obcinarka
|
Punce jutro, jaz pa dans ob 14 uri pregled, pa komiiiiiiii čakam da vidim to bitje ki me boksa po trebuhu, je pa tud včasih nežnaaaaaaaaaaa. drgač delovno v službi, kljub temu da delam vsak dan do 12. se mi zdi da ne bom nkol zaključila.. včeraj bla na faksu, na predavanju , pa je blo vzdržno tud za sedet... v četrtek pop. pa začneva z MŠ.. se veseliva sobica praktično nared, rabim še jogi za postlico, pa kakšne drobnarije... šopingirala bom pa v novembru še -tiste malenkosti, kozmetiko, ker evrčki kar odletijo .. sva rekla da greva v četrtek po MŠ kupit še kompletek za iz porodnišnice... in ja, držte fige s pestmi, ker grem dans moj avto ponujat... hahahahahah, upam da bom trgovka in bom iztržila kaj normalnega.. cunje sm dejansko oprala in so v komodi, jih mam pa mislim da tut ogromnooooo... in tud že kar številke 62-68, ker sm dobla..zlasti žametke+kavbojke...glede na to da bomo zimske mamice, kje ste kuple dekce?? pliš, debele al kako?' men nč ni všeč... bi pa imela vsaj eno konkretno za voziček..in ja kupla sm bundico v nkd-št.62, zeleno s kosmatim ovratnikom in srnicami na žepkih... enostavno nism mogla mimo nje, je pa naš ati čist navdušen nad njo.. drgač nekih težav ni, v soboto sm sicer bla cel dan trda od strahu, ker sm pa poletela po spalnici, mi je spodrsnilo, ampak.... sm kar precej aktivna in včasih me kdo spomni da sem noseča, pa da naj mal šaltam v nižjo prestavo.. kg... kaj pa vem bomo vidli dans, po mojem bom nekje za 29t ene 62,5, startala sm pa z 55. itak so pa vsi pametno, da mam samo trebuh, suhe noge in roke, pa mogoče mal več ličk... pol bo že držalo... depilacija... hahahahahah na približno, noge pa to, drgač pa bo moral ati vskočit.. jemljem zgolj elevit od začetka nosečnosti, kaj druzga ne... uživajte dan, se tipkamo...
|