Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 7:48:20
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro jaz sem spala do 7.30(2x WC),Hana še spi ....ponoči sem jo šla pokrit in je smrčala ko polhek .....danes imam sestanek v vrtcu,zdele zjutraj bom pa klicala da jo ne bo cel teden .......neki me po grlu praska
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 7:57:28
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm...... za nova naročila.....vi imate res nafilan dan do popolnosti birdy.....ja po mojih izračunih je prišlo na 25......imam pa tudi jaz takrat RD ......zakaj čem bit huda?......jaz sem tudi tok sklerozna v tej nosečnosti,da je joj ......Hana se je že umirila,ko sva merili temperaturo......upam,da ste imeli mirno nočko tamika......si se spočila? salt......milijon za vas rebeka.....četudi bom slučajno vmes popravljala seznam,kar napiši nove mere ko jih boš imela urša.......10000 postov imaš ......Hane še nisem videla,tko da nimam pojma kako je .....uživaj v pripravah ajvy.....javi se malo tanci.......kakšne spremembo so bile v službi?upam,da pozitivne zate sunny.....kdaj začneš na novem delovnem mestu?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 8:22:43
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro..... spalnica je dobila omaro ampak sem skoraj Birdy klicala komaj sma jo not stlačla ker je stena sloka in nisma upoštevala da ne bo šlo..... no zdej je not ampak ven pa ne gre več vsaj ne cela je pa enmal ampak se ne vidi sej ko bo več financ si lahko omislimo kako po meri do takrat bo pa super sam da je omara in da služi svojemu namenu tako da po dolgem času imamo omaro v spalnici (v dramljah je nisma imela) Jst že perem stroj perila..... sicer se bom šla mal vlečt za ene pol urce pol imam pa omaro za napolnit... sma z mojmu do pol noči tisto omaro not tiščala pa sestavljala pol sma pa še filmček pogledala tak da mi manjka spanja Otročka sta tud dons mal potegnla sploh Benjamin tak da smo prišli v vrtec ravno ko so si šli roke umivat pred zajtrkom Čebela in Urša za spanje. Čebela kako je pa Hana danes? pa upam, da seiz praskanja kej ne razvije jst ko imam čudno grlo kuj pojem roccolo zeliščni bombonček pa mi pomaga poskusi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 8:24:13
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 8:35:29
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša...... za omaro-meni jih vedno primankuje .....Hana še spi .....jem pa tačrne hals bombone za grlo.....spočij si oz. prinesi notr še nočno spanje tamika....jutro.....kralji na delovnih mestih?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 8:37:06
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem tudi včeraj z metrom hodila po otroški sobi in merila kako cem obrnit razporeditev za še 1 veliko posteljo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 8:38:51
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tamika....jutro.....kralji na delovnih mestih? jp ... mami pa tudi
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 8:41:00
|
|
|
|
TAMIKA3
|
me je mami klicala ... po novi GSM bye bye
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 8:45:48
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravčke... Mi smo bolani..še kar in spet vrtec ta teden itak odpade....js sem pa skoraj na infekcijski pristala...driska,bruhanje,krči...so me pri dežurnem na kapalno prklopli pa eno dozo proti bolećinam...pa se je šele sedaj malo umirilo..........tako ,da sem na dieti...edino kar spravim vase je prepečenec in čaj....sj nevem,če se vam za tamalo že napisala...bom še enkrat....ima vnetje uhic...pojma nimam kako lahko,nosek vedno in skrbno čistima,mio že sama prinese inštrumente vedno zudi pazim da ima trakec,če piha.... Malo me skrbi,da se nebi nalzla kej od mene...pa še vem točno ne kaj mi je......... fufufhj jjjkdm..evo tole en lep pozdevček od Pati . No takole imamo....sem kar veliko prebrala,pa sem čist fuč...lepo bodite še naprej,v pripravah,navajanju drug drugega,lepo v teh lepih sončnih dneh in pikepoke za naše bubančke
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 8:47:57
|
|
|
|
Urša08
|
čebela naj se grlo čim prej pozdravi Pa super da Hana še pančka Katjuša za omare v spalnici. Sedaj si pa mal odpočij Tamika super za nov gsm Jaz sem pa tamalima že sobico pospravila, postle preoblekla tako da me samo še okno čaka da ga pomoijem in bo sobica tipi topi. Pa Katjuša me je spomnila da bi blo fino mal prat dat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 8:51:41
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce... nočka ok...sam 1x se je malčica zbudila od kašlja, tko da velik napredek....pa brez čajčka se je kašelj umiril čakam rezultate vrtec: super, mal tesnobice v srčku naše miške, ko je vzgojiteljici povedala, da gre mami v službo, ampak solzic pa ni blo....tko da sm res fuuuuuuuuuuuullllllllllllll ponosna na mojo miško.....pa k smo vstal je rekla...mami ubo, oči ubo...eva ltec čebel@....sem prav prebrala, da si v ritki namerila temperature 38,5 in ji dala svečko?? če sem prav informirana je to 38 če bi pod pazduho meru, ane??!! tamika. za nov telefonček, pa upam, da so srčne ranice že mal manjše?? za vsak slučaj..... sjmm.... super za šoping in biznis.....pa spet kruh...mi že na daleč diši...joooojjj same sendviče bi reeessss....grozaaaaaaaaa....čist sm neodgovorna, tolk kil k jih mam zdej sm šla evo že rodit, pomoje bom aprila ko sod ...no bomo že pol hujšal, k bomo malčka varno na svet spravli...aneda urša....super, da si tko zadovoljna z vrtcem....sj sm jest tud razmišljala a bi jo dala al ne....glede na to, da vas je velik zmoglo met 2 doma....sam vem, da ne bo mela nič od mene....razen sprehodkov ob lepih dnevih....če bo pa grdo vreme bo pa v vrtču miljonkrat bolj uživala.....tko da...upam, da sm prov nardila....pa zj že res gre kar rada...ni še čist ampak res je pridna
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 8:52:29
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana spi že 14 ur ......pa sem ji vrata odpra in luč prižgala,pa jo sploh ne moti tamika......sporoči,kater telefon boš uzela petrušk.......jutro urša......ti si že čist divja
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 12.10.2010 8:55:29 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 8:55:00
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk......mislim da je Eva na super poti,da bo z veseljem hodila v vrtec .......ja v riti sem ji merila in ji vedno dam pri 38,5C svečko(je gorela-Hana,ne svečka )
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 8:57:47
|
|
|
|
baki
|
jutro.....pri nas je bla spet slana.fuj jok je mrzlo.spet sem poslala eno prošnjo za službo upam da tokrat uspešno. katjuša držim pesti za +sURFupam da se čimprej pozdravite .KATERA GRE Z MANO NA DIETO. .DONS JO ZAČNEM.mater sem neki zajjjjjjj...... kot da prvič pišem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 9:01:13
|
|
|
|
baki
|
bom mogla kr sama met dieto ko ste pa skor vse noseče .sjmm-bi mogoče tiiiiiiii,se šla z mano
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 9:06:21
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk......mislim da je Eva na super poti,da bo z veseljem hodila v vrtec .......ja v riti sem ji merila in ji vedno dam pri 38,5C svečko(je gorela-Hana,ne svečka ) http://www.zd-lj.si/zdlj/images/stories/otrok_vrocina-1.pdf nočem ti nič pametovat...ampak preber si tale link...jst sm začela čist drugač postopat pri vročini ko sm to prebrala..... pa še to...k ne vem če tle piše..... ko ima otrok pri vročini mrzle rokice in nogice vročina narašča, ko ima pa vroče rokice in nogice pa vročina ne bo več naraščala in šele takrat jo začnemo zbijati....seveda če je več kot 38,5 merjeno pod pazduho..... še enkrat...nočem bit pametna....to je samo moje mnenje...vsak pa svojega otroka najbolj pozna kako visoko vročino prenese....evi se pri 38 sploh še ne vidi da ima vročino....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 9:06:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki jutro.....pri nas je bla spet slana.fuj jok je mrzlo.spet sem poslala eno prošnjo za službo upam da tokrat uspešno. katjuša držim pesti za +sURFupam da se čimprej pozdravite .KATERA GRE Z MANO NA DIETO. .DONS JO ZAČNEM.mater sem neki zajjjjjjj...... kot da prvič pišem jst kaj pa telovadba?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 9:07:33
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki jutro.....pri nas je bla spet slana.fuj jok je mrzlo.spet sem poslala eno prošnjo za službo upam da tokrat uspešno. katjuša držim pesti za +sURFupam da se čimprej pozdravite .KATERA GRE Z MANO NA DIETO. .DONS JO ZAČNEM.mater sem neki zajjjjjjj...... kot da prvič pišem držim pesti za službo...pa tud za dieto, da ti rata.... te podpiram, kljub temu, da ne bom hujšala...jst pa isto od tebe pričakujem tam nekje junija
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 9:10:57
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: baki jutro.....pri nas je bla spet slana.fuj jok je mrzlo.spet sem poslala eno prošnjo za službo upam da tokrat uspešno. katjuša držim pesti za +sURFupam da se čimprej pozdravite .KATERA GRE Z MANO NA DIETO. .DONS JO ZAČNEM.mater sem neki zajjjjjjj...... kot da prvič pišem kaj pa je to telovadba za to sem pa anti.ful rada hodim in to upam da se šteje v telovadbo jst kaj pa telovadba?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 9:11:58
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: baki jutro.....pri nas je bla spet slana.fuj jok je mrzlo.spet sem poslala eno prošnjo za službo upam da tokrat uspešno. katjuša držim pesti za +sURFupam da se čimprej pozdravite .KATERA GRE Z MANO NA DIETO. .DONS JO ZAČNEM.mater sem neki zajjjjjjj...... kot da prvič pišem držim pesti za službo...pa tud za dieto, da ti rata.... te podpiram, kljub temu, da ne bom hujšala...jst pa isto od tebe pričakujem tam nekje junija se bova pa junija pogovarjale naprej
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 9:12:40
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: baki jutro.....pri nas je bla spet slana.fuj jok je mrzlo.spet sem poslala eno prošnjo za službo upam da tokrat uspešno. katjuša držim pesti za +sURFupam da se čimprej pozdravite .KATERA GRE Z MANO NA DIETO. .DONS JO ZAČNEM.mater sem neki zajjjjjjj...... kot da prvič pišem kaj pa je to telovadba za to sem pa anti.ful rada hodim in to upam da se šteje v telovadbo jst kaj pa telovadba? mater sem spet zajjjjjjj......
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 9:15:00
|
|
|
|
Urša08
|
Baki jaz bom šla čez kake pol leta, takrat greve lahko skupi sedaj te pa lahko spodbujam petrušk kolk kg si pa pridelala v nosečnosto sedaj če ni skrivnost? Katjuša prvo test nared ker če si nosela nč hujšat Jaz mam tak filing da si
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 9:17:12
|
|
|
|
sjmm
|
jutro, dan!!!!!! mismo kr spali, sam mali je bil skoz pr nama...se mu je že pozn zvečer zgleda neki sanjal in sem ga kr dolgo mirila na ta velki pojstli, pol se pa mi ga ni več dal prestavlat zdej mau z mojim kofetkava, prjatlčki so že spraznjeni...sm mela dons pomoč Maj je prteku iz spalnice ene 10 minut nazaj...tko d zdej bo kmal lakota...flaška je bla ob pol7h dons imamo pa pri nas tud že toplo...sej je zuni kr mraz...madoniš..že skor zimske temperature urša...super d je Žiga tak priden vrtičkar....sigurn je pol tud tebi lažje, hja, Nejc je pa že tok star d zna mau na srce mamivo potrkat ...le u izi delaj, pa počivaj umes...sej zdej gre pa že pol proti koncu katjuša...uf, kok pri vas garate...kako pa kaj tvoje roke??? čebelc@...uf, Hana je pa prava zaspanka...naj se hitro pocajta petrušk...upam, da dons dobiš dobre rezultate in, da te ne mučijo s čakanjem baki...srečno pot z dieto tamika...kok so tvoji princi pridni...sploh zvečer...ti napišeš d že vsi spijo...joj, pri nas še vsi okol skačejo ...pa super za nov GSM!!! nč, bo treba kej u roke prijet...vsaj sesalc, pa kako cuno k bo kopalnico zdrgnila
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 9:17:47
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki jaz bom šla čez kake pol leta, takrat greve lahko skupi sedaj te pa lahko spodbujam petrušk kolk kg si pa pridelala v nosečnosto sedaj če ni skrivnost? Katjuša prvo test nared ker če si nosela nč hujšat Jaz mam tak filing da si oh zdaj še nič...eno kilo....med evo in zdaj pa 10.... po evi sta mi ostale samo 2 plusa....pol smo pa jedl, jedl jed.---- no vsaj zgleda tko in jih je +10
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.10.2010 9:18:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: baki jutro.....pri nas je bla spet slana.fuj jok je mrzlo.spet sem poslala eno prošnjo za službo upam da tokrat uspešno. katjuša držim pesti za +sURFupam da se čimprej pozdravite .KATERA GRE Z MANO NA DIETO. .DONS JO ZAČNEM.mater sem neki zajjjjjjj...... kot da prvič pišem jst kaj pa telovadba? kaj pa je to telovadba za to sem pa anti.ful rada hodim in to upam da se šteje v telovadbo mater sem spet zajjjjjjj...... evo popravljeno:) telovadba mah to je to k zmožekom počneta ponavadi v spalnici
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?