|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09, 2.del
5.10.2010 22:50:48   
majakla
Maks: user posted image  .

Rozilu: sem pomislila na isto, naj raje zamolčijo,
da smo mi pol celi veseli. user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 426
6.10.2010 8:38:11   
muca*maca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

naj raje zamolčijo,
da smo mi pol celi veseli. user posted image

Ena izmed mojih največjih želja je bila, da bi videla prve korake, preden grem  službo.
Včeraj se mi je uresničila, zato sem bila še toliko bolj vesela, ker 18. grem v službo!

Je reeees lepo user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 427
6.10.2010 9:35:42   
najčka
Dobro jutro!
Me že zeloooo dolgo ni ane. saj preberem sproti kaj se dogaja, pisat pa ni časa.
no pa na brzino, VSE NAJBOLJŠE OKTOBRČKIuser posted image user posted image to je neš mesec!!!
Čestitke vsem ki že hodijo, in pikapoke vsem bolančkom.
Naša je bila prejšnji teden na uvajanju pri varuški, dva dni sva bili skupaj ene dve urice, pol pa je že tretji dan spala tam. in glej ga zlomka, doma spi po 15min,
tam pa gospodična kar uro in pol, vsak dan. user posted image
Baje je zelo pridna, se igra, tudi sama če je treba, Kar doma ni mogoče. Se samo premaknem od nje 2 metra pa je jok.
No v glavnem me je čist presenetla.
Kako ste že rekle :tehnični podatkiuser posted image : ja ima tam pribl 15kg in velika je nimam pojma kolk po moje že blizu 80. imamo 8zobkov, in hodimo sami že 6 dni. Ponoči pa še vedno ni in ni spanja.

Poplave so bile tudi pri nas v malce močnejši obliki :polna klet in temu primerno imamo sedaj na novo poštimano centralno.Pa kaj bi stokali, smo lahko veseli da nam ni zalilo stanovanja. (Sicer ni dosti manjkalo)

Kaj še? Aja službo še vedno iščem!!

Uf sem se kar razpisala - se vidi da sem sama da je mala v varstvu.user posted image

Če sem še kaj pozabila pa pripišem mal kasnej. LP

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   [Brisano sporočilo]
6.10.2010 11:45:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
   [Brisano sporočilo]
6.10.2010 11:53:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
   [Brisano sporočilo]
6.10.2010 12:07:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 431
   [Brisano sporočilo]
6.10.2010 12:08:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 432
6.10.2010 12:44:43   
tassika
Joj punce, danes sem klicala v službo, ja moja poroniška gre počasi k vragu. In zdaj me je začelo stiskat, mene, ki me nikoli ne. Čez 13 dni gre mala v varstvo, saj vem, da ji bo tam lepo, ampak kar ne morem dojet, da je to že čez 13 dni, kam je šlo to leto. Zakaj tako hitro gre. MA me zgleda daje vreme, danes samo o takih težkih zadevah razmišljam. Si grem kar kavico skuhatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 433
6.10.2010 12:47:41   
tassika
Aja pa še nekaj. Zoja je ful prehlajena. Ji teče z nosa in grozno kašlja, se kar davi. Najprej je imela tak moker kašelj, zdaj se mi pa zdi, da ratuje suh piskajoč. Vročine nima. KAj mislite, bi bilo fino poklicat zdravnika. Bojim se, da bi šlo naprej na kak bronhitis, samo kaj ko nima vročine. Ali je lahko bronhitis brez vročine. Sicer če gledam po meni, jaz nikoli nimam vročine, tudi pri pljučnici je nisem imelauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 434
6.10.2010 13:22:00   
nina68
Tassika pri bronhitisu je lahko tudi minimalna vročina 37-37,2. Najbolj boš pa vedela, da je, če ji piska v prsih ali hrope al pa težko diha. Ampak za preventivo bi jest vseen šla k P.
No tud mene je začel počas stiskat zarad službe, mam včasih kr nočne more. V petek mam sestanek s področno vodjo, pa da vidmo, kva mi bo povedla. Al dobim svojo poslovalnico nazaj, al me bo prestavla kam drugam. Me pa tud stiska k se tud približuje dan, ko naj bi šel Tjaš v vrtec. Poraja se 100 in eno vprašanje.Upam, da dobim juter vse odgovore k mamo roditeljski sestanek, bo pa tud luštn k sta od Ninesiki Aleksej in moj Tjaš v isti skupini. Sej vem, da se mame preveč obremenjujemo, ampak ne mormo iz svoje kože. Kolker sem vesela , da smo dobil vrtec, tolk bi ga včasih raj mela v varstvu pr tašči, bomo vidli, se pustim presenetit.
Drugače sem pa jest prehlajena, za znort tud dihat nemorem, upam, da ne bo mali kej pokasiru. Smo mel dons grrrrr noč. Se je gospodič ob polnoči zbudu in ne nazaj zaspat. Šele ob pol treh ga zmankal, ata v nočni, mama pa sitna k je bolanauser posted image . Zdej pa spi kot polh.
Tole vreme je res obup, HB, da naj bi konc tedna bil sončen.
Punce, tiste, ki jih mate v vrtcu, a kej veste kok poteka hranjenje, k naš še ne je sam, glede nato, da jih je velik v skupini?

< Sporočilo je popravil nina68 -- 6.10.2010 13:24:28 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 435
6.10.2010 18:07:38   
kalypso
Ok, zdej pa eno vprašanje: ali ste ve dale cepit otročke že v porodnišnici proti tuberkolozi ali ne? Ker tastarejši je cepljen, je takrat še blo obvezno, mlajši pa ne, ker ni bilo več nujno, pa sem misla da mu prišparam vsaj eno cepljenje... zdej me pa stiska, ker se tok o tel tuberkolozi spet govori, ahh, sej kdaj se pa bo, če ne zdaj, ko ne cepijo več. Baje se da cepit ampak samoplačniško. Zdej pa ne vem, a ma kak smisel ali ne... To je kr težka bolezen in sigurno pusti posledice na pljučih, še posebej če bi jo zdaj fasal ko je še precej mali user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 436
6.10.2010 20:57:38   
gorenka
Večer drage dame!
se vam javljam po dooooolgem času, vsake tok časa še preberem, ampak kej napisat...no to je pa že pol problem.
U glavnem bom tut jst najprej vsem po dolgem in počez ČESTITALA ZA PRVO SVEČKO! Mi imamo to še pred sabo k smo bolj prot koncu meseca, mi je pa fino brat vse k ste že praznovale k vidm kakšno veselje nas čakauser posted image  Pa prav mi pride tut kakšna ideja glede darila k sm več al manj brez idej. No sej ne vem kolk daril ne bomo dobil k bo prva svečka samo v bolj ožjem družinskem krogu, bolj sm razmišljala kaj bi ji midva namenila. Pa še ne vem.
Čestitke za vse junake in junakinje k že hodijouser posted image user posted image  Jst te sreče najbrž ne bom mela da bi bili prvi koraki doma, ker je že drugi teden v vrtcu in bo najbrž tm prej kej probavala, pa se ne sekiram, zame bo itak prvič takrt k bo men pokazalauser posted image  Je blo tko pri kobacanju....je bla skoz pravi modri dirkač, puzala levo desno, na kolena pa sam k je hotla vstat, kam splezat. No takoj drugi dan z vrtca in ti frajla začne tle po kuhnji kobacat....sva kr mal pogledalauser posted image
Ima pa vrtec tudi slabe lastnosti in tako mamo že zabasan nosk...revčka diha čez usta, kar je pa ponoč problem ko se ji zabaše in se tko zbujamo na vsake 2-3 ureuser posted image  jo je prou težko poslušat k do zdej še nismo mel prehladauser posted image
Ena je sprašvala glede hranjenja v vrtcu...no naša tut ne zna jest, pa jih posedijo tako skup da eni že to znajo, tistim ki pa ne pa pomagajo vzgojiteljice. Seveda pa kr po hitrem postopku dajo žlice v roke...tko da naša že hoče z žlico u usta nosit in se pri kakšni juhi skrega z mamiuser posted image  Ji vedno ne pustim....z vrtca itak pride v drugih oblačilih ker vsaj eno majčko zamaže...tko da na to se kr navadituser posted image  Mi je pa prou hecno k jo grem iskat in pol hodjo z dveh skupin otročki se umivat in pri nekaterih na obrazu ne vidiš druzga k ene velike učke....vse drugo je kot slikarska paletauser posted image user posted image user posted image
Pri uvajanju zaenkrat ni problemov, tako dobro se je vpeljala da vzgojiteljico bolj skrbi kdaj bo prišlo za njo...kšna kriza pa to....no bomo vidl....Morm pa tle povedat da sm jst preden sem jo prvič peljala v vrtec sebi v glavo vbila da to je tko fino, da majo družbo, pa veliko igrač, pa tko....k sm jo peljala sm jo z veseljem in brez user posted image . Ampak!!! Sm zato kakšna dva tedna pred tem ene 2x konkretno user posted image  k sm pomislila na to da ne bova več cel dan skupi, da ne bo vsako sekundo od nekje prišel njen smeh (al pa jok), hja, ne vem....ni lahko, no saj meni. Sam k se enkrat prepričaš v pozitivo pol pa gre...no zdej se spet prepričujem v pozitivo glede na to da mam jutr razgovor s šefico in da vidm kaj mi bodo dal delat k pridm nazaj....drug tedn!user posted image  Ej, ej ej, kam je šlo celo leto....ne morm verjet.user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 437
6.10.2010 21:12:08   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: nina68

Punce, tiste, ki jih mate v vrtcu, a kej veste kok poteka hranjenje, k naš še ne je sam, glede nato, da jih je velik v skupini?

Jaz sem ravno ta teden zraven pri hranjenju, ker pač moja hodi šele prvi teden tja. V našem vrtcu jih hranijo vzgojiteljice. Večina jih še itak ne je samih, ker so majhni in jih nobeden ne sili, da bi morali. Tudi malo večjim (tam okrog 15 mesecev in več), ki že sami jedo, še pomagajo. Kakšen kruh in podobno jim dajo v roko, ostalo pa pač one z žličko. Pa večino hrane dobijo pasirane, razen pač tistega kar je načeloma mehko ali v majhnih koščkih. Slišala sem sicer, da v nekaterih vrtcih postavijo skodelico pred otroka, dajo žličko v roko in po kakšnih treh dneh lakote začnejo kao sami jesti. Sicer nimam pojma, če je to res, ali ljudje malo pretiravajo v pripovedovanjih. Meni je to malo tako kot v kakšni vojski user posted image  V našem vrtcu v glavnem tega ni, prav tako kot jih tudi ne silijo, da bi morali pojesti celo porcijo ali da bi jim morala biti všeč čisto vsaka hrana.

Včeraj, ko sem jo pustila samo v vrtcu, mi je bilo prav hudo. Sem pa se tako zaposlila z urejanjem raznih papirnih zadev na zavodu za zaposlovanje in podobno, da sem morala kar paziti, da nisem zamudila v vrtec. Mi pa to v bistvu prav paše, ker potem vsaj ne sedim doma in čakam, da mine čas. Menda bi mi bilo potem še bolj hudo.

Moram pa povedati, da ji je bilo pa danes že mnogo bolj všeč kot včeraj. Sama je ostala približno eno uro in ni nič zares jokala. Malo je pojokcala občasno, ampak nič kritičnega. So rekle, da je to super v tako kratkem času. Me je pa celo poljubčkala, ko sem prišla po njo user posted image

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 438
6.10.2010 21:21:18   
ninasiki
ojla bejbe

evo še jst ja dobilsmo vrtec in me je groza ker si ne predstaulam kako bo jedu kako bo zaspau to da me bo pogrešu nevem ker se nobenga ne boji in je družaben sam kar se pa tistga tiče me pa ornk daje user posted image  ma nevem upam da mu bo zlaufalo oz jim bo pa da ne bo vzgojitlca žiuce zgubila ker je preveč energičen pol se pa še kak tak najde ja nevem kaj bo user posted image  ja smo pa z tjašem v skupini skupi in mi je tko mal laži

gorenka tebe je pa lepo slišat oz brat user posted image  morš mal večkrat nas spomnt da si naša oz mi vemo da si sam da ti ne pozabš na ns user posted image

maxi user posted image user posted image user posted image user posted image  za korake

cepljenje mi nismo še nč sploh nevem kako to gre

tassika mi tud nismo mel full pa me je na infekcisko poslala da ni oslouski kašelj ker baje razsaja na pouno

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 439
6.10.2010 21:52:43   
pinky girll
Anej vse naj boljše!

Tassika pelji jo k zdravnuku. Mi nikoli nismo imeli vročine. Frekvenco dihanja v spanju smo imeli skoz normalno (zdej nazadnje), sam je pa blo prav slišat kako je piskal ko je dihal kot stara lokomotiva.

Našega čuva dedi, sam bi mi pa bilo ful hudo, če bi ga dala v vrtec.
Pa ne v smislu, da mu nebi blo ok, ampak a so ga previle, nahranle,...Jst sem ful rada hodla v vrtec. Sam se še pa danes spolnem kako so nas silili naj vse jemo. Če nisi vega pravočasno pojedel si moral k vozičku jest. Enkrat je bla enolončnica s faširanim mesom in itak mi ni bla dobra, nisem pojedla pravočasno in sem šla jest k vozu, pa še kr nič nisem pojedla. Vsi otroci so šli spat, jaz še kar jedla. Pol mi je pa vzgojiteljica vsula v juho še makarone. Sreča, da mi tega ni bilo treba pojest. Lahko predvidevate, da te juhe še danes videt ne morem.

Čez en mesec pa bomo tudi mi pihali svečkouser posted image .

Bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 440
6.10.2010 22:35:15   
majakla
Čeeerčy

Glede vrtca, hranjenja, ...
Pri nas je tak, da jim hrane ne miksajo, zato pa vsi jejo,
ko je pire, ...drugače pa bolj tak, no.
Jaz vedno vprašam, če je jokal, če je kakal, koliko je spal
in če je jedel, ponavado je odg.: nekaj malega, le juhico,
bolj bogo, ... S kosilom začnejo ob pol 12h, ob 12h pa jih
večina že spi (vmes še previjanje) - tak da ... nimam pojma.
V glavnem doma zmaže kosilo kot bi rekel keks in pa obvezno
spije sok že v avtu in doma še dva, ker tam pijejo le vodo in
iz skodelic +pri zajterku mleko+pri kosilu npr. sok).

No, jaz sem bila prvi teden prava jokica, Nik pa niti ne.
Zdaj pa je že jezen name, ko ga preobuvam, pa ga kdo
prehiti in pred njim stopi v igralnico.

Ravno zaradi tega, ker tam tooolikooo poje, hodim po njega
ob pol dveh, torej po spanju in ga večinoma še tam čakam,
da se gospodič zbudi.

Joj, koliko sem nakracala, no, če se kateri da, če pa ne ...

Berem o vaših korakecih, bravo. Nik je danes naredil 4 v
eni rundi in potem vadil in vadil, ko bi moral že spat, pol
pa ga je zmanjkalo ko šus.

Lepo bodite

Aja, Aleksej in Tjaš: kaka asa, bosta skup. user posted image

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 441
6.10.2010 23:23:47   
skačica
čer!

Kok starih se je oglasil, superca. Sej tud jaz zabušavam s pisanjem tle gor, ampak v ponedeljek sem začela s službo in zdaj sem čisto razštelana. HB delam samo po 4 ure, tako da moji punci ne občutita kake hude razlike. Sem Izo uvajala cel september in res rada hodi v vrtec, Zara je pa že prej večkrat pri mami počakala, če sem skočila v štacuno, na kako kavico,...in je moje mami full vajena in se res lepo rihtata. Se pa vseeno full nasmeji, ko me zagleda.
Sicer pa čakamo, da se tole bedno vreme unese, da nam začnejo delat streho na naši hiškiuser posted image , upam, da že jutri. Res ga vreme serje no.

Res mi je bad, ko vas berem kako otročke uvajate v vrtec in kako vam je pri tem hudo. Jaz si enostavno ne predstavljam, da bI Zara morala že letos v vrtec, se mi zdi še tko majhna. Vem da nekatere res nimate druge možnosti in se mi prav smilite, jaz sem pa presrečna, da mi lahko mami čuva Zaro. Sem Izo uvajala, k je stara 3.5 let in sem se enkrat prav zjokala, ker je imela en dan krizo in ni želela tam ostat.

No, Iza je imela prej pri mami družbo, je čuvala še dva nečaka, k sta bla približno enake starosti kot ona, Zara je pa zaenkrat sama. Ampak se ne sekiram, socializacija in blablabla pride na vrsto kasneje. Tko majhni še ne potrebujejo družbe vrstnikov.

Ej, tud men je tole leto minilo en dva tri. Prav grozno. Ma, upam, da bom še kdaj nosečka, ko bosta ti dve punci malo zrasli. Res mi je lepo biti nosečka pa pol porod pa porodniška in si svojim otrokom skoz na voljo. Se mi zdi, da si tisto leto k si doma, čist v drugem svetu kot pa pol, ko je treba nazaj delat.

Dost me mate.Lahko noč.

Aja, še najpomembnejše. Vsem oktobrčkom želim vse lepo za 1. rojstni dan. Mi praznujempo v nedeljo, komaj že čakam. V soboto pa gremo k fotografu. Sem tud Izo do zdaj peljala za vsak RD in potem naredimo nekaj skupnih fotk, nekaj pa samo slavljenka. Čudovit spomin, če se fotke malo obdela so res lahko krasne.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 442
7.10.2010 8:45:42   
tassika
Evo sva od zdravnika. Baje malo piska in imava jutri kontrolo. Za moje pojme je to začetek bronhitisa. Sicer je pa rekla, da nimajo kaj naredit, če bo slabše dobi ventolin, drugače pa (to mi je najbolj všeč) veliko svežega zraka, veliko pit in veliko in še enkrat veliko nos čistit. Sem pa danes zjutraj klicala in so me takoj vzeli.
Sem pa klicala, ker je celo noč tako kašljala, da nisem nič spala, ker se je kar davila boga, ampak ona je spala. Ob polnoči sem ji samo malo čajčka dala, da si je navlažila grlo.

Več pa kasneje, zdajle mi ne pustiuser posted image

ps. pa še tole sem našla na netu:

Okrog...
prehlad se podi in razgraja
pravi, da mi ponagaja,
ko za roko me drži
se me prav nič ne boji.
...

iz nosu kaplja in teče
kot se s strehe tale sveče,
zdaj me zebe, zdaj me greje
se prehlad veselo smeje. :O)

< Sporočilo je popravil tassika -- 7.10.2010 8:47:49 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 443
7.10.2010 21:33:50   
ninasiki
oktobrčki kje ste kje se skrivate user posted image

evo mi bli na govorilnih urah za vrtec sm vesela oz raj rečm zadovolna vesela glih nism ker bom se mogla navadt da ga ne bo 24h/dan z mano ampak vsi so preživel pa še jst bom tud za spanje in hranjenje je rekla da boj zrihtal tko da bo vse uredu tud sam objekt mi je všeč edino srčno upam da bo porisan da bo mal vzdušja

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 444
7.10.2010 23:14:03   
googica
se mal sonček pokaže, pa nima noben časa tuki pisat :) čeprov morm tud js priznat, da je juš zdej tolk zelo aktiven, da me ne pusti nič kej za računalnikom, ker takoj kej ušpiči :). tv morm tud met ugasnen, ker ga ful gleda, pa mi to ni všeč. morm pa povedat, da se zdej sam umiva... :) ga namilim po buhiju pa se sam umiva :)) hecen je, bučko :)).. pa zlo rad ma pospravlen zdej daje našo posodo  iz omare in svoje igrače noter.. :))).. pol pa nazaj pospravi posodo, tja kjer jo je dobil :)..
joj zj sm čist v dilemi.. naša stran žlahte hočjo tamalmu kupit neki večjega, pa bojo skupi dal, midv pa totalno brez idej... bo treba mal razmislit ane :)) kaj se bo kej rabl, jao...
no, lahko noč

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 445
7.10.2010 23:33:53   
majakla
8.980 g in 73,5 cm (leto in 5 dni)

Angina mimo, pikec vseeno prestavljen, posledice popravljamo,
že 2. dan jedel kosilo in to duplo porcijo + na vrh kinder čoko-l
adico, kasneje jogurt, pa puding, še kremšnito, za večerjo itak
keksolino - mislim, da zdaj je še za nazaj. user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 446
8.10.2010 10:34:45   
majakla
Dober dan

Jaz pa imam sončka, glejte ga:
user posted image

Saj ti tudi, neee? user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 447
8.10.2010 11:51:01   
muca*maca
Majakla - pa je res sonček!user posted image

Moj sonček trenutno spančka, tudi danes se je uvajal pri babici user posted image
Drug teden začnemo na polno 4 ure na dan, vsak dan od 8h do 12h, tako kot bo mami v službi, počasi pa moramo preiti na 6 ur, do 14h.

Ne vem, kako bo s tem dopoldanskim dojenjem: vsak dan, ko ga dvignem, pleza name in bi najrajši kar čez pulover joško zagrabil user posted image

Hoja je vsak dan bolj izpopolnjena, vstane brez problema, rad tudi kaj prinese, sploh je ves važen, ko lahko pokaže svoje nove sposobnosti komurkoli user posted image user posted image
Na tleh je pa itak glavni, včeraj se je kotalil po postelji gor in dol, ampak res kotalil, rokice stisne k sebi in se z nogami obača okrog in okrog. Jaz se pa smejim ko zmešana user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, luštni so, tali naši paglavčki!!!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 448
8.10.2010 17:21:57   
googica
evo, če se bo kera možila... morm prodat obleko :).. mal bidite ;) http://www.bolha.com/zenske-obleke-porocne/porocna-obleka-unikat-oglas1272528797

Neposredna povezava do sporočila: 449
8.10.2010 17:51:28   
tassika
Googica krasna obleka, sam kaj ko sem jaz 30 cm premajhna zanjouser posted image  no 20 če vzamemo petke. ČE pa za kakšno izvem, pa sporočim naprej.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?