Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Eh, mislim da je to vse skupaj pretiravanje, delajte po vašem občutku pa bo najbolj prav, absolutno ne boste šle pri -10 ven za 3 ure z malimi, da bi pa noter bil do marca, prosim vas. Mi bomo lepo nabavili eno ovčko toplo za v voziček, fajn kombinezonček in bomo šli ven vsak dan, razen če bo ful snežilo ali pa kaj, pa še to ponavadi ne sneži cel dan. Itak moram it ven že zaradi psov, pa bo tamala pač šla zraven in rešeno. Je pa to en dodatnih razlogov zakaj sem jaz nabavila tudi košaro, ker s kakšnim športnim delom, tudi če je poležen čisto ravno je težko pomoje dovolj zadekat takšne male, v košari so pa res noter. Tudi zadnjič so mi svetovali, da naj doma ne pretiravam s toploto, da ima večina z malimi dojenčki pretoplo v stanovanjih, primerna temperatura je takšna kot za nas odrasle, 22 stopinj cca, za spanje pa med 18-20. Se popolnoma strinjam s tabo. Čimmanj kompliciranj in bo. Tudi mi bomo kupili košaro, ki je pri prvi pupi, rojeni aprila nismo potrebovali. Ampak veš kolko ljudi komplicira glede teh temperatur, da se ti obrne Mene je motilo že to, ko niso v P nič luftali sobe, notri je bilo vroče za umret, smrdelo je, brez zraka, 3 mamice in 3 dojenčki, hermetično zaprti, ker se je ena bala, da se bo prehladil! Si kar predstavljam koliko je ta otrok zdaj bolan, če ga še vedno tak v vato zavijajo.
|