|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
12.10.2010 10:51:07   
birdy
Aja, pa če me kera prosim rasvetliuser posted image Še vedno ne vem a so svečke samo proti zbijanju temperature a so tud protibolečinsko sredstvo? Res ne vemuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 526
12.10.2010 10:57:22   
Urša08
Birdy svečke so tudi proti bolečinamuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 527
12.10.2010 10:59:08   
Urša08
Baki in Sjmm ko najdem kam sem dala to dieto jo prilimam

Sjmm ma dej nehi s hujšanjem, men si taka prov fletna, čist nikjer te ni preveč user posted image Kvečjemu lahko rečem kapo dol da maš po štirih otrocih tako postavo. user posted image user posted image user posted image

Kolumbo se že veselim slikic user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 528
12.10.2010 11:00:50   
Urša08
Jaz mam kapučino pavzo user posted image . Za danes sem kr zaključila. No še sušilca počakam, pa kosilo nardim, pa itak sem pozabla da morm še za olje klicat. Se sploh ne morem navadit k enkrat pospravim da je celo dopoldne tko lepo pospravljeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 529
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 11:01:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
12.10.2010 11:03:06   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Petrušk, zdele mi pa res ni nič jasnouser posted image Niti približno nisem hotla bit napadalna, samo povedala sem tud jst svoje mnenjeuser posted image Res si mal narobe razumela... Sem šla še enkrat svoj post brat pa mi še zdej ne pride kje se berem napadalno? sory če si tako razumela, ni bilo tako mišljen...user posted image
Jezim se pa na dohtarje... Ker so vedno najbolj pametni in vse otroke mečejo v en koš... Nate pa niti približno nisem jezna al pa da hočem rečt da maš ti čist narobe. Jst mam svoj mnenje, ti maš svojega, ti si svojega napisala, pa sem ga še jst... Pa ne zato da bi hotla tede čist kontrirat ampak zato da se ve da se pa vsi ne strinjamo s tem. Da čebela ve da se pa men ne zdi nič narobe da je dala svečko...
Sem pa zaspana, tko da če sama sebe tud prebrat več ne znam dobro, mi je upam da oproščenouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
sj veš mal me živčki izdajajo k čakam na rezultate....brez zamere

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 531
12.10.2010 11:04:32   
Urša08
Birdy evo je še kolumbo bolj na dolgo napisala user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas dajem Nejcu calpol, Žigu pa svečke ker ne odpre usta da bi mu calpol dalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo a Jure samo spi in je? Dej mi mal spomin osveži kaj kej rabim od kozmetike zame in za user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 532
12.10.2010 11:04:49   
petrušk_
rezultatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
1: 13000 točno cifro pozabla.....
tko da vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 533
12.10.2010 11:05:10   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

tko da vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 534
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 11:10:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 535
12.10.2010 11:12:35   
petrušk_
wauuuuuuuuuu kolumbo...kere lepe fotke....super ste...user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 536
12.10.2010 11:15:02   
Urša08
Kolumbo kok ste luštni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eto mam že solzne učke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 537
12.10.2010 11:19:06   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kolumbo kok ste luštni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eto mam že solzne učke user posted image user posted image user posted image user posted image

urša sj boš tud ti kmal srečna novopečena mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 538
12.10.2010 11:23:39   
sjmm

SUUUUUPPPPEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!

SM FUUUL VESELA..EVO ZDEJ PA SAM ŠE VESELO BEJBIJA ČAKATE!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 539
12.10.2010 11:27:29   
sjmm
KOLUMBO....čist si me razmazila s temle slikcam...joj, kje so ti cajti  k smo 3 male ptičke okol šlepaluser posted image ...res ste lušniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...uf, še dobr d mamo Majčija....d je še mau filinga o malih bejbijihuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 540
12.10.2010 11:30:49   
sjmm
tko....mi2 sva bla kr pridna...vse je posesano, otroške so rešene umazanih cunj in prahu, fajn bi blo še mau preh pregledat po dnevni...u kopalnici pa moj neki sanja d bo strop pomalau...tko d morm počakat z drgnjenjem...joj, tale stara kopalnica mi gre že prov na jetra...sam bo treba še mau drgnit in mau zamižat...mi je kr nerodn če kdo pride na obisk pa bi šel na minus....k mamo tako štalo za kopalnicouser posted image

ah, ja...sej bouser posted image

a kej veste kako je kaj Ajvy????? je čudn k se nič ne oglasuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 541
12.10.2010 11:32:53   
baki
SJMM-bravo se bova lahko spodbujale.urša ti pa prilimi uno dieto plisssss.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 542
12.10.2010 11:33:48   
baki
KOLUMBO lepe slikice.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 543
12.10.2010 11:37:11   
baki
sjmm veš da mi je težko začeti z dieto ker fulll rada jem sam če se ne bom lotla zdej bo pol decembra kriza ker se bom še bol sekirala ko ne bom smela jest,pa me bom upala na vago stopit

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 544
12.10.2010 11:46:47   
baki
petrušk super za rezultat zdej lahko u miru preživiš ostali del nosečnostiuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 545
12.10.2010 11:48:17   
baki
kam pa ste zdej šleuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 546
12.10.2010 11:49:58   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

SUUUUUPPPPEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!

SM FUUUL VESELA..EVO ZDEJ PA SAM ŠE VESELO BEJBIJA ČAKATE!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image res je...tnx

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 547
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 11:55:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 11:56:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 549
12.10.2010 12:05:32   
Čebel@
Hana pančka....sva še juho pojedli pred spanjem...ko ustane pa makarončki....jutri bojo v Kiku kombinizončki po 11€-bom šla spet šnofatuser posted image

user posted image user posted image user posted image kakšne posodice imate za shranjevanje juhe v skrinji???kakšna slikica ali pa link plisuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?