teta beta
|
Pia, nič ne zamerim. Saj tudi jaz, ko imam možnost dobit domača jajca, raje kupim te in vzamem zelenjavo z vrta, pa domače sadje (jagode, maline, borovnice, jabolka, češnje...) in vem, da ko se bo bomo preselili, bom tudi jemala mleko pri sosedih. Ampak zdajle ko smo v bistvu kar leteči, je pač tako. In pri naših doma se ukvarjamo tudi samo še s poljedelstvom, nimamo več niti prašičev, še kur ne in potem kupujemo ali v trgovini ali pa privat od kakega kmeta ali mesarja. Določenih stvari pa itak nikoli tudi ne bomo imeli doma (a la pašteta, pomaranče, lubenice, sir (v naših krajih tega nihče ne dela več doma), riž, makaroni itd.), tako da smo obsojeni na trgovine . 2ursae, ne razumem, zakaj bi bila Anžetova letnica rojstva tako napak ?! A zaradi same letnice ali zaradi premajhne razlike z Borom ali pa je to kaka "kozmična" zadeva, da vse vaše letnice niso v sozvočju ali kaj takega?? Jaz sem zimske škornje že pregledala in so Daši še prav, Janoš pa jih tudi ima. Moram pa zdajle it na dile pogledat za bundo, ker so D. rokavi malo kratki. Zdi se mi, da ima eno gor, nisem pa prepričana, sicer bo pa treba v nabavo. Nika, meni pa taki škorenjci niso preveč všeč za tako male deklice, pa še najbrž niso preveč udobni za tekat in skakat. So mi bolj taki klasični, z ravnim podlpatom in bolj otroškega izgleda.