|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
8.10.2010 9:54:38   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

... odklopit TV, internet.

Pa ne zdaj zbežat z RR in FB. user posted image user posted image user posted image TV pa lahko komot odklopiš.user posted image

ej stara, otrokom ga odklopiš, ne sebi user posted image user posted image user posted image

gledam pa zdajle knjigo "Dečke vzgajamo drugače" - si jo moram ob priliki sposodit v knjižnici user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
8.10.2010 9:58:02   
2ursae
nika, še to mi povej:
koliko so dala za škornje v Deichmannu? V četrtek jih imajo v Hoferju po 12€, pa imava ravno z anžetom logopeda in bi v H. lahko prišla šele ob 9h, ko najbrž ničesar več ne bo ...

pia, kakšno je zdaj stanje na Otočcu, mislim prav na otoku? Meni je jeseni tam tako lepo, bi šli v nedeljo, če le ni vse popolnoma razsuto od poplave.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
8.10.2010 10:09:19   
Nika v službi
2ursae, škornji so bili 19,90€. user posted image So rjavi, z zaponkami in petkouser posted image , pa notri podloženi. Taki chic.user posted image Imajo pa malo izbire škornjev, tile so bili edini v št. 29, kolikor nosi Nika. Sem pa vprašala in roba še prihaja, tako da bo treba iti še kaj kasneje pogledat.
Nika bo potrebovala še ene konkretne zimske čevlje, za goretex zimske snežke pa še ne vem, če ji bodo lanski še prav ali bo treba kupit tudi te.

Tile so: http://www.deichmann.si/site/sl/catalog.php?brand=37&category=0190157100000616&product=978857

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 8.10.2010 10:14:22 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
8.10.2010 10:18:18   
2ursae
nika, lepi škorenjčki user posted image .

tko, grem k sosedi na kofe user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2879
   [Brisano sporočilo]
8.10.2010 10:34:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2880
8.10.2010 10:45:13   
teta beta
Pia, nič ne zamerim. Saj tudi jaz, ko imam možnost dobit domača jajca, raje kupim te in vzamem zelenjavo z vrta, pa domače sadje (jagode, maline, borovnice, jabolka, češnje...) in vem, da ko se bo bomo preselili, bom tudi jemala mleko pri sosedih. Ampak zdajle ko smo v bistvu kar leteči, je pač tako. In pri naših doma se ukvarjamo tudi samo še s poljedelstvom, nimamo več niti prašičev, še kur ne in potem kupujemo ali v trgovini ali pa privat od kakega kmeta ali mesarja. Določenih stvari pa itak nikoli tudi ne bomo imeli doma (a la pašteta, pomaranče, lubenice, sir (v naših krajih tega nihče ne dela več doma), riž, makaroni itd.), tako da smo obsojeni na trgovine user posted image .

2ursae, ne razumem, zakaj bi bila Anžetova letnica rojstva tako napak user posted image ?! A zaradi same letnice ali zaradi premajhne razlike z Borom ali pa je to kaka "kozmična" zadeva, da vse vaše letnice niso v sozvočju ali kaj takega??

Jaz sem zimske škornje že pregledala in so Daši še prav, Janoš pa jih tudi ima. Moram pa zdajle it na dile pogledat za bundo, ker so D. rokavi malo kratki. Zdi se mi, da ima eno gor, nisem pa prepričana, sicer bo pa treba v nabavo. Nika, meni pa taki škorenjci niso preveč všeč za tako male deklice, pa še najbrž niso preveč udobni za tekat in skakat. So mi bolj taki klasični, z ravnim podlpatom in bolj otroškega izgleda.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
8.10.2010 10:56:07   
Nika v službi
Teta beta, glede škornjev se strinjam s tabo. Niso namenjeni za vsak dan, bolj za fensi šmensi zadeve.user posted image Zato bova verjetno kupili še kakšne, ki bodo za vsak dan. Je pa pri večjih številkah že kar problem najti kaj bolj "otroškega".

Nakupovanje - hja, jaz se predvsem izogibam raztrosenega nakupovanja, v smislu, da kupujem različne stvari v različnih trgovinah, ker mi potem samo čas jemlje in če še to prištejem, ni računice. Itak pa sva ugotovila, da se nam krepko splača tole torkovo nakupovanje v Mercatorju, ko imaš poleg rednih pik (itak vedno ulovimo ta večji popust - 300€ - vsakih 6 mesecev) še 10% popust.
Imamo pa tudi kar nekaj domačih zadev - govedino, piščanca, svinjsko meso, jajca, večino zelenjave z vrta. Seveda pa ostane še tisoč in ena malenkost, ki jo je "potrebno" kupit. Mi smo npr. ljubitelji sirov in na njih kar precej zapravimo.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
8.10.2010 12:00:43   
Pia67
Še dobro, da sem zapirala okna in opazila kar nekaj novih zapisov na našem koščku foruma. Ursa ne priporočan kombinacije nedelja, 10.10. in Otočca. Pa ne zaradi narave, ker je vse tipi topi, en most je v celoti nov, drugemu manjka le ena prečka in je dež že zdavnaj spral vse, ker je bilo umazanega od blata itd.
v nedeljo je otoški tek, oz. Tek viteza Otoškega, ki bo sicer paradiral z dvornimi damami. Če te pa ne moti množica tekačev, obrobne prireditve in delno zaprta lokalna cesta, potem pa kar na pot. Tudi otroški tek bo. Zato imamo tudi mi en piknik po vsej tekaški veselici, da si bomo napolnili glikogenske rezerve user posted image .
Še link: http://www.terme-krka.si/si/etc/dogodki/?id=2741

Neposredna povezava do sporočila: 2883
8.10.2010 12:50:54   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

2ursae, ne razumem, zakaj bi bila Anžetova letnica rojstva tako napak user posted image ?! A zaradi same letnice ali zaradi premajhne razlike z Borom ali pa je to kaka "kozmična" zadeva, da vse vaše letnice niso v sozvočju ali kaj takega??

ja, bolj za kozmičnost gre oz. nek prenos kitajskih modrosti na področje vzgoje ... gre za to, da se je pri tem, kako reagiraš na vzgojo kot otrok oz. kako vzgajaš kot starš oblikovalo nekaj tipov (modelov) in pri tem, kam spadaš, je pomambna tudi l. rojstva oz. zadnje številka v letnico - mi2 z Borom sva 7, Lučka in U. sta 0, Anže je pa 5, s tem da sta 7 in 0 v ravni liniji in zato zbalansirani ... ma saj po pravici povedano ne dam veliko na to, ker se mi ideja o tem, da letnik rojstva oblikuje tvoj značaj, ni najbolj logična. No, kot pravim, povezava je s Kitajci.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
8.10.2010 12:57:14   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

ja, bolj za kozmičnost gre oz. nek prenos kitajskih modrosti na področje vzgoje ... gre za to, da se je pri tem, kako reagiraš na vzgojo kot otrok oz. kako vzgajaš kot starš oblikovalo nekaj tipov (modelov) in pri tem, kam spadaš, je pomambna tudi l. rojstva oz. zadnje številka v letnico - mi2 z Borom sva 7, Lučka in U. sta 0, Anže je pa 5, s tem da sta 7 in 0 v ravni liniji in zato zbalansirani ... ma saj po pravici povedano ne dam veliko na to, ker se mi ideja o tem, da letnik rojstva oblikuje tvoj značaj, ni najbolj logična. No, kot pravim, povezava je s Kitajci.

Dovolite, preprosto moram komentirat, pa brez zamereuser posted image : OMGuser posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
8.10.2010 13:01:52   
2ursae
a, nika, saj ko berem svoje pisanje, bi isto rekla kot ti user posted image ... tam je vse zvenelo bolj logično, bolj razdelano in detaljno.

Neposredna povezava do sporočila: 2886
8.10.2010 13:22:30   
Nika v službi
Ja, 2ursae, saj ti verjamem, je pa pač dejstvo, da osebno jaz res nič, prav nič ne dam na take "kozmične" zadeve, od tod tudi taka reakcija.

Smo pa ljudje različni in to spoštujem. Live and let them live - to je bilo in bo moje načelo. Se ga poskušam držati.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
8.10.2010 17:12:03   
benika
Nika, Nika naj ima eno tanko trenirko, ker mislim, da bodo kratke hlače mal premalo. Majico s kratkimi rokavi ji pa le daj.

Pot do tja...ko pridete na rondo pri AH Vrtač greste naravnost (2 izvoz). Pelješ se cca. 200 m. Na desni strani je kmetija in za to kmetijo je en odcep desno (videla boš cerkev). Pelješ se mimo cerkve naravnost in na desni strani je potem Prošport. Če ne boste na knap, pa pridite prej do nas. Za kavico za odrasle bo pa tudi poskrbljeno.

Pety, ti pa ali pridi do nas ali pa me pokliči, pa ti dam navodila, a velja?

Neposredna povezava do sporočila: 2888
9.10.2010 12:01:25   
Nika v službi
Benika, hvala za navodila. Bomo že našli. Najverjetneje bomo šli direktno z Otočca, ker ima T. do 14:00 še kosilo, potem pa letimo proti Gorenjski. Google maps pravi, da od Otočca do Prošporta potrebujemo 1h 15 min, tako da bomo verjetno povsem na tesno s časom. Spotoma moramo v nekem McDonald'su kupiti še kosilo, ker sva z Niko jedli pozni zajtrk ob 10:30 in posledično sva doma odpovedali kosilo, ker ob enih, ko bi sicer morali nekako imeti kosilo, še ne bova lačni, pa tudi na pot proti Otočcu morava. Also, če bo vse po planu, bomo pünktlich na mestu dogajanja.

Kava se bo pa prilegla, vsekakor.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
9.10.2010 12:10:27   
2ursae
lepo se imejte na praznovanju user posted image , mi ga tud pripravljamo danes user posted image .

V pon. bom najbrž (če bom pri močeh, danes me nakj sumljivo šraufa) šla v Lidl po bundo&ski hlače za A., tko da se to rundo jaz ponujam, da prinesem kaj, kar rabite. Bom pa tud vzela št 128, ker mu je lanski kombinezon še prav. Če se mi bo dalo, bom šla še v Hofer (grem na Rudnik, kjer sta obe trgovini) po frotiraste pižamce.

Sicer pa mi je tašča rekla (se ukvarja z astrologijo), da bo moj dan nekje med 20. in 22.10. To je izračunala glede na to, kdaj sem glede na luno in na neke konjunkcije rodila prejšnje dvakrat. Klinc, spet ne bo škorpijončka user posted image , ta namreč letos pride v sonce 23.10. ob 14:34.

Benika: plis, plis, plis, na ZS mi javi svoj TRR user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2890
10.10.2010 20:03:11   
Nika v službi
Dober večer! Da nas dvignem na prvo stran.

Vikend je bil pester in zabaven - v soboto sva z Niko najprej očija pripeljali domov, potem pa smo se zabavali v Prošportu in celo prišli do Qlandije. Tomaž si je končno kupil superge (Nike, znižane s 110 na 70€user posted image ), jaz pa sem za Niko dobila Sparky trenirko za 7€. Benika in Edo, hvala za kavico, klepet in seveda povabilo.

Današnji dan smo preživeli na izi - pozen zajtrk, pozna maša (Stolnica ob 12:30), pozno kosilo in pozni sprehod na Rožnik. Gor smo bili do zatona sonca, potem pa še družabne igre doma za zaključek dneva in vikend je minil.

Kako ste ostale preživele vikend? Beniki je crknil računalnik, tako da bo njeno oglašanje verjetno okrnjeno....

A za petek velja?

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
10.10.2010 20:16:47   
2ursae
z A. sva ravno končala z najinimi logopedskimi vajami, zdaj pa z očijem sestavljajo tisti Lego šleper, ki ga je dobil za rd.

Mi smo včeraj praznovali Borov RD, je bilo prav luštno, le zasedba je bila skromnejša - imam zelo zaposleno familijo user posted image . Naslednji teden bi bil sicer boljši, a nisem sigurna, če bi jaz lahko prisostvovala.
Slikica:

user posted image

Tortico je zopet napravil in sestavil oči user posted image .

Danes smo šli malo v gozdiček očistit pljuča, so me gnali po enem klancu, gledali smo listke in gobe, skratka, luštno.

petek: meni odgovarja, bom imela torbo za porodnišnico sabo, saj me bo ena zategnila, če bo treba, a ne user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 2892
   [Brisano sporočilo]
10.10.2010 21:00:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
11.10.2010 8:43:45   
Pia67
Evo, razburljivi vikend za nami. Kostanja ne morem več videt, pa me čaka še jutri pohod z lučkami in kostanjev piknik v vrtcu (Ninina skupina je naredila lampijone in jih bodo preiskusili, ko pade mrak).
Tek Vitezov Otoških je minil v znamenju Nininega 3. mesta, tako, da je danes odnesla medaljo v vrtec. Se je morala pošteno potrudit, malo se je sekirala, ker ni prehitela punčke pred sabo, v bistvu sta bili izenačeni, le grebenje na cilju-lijak, je prinesel razvrstitev oz. oče tiste punčke je dosegel svoje. Meni je vseeno, le, da je dete uživalo. Otočec pa je odet v pisane barve in niti sledu ni od poplav.
Glede oblačilc potrebujem namig za kakšno daljšo bundo, ki ne bo kičasto punčkasta. Kje v Ljubljani bi dobila kako zadevščino vsaj do sredine bokov, čednega videza? V Novem mestu zaenkrat nič takšnega, vse bunde okoli pasu me niso prepričale, ker ima že eno športno od lanskega leta in bo čisto OK. Škornji so presenetljivo še čisto prav, bomo pa prečekiral gorateks visoke škorenjce za v sneg.
Komaj čakam sejma smučarske opreme. Potrebujemo komplet opremo, ker je vse prerasla. Zadnjič sem jo ocenila na blizu 120 cm. Ima dejanskih 117 cm.
Trenirke pa so čisto spodobne v Interšportu, najraje kupujem fantovske, ve se zakaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
11.10.2010 12:22:37   
2ursae
valla, nisem dobila - sem bila v Lidlu ob 8:15 in ni bilo nobenih hlač več, ostale so le še tri roza bunde, folka kot listja, vsek s petimi paketi pod roko user posted image ... sem potem dobila črno bundo, ker jo je en gospod vrnil nazaj. Hlače pa niso prišle nazaj nobene. Dejansko si ljudje nagrabijo več paketov, gredo v mirnejši kotek trgovine, kjer robo pregledajo in če jim kaj ne odgovarja, vrnejo. Tko lahko vsaj še kaj dobiš, če pridno cirkuliraš okoli in čakaš kot jasteb user posted image . Prodajalke so nam vsem, ki smo izviseli, zagotavljale, da so dale ven vse, da pa so tudi sicer dobile zelo omejeno količino izdelkov.
No, potem sem šla še v Kik: zelo sorodna roba, dobila sem še sm. hlače, sicer za 1€ dražje kot v Lidlu, ampak brez prerivanja in živciranja. Niso bile pa črne, ampak temno sive, tko da, valla, pejt pogledat tja, če te zanima.

Pa še k Ninočki na kavico in dopoldne je minilo kot bi mignil user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
11.10.2010 12:23:26   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Tek Vitezov Otoških je minil v znamenju Nininega 3. mesta,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Nina, kapo dol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
11.10.2010 14:02:30   
ninocka
Dan,

jst sem spet doma na bolniski. V petek zvecer je Lian zacel ful kasljat,sem mu pred spanjem dala claritine, da se mu je cez noc umirilo. V soboto je pa zacel hropst in pospeseno dihat, smo sli v ZD, dobil inhalacijo ventolina, ventolin na 4 ure/3 vpihe in pa napotnico za pediatricno, ce se mu poslabsa user posted image  Potem je pa se Samota P na metelkovi ful prestrasila, ko je sel po recept za ventolin tja - doma smo imel i2 dozi s potecenim rokom, tko da je popoldan se tja sibal - ker mu je rekla, da je to ful huda doza za takega malega in naj ga takoj takoj peljeva, tud ce greva 10x za BZ tja.
Evan in Ruben sta bila cez vikend v Crni, Evan je imelspetka na soboto malvrocine in ga je potemv soboto oci peljal k P.Je blo vse OK, kaslja zarad tega ker najbimu iz noska kapljalo v grlo in ga drazi,edino useska je imel zabasana in se nio videlo a so OK ali ne.  Vceraj je pa ze fuulkasljal, danes mi pa ze piska, tko da sem mu zjutraj dala 2 vpiha ventolina.
Ob 15:30 gremo na kontrolo in bom rekla za singulair za obadva, ker drugace sem lahko lih do maja kar doma.

Zdej grem pa Evanu caj skuhat, se oglasimkasneje.

2ursae, pol po tisti kitajski vrazi, bi mogli bit jst, Samo in Ruben najbolj usklajeni (vsi smo7), pa je z njim najvec "problemov" user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
11.10.2010 17:05:18   
spelka12
ninočka se pridružujem z bolniško. Sva šla k P zaradi vnetih oči in sem rekla, da se mi zdi, da spet malo piska in seveda, ventolin na 4 ure 2 vpihauser posted image . Sem si pa izprosila tisti prašek user posted image  in upam, da se bronhitisi umirijo. Jutri spet kontrola. Hitro se pozdravite in user posted image  bolnikom

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
11.10.2010 19:26:57   
Nika v službi
Ooo, bolnički.user posted image  Za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pia, iskrene čestitke Nini za 3. mesto!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
12.10.2010 8:14:17   
Pia67
Hvala za čestitke, če najdem link do kake slikce s podelitve, ga posredujem. Na žalost nisem pričakovala in nisem imela fotkiča.

Vsem bubančkom, pocajtate se čimprej. user posted image user posted image user posted image

Danes nas čaka dolg dan, po službi in vrtcu govorilne ure za Nino, likovna delavnica, hkrati moj kontrolni trening, potem kostanjev piknik in pohod z lučkami.
Upam, da se vrnemo vsaj do 19.30 in pojemo kar sem pripravila, potem pa spat. No, Dr. House bo ziher še ogledan.

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.