|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
12.10.2010 9:19:22   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

bom mogla kr sama met dieto ko ste pa skor vse nosečeuser posted image .sjmm-bi mogoče tiiiiiiii,se šla z manouser posted image

hja....mogoče pa res...kakšna pa je...če je z mesom...a se da kej spremenit?????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 501
12.10.2010 9:19:44   
baki
kosilo-za mene brokoli+2 jački.za edvina pa še imam čufte v omaki.katja ima dones kosilo v šoli,nik pa v vrtecu

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 502
12.10.2010 9:21:15   
Urša08
Sjmm ja res mi je glede Žiga lažje ker sem mela skoz eno slabo vest da ga dajem tako zgodaj v vrtec. Sedaj je nimam več user posted image Ju pa takoj po spanju že grem iskat da imamo daljši popoldan. Super da mate toplo, mi tud že kurimouser posted image . Moram pa dons naročit kurilno olje ker se pri nas nobenmu ne da s tem ubadat, mam kao jaz za vse cajt user posted image . No baje ga morm ene 2500 l naročit in sem mal pokukala in to znese 1900euser posted image . Aja pa Žiga je bil to noč tud pr nama user posted image user posted image user posted image ma sej men je vseen sam da spim user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 503
12.10.2010 9:22:57   
Urša08
Baki a Edvin pa nima v službi kosila? Pri nas sedaj jaz malce u izi kuham od kar majo vsi trije kosilo, moj v službi, tamaledva v vrtcu. Tko da potem naredim kako juhico, al pa palačinke, včasih orenk kosilo, včas mal prešpricam, no mal sem si poenostavila.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 504
12.10.2010 9:23:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Katjuša
prvo test nared ker če si nosela nč hujšatuser posted image user posted image user posted image Jaz mam tak filing da si user posted image user posted image user posted image user posted image

jst pa nima filingauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej nebi drastično sam mal bi si zdej lahko uredila prehrano pa mal migala..... posledično bi kak kg pokurla ne pa sestradala.... pa mal bolj zdravo hrano....

sjmm roke mičkano boljše k si jih povijam ponoči drugače pa sem se mal navadla, da so mravljinčaste in me manj moti....... garamo ja user posted image user posted image user posted image ampak nič ni težkouser posted image user posted image user posted image user posted image sem prej maico klicala in sem ji povedala, da sem ful srečna in da naj ji ne bo prehudo in da se nej kej pripeljeta ko jima bo preveč dolgčasuser posted image user posted image user posted image

baki hoja je super telovadbauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 505
12.10.2010 9:23:44   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

bom mogla kr sama met dieto ko ste pa skor vse nosečeuser posted image .sjmm-bi mogoče tiiiiiiii,se šla z manouser posted image

hja....mogoče pa res...kakšna pa je...če je z mesom...a se da kej spremenit?????

a ne maraš mesa?ta je z mesom.sam da z mano hujšaš pa sploh ni važno kako.da se lahko malo menima kako nama greuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 506
12.10.2010 9:25:38   
Urša08
Baki sjmm ne je mesa user posted image

Katjuša verjamem da bo tud mamica vesela ko te vidi tako srečno user posted image user posted image user posted image Aja pa super da ste dobili subvencijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 507
12.10.2010 9:25:48   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

Baki jaz bom šla čez kake pol leta, takrat greve lahko skupiuser posted image sedaj te pa lahko spodbujamuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk
kolk kg si pa pridelala v nosečnosto sedaj če ni skrivnost?

Katjuša prvo test nared ker če si nosela nč hujšatuser posted image user posted image user posted image Jaz mam tak filing da si user posted image user posted image user posted image user posted image

oh zdaj še nič...eno kilo....med evo in zdaj pa 10....
po evi sta mi ostale samo 2 plusa....pol smo pa jedl, jedl jed.---- no vsaj zgleda tko    in jih je +10user posted image

ne sekiraj se petrušk okol teh kil...to že jz preveč počnem...sm imela u lajfu že vse sorte cifre kilogramov....celo 90...jih je že blo...pa sm pol počasi hujšala...2 leti...sm prišla na 63-65...kar je idealno za mojo višino...moj mi je reku d sm k dahouc....no....lepa podpora...pol sm 2 leti lepo držala 65-66 kilc...superca...brez velikega truda in odrekanja...poglej ga zlomka...zdej bi pa jz še enga bejbija...pa sm se v nosečnosti zredila ene 12 kilc....no, ampak jih imam zdej glih ene 12 plusa....tam 76-77...in sm kr nesrečna...si želim d bi prišla vsaj na 70...tko d brez panike...pa jz sm že mau u letih...ti si pa prava mladinkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 508
12.10.2010 9:25:59   
baki

Baki a Edvin pa nima v službi kosila? Pri nas sedaj jaz malce u izi kuham od kar majo vsi trije kosilo, moj v službi, tamaledva v vrtcu. Tko da potem naredim kako juhico, al pa palačinke, včasih orenk kosilo, včas mal prešpricam, no mal sem si poenostavila.
on ima malico v službi sam je to že od 8.00-8.30.pol pa valda da je lačen ko pride domov.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 509
12.10.2010 9:27:50   
sjmm

a ne maraš mesa?ta je z mesom.sam da z mano hujšaš pa sploh ni važno kako.da se lahko malo menima kako nama greuser posted image

sem vegetarijanka...sam jem jajca, sir, mleko, jogurte, ribe....a mi lahk napišeš tole dieto...jz se lažje držim, če imam dokumentirano...sm si tud takratk sem resno hujšala skoz pisala obroke in kalorije...se ti pa rade volje pridružim...d vsaj probam, če bo kak uspehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 510
12.10.2010 9:28:22   
baki

Baki sjmm ne je mesa user posted image

Katjuša verjamem da bo tud mamica vesela ko te vidi tako srečno user posted image user posted image user posted image Aja pa super da ste dobili subvencijo user posted image user posted image user posted image

sjmm......sorry nisem vedla pol pa dej po svoje.kokr ti paše.pa sej ti ni trebauser posted image ,da neboš rekla da te silim, sam je pa fajn če nisi sam ko hujšašuser posted image

< Sporočilo je popravil baki -- 12.10.2010 9:29:14 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 511
12.10.2010 9:31:01   
Katjusa
dijet se pa jst ne grem to ni zame...... jst bom sam iz tamelega krožnika jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image in poskusla bom mal več migatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image edina pametna dieta zame je francoska manžriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 512
12.10.2010 9:31:04   
Urša08
Sjmm tale dieta od Baki ni zate. Je to tista kao iz kliničnega centra in naj bi se je strogo držal če hočeš efekt, je pa tudi res da je ni pametno prepogosto uporabljati. Kaj več pa ve Onasiss. Tok sem se zapomnila ko je govorila o njej.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 513
12.10.2010 9:32:08   
Katjusa
aja pa tehnice nimam (je še v dramljah) tak da nima pojma kolk kg imamuser posted image no sej boljše da nimam k bi me kapuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 514
12.10.2010 9:32:58   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dijet se pa jst ne grem to ni zame...... jst bom sam iz tamelega krožnika jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image in poskusla bom mal več migatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image edina pametna dieta zame je francoska manžriuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša se strinjam, manjše porcije in miganje, pa mal je treba gledat kaj v usta daš. Dalnoročno je edin tko zagotovljen uspeh.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 515
12.10.2010 9:33:42   
petrušk_

sem vegetarijanka...sam jem jajca, sir, mleko, jogurte, ribe....a mi lahk napišeš tole dieto...jz se lažje držim, če imam dokumentirano...sm si tud takratk sem resno hujšala skoz pisala obroke in kalorije...se ti pa rade volje pridružim...d vsaj probam, če bo kak uspehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja po bakijinem današnjem kosilu sledeč je to ta, k smo se jo me punce že šle skupej tle gor....baki je ful takrat shujšala...pa urša tud...tik preden je zanosila...anedauser posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 516
12.10.2010 9:36:16   
baki
urša ti maš ziher to dieto daj jo prilimaj.tudi jst malo kombiniram, jst je tudi nimam.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 517
12.10.2010 9:39:16   
baki
dvakrat na leto pa mi ta dieta že nebo škodovala si vsaj malo prečistim telo.je že to veliko da med dieto popijem ogromno vodeuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 518
12.10.2010 9:40:40   
birdy
Joj, ven me je vrglouser posted image
naša noč slaba, Kristi sam da sem šla tulila, spala sem ene štiri ure, sem zdej probala it nazaj pa mi ne uspeva. Tko da mam plan it peglat.
Petrušk, sem napisala na dolgo prejle, pa se mi ne da še enkrat. Jst pa nisem zagovornik tega da se šele pri določeni temperaturi da svečko ali karkol že. Vsak otrok je edinstven in mama je edina ki ga zares pozna in ve kaj rabi. Ne vem pa a je svečka tud protibolečinsko sredstvo ker jaz imam samo calpol. Moji punci mata itak redko vročino (jo ma sam Kristi), večkrat pa ju kej boli.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 519
12.10.2010 9:59:00   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

naša noč slaba, Kristi sam da sem šla tulila, spala sem ene štiri ure, sem zdej probala it nazaj pa mi ne uspeva. Tko da mam plan it peglat.
Petrušk, sem napisala na dolgo prejle, pa se mi ne da še enkrat. Jst pa nisem zagovornik tega da se šele pri določeni temperaturi da svečko ali karkol že. Vsak otrok je edinstven in mama je edina ki ga zares pozna in ve kaj rabi. Ne vem pa a je svečka tud protibolečinsko sredstvo ker jaz imam samo calpol. Moji punci mata itak redko vročino (jo ma sam Kristi), večkrat pa ju kej boli.

ne bodi tolk.....hmmm...napadalna......sj sm lepo napisala da vsak svojega otroka najbolj pozna in ve kdaj je pri vročini prizadet...za ene je že 37,5 noro visoka vročina s slabim počutjem.....sm vedla da se bo našla kakšna k bo napadla kar sm napisala...to je pač moje mnenje in mislim, da mam pravico do njega...zraven pa sem dopisala kar sem že prej rekla....
link si si prebrala???
vročina je naravni obrambni mehanizem telesa....če ga prezgodaj ubiješ se telo ne more samo boriti...

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 520
12.10.2010 10:35:25   
sjmm
baki...velja...grem na pot s tabo...sam moj mi je reku d manj kpojem se že ne da...ha, ha....kva pa on ve???!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moja shujševalna takrat pred 5 leti je slonela na tem, da zaužiješ max 1200kcal/ dan.....jz pa sem še fuuul pazila na zdravo prehrano

urša...a imaš bakijino dieto...dej prlimaj..plis...pa si bom pol sama mau oblikvala...k pretiravat pr mojmu tempu lajfa res ne smem...k pol se mi megli in vrti...ker še zmeri spimo po ene par urc...pa se telo k je že u letih ne regenerirara tok hitruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 521
12.10.2010 10:36:13   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

ne bodi tolk.....hmmm...napadalna......sj sm lepo napisala da vsak svojega otroka najbolj pozna in ve kdaj je pri vročini prizadet...za ene je že 37,5 noro visoka vročina s slabim počutjem.....sm vedla da se bo našla kakšna k bo napadla kar sm napisala...to je pač moje mnenje in mislim, da mam pravico do njega...zraven pa sem dopisala kar sem že prej rekla....
link si si prebrala???
vročina je naravni obrambni mehanizem telesa....če ga prezgodaj ubiješ se telo ne more samo boriti...

drage nosečke...kr mirno kriuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 522
12.10.2010 10:39:16   
sjmm
mama kolumbo...kak je kej lajf pri vas???? šivi že bolje??? kako kej nočni ritem???..mi je blo ful lepo k si Roksija opisvala..kok je nasmejan in kako so ga mame poredileuser posted image user posted image user posted image ....naš mulčke je imel avgusta na pregledu po tisti virozi...11,8 kilc...no, zdej je pa 13 prekoračil...je k uška mala...skoz lačnuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 523
12.10.2010 10:44:10   
birdy
Petrušk, zdele mi pa res ni nič jasnouser posted image Niti približno nisem hotla bit napadalna, samo povedala sem tud jst svoje mnenjeuser posted image Res si mal narobe razumela... Sem šla še enkrat svoj post brat pa mi še zdej ne pride kje se berem napadalno? sory če si tako razumela, ni bilo tako mišljen...user posted image
Jezim se pa na dohtarje... Ker so vedno najbolj pametni in vse otroke mečejo v en koš... Nate pa niti približno nisem jezna al pa da hočem rečt da maš ti čist narobe. Jst mam svoj mnenje, ti maš svojega, ti si svojega napisala, pa sem ga še jst... Pa ne zato da bi hotla tede čist kontrirat ampak zato da se ve da se pa vsi ne strinjamo s tem. Da čebela ve da se pa men ne zdi nič narobe da je dala svečko...
Sem pa zaspana, tko da če sama sebe tud prebrat več ne znam dobro, mi je upam da oproščenouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 10:45:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?