeri nisem pustila odgnat. Itak je majhna verjetnost, da boš naletela na istega zdravnika in sestro....

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
13.10.2010 14:20:59   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: enkratna
Peli, Magnesol vzamem 2-3x dnevno, Buscopan pa le, ko imam krče (takšna so bila navodila G na urgenci, ko sem bila prvič tam). Če ni bilo krčev, ga nisem jemala. Prejšnji ponedeljek sem norela na urgenco - pa je bilo vse OK. Zdaj sem toliko bolj slabe volje, ker smo bili okoli enih pri G na rednem pregledu, gledali bebico kako skače sem pa tja - zvečer pa štala. user posted image

Jest sm mogla Buscopan jemat redno 3x na dan.
Držim pesti da se ti umiri, vem kako je ko krnaprej delaš kontrolo v WCju...user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
13.10.2010 15:01:00   
pufika
enkratna user posted image

tako sem dobila eno ful prijazno sestro, AC naročena za 27.10., v tistem pa sem pozabila rečt oz. vprašat pri komu, sem si hitela vse napotke zapisat, da kaj ne pozabim. Ajej. Saj so menda vsi izšolani za to. Za koledarček- naslednji redni pregled imam 8.11.
Pri imenih mava midva že zdavnaj izbrana, Gašper če bo fantek in Sara Eli če bo punčka. Kaže pa da bo user posted image . Me je mikalo tudi da bi šla mal za pohištvo gledat -sobice, pa sem se odločila da to počakam do rezultatov, potem pa v šoping.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
13.10.2010 15:02:29   
VevercaV

IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

VevercaV - jaz sem v prvi nosečnosti tako delala... malo doma, malo v službo, pa urgence.... pa se je na žalost slabo končalo v 12. tednu... bom raje potrpela v haus arestu še teh par mesecev, potem pa z malčkom uživala

Ovčka11 Ma, sem že tako zmedena.. Pušenjaku sem zastavila vprašanje, glede mirovanja v moji situaciji (se pravi, pojavitev izcedka in krvavitve, ki se umiri in je potem nekaj dni, tudi tednov ni). in mi je odgovoril tudi na to, da ima vsak ginekolog drugačno mnenje, namreč danes mi je ena zdr.sestra pri G. prav mal zatezila, da naj grem na bolniško, no, Pušenjak pa pravi: "očitno se boste morali odločiti med različnimi mnenji, ker drugega kot že 1000ič ponoviti ne morem. Vse to mirovanje in počitki na izid nosečnosti v prvih 2/3 nosečnosti nimajo prav nobenega vpliva.
No, saj skačem ravno ne, pa abstiniram od vseh možnih akrobacij, tudi teh user posted image . Jah nic, bom prespala naslednje 4 dni... da? ne? da? ne? da? ne?

se pa sicer zavedam, da tudi Puško ni nujno, da je vseved.. Puško, hahaha. Kok ma dober priimek. Model.

Grem. neham vam težit. Uživajte in se crkljajte.

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
13.10.2010 15:15:33   
Tajda29
Hm, BUM je raziskava biokemičnih in ultrazvočnih markerjev nosečnosti (če sem prav razumela), v Lj porodnišnici...
Na raziskavo me je opozorila ginekologinja in sem se vanjo vpisala, ko sem se naročila na pregled NS. Gre tudi za to, da ti poleg DHTja, ki je zastonj, opravijo še dva dodatna brezplačna UZ.
Nasploh se mi vsaj po pregledu NS zdi, da so se ogromno ukvarjali z mano in otročičkom preko UZuser posted image ...

Na DHT sama od sebe sicer ne bi šla, ker so bili že izvidi NS odlični, pa vseeno, izvid DHT je potem te izvide še fullll izboljšal in sem vesela, da sem šla.
Sedaj imam  še dva UZ pri njih, enega do 24 tedna in enega do 32 tedna.

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
13.10.2010 17:10:12   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: iskrca

eno vprašanje, a ste ve vse nosile v službo potrdilo o nosečnosti? Men ni nič jasno, ker v 1.user posted image tega nisem rabila nosit, zdej je pa rekla naj ga ji prinesem. Pa sem danes pozabila G rečt in zdej se mi res ne da samo zato nazaj hodituser posted image  POtrdilo za porodniški dopust razumem, tole mi ni pa nič jasno, sem razmišljala, da, če mi ne verjame ji bom pokazala materinskouser posted image

Jaz sem ga mogla nest, pa mi je celo gin. neki komplicirala... Ampak sem ga dobila. V službi so rekli, da rabijo potrdilo od ginekologinje če hočem uveljavljati kakšne pravice.

Imena- za user posted image -Kaja, za user posted image  Tevž

Enkratna, tako je prav misli pozitivno in VERJAMEM da bo vse ok!! Aprila bomo skupaj dihale!
Lahko, da je krvavitevposledica pregleda. A ti je delala vaginalni UZ, ker pol je to to.

Moram povedat da je moje počutje zadnje dni odlično in sem imela zdej k je bill sonček full energije, no danes se mi pa spet kr spi...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
13.10.2010 18:42:15   
Tincy90
Hejla...

Tud mene je to vreme spet nekam porinlo v kot, če se tko izrazm...ko je biu sonček je blo veliiiiiik bolš. Moja mala pikolina je zbolela oz je neki prehlajena tko grdo kašlja, sm jo pelala učer zdravniku in ni nč na plučkih slišat HB, sm velik mora pit, ma pa res tak suh obupn kašl.
še js sm začela neki smrkat in upam d ne zbolim kej bol kr lahk sm tist blesav daleron jemlem, k mi pa nuca kokr se mu zlub.user posted image

Za vse, ki potrebujete srečo pri pregledih al pa čem drugim vam pošilam pikepokeuser posted image user posted image in velik objemčkovuser posted image , kr itak vem d bo vse ok. Držim pesti!

Sm vas brala za nazaj k toooook napišete res d vas komi dohajam zdj k nism tok na compu, čeprov smo stanovanje uštimal in je zdj tko fletkan, saj men no.user posted image prvo: hell yeah, js bi bla tud rajš dec, čeprov v času nosečnosti bi bla ženskauser posted image , drgač pa itak da dec k tko al tko skoz sm na seks misl, mislm kr neki in pol je pa užaljen kr ne zastop d noseča ženska, plus mam doma še čebelo staro 10 mescev d sm kdaj pa tud zmatrana, zaspana itd. Moj je itak nimfoman, zdj kak tedn nazaj se je začela kriza.user posted image drugo: user posted image user posted image moj tud ne rab pira d dobi trebuščk, no ni nvem kko velik trebuh, ampak se pa opaz razlika od prej predn sva začela hodt, je biu tak bl suh, zdj je pa ornk dec ratov.user posted image ma ga mam rada še bol se mi zdi zdj k se je mal poredu in to u trebuh.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
13.10.2010 20:01:57   
iskrca
enkratnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  počivaj in samo na lepo prihodnost misli, boš videla vse bo uredu, punce smo s tabo!

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
13.10.2010 21:10:56   
sreckica
enkratna, te je zadnje trenutke kaj dušilo? no, to sem bila js, ki te stiskam (a zal sam telepatsko, drugac bi te mocnooooooo objela!). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim nate in ti pošiljam še več pozitive, kot jo že imaš sama! drugače pa res čisto možno, da je kri od pregleda, js sm mela po obeh vaginalnih UZ neki krvi na hlackah. ti pa tut js, tko kot se neki ostalih, svetujem, da za mirne zivcke pejt pogledat, ker to, da si cela vznemirjena, ni bejbiju niti malo po godu user posted image

mam pa js tut en čudn dan, skos me neki bauhi heca, pika me sto na uro in to prou neprijetno user posted image ležat mi ne paše, stat mi ne paše, sedet mi ne paše... skos nek čudn filing. mogoče sem sam presrana user posted image no resno, neki mi ne valja dons. tut neki krckov mam in upam da je vse ok in da mine cimprej. a je mozno, da je to vpliv tega, da cas sovpada s tistim, ko bi mogla met menstruacijo? joj js pojma nimam o teh receh, pa skos neki berem pa mam cist prazno glavo user posted image   pa se ta izcedek ga dons neki svira, na trenutke deluje rahlo pekoce, na trenutke ne. blaaaaaah ni mi vsec user posted image user posted image

bejbe, kaj je to buscopan in cemu sluzi? user posted image

grem zdej probat na glavo stat, mogoce mi bo to pasal user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
14.10.2010 8:19:22   
darhaha84
IZVIRNO SPOROČILO: Tajda29

Hm, BUM je raziskava biokemičnih in ultrazvočnih markerjev nosečnosti (če sem prav razumela), v Lj porodnišnici...
Na raziskavo me je opozorila ginekologinja in sem se vanjo vpisala, ko sem se naročila na pregled NS. Gre tudi za to, da ti poleg DHTja, ki je zastonj, opravijo še dva dodatna brezplačna UZ.
Nasploh se mi vsaj po pregledu NS zdi, da so se ogromno ukvarjali z mano in otročičkom preko UZuser posted image ...

Na DHT sama od sebe sicer ne bi šla, ker so bili že izvidi NS odlični, pa vseeno, izvid DHT je potem te izvide še fullll izboljšal in sem vesela, da sem šla.

jaz sem tudi vključena v to raziskavo in sem imela v pon. NS in je bila ginekologinja super in vse mi je razložila user posted image  Pri kateri g. si pa bila?

enkratna....user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz bi na tvojem mestu se vseeno šla pokazat na urgenco, saj zato so pa tam da ti pomagajo. Ti se pa prepričaš, da je vse ok in si potem brez skrbi. Tudi tvoj user posted image  čuti, če si ti živčna... pošiljam ti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
14.10.2010 8:29:15   
pussycat
Jutro punce user posted image

Enkratna user posted image  Pozitivno razmišljaj, vse bo ok! MORA BIT !user posted image

Punce, imate že kej oblačilc za bejbija? Js sproti kupujem, če najdem kej res luštnega in ugodnega....tko da mam že malo zbirko, pa vse bolj za punčko, upam, da naju ne bodo presenetili s fantkom zdaj, ojoj user posted image  Drugače sem pa ful v dilemi kakšno številko kupit, na začetku sem kupila v H&M nekaj oblačilc št. 50, pa sem jih potem šla zamenjat za večje, tako da jih imam nekaj 56, največ pa št. 62, eno vrečasto pižamco pajaca mam celo 68, pa bo mela za dlje časa. Verjetno je bolje da je malo preveliko, kot da obleče 1x in je premajhno ane?

Nama je že od nekdaj všeč ime Gloria, tako da bo punčki verjetno tako ime. Za fantka pa nisva opredeljena user posted image

Včeraj sem se tok napokala........ pečenice, zelje, krompir, vse zabeljeno z ocvirki..... pa še čokoladni puding s smetano za posladek.....sem komaj s stola vstala user posted image

Punce, a že kej kupujete pohištvo in ostale stvari za dojenčka... no tiste, ki boste prvič mamice? Izkušene mamice, povejte, se sploh spača kupovat novo? Midva malo spremljava po netu, pa se dajo dobit zelo lepe, skoraj nove rabljene stvari za najmanj pol nižje cene.... verjetno bova kupila rabljeno posteljico, pa gugalnik, stolček za hranjenje.... itak to potrebuješ par mesecev in je mogoče kar škoda pretirano vlagat v to. Kaj mislite?

Mislim da sem ponoči tut jaz nekaj začutila v bušiju... loh da sem sanjala user posted image user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
14.10.2010 9:41:52   
majčica1508
Jutro

Tinchy....oh ta smotani kašelj....vem kako je to....moj se je umiril HB,tamala mi je pa sam 2 dni kašljala in je v tem času spila veliko toplega čaja in sva tudi skakale,da se je to lahko spucalo oziroma se je fino izkašljala...to z skakanjem je nasvet P user posted image ....pozdravite se user posted image
Pussycat......midva sva kupila vse novo,porabila enih €,da glava boli....na koncu se je pa prah gor nabiral,ker naša frajlica je spala pri nama v postelji,no zdaj 6 mesecev pa koristi svojo posteljico.....če imaš možnost kupiti res nekaj super ohranjenega,zakaj pa ne....Jaz si zdaj ogledujem rabljen košek,če je kje kak.....po drugi strani pa si pravim,kaj mi bo saj bo v 2 mesecih že premajhen....
Glede cunjic smo mi štartali z 56....no je bila velika 54cm in 4260g....rojena maja vem,da je čez poletje nosila 62.....jesen 68,zima 74,pomlad 80 in poletje 86.....smo kar pri velikihuser posted image

jaz kuham danes:piščančji paprikaš,krompir v kosih,zelnata solata z fižolom(zame....no jo bom mal mojmu odstopila)drugače mi nič ne paše jest....no razen jabolk in mandarin,ki jih pa lahko v tonah pojem....Danes bo super vreme in ga je treba maksimalno izkoristit.....No jaz ga bom za pospravljanje hiše in likanje imam obdobje,ko se mi da in je treba hitro izkoristit....Edin okna si bom pustila za kasneje,paše to jih bo moj spucal al pa kakšen servis.....če bom pa časovno hitra pa lahko,da si jih sama ampak samo v zgornjem nadstropju.....No pa grem plesat z sesalcom in cunjami....

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
14.10.2010 10:13:51   
wessna
pozdravljene user posted image

najprej lep sončen pozdrav z dunaja user posted image ..ker smo včeraj stopili v 13 teden sem kupla prvi komplet št. 56 (bodi in hlače) za user posted image , ker še nwm spola sem kar nevtralne barve vzela user posted image pa najdla sem nogavičke na sivih piše iuser posted image dad na belih pa i user posted image mom..čist kjut.. počasi gledam če kaj ugodnega najdem da malo nabavim.. saj nwm kake velikosti naj kupujem??

vsem user posted image user posted image za opravljene NS..lepo jee videt  user posted image ..tudi tistim ki ste mele slabe izkušnje pa veliko sreče pa vse bo vredu user posted image
user posted image

šibam malo okrog k mam prost dan..ju3 pa v slo za par dni..can't wait..

se vidiimo punce..

Neposredna povezava do sporočila: 2139
14.10.2010 11:40:40   
Tajda29

IZVIRNO SPOROČILO: darhaha84

IZVIRNO SPOROČILO: Tajda29

jaz sem tudi vključena v to raziskavo in sem imela v pon. NS in je bila ginekologinja super in vse mi je razložila user posted image  Pri kateri g. si pa bila?

enkratna....user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz bi na tvojem mestu se vseeno šla pokazat na urgenco, saj zato so pa tam da ti pomagajo. Ti se pa prepričaš, da je vse ok in si potem brez skrbi. Tudi tvoj user posted image  čuti, če si ti živčna... pošiljam ti user posted image user posted image user posted image

Bila sem pri dr. Šajina Stritar. Ja, res je bil super pregled in vsi so bili ful prijazni user posted image
G. si je vzela ogromno časa in res temeljito premerila otročička, mi vse sproti kazala, res kul. Vmes je dete telovadilo, ker ga je zbudila, neverjeten občutek user posted image
Sicer pa komaj čakam naslednji UZ pri njih. Se mi zdi, da se res ful trudijo, zaradi raziskave in to.
Drugače pa, kako je z jemanjem folne kisline? Jo še jemljete?

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
14.10.2010 11:48:43   
sesil
jaz folne kisline ne jem več, sem jo do 15 tedna.

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
14.10.2010 12:11:13   
DelCarmen
Ojla aprilčice!

Tukaj še ena čveka, če me sprejmete sevedauser posted image .

Naj povem še par stvari o sebi:
- stara 34 let, to bo moj 3. otrok; doma imam že 5-letnega fantka in 2 leti staro punčko; tokrat se bomo po vsej verjetnosti pustili presenetitiuser posted image
- okolica MB
- pričakujemo pa 25. 4. ....

Drugače pa glede oblačil ne bom nič kaj kupovala, se je nabralo ogromno stvari od prejšnjih dveh; voziček imam (za hčero smo kupili novega, ker smo pri sinu imeli sposojenega) - Mutsy 4Rider, ga ne morem prehvaliti.... Edino za sebe sem nabavila nekaj oblačil, ker sem v prejšnjih dveh nosečnostih stvari kar precej znucalauser posted image ...

Drugače počutim se super, nisem imela nikakršnih slabosti, edino energije mi primanjkuje za moja dva škratauser posted image . Ampak bomo že....

Lep dan vsem...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
14.10.2010 12:32:50   
fragola
Pozdravljene malo vas berem, zdaj sem se pa odločla da se vam kar pridružim. Pričakujemo našega drugega otročka in sicer 15.4. Imamo pa že punčko Lano, ki je imela letos junija 1leto.

Sem vidla, da že kupujete jaz sem imela na začetku 56, ker 50 je rez mala številka, nekaj pa sem kupovala pa tudi 62, vendar nisem pretiravala v nakupovanju. Vam pa priporočam, da kupujete 56, vndar res ne pretiravat, ker se vam lahko rodi otrok dalši ali pa manjši, boste pa vidle, da boste veliko tudi dobile.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu DelCarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
14.10.2010 12:35:17   
Tincy90
Js nameravam folno kislino (Elevit) jest celo nosečnost tko kt sm u prvi nosečnosti to jedla in kasnej med dojenjem sm ga tud jemala, tko da zdj u drugi nosečnosti nameravam isto.

Dobrodošla DelCarmen in čestitke za 3.user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2144
14.10.2010 12:38:30   
Tincy90
Glede cot: js nism nobene cunce dobila, vse sm sama kupila. Kar se tiče pa številk, je pa 50 bolj za nedonošenčke, če sm si prov zapomnla, tko da js sm kupila od 56 naprej in  ji je blo lepo prav, mogoče malenkost veliko, ampak se je v prvem mescu itak ful poredila pa ji je blo hmal premejhno.user posted image sicr pa se pridružujem izjavam, da ni treba pretiravat, če je pa že kriza se pa itak sproti kej kup.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
14.10.2010 14:26:12   
majčica1508
DelCarmen.........dobrodošla

Jaz sem centrum mama jemala do 12 tedna,pol pa ne...drugač pa moji obroki so tko in tko iz zelenjave in sadja,zjutraj pa sok iz stisnjenih pomaranč,ki ima ogromno folne,pa obožujem zeleno zelenjavo,ki ima tudi veliko folne....mlečnega bolj malo jem,no če sem čist iskrena nevem,kdaj sem nazadnje jogurt pojedla...bo treba kar jest....saj kupim jih pol hladilnik,pol pa pozabim na njih.....zlikano,pospravljeno je pa tudi,še malo pa grem po mojo čebelico in potem na en dolg sprehod....

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
14.10.2010 16:15:39   
DelCarmen
Hvala za dobrodošlicouser posted image

- Oblačila: jaz sem imela nekaj v št. 50, sta bila oba povprečnih mer, tako da smo ponucali tudi t. 50; več pa potem v št. 56... Meni načeloma ni všeč, če je novorojenčku vse za tri številke preveliko in visi z njega...

- jemljem Elevit in ga bom kar do konca nosečnosti... Nazadnje sem ga tudi in je kri bila super ves čas...

- imena: še ne razmišljamo preveč o tem. No, nek ožji izbor je, za ziher pa neuser posted image . Za fantka mi je všeč Jon, za punčko pa mogoče Zoja, Živa, Julija...

Eno vprašanje - meni so se prsa že MOČNO povečala.... Kako rešujete probleme z modrčkom???

Drugače pa sem si od oblačil nabavila podaljšek za hlače in pa pas za trebuh, s katerima ZELO uspešno rešujem problem preozkih hlač in prekratkih majic. Za moje pojme sem super urejena.. Aja, v tejle spletni trgovini.... http://www.da-da.si/catalog/1

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2147
14.10.2010 20:16:11   
Peli
Pa kaj nej zdej, še tle popuser posted image , ker me še tale forum zauser posted image , dobr ne da se mi še enkrat vsega pisat...

DelCarmen in Fragola dobrodošle med aprilčicam!

oblačila - se strinjam z eno predhodnico, je fino da imaš pripravljeno tudi kakšno manjšo št., da se otrok potem ne "izgubi" v cunjah, jest sm za 1. imela kupljen kompletek iz porodnišnice vel. 56, velik pa je bil 44 cm, zdej mam na zalogi upam da tud taka oblačila, ki mu bodo že takoj premajhna, bo pa treba kakšen nov bodi kupit, ker sm cunje vmes posojala in so se mal spral, sploh pa upam da bom lahko šla v roza šoping user posted image .
oprema - voziček se splača kupit nov, če ga imaš namen dost uporabljat in misliš imet več otrok, zibko si bom jest sposodila, stol za hranjenje mam jest Slexa in triptrap, pa morm rečt da sm veliko bolj zadovoljna z navadnim trip-trapom, mislm da mam od opreme vse kar rabim.
folna - jo mam še skor pol škatlice za "ponucat", potem zaključim.
modrc - če se da - doma sm največkrat brez, če pa kam grem pa ga oblečem, da je vsaj kej vidt user posted image , na žalost nimam te sreče da bi kej zrasl user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2148
14.10.2010 20:26:04   
bibica15
Dober večer....
dobrodošli novinčki , čestitke user posted image user posted image . MI smo danes zakorakali v 15 teden user posted image user posted image .Čist happy ker sem našla voz, ki bo šel v enoprostorca in bo pasji box lahko sestavljen..( imam dva peska namrečuser posted image ).
Kupla sem si že dva tedna nazaj vitamine , ki jih ješ od 13 tedna naprej in potem celo nosečnost+ dojenje z DHA -  Femibion. Priporočam, imajo zelo dober vpliv na pikice user posted image .

Komaj čakam drugi teden ker sem na dopustu user posted image user posted image user posted image .

lep večer papa  user posted image  user posted image

Don´t dream your life, live your dreams!!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
14.10.2010 22:25:03   
Srečka13
Enkratna, ovčka11 in vse ostale, ki imate kakšne krvavitve, pošiljam vam user posted image   mislite pozitivno!! vem da je težko - jst sem imela na začetku nekje od 6t pa do 12t občasno "krvavitve", no - niti ne krvavitve kot kri na wc papirju, ko sem se obrisala na stranišču... G je rekla, da je kriva nožnica - saj so stene bolj prekrvavljene in je full več žilic, bolj so občutljive in včasih že s hojo lahko popokajo. Skratka, čist razumem, ker sem tut jst (no, pa še zdej) s strahom hodla na wc in vedno znova gledala papir, če je v redu al je kej primesi zraven... Najhuje je pa to, ko je bilo včasih na 2 dni, včasih 3, včasih 1 teden vse ok pa potem spet bum... skratka, držim pesti za vse, da se bo dobro izteklo - ve pa mislite pozitivno, saj bo!!!

jst sem ta teden tolk zmatrana, da sem vas komaj uspela prebrati. vsak večer sem vas brala in me je zraven zmanjkalo. no, danes mi je po treh kinkanjih vmes končno uspelo user posted image

zadnjič ste se že nekaj pogovarjale o telovadbi, tako da še jaz začenjam to temo. a gre katera jutri v Tanergijo na uvajanje v Pilates za srečke nosečke (v LJ)? Je ob 17ih. Da vidim, če se slučajno s katero srečamo user posted image
no, jst sem se odločla, da se moram mal v formo spravit, da bom fit, ko pride bebica, tk da sem se odločla za tale pilates... bom jutri poročala, kako je blo.
nič. zdej pa šibam spat, ker mi oči kr pošrek vleče user posted image nočko

aja, pa dobrodošle vse novinke - juhu, welcome in da club 'aprilčic' user posted image user posted image

(odgovor članu bibica15)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.