|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 6.10.2010 23:23:47
|
|
|
|
skačica
|
čer! Kok starih se je oglasil, superca. Sej tud jaz zabušavam s pisanjem tle gor, ampak v ponedeljek sem začela s službo in zdaj sem čisto razštelana. HB delam samo po 4 ure, tako da moji punci ne občutita kake hude razlike. Sem Izo uvajala cel september in res rada hodi v vrtec, Zara je pa že prej večkrat pri mami počakala, če sem skočila v štacuno, na kako kavico,...in je moje mami full vajena in se res lepo rihtata. Se pa vseeno full nasmeji, ko me zagleda. Sicer pa čakamo, da se tole bedno vreme unese, da nam začnejo delat streho na naši hiški , upam, da že jutri. Res ga vreme serje no. Res mi je bad, ko vas berem kako otročke uvajate v vrtec in kako vam je pri tem hudo. Jaz si enostavno ne predstavljam, da bI Zara morala že letos v vrtec, se mi zdi še tko majhna. Vem da nekatere res nimate druge možnosti in se mi prav smilite, jaz sem pa presrečna, da mi lahko mami čuva Zaro. Sem Izo uvajala, k je stara 3.5 let in sem se enkrat prav zjokala, ker je imela en dan krizo in ni želela tam ostat. No, Iza je imela prej pri mami družbo, je čuvala še dva nečaka, k sta bla približno enake starosti kot ona, Zara je pa zaenkrat sama. Ampak se ne sekiram, socializacija in blablabla pride na vrsto kasneje. Tko majhni še ne potrebujejo družbe vrstnikov. Ej, tud men je tole leto minilo en dva tri. Prav grozno. Ma, upam, da bom še kdaj nosečka, ko bosta ti dve punci malo zrasli. Res mi je lepo biti nosečka pa pol porod pa porodniška in si svojim otrokom skoz na voljo. Se mi zdi, da si tisto leto k si doma, čist v drugem svetu kot pa pol, ko je treba nazaj delat. Dost me mate.Lahko noč. Aja, še najpomembnejše. Vsem oktobrčkom želim vse lepo za 1. rojstni dan. Mi praznujempo v nedeljo, komaj že čakam. V soboto pa gremo k fotografu. Sem tud Izo do zdaj peljala za vsak RD in potem naredimo nekaj skupnih fotk, nekaj pa samo slavljenka. Čudovit spomin, če se fotke malo obdela so res lahko krasne.
|
|
|