ababanana
|
Pozdravljene punce! Da se še jaz malo oglasim... Počutim se ok, trebuh otrdeva, ampak to mi je postalo skoraj že nekaj normalnega . betricija: glede oblačil za prve tri mesece... Po mojih izkušnjah jih rabiš kar precej. Sploh če dojenček zelo poliva, kot je moj sin (po treh mesecih se je to nekako umirilo, se je še dogajalo, ampak bolj redko), ki ga je bilo potrebno preobleči po praktično vsakem hranjenju. Tako da po moje sigurno rabiš ene 10 bodijev, toliko tudi majičk, ene 5 pajacov, 5 kakšnih drugih spodnjih delov.... To je za moje pojme nek minimum. PA moraš računati, da tudi pereš ne ravno vsak dan... Imela pa sem tudi 30 tetra pleničk in je bilo ravno prav. Drugače pa so meni na začetku najbolj pasali bodyji od h&m, ker so lepo na preklop in ni potrebno vlačiti preko glave. C&a ima kvalitetne in cenovno ugodne, ampak nisem zasledila takšnih na preklop, tako da sem te kupovala kasneje... So pa res vredu, pa mislim da je en 2,90 eur, kar je res zelo ugodno za takno kvaliteto. Oh Hoferja mi niso všeč. No, za silo gre, ampak so ful raztegljivi, pa tanek bombaž, pri vratu pa ogromen izrez - sem se vedno zafrkavala, da malemu skorajda joškice ven pogledajo iz bodija . Drugače Zara ima lepa oblačila, so pa malo dražja.... Tiste rokavičke pa mi niso bile uporabne, si jih je takoj dol potegnil. Smo pa tudi zelo hitro postrigli nohtke (po nasvetu patronažne). Tetra in mako majičke so mi bile zelo neuporabne, sem pa si jih prvič nabavila malo morje in nikoli oblekla... babykitty, upam, da se bodo popadki ustavili... DeVilla, jaz sem si kupila kar pralne blazinice za dojenje; tu se da precej privarčevati, ker se jih precej porabi. Sem pa vzela te http://www.da-da.si/node/21, skupaj z njihovim modrčkom za dojenje http://www.da-da.si/node/20, ki ga ne morem prehvaliti . lidika, za super novice.... Sem res vesela zate. In kar tako naprej mali Jan, pa boste hitro skupaj doma... aichha1, vse najboljše in mljask tale tortica... arwenko, jaz imam sterilizator, ampak to ni neka stvar, ki bi jo kupila. Sploh če boš dojila, ga je po moje brezveze kupovati. Pač prekuhaš in to je to. Če bo dete imelo dudo - moj je nikoli ni sprejel.... Flašk pa tudi ne bom ne vem koliko kupovala, ker upam,d a bo dojenje steklo... Imejte se lepo in se beremo...
|